Çfarë do të thotë Trump për lojrat e fatit?

Kishte pak surpriza në 2016 që kryesonte Donald Trump duke u bërë President i SHBA. Njeriu ishte një shaka për pjesën më të madhe të fushatës së tij, me vëmendje duke u tërhequr jo vetëm nga pamja e tij pa qëllim, por edhe nga qëndrimet e tij shumë të diskutueshme mbi çështjet politike. Ai bëri pretendime të egra, të tilla si një mur që do të ndërtohet mes Meksikës dhe Shteteve të Bashkuara, dhe megjithëse nuk ka gjasa që një mur i tillë do të shohë kurrë dritën e ditës, ende ka shumë shqetësime se çfarë do të ndodhë pasi Trump zyrtarisht të jetë betuar në si president.

Një prej shqetësimeve të shprehura nga disa është ajo që do të ndodhë me ligjet e lojërave të fatit në Shtetet e Bashkuara me Trump në krye. Vendi ka një histori të gjatë të ligjeve të lojërave të fatit duke qenë një pikë e polemikave dhe për këtë arsye Las Vegas u bë kryeqyteti i lojërave të fatit të Shteteve të Bashkuara dhe botës. Në fund të fundit, qytetarët e Shteteve të Bashkuara udhëtojnë në Las Vegas sepse lojërat e fatit janë të ligjshme atje, megjithëse të ndritshme dritat dhe atmosfera e partisë ka të ngjarë të ketë diçka të bëjë me të.

Çfarë ka thënë Trump?

Është e rëndësishme në situata të tilla, kur njerëzit mund të fluturojnë në qëndrime alarmante dhe të fillojnë të thonë gjëra të çmendura, të përqendrohen në atë që ka thënë Mister Trump, në krahasim me atë që të tjerët mund të pohojnë se ai ka thënë. Facebook është e mrekullueshme për shumë gjëra, por jo si një burim informacioni i besueshëm. Nëse keni besuar gjithçka që lexoni në Facebook, ka gjasa që nuk keni një pamje realiste të botës, pasi që çdo artikull i dytë është, le të jetë karrem i sinqertë dhe i ndjeshëm.

E vërteta është se Mister Trump nuk ka thënë shumë për lojërat e fatit në Shtetet e Bashkuara, apo për lojërat e fatit në internet në Shtetet e Bashkuara, për këtë çështje. Disa tashmë mund të pretendojnë se ai do të ndalojë lojrat e fatit në internet nga oqeani në oqean me një goditje, por ai me të vërtetë nuk ka thënë ndonjë gjë të tillë. Deklarata e tij e fundit vetëm për lojërat e fatit ka qenë në lidhje me lojërat e fatit në internet, dhe nuk ishte aspak shumë e fundit. Ishte pesë vjet më parë, dhe ai bëri deklaratën pas partneritetit me një burrë me emrin Marc Lasrey.

Të dy formuan një kompani të quajtur Poker Ventures LLC, e cila kishte një fokus në ofrimin e pokerit në internet. Trump deklaroi thjesht se bixhozi në internet duhej të bëhej ligjor në Shtetet e Bashkuara, pasi shumica e pjesës tjetër të botës tashmë po bënte kështu.

Asnjë qëndrim i palëkundur

Nga kjo vështirë se mund të pohohet se ai ka një qëndrim të fortë kundër lojërave të fatit dhe se ai synon të bëjë ndryshime gjithëpërfshirëse të çfarëdo lloji, në një mënyrë ose në tjetrën. Në fakt, mund të thuhet se pasi që njeriu ka një interes të dhënë në lojërat e fatit në internet, ai nuk ka gjasa të marrë një qëndrim të fortë kundër tij. Kjo, natyrisht, është me të vërtetë vetëm spekulime të pabaza. Sido që të jetë, njeriu mund të ketë pohuar se do të ndërtojë një mur të madh, por ai sigurisht nuk ka pretenduar se do të ndalojë lojërat online.

Prisni, Shihni dhe Shmangni Thashethemet

Meqenëse njeriu zyrtarisht bëhet President i vendit në Janar 16th, ka pak pikë për të hedhur spekulime dhe për të shkaktuar një panik në ndërkohë. Disa nga miqtë tuaj mund të kenë hedhur duart e tyre në mënyrë dramatike, kanë deklaruar se janë fundi i botës së lirë dhe kanë mbyllur të gjitha llogaritë e tyre të kazinosë online, por zakonisht njerëzit e tillë pëlqejnë të jenë pjesë e dramës së pabazuar. Një person racional do të presë, do të shohë se çfarë ndodh dhe do të reagojë kur dhe nëse ndodh ndonjë gjë e rëndësishme.

Kush Trump vendos të emërojë si ministra të tij të kabinetit mund të jetë një gjë e mirë t'i kushtojë vëmendje, pasi ajo do të japë disa indikacione se çfarë janë qëllimet e tij, tani që ai ka arritur të bëhet President. Më parë në vendimet e 2011 u bënë që u bënë kumar online në Shtetet e Bashkuara në një realitet dhe ato vendime do të duhet të anullohen në mënyrë që industria aktuale të ndikohet. Përsëri, nuk ka asnjë indikacion se kushdo në qeveri ka ndonjë qëllim për ta bërë këtë, por që Trump cakton si avokat i përgjithshëm do të japë indikacione se çfarë mund të ketë ardhmëria në këtë fushë.

Relax, dhe injoroni spekulime

Gjithmonë do të jenë ata miq që hidhen në trenin e dramës, për çfarëdo arsye dhe deklarojnë se bota do të shpërthejë javën e ardhshme të martën. Është mirë që thjesht t'u jepni atyre një buzëqeshje, një puthje në shpatull dhe t'i dërgoni në rrugën e tyre. Sigurisht, nuk pritej saktësisht se Trump do të ishte Presidenti i Shteteve të Bashkuara, por duke pasur parasysh atë që është loja politike këto ditë dhe se si njerëzit shkojnë për të hyrë në qeveri, shumica do të marrë personalitetin e tij të egër me një majë kripe. Ne do të sigurtë dhe do t'ju njoftojmë nëse këmbanat e alarmit të vërtetë fillojnë të tingëllojnë.

Bonuset e kazinosë të kazinosë në internet

Jackpot City Casino Online. Bashkohu tani!
Burimi: jackpotcitycasino.com
Çfarë do të thotë Trump për lojrat e fatit? përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon