Ku do tjetër për teknologjinë e kazinosë online?

0 Comments

Unë rrëfej, nuk kam shpenzuar aq shumë kohë në (ose do të ishte në?) Lojëra kazino VR. Duke pasur parasysh se çmimet e kufjeve VR mirë janë akoma pak në anën e pjerrët, unë ende nuk kam qenë në gjendje të bëj angazhimin dhe të blej një për veten time. Ajo që kam përjetuar nga VR në një vend miqsh ka qenë mbresëlënëse, megjithëse, deri në atë masë që unë me të vërtetë shpresoj se VR gjen një terren.

AR - ky është realiteti i shtuar për të pandehurit, ose ata që luajtën Pokemon Go dhe u befasuan nga mënyra se si funksionoi - unë nuk e kam përjetuar aspak në aspektin e sektorit të kazinosë, duke qenë se mezi ka hyrë në botën reale. Dhe unë nuk jam një tifoz i përpjekjeve për të kapur krijesa qesharake në publik, kështu që asnjë Pokemon nuk shkon për mua.

Koncepti i AR nuk duket i pabesueshëm edhe pse. Megjithatë, unë kam frikë se AR dhe VR duke luftuar për një vend në tregun e kazinove online do të jenë më të çrregullta, dhe ndoshta jo ideja më e mirë, duke pasur parasysh se VR ende nuk është vendosur plotësisht në botën dixhitale të kazinove. Sido që të jetë, shpresoj që miku im i blerjes së teknologjisë në rrugë të investojë në një kufje AR, kështu që unë mund ta provoj para se të ndodhë vdekja potenciale e zjarrtë.

Por, duke qenë se unë jam një person tepër i mendimit përpara, lloji që absolutisht e di se çfarë do të veshë nesër, dhe jo vetëm të rrëmbej çdo gjë që duket më pak e zbehur, fillova të mendoj për atë që do të vijë pas AR dhe VR. Dua të them, këto teknologji digjitale të kazinosë sigurisht janë mbresëlënëse, por çfarë mund të jetë përtej tyre?

VR dhe AR Evolucion

Ndërsa VR qëndron tani, me të vërtetë është e pabesueshme në nivelin e zhytjes që mund të krijojë. Ajo më ka kaluar sinqerisht mendjen time se VR është ndoshta një hap shumë larg, duke pasur parasysh sa absolutisht të zhytur një person mund të marrë. Për lojërat digjitale të kazinos, sigurisht, niveli i zhytjes është i përsosur, sidomos duke pasur parasysh sa fantastike dhe të hollësishme mund të jenë botërat dixhitale të kazinove. Megjithatë, hidhni një person në një lojë horror VR, dhe unë nuk mendoj se është një shtrirje për të thënë që një person mund të jetë i traumatizuar.

Pra, duke pasur parasysh këtë informacion, hapi tjetër logjik për VR është rritja e nivelit të zhytjes sa më shumë që të jetë e mundur. Në fund të fundit, një çrregullim pak i qëndrueshëm i stresit post traumatik është një çmim i vogël për të paguar për përmirësimin e teknologjisë VR.

Kam lexuar për pajisje të ardhshme të planifikuara për VR, shumë prej të cilave janë të dizajnuara për të rritur më tej zhytjen e të gjitha kohërave. Headsets wireless janë të dhëna dhe tashmë ekzistojnë. Por unë jam duke folur për përmirësimin e zhytjes edhe përtej një ndërfaqeje të thjeshtë pa tel. Pashë një pajisje interesante, edhe pse jashtëzakonisht jopraktike, që lejoi lojtarët të ecnin në një lloj platforme në formë tas. Kjo platformë më në fund mbylli boshllëkun e fundit dhe shndërroi realisht në ecje në VR. Ajo nuk duket të jetë super e rafinuar, nga ajo që unë mund të shoh, dhe unë nuk mund të imagjinoj shumë njerëz do të përshtaten një pajisje të tillë në shtëpitë e tyre. Por ishte një lloj evolucioni që po kërkoja.

Nëse ky univers i tërë futuristik nuk është për ju atëherë pse të mos tërhiqeni në kohë me Spin Palace Online Casino dhe të luani disa raunde Era e Artë Slots Online? Ditët e mira të vjetra kurrë nuk dorëzuan fitime këtë bujarisht.

Përtej VR - Teknologjia e kontaktit të lenteve

Evolucioni i ardhshëm i teknologjisë që kam lexuar, ishte i bazuar në heqjen e kufjeve të rënda dhe duke pasur informacion të shfaqur direkt në një lente kontakti. Tani, me të vërtetë po flasim për të ardhmen e largët, kështu që nuk dëshiroj të fitoj shpresat e askujt, por mundësia e kësaj teknologjie është shumë më realiste se sa kisha marrë.

Rezulton se tashmë ka kompani që bëjnë kërkime serioze në këtë lloj gjëje. Pjesa e saj që më kishte ngatërruar më parë, dmth. Se si do të mundohej lente kontakti, doli të ishte një keqkuptim i vogël nga ana ime. Lente kontakti nuk do të mund të aktivizohej; informacioni do të projektohet në lente nga një burim i jashtëm.

Sido që të jetë, ka prototipa të dukshme shumë të thjeshta pune, duke i dhënë të gjithë shpresën që ata të mund të përjetojnë lojëra kazino të projektuara drejtpërdrejt në syrin e tyre të ndjeshëm. E ardhmja është një vend magjik me të vërtetë.

Përtej VR - Interface Direkt Neural

Direct Numeral Interface është sendi i vërtetë i trillimit shkencor. Një çip i mbjellë në kokën e një personi, me sinjal elektronik që po hidhet drejt në një truri të etur. Megjithatë, kjo teknologji nuk do të ndodhë kurrë në realitetin tonë. E drejtë?

Heshtni gojën, thjesht. Megjithëse ende në fazat e hershme, vetëm kështu ndodh që kjo teknologji është, të paktën, e realizueshme. Tani po zhvillohen hulumtime në të cilat gjymtuarit janë në gjendje të kontrollojnë karriget me rrota me mendimet e tyre. Është faza shumë e hershme, por themelet janë të pranishme për përparim të madh në të ardhmen.

Pjesa ku një lojë kazino futet direkt në trurin tuaj ende nuk është duke u punuar, por ju e dini se nuk do të jetë shumë larg sapo të bëhen hapat fillestarë. Nëse do ose nuk do të kërkojë që të ketë një çip në trurin tuaj për të pasur qasje të drejtpërdrejtë në kazino është e panjohur, por nuk mund të ndihmoni por mendoni se entuziastët e lojërave të lojërave do të jenë të etur për të bërë sakrificën. Unë, për një, do të merrte një çip të trurit mbi një lente të syrit çdo ditë. Kam sytë të ndjeshëm, ju shihni.

Pallati i Spinos Asnjë Bonus Depozitues në Kazino >>


Burimi: spinpalace.com
Ku do tjetër për teknologjinë e kazinosë online? përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon