Çfarë është Double Down Hand në Blackjack Online?

Për ata që mund të jenë pak të pasigurt, duke u dyfishuar brenda Blendë është një veprim që ju lejon të ngrini bastin tuaj me një shumë deri në 100% (d.m.th. për ta dyfishuar atë). Sapo basti juaj i ngritur të jetë në tryezë, atëherë do t'ju lejohet vetëm një kartë tjetër. Në një skenar loje, kjo do të thotë pasi të keni marrë dy kartat tuaja fillestare, ky është momenti emocionues në shkop polici në internet kur mund të vendosni të dyfishoni.

Sigurisht, ka strategji të përfshira, dhe dyfishimi mund të jetë nganjëherë një rrezik i rrezikshëm për shkop polici. Pothuajse në mënyrë të pandryshueshme përfundon edhe opsionet tuaja të bastit. Vendimi i presionit të dyfishtë zakonisht vendoset në një mënyrë mjaft të parashikueshme: Ata lojtarë që janë shumë të kujdesshëm rrallëherë dyfishohen, dhe kështu humbasin një mundësi për të përmirësuar shanset e tyre të fitimit, ndërsa lojtarët me shumë vetëbesim provojnë lëvizjen shumë shpesh, dhe kështu përplasje nga lojërat ata ndoshta mund të kishin trajtuar shumë më mirë.

Kur të dyfishoni kur luani blackjack në internet

Blackjack pretendohet të jetë një nga lojërat e kazinosë me 'buzë shtëpinë' më të ulët, i cili mund ta bëjë atë më fitimprurës për lojtarin mesatar të kazinosë në internet. Sidoqoftë, ekspertët do t'ju kujtojnë se kjo në të vërtetë do të thotë një lojtar mesatar i cili i di rregullat e shkop polici dhe ndjek një strategji logjike dhe optimale të shkop policisë gjatë lojërave në internet blackjack. Asnjë taktikë në botë nuk mund të ndihmojë kurrë një lojtar që vetëm bastet dhe zgjedh opsionet e lojërave të kartave në një trill.

Por një pikë e rëndësishme në lidhje me zgjedhjen për të dyfishuar në momentin e duhur është ajo që përdoret si duhet, mund t’ju ​​fitojë një avantazh edhe më të mirë të shtëpisë. Pra, kjo është me të vërtetë një veprim me të cilin duhet të njiheni mirë. Aq më tepër që lojtarët në internet Blackjack do të këshillohen mirë të provojnë disa duar para para nga ekrani për të zhvilluar një ndjenjë më të mirë kur të telefononi masën përpara se ta provoni në lojëra online Blackjack për para të vërteta.

Hard 9 dyfish

Nëse merrni një dorë totale 9, dyfishoni sa herë që tregtari zbulon një kartë midis 2 dhe 6 (pra çdo kartë nën 7, por pa përfshirë Ace). Kjo duhet të jetë një dorë e fortë 9 - kështu që ju nuk mund të mbani një Ace. Kombinimet tuaja mund të jenë 4-5, 3-6 ose 2-7. Por nëse merreni me A-8 (një 9 i butë), gjithmonë duhet të qëndroni.

Hard 10 dhe Hard 11 dyfishohen

Kur mbani një 10 ose 11 të vështirë, jeni në një pozitë të fuqishme. Dy kombinime kartash që mund t'ju japin kjo janë: 2-8, 2-9, 3-7, 3-8, 4-6, 4-7, 5-6. Pra, nëse tregtari zbulon një total më të ulët, shkoni për dyfishin poshtë.

Soft 16 në 18 dyfish poshtë

Kur mbani një Ace plus 5, 6 ose 7, kjo ju jep një total 'të butë' të 16 deri 18. Pra, nëse tregtari zbulon një kartë nga 2 në 6, menjëherë duhet të dyfishoni. Mos e rrezikoni këtë veprim në një Ace plus një kartë më të ulët (2,3 ose 4); është më mirë të goditësh në vend.

Përparësitë dhe disavantazhet e dyfishimit

Ekzekutimi i një dyshe poshtë është një mënyrë për t’i dhënë vetes një bast shtesë kur keni një ide mjaft të mirë që gjërat duhet të shkojnë në rrugën tuaj. Edhe pse rrezikoni më shumë për bankrollin tuaj, ju keni disa informacione të mira në tryezë për të mbështetur vendimin tuaj.

Mos harroni disa lojëra gjithashtu ju lejojnë të dyfishoni në një çift të ndarë. Për shembull, duke mbajtur një dorë 10-10 me tregtarin që tregon një 3, 4, 5, ose 6, menjëherë keni një mundësi për të ndarë një palë dhjetra, dyfish poshtë në secilën prej tyre dhe të shkoni për 21 në të dyja këto duar!

Por mos harroni gjithashtu se keni një rrezik kur zgjidhni të dyfishoheni. Tregtari gjithmonë luan kartat e tij pas secilit lojtar dhe për këtë arsye ka pak më shumë informacion mbi të cilin të bazohet loja e tij me kartat. Sigurisht, kjo është pikërisht ajo që përbën një avantazh të shtëpisë. Dhe mos harroni gjithashtu se kur dora është e lidhur, gjithçka që ju riktheheni si lojtar janë paratë tuaja origjinale të aksioneve.

Kushtojini vëmendje rregullave

Strategjia e dyfishtë e shkop policisë e përshkruar këtu duhet të funksionojë mirë në pothuajse çdo lojë blackjack. Por vetëm kini kujdes që, edhe në një kazino me bazë tokësore, rregullat e shkop policisë mund të jenë subjekt i disa ndryshimeve. Dhe kazinotë në internet mund të duket se janë të pasigurta me versionet variante të lojës tradicionale të shkopit të zi.

Ndonjëherë kjo nuk do të ketë shumë rëndësi, por nganjëherë ajo mund (ose duhet) të ndikojë në vendimmarrjen tuaj.

Në pothuajse çdo lojë blackjack kjo strategji duhet të qëndrojë e vërtetë. Sidoqoftë, jini të vetëdijshëm se rregullat e shkop policisë ndryshojnë midis kazinove, gjë që mund të ndikojë në marrjen e vendimeve tuaja. Për shembull, nëse ju lejohet të dyfishoni me një dorë prej tre ose më shumë kartave, atëherë do të keni duar shtesë që mund t'i dyfishoni duke përdorur parimet e shpjeguara këtu. Dhe gjithashtu, rregullat e lojës mund t'ju ndalojnë të dyfishoheni, kur strategjia juaj e zakonshme e lojërave thotë se duhet. Kështu që nëse ju pengohet të ekzekutoni një dopio poshtë, hidhni një goditje tjetër në vend.

Bonuset e kazinosë të kazinosë në internet

Jackpot City Casino Online. Bashkohu tani!
Burimi: jackpotcitycasino.com
Çfarë është Double Down Hand në Blackjack Online? përditësuar: Korrik 7, 2019 Author: Damon