Bastet baste të ruletit: Bastet brenda dhe jashtë

Ruletë ka qenë gjithmonë një lojë popullore e kazinosë, dhe kjo padyshim që i takon pjesërisht imazhit të tij magjepsës. Për shembull, në libra, filma dhe forma të tjera të kulturës popullore, vendosja e kazinosë zakonisht ka tendencë të nënkuptojë një mjedis të lojrave që ka një ajër të përsosjes dhe të sofistikimit.

Online ruletë: historia dhe zhvillimi

Online ruletë është qartë një zhvillim modern i formës origjinale të ruletit që u shfaq në Francë gjatë shekullit XIX. Ky version klasik i lojës fitoi popullaritet të gjerë në të gjithë Evropën dhe në Amerikë. Përfundimisht loja u zhvillua në dy formate bazë: një lojë evropiane e cila përdorte një tavolinë ruletë me vetëm një zero të vetme dhe një amerikan lojë e cila shtoi një zero të dyfishtë shtesë në planin e numrit evropian.

Ruleti i kazinosë online u bë një alternativë e besueshme për lojtarët e Internetit sapo kompjutera të kishte zhvilluar fuqinë dhe besueshmërinë për të trajtuar gjenerimin e vazhdueshëm të numrave të rastësishëm dhe aftësinë për të trajtuar grafikat e ndërlikuara të ekranit të cilat kërkojnë lojërat elektronike. Pasi kjo pengesë u kapërcyer, ruletë online filloi të lëvizë nga forca në forcë. Versione bashkëkohore të lojës tani përdorin aplikacione softueri komplekse të cilat ofrojnë lojtarin modern një eksperiencë autentike të kazinosë, e cila mund të përfshijë një zgjedhje mjedisore, grafikë të sofistikuar 3D dhe efekte audio cilësore.

Lojërat moderne tani ofrojnë një zgjedhje të gjerë të lojërave ruletë në internet dhe gjithmonë pasqyrojnë teknologjitë më të fundit dhe tiparet e mëdha. Për shembull, mund të mos jetë e gjatë para se realiteti virtual të bëhet pjesë e rregullt e përvojës së ruletit online për lojtarin e dëshiruar.

Opsionet bast

Një tipar tërheqës i kazinosë online kazino është gamë e gjerë e basteve që janë në dispozicion. Disa baste konsiderohen si opsione me risk të lartë, ndërsa të tjerat janë shumë të rrezikshme. Dhe është e rëndësishme të kihet parasysh gjithashtu se një bast i ashtuquajtur i rrezikut të lartë do të fitojë një pagim më të lartë sesa një bast me rrezik të ulët. Por për ata që janë të panjohur me sistemin, bastet e ruletit online mund të duken paksa konfuze në fillim. Pra, këtu është një shpjegim i dallimit të rëndësishëm midis asaj që zakonisht njihen si baste brenda dhe jashtë në një lojë ruletë standarde.

Bastet e jashtme

Bastet e jashtme janë ndoshta më e lehtë për të shpjeguar sepse patate të skuqura tuaj të basteve janë gjithmonë të vendosura diku jashtë fushës së numrit të tavolinës ruletë. Këto opsione bastesh bien në gjashtë kategori si më poshtë:

Bastet brenda

Bastet brenda përfshijnë vendosjen e patate të skuqura në disa numra brenda fushës së numrit të tabelës së ruletit. Këto baste gjithashtu mund të ndahen në gjashtë kategori bazë:

Në aspektin e strategjisë së basteve, lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm se baste jashtë janë më të lira se baste brenda dhe ata gjithashtu kanë një shans më të mirë për të fituar. Megjithatë, edhe pse mosmarrëveshjet për fitore janë më të mira, pagesat tuaja do të jenë më të vogla. Bastet brenda, nga ana tjetër, janë më të kushtueshme, por ato do t'ju japin një fitim më të mirë fitues. Edhe kështu, do të keni një shans më të vogël për të fituar me një bast brenda.

Pra, tani që ju keni një kuptim më të mirë të baste brenda dhe jashtë, pse nuk vizitoni kazino online JackpotCity për të marrë disa përvojë praktike nën rripin tuaj?

Bonuset e kazinosë të kazinosë në internet

Jackpot City Casino Online. Bashkohu tani!
Burimi: jackpotcitycasino.com
Bastet baste të ruletit: Bastet brenda dhe jashtë përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon