Libri i Yjeve mega e madhe e slotit - 20,000 dollarë

1,822

Luaj Fun Luaj paratë reale

Publikuar në korrik 11, 2019 nga

Arriti të mbledhë fitore të mëdha - $ 20,000 me baste të ndritshme dhe fitore fituese. Nga një përzgjedhje e gjerë e lojës në internet unë kam zgjedhur Librin e Yjeve dhe patjetër kam marrë vendimin e duhur! Unë bëra një depozitë prej $ 100 në llogarinë time dhe fillova të rrotulloj testamentin. Fitova 10k me bastin e parë prej 50 $. Pastaj e rrita bastin në 125 $ dhe me bonuse të vogla shkova deri në $ 20,000. Unë dua fitore të mëdha, gjithçka është e mundur, thjesht provo!

Luaj Fun Luaj paratë reale

Kategoria Etiketë