Dallimet midis Blackjack dhe Baccarat

0 Comments

Këtu në lojtarët e kazinove të Spin Palace mund të hyjnë dhe të luajnë të gjitha kartat e fundit dhe lojërat e tabelës nga e gjithë bota. Për shumë lojtarë, megjithatë, dy lojërat më të mira për të luajtur online janë Blendë dhe Baccarat.

Për ata që janë të rinj në botën e lojërave të fatit në internet, mund të pyesni se cilat janë dallimet kryesore midis dy ndeshjeve. Në shënimet e mëposhtme, do të shqyrtojmë se si funksionon loja dhe dallimet kryesore midis këtyre dy lojërave të mbushura me aksion.

Qëllimi i secilës lojë

Në të dyja Blackjack dhe Baccarat, qëllimi i lojës është të mundë tregtarin duke krijuar dorën më të lartë të mundshme duke përdorur kartat që ju janë trajtuar. Çdo kartë vlen një numër të caktuar pikësh. Të gjitha kartat me numra 2 deri në 10 janë me vlerë të vlerës së tyre ndërsa Jack, Mbretëresha dhe Mbreti janë me vlerë 10 pikë. Në Blackjack ace është me vlerë 1 pikë ose pikë 11, ndërsa në Baccarat, ACE vlen vetëm një pikë të vetme.

Gjithsej Pikat tuaja

Llogaritja e totalit të pikë është e thjeshtë në Blackjack ndërsa Baccarat ka një mënyrë më të errët të numërimit të pikave. Në Baccarat, numri i përgjithshëm i dy kartave është shtuar së bashku dhe pastaj shifra e parë është rënë. Pra, nëse ju jeni marrë një 5 dhe një 8, totali do të jetë 13. Kur e lëshoni shifrën e parë, totali i pikëve është tre.

Më shumë opsione bastesh në Baccarat

Dallimi më i madh midis dy ndeshjeve është opsionet e basteve. Në Blackjack, një lojtar po bast për veten për të fituar. Në Baccarat, ekzistojnë tre opsione bastesh. Një lojtar ose mund të zgjedhë të bast për veten e tij për të fituar, në tregtari për të fituar ose në një kravatë. Të tre opsionet e basteve janë të gjithë dinamikën e lojës me bast të barazuar duke paguar 9: 1.

Fitimi i një Hand

Së fundi, qëllimi i Blackjack është që të marrë sa më afër pikë 21 pa kaluar mbi 21, dhe duke mposhtur dorën e tregtarit. Kjo mund të bëhet vetëm me dy karta ose me karta të shumëfishta. Në Baccarat, qëllimi është thjesht për të marrë një rezultat më të lartë se tregtari me më të lartë 9.

Nëse lojtari apo tregtari ka një dorë të natyrshme (një dore me dy karta 8 ose 9) ata fitojnë raundin direkt. Në Baccarat, lojtari dhe tregtari mund të marrin një kartë të tretë sipas rregullave të kartës së tretë. Në versionin online të lojës, kompjuteri do të luajë automatikisht një kartë të tretë nëse është e nevojshme.

Pallati i Spinos Asnjë Bonus Depozitues në Kazino >>


Burimi: spinpalace.com
Dallimet midis Blackjack dhe Baccarat përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë

Reklama Sponsored