Përfitimet e ndërsjella të Rollers të Lartë dhe Kazinove Online

0 Comments

Kur bëhet fjalë për fitimet e një kazino në internet, ato normalisht krijohen përmes skajit të shtëpisë dhe, logjikisht, shuma e gjeneruar është proporcionale me fitimet që bëjnë lojtarët. Përderisa nuk ka asgjë më të mirë për një kazino sesa të përfitosh nga disa rul të lartë lojtarët, të cilët bastisin më shumë, nuk është befasi që shumë prej tyre të përpiqen të marrin sa më shumë lojtarë të lartë në bord që të jetë e mundur. kazino tropike

Kazinotë në internet normalisht nuk deklarojnë se ata synojnë klientë të lartë rul. Sidoqoftë, ekzistojnë shenja të caktuara që përjetojnë lojtarë të nivelit të lartë që mund të vërejnë kur luajnë në një kazino të caktuar. Lojtarë të tillë kanë tendencë të kenë shumë njohuri për një sërë lojrash të luajtura në kazino, si dhe për softuerin e përdorur. Prandaj, nuk ka nevojë që kazinotë të informojnë lojtarët e tyre për këto detaje. Një shenjë e qartë për të rul të lartë lojtarët është një bonus i ndeshjes për klientët e rinj. Ky lloj i kazinove ofron një bonus më të lartë për të nxitur lojtarët për të depozituar shuma më të mëdha dhe për të marrë përfitime më të mëdha në kthim. Në të njëjtën kohë, vlen të përmendet se avantazhi më i prekshëm për lojtarët e rulit të lartë vjen nga programet e kazinosë online që ofrojnë shpërblime besnikërie. kazino lotus asia

Brenda programeve të tilla të shpërblimeve të besnikërisë, lojtarët janë caktuar në nivele të ndryshme të VIP Club. Ato të alokuara për një shkallë më të lartë mund të gëzojnë më shumë avantazhe sesa lojtarët e një niveli më të ulët. Shtë e dukshme që lojtarëve me role të larta u jepen përfitime më të mëdha, duke u vendosur në nivelin e lartë. Elementi kryesor që shoqërohet me përfitime të konsiderueshme janë pikat e llogaritjes. Pikat e Comp janë dhënë nga kazinotë në internet për lojtarët në proporcion me bastet që ata kanë realizuar. Pas kësaj, lojtari mund të marrë para në këmbim të këtyre pikave. Klientët e lartë me rrota janë të afta të marrin pikë comp dhe të tërheqin paratë shumë më shpejt se lojtarët e tjerë. Sa për avantazhe të tjera, ato mund të shihen në seksionin bankar: pagesa dhe depozita të bëra nga rollers të lartë përpunohen me një ritëm më të shpejtë. Nuk është e pazakontë në mesin e kazinosë në internet për të eleminuar kufizimet e depozitave dhe tërheqjeve në rast të lojtarëve me role të larta. Përveç kësaj, ekzistojnë kufij të ndryshëm për bastet maksimale në vend për këtë grup. Disa kazinotë kanë tendencë të tërheqin rollers të lartë duke rimbursuar një përqindje të caktuar të humbjeve të tyre në llogarinë e tyre. Përqindja mund të ndryshojë, por shpesh ajo është e fiksuar në 5% të humbjeve. kazino slotsofvegas

Rolet e larta gjithashtu gëzojnë trajtim të veçantë nga kazino. Për shembull, kur hyjnë në llogarinë e tyre të kazinosë, kazino do t'i përshëndeste ata dhe do t'i caktonte një anëtar të stafit që të mbetet në kontakt me lojtarin gjatë gjithë seancës së tyre të lojës. Kjo është bërë në mënyrë që t'i jepet lojtarit një ndjenjë të luajë e ngjashme me një kazino offline. Dhe kjo është vetëm një veçori që dallon mënyrën e trajtimit të lojtarëve që i përkasin gomave të ndryshme. Ata gjithashtu mund të gëzojnë një hyrje në turne me çmime të larta që u jepen atyre falas. Kazinot në internet do t'u dërgojnë lojtarëve të saj të lartë përshëndetje në ditëlindjen e tyre dhe t'u ofrojnë atyre një shpërblim të veçantë si dhuratë. Në këtë mënyrë, pa dalë nga shtëpia e tyre, lojtarët me role të larta mund të shijojnë pothuajse të gjitha përfitimet që merr një lojtar në një kazino konvencionale. denderacasino

Përfitimet e ndërsjella të Rollers të Lartë dhe Kazinove Online përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon