Udhëtimi dhe sëmundjet

Unë jam një nga ata njerëz që përdor sanitizues duarsh zakonisht dhe i lash duart kur të shkoj në banjo. Unë mendoj se është mirësjellje dhe mirësjellje e zakonshme që të përpiqen të jenë sa më higjenike. Të gjitha besimet e mëdha të botës mbrojnë higjienën. Është në Tevrat, Biblën dhe Kuranin. Por unë nuk jam këtu për të mbledhur predikimin, nuk kam fituar ato letra kredenciale. Asnjë djem dhe vajza që sot janë mbledhur në këtë blog kumar, jam këtu për të hapur një diskutim rreth udhëtimit dhe sëmundjes, ose më saktë, çfarë mund të jeni të prirur për të udhëtuar me ajër.

Ka rregulla rreth të qenit i sëmurë, rregulla që duhet të ndiqen. Problemi me shumicën e rregullave është se jo të gjithë i qëndrojnë atyre. Gjithmonë do të ketë kundërshtarë dhe kundërshtarë, me anë të injorancës së plotë, budallallëkut apo kokëfortësisë. Ata që zip dhe dalin banjo vetëm për të shkundur dorën tuaj jo shumë kohë më pas. Ata që kolliten dhe kolliten dhe kolliten në vendin e punës deri sa problemi i tyre përfundimisht të bëhet juaji. Unë vetëm mund të shpresoj që ju do të keni mirësinë për të qëndruar në shtëpi. Ata që mendojnë se janë vetëm njerëz të pista që kanë nevojë për të pirë, është shumë për të cilën dëshiroj të apeloj.

Tani unë do të pranoj se nuk udhëtoj shumë nga ajri. Unë kam udhëtuar nga ajri, por unë mund të llogarisë këto kohë në dorën time. Megjithatë kam përdorur çdo anije të transportit - tren, taksi, autobus, biçikletë, makinë dhe aeroplan dhe mendoj se kjo më jep disa letra kredenciale! Unë kam gëzuar edhe gjysmën tjetër të udhëtimit, atë të kontrollit. Të gjitha format e udhëtimit do të thotë të dalësh në një hapësirë ​​publike dhe kjo do të thotë të prekësh gjëra që preken nga të tjerët. Kjo është një nga mënyrat kryesore në të cilat sëmundjet dhe sëmundjet përhapen. Heck, edhe duke shkuar në një kazino për të luajtur slotin tuaj të preferuar mbart një shans të vogël për të kapur diçka, edhe pse unë do të them se ato shanse janë më të larta nëse jeni duke luajtur lojëra elektronike në pijetore mes atyre personazheve të dyshimtë. Unë do të avokoj gaming online kazino, pasi ajo eliminon plotësisht çështjen e higjienës. Por unë dal, përsëri në çështjen në dorë.

Hot Spots

Pra, kur përpiqeni të udhëtoni, sidomos nëpërmjet qiejve miqësorë, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh. Ju nuk mund t'i shmangni këto gjëra. Ju do të hasni ato dhe për aq sa unë mund të shoh, ju ose mund të zgjedhni të mbani doreza ose të mbani njërën nga ato kuti të vogël të dezinfektuesit të duarve. Para së gjithash, në qoftë se personi që ju jeni ulur pranë është i sëmurë dhe nga të sëmurët po flas për një të ftohtë ose një virus të gripit, shanset për ta marrë atë janë rritur. Këto sëmundje përhapen kur një person kollitet, teshtitë ose thjesht flet dhe kjo ndodh për shkak se pikat germike shpërndahen në ajër. Pra, ju keni marrë ato germa ajrore për të luftuar me të, dhe përveç kësaj, ju keni marrë gjithashtu artikuj të prekur publikisht. Këto pika të nxehta në një aeroplan janë si më poshtë:

Mençuria konvencionale do të diktonte se blloku i bllokimit të banjës dhe ndoshta edhe butoni i rrobave të kuzhinës do të konkurronte për vendin e parë sa i përket përmbajtjes bakteriale, por mjaft tronditëse, këto nuk janë. Në vend të kësaj, duke ardhur në vendin e parë me CFU më të lartë (njësi formimi koloni) për inç katror janë tabelat tabaka! Pasi ta keni ngrënë ushqimin tuaj, mbeturinat ose mbetjet në këto baza të ndërtuara shërbejnë si baza për mbarështimin e baktereve. Statistikat aktuale në tabelat e tabelave qëndrojnë në rreth 2 155 CFU / sq.in, që janë njësitë 2 155 që formojnë koloni për inç katror.

Nëse nuk keni mbërritur ende në fluturimin tuaj dhe ju jeni pak i pjekur, mund të mendoni dy herë para se të përdorni burimin e pijes. Butonat me burime të pijshëm mbajnë 1 240 CFU për inç katror. Pas këtyre dy harbingers të mëdha të baktereve, gjërat marrin një rënie të madhe. Mbushja ajrore e ajrit mbart 285 CFU për inç katror ndërsa butoni i rrafshët me lavamanë mbart vetëm 265. Gjërat zvogëlohen më tej në shtrëngimin e rripit të sigurimit, duke qëndruar në 230 CFU për inç katror. Dhe nëse e bleni këtë rresht, flokët e stallave të banjës janë më të ulëtat me vetëm 70 CFU për inç katror.

Si t'i kundërvihen problemet

Nëse jeni ulur pranë, përpara ose prapa dikujt me një të ftohtë ose një grip, ka një gjasë të fortë që ju do të kapur atë. Gjithashtu, le të dihet se grimcat e gripit mund të zgjasin deri në orët 24 në një sipërfaqe të vështirë. Luftëtarët më të mirë në betejë për të mbetur pa embrion janë sapun. Kjo është e drejtë, sapun. Nuk është një maskë e llojit Michael Jackson, sapun. Kombinuar me ujë dhe sanitizer dore, ju do të keni gjithçka që ju nevojitet. Dhe fytyra juaj, mos u përpiqni të prekni fytyrën tuaj.

Qëndro i hydrated. Mungesa e marrjes së rregullt të ujit mund t'ju shkaktojë dehidratim dhe zvogëlimin e mbrojtjes së trupit tuaj. Largohuni nga kafja dhe alkooli, megjithëse shpesh kam gjetur se sapo të jeni të infektuar, le të përsëritet koha e mirë. Provoni të pini një gotë ujë të paktën çdo orë dhe shikoni nëse mund t'i merrni duart në një zgjidhje të kripur për të mbajtur hundën dhe sytë të lagur. Nëse janë të thatë, ata janë më të prekshëm. Fshini tryezën tuaj me një leckë të dezinfektuar dhe nëse nuk mund të merrni duart mbi këtë, lyejeni disa nga dezinfektuesit e dorës në një ind dhe jepini tryezës një fshirje poshtë. Nëse ju sapo keni ardhur nga banjo, përdorni disa nga ato dezinfektues të dorës përsëri.

Pasi të keni zbritur dhe keni kontrolluar në hotelin tuaj ju mund të dëshironi të kontrolloni shtratin tuaj për të parë nëse fletët janë të freskëta dhe të pastra. Ju mund të kontrolloni për bugs krevat shumë. Në aspektin e fshirjes së sendeve të caktuara si ju jeni James Bond duke bërë një spastrim për pajisje përgjimi, telefon, tavolinë afër, telekomandë dhe trajtimin e minibar mund të fshihen të gjitha. Banjo gjithashtu mund të jepet një fshirë, jo e gjithë gjëja, vetëm atë që e dini se jeni të sigurt për të prekur vazhdimisht. Pastaj hiqni një peshë dhe pushoni.

Imazh

http://edition.cnn.com/2010/TRAVEL/12/22/bt.germs.breed.on.plane/index.html

Bonuset e kazinosë të kazinosë në internet

Jackpot City Casino Online. Bashkohu tani!
Burimi: jackpotcitycasino.com
Udhëtimi dhe sëmundjet përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë