XM screenshot
Ruaj RSS

XM

XM përcakton standarde të larta për shërbimet e saj, sepse cilësia është po aq vendimtare për ne si për klientët tanë. Ne besojmë se shërbimet e gjithanshme financiare kërkojnë shkathtësi në të menduarit dhe një politikë të unifikuar të parimeve të biznesit.

Misioni ynë është të mbajmë ritmin me kërkesat e tregut global dhe t'i drejtojmë qëllimet e investimeve të klientëve tanë me një mendje të hapur.

Paralajmërimi i rrezikut: Tregtia në produktet e marzhit përfshin një nivel të lartë rreziku.

Zgjidhni një ndërmjetësi të madh, të drejtë dhe njerëzor.

Ka një arsye pse mbi 1.5 Million Clients Zgjidhni XM për Forex Trading, Indekset e Aksioneve Trading, Trading Mallrave, Stoqet, Metale dhe Energjetike Trading.

Broker i licencuar dhe i rregulluar

XM Group është i licencuar nga FCA në Mbretëria e Bashkuar (Pika Tregtare e Instrumenteve Financiare UK Limited), ASIC në Australi (Pika Tregtare e Instrumenteve Financiare Pty Limited), IFSC në Belize (XM Global Limited) dhe CySEC në Qipro (Pika Tregtare e Instrumenteve Financiare Ltd), duke respektuar standardet rregulluese të zgjeruara.

Njohur globalisht

Ne kemi klientë nga vendet e 196 dhe stafi që flet mbi gjuhët 30. Menaxhmenti ynë ka vizituar mbi qytetet 120 në nivel global për të kuptuar nevojat e klientëve dhe partnerëve.

Fokusuar në Klientin

Madhësia nuk ka rëndësi. Në XM klienti vjen së pari pa marrë parasysh vlerën e kapitalit neto, llojin e llogarisë ose madhësinë e investimit. Të gjithë klientët tanë marrin të njëjtat shërbime cilësore, ekzekutimin e njëjtë dhe të njëjtin nivel mbështetjeje. XM u themelua në këto vlera dhe kjo nuk do të ndryshojë.

Gama e Instrumenteve Tregtare

Klientët tanë mund të zgjedhin për të tregtuar Forex dhe CFDs në indekset e aksioneve, mallrat, stoqet, metalet dhe energjitë nga llogaria e njëjtë tregtare. Me një gamë të gjerë instrumentesh tregtare të disponueshëm nga një platformë e vetme multi-aktive, XM bën tregtimin më të lehtë dhe më efikas.

Transparente dhe Panairi

Në XM ajo që shihni është ajo që ju merrni, pa terma të fshehura. Bëhu që çmimi, ekzekutimi ose promovimet. Ajo që ne reklamojmë është ajo që u japim klientëve tanë, pavarësisht nga madhësia e investimit të tyre.

Lehtë dhe i përshtatshëm

Të gjitha sistemet tona janë ndërtuar dhe përditësuar me klientin në mendje. Duke filluar nga procedura e hapjes sonë të llogarisë, në menaxhimin e llogarisë suaj, depozitimin ose tërheqjen e fondeve dhe në fund të tregtimit, është e thjeshtë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur për të gjithë klientët tanë.

Luaj Tanihttps://www.xm.com

Bonuse aktive

Total: 0

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë bonus kazino

Bonuset e pabesueshme

Total: 0

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë bonus kazino