YouTube merr Mode të fshehtë

Nëse ndonjëherë e keni shfletuar YouTube në 3AM dhe keni hasur në një video që mund të përshkruhet vetëm si e diskutueshme, do ta dini se privatësia është një çështje. Nëse vetëm, ju mendoni për veten, ka pasur një lloj mundësi për ta mbajtur historinë tuaj të shfletimit një sekret.

E pra, falënderoj yjet tuaj me fat, një modalitet inkonjito tani po shtohet në YouTube në sistemet operative të Android. Duke e kthyer modalitetin në do të thotë se asgjë nuk do të shtohet në historinë e pajisjes, duke lejuar shikimin që të gëzohen pa regjistrim. Disa ndoshta po marrin një psherëtimë ndihme tani.

Më në fund mund të kërcejmë në YouTube dhe më në fund të shikojmë të gjitha ato video që kemi ëndërruar. Si të humbni peshë video ne nuk duam partnerin tonë për të parë, Blendë tutorials online që do të na japë përparësi mbi housemates tonë dhe ata nuk do të ketë ide se pse, dhe videot pak më e ashpër ne nuk duam fëmijët tanë gjetur. Çdo gjë që ju keni ëndërruar ndonjëherë për të shikuar tani mund të shihet, dhe nuk do të ketë ndonjë rekord për askënd tjetër për të gjetur. Pra, teknikisht, gjithsesi.

Privatësia është e rëndësishme

Në të gjitha seriozitet, privatësia po bëhet një çështje më e madhe në botën e sotme të argëtimit dixhital. Më shumë se kurrë, kompanitë si Google dhe Facebook janë të hapura dhe të sinqerta për informacionin e përdoruesve të bujqësisë për të dhënat. Shumica e pranojnë këtë si pjesë të përdorimit të botës online, por polemika kurrë nuk ka vdekur.

Opsionet si modaliteti Google Incognito u shtuan për të lejuar shfletimin anonim të Internetit. YouTube duke shtuar të njëjtën mundësi është dëshmi se ende ekziston dëshira për privatësi të vërtetë. Nuk është çudi atëherë se jo vetëm përdoruesit e gjithë bota duke lavdëruar shtimin e kësaj karakteristike, por duke pyetur pse nuk është bërë shumë kohë më parë.

Si funksionon kjo gjë?

Modaliteti i fshehtë do të jetë i disponueshëm në versionet Android të YouTube, sapo përditësimi zyrtarisht të jetë hapur. Hyrja në seksionin "llogaritë" e aplikacionit do të zbulojë opsionin. Mund të aktivizohet thjesht, pas së cilës do të aktivizohet modaliteti i fshehtë. Në këtë pikë një bar do të shfaqet në pjesën e poshtme të pajisjes, duke i kujtuar përdoruesit se shfletimi tani është fshehur. Thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur.

Siç është thënë tashmë, modaliteti automatikisht fshin çdo histori të shikimit, që do të thotë se nuk do të mbetet asnjë gjurmë në pajisjen sapo të dalë nga YouTube. Google ishte e shpejtë për të vënë në dukje, megjithatë, se aktiviteti mund të jetë ende i dukshëm për një punëdhënës, shkollë ose ofrues të shërbimit. Një paralajmërim jo aq delikatë se ata që shfletojnë rrjetën për diçka të vogël, nuk duhet të mendojnë për veten e tyre si krejtësisht të padukshëm dhe të shkojnë me arra.

Kufizimet e njohura

Përveç kësaj paralajmërimi nga Google, u njoftua gjithashtu se modaliteti vjen me disa kufizime substanciale. Me modalitetin e ndezur, një përdorues nuk do të lejohet të hyjë në pjesë të ndryshme të YouTube, duke përfshirë listën e tyre të pajtimeve dhe bibliotekën. Gjithashtu nuk do të ketë funksionalitet për të shtuar video në bibliotekë.

Kështu që duket se edhe pse një regjim i privatësisë më në fund është nxjerrë jashtë, se jo vetëm që do të jetë privatisht, siç thuhet nga vetë Google, por gjithashtu ofrojnë vetëm mundësi jashtëzakonisht të kufizuara të shfletimit. Shtoni në këtë një të metë më shumë; u tha se nëse pajisja në përdorim ka një periudhë të pasaktësisë, modaliteti automatik do të mbyllet vetë. Pra, edhe pse disa nivele të privatësisë janë duke u ofruar, duket se është gjë tjetër veçse e përsosur.

Përdorni në rrezikun e vet

Nuk duhet të thuhet se shfletimi në internet këto ditë është diçka që duhet të bëhet gjithmonë me kujdes. Kjo shkon dyfish nëse sistemi që përdoret është nëpërmjet një rrjeti publik Wi-Fi, në punë, në shkollë ose në një bibliotekë. Bastja më e mirë është ndoshta që thjesht të mos përdorë një Wi-Fi publik nëse dëshiron një nivel privatësie. Kjo është epoka dixhitale në të cilën jetojmë.

Sido që të jetë, modaliteti i ri inkognito automatikisht do të shkarkohet herën tjetër kur YouTube përditësohet dhe mund të shijoni atë që ofron në mënyrën që ju pëlqen më së miri.

Bonuset e kazinosë të kazinosë në internet

Jackpot City Casino Online. Bashkohu tani!
Burimi: jackpotcitycasino.com
YouTube merr Mode të fshehtë përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon