Libri i Yjeve mega e madhe e slotit - 38,200 dollarë

1,856

Luaj Fun Luaj paratë reale

Publikuar në korrik 11, 2019 nga

Çfarë loje fantastike! E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bëni një ulje 5 simbole të barabarta në të njëjtën linjë aktive. Kombinimi triumfues fillon nga e majta në të djathtë. Merrni simbole të ngjashme nga pala e parë në linjë pa intervale dhe fitore të mëdha - 38,200 dollarë janë tuajat!

Luaj Fun Luaj paratë reale

Kategoria Etiketë