Wink Bingo screenshot
Ruaj RSS

Wink Bingo

Wink Bingo është mundësuar nga softueri që i përket Brigend Limited, i cili është një degë e zotëruar tërësisht e Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited ("Cassava"). Cassava është i lumtur t'ju ofrojë shërbime online bingo nën licencën e saj të lojërave të fatit të lëshuar nga Qeveria e Gjibraltarit në Cassava. Të gjitha lojrat në këtë faqe janë audituar plotësisht dhe testuar gjerësisht për të siguruar Play Fair Play dhe pagesa të ndershme. Prioritetet tona kryesore janë Siguria dhe Privatësia.

Politika e privatësisë

Ne e respektojmë privatësinë tuaj në internet dhe njohim nevojën tuaj për mbrojtjen dhe menaxhimin e duhur të çdo informacioni personal që ju ndani me ne. Mbrojtja e privatësisë tuaj është me rëndësi të madhe për ne. Kjo Privacy Policy shpjegon se si ne mbledhim, përdorim dhe zbulojmë të dhënat personale që mund të na jepni gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Ne marrim çdo masë paraprake për të mbrojtur të dhënat tuaja personale. Të gjitha informatat e ndjeshme (si numrat e kartës së kreditit, detajet e tjera të pagesës dhe / ose të dhënat personale) që futni në faqen tonë të internetit janë të koduara dhe të mbrojtura me softuerin më të mirë të enkriptimit në industrinë - pak SSL 128.

Për më tepër, serverët tanë mbahen në objektet e siguruara jashtë dhe mund të arrihen vetëm nga personeli i autorizuar. Për privatësinë e klientëve tanë ne garantojmë që të gjitha detajet e dhëna të mbahen konfidenciale dhe nuk do të shiten apo shpërndahen palëve të treta. Për më tepër, serverët tanë mbahen në mjedise të sigurta dhe mund të arrihen vetëm nga personeli i autorizuar. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal që na jepet për të kontaktuar dhe korresponduar me ju, për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, për të përpunuar transaksionet, për të lehtësuar dhe përmirësuar përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit dhe siç lejohet ndryshe me ligj. Herë pas here, ne mund t'ju dërgojmë komunikime si gazeta dhe email që besojmë se janë të rëndësishme për ju. Nëse nuk preferoni të merrni email opsional ose komunikime të tjera nga ne, mund të na kontaktoni për të çregjistruar. Është politika jonë e përgjithshme që të mos ua japim vullnetarisht të dhënat tuaja personale palëve të treta pa miratimin tuaj, me përjashtim të informacioneve të kërkuara ose të lejuara nga ligji. Ju lutem vini re se bixhozi në internet mund të mos jetë i ligjshëm në disa juridiksione dhe / ose mosha ligjore për të rrezikuar mund të jetë 18. Konsumatorët pranojnë se është përgjegjësia e tyre të kuptojnë ligjet në juridiksionin e tyre që mund të ndalojnë lojrat e internetit dhe që ata kanë lexuar, kuptuar dhe pranuar me kujdes Kushtet dhe Kushtet e publikuara në lojërat e ndryshme në dispozicion në këtë faqe. Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar, ndryshuar ose modifikuar këtë politikë në çdo kohë. Nëse jeni i shqetësuar për mënyrën se si përdoren të dhënat tuaja, duhet të kontrolloni në faqen tonë të internetit periodikisht. Ne do të postojmë ndryshimet e politikave në faqen tonë të internetit për t'ju njoftuar për këto ndryshime, të cilat do të hyjnë në fuqi që nga data e azhurnimit, ndryshimit ose modifikimit.

Luaj Tanihttps://www.winkbingo.com

Bonuse aktive

Total: 5
DEPOZITË £ 10 Dhe bast atë GET £ 30 Bingo BONUS + 1,000 WINK REWARDS GET £ 20 BINGO BONUS Duke redeeming REWARDS në Shop Wink's ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Bashkuar! Hapni një llogari sot ENJOY FREE BINGO! Në ditët e tua të para 3 fitoni deri në Bon 900! Ti e meriton! ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Depozitoni £ 10 në Wink Bingo SPEND IT në lojërat tuaja të preferuara GET £ 10 PËR SHOPPING + £ 30 për të luajtur me të! ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Termat dhe kushtet Në vijim janë termat dhe kushtet e "Oferta e depozitimit të parakohshëm të Wink-it" ("Promovimi") në http://www.winkbingo.com/ ("Wink Bingo Website"). Promovimi është org ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Cili eshte problemi? Depozitoni & Bastini min £ 10 Fitoni një Bonus 30 Bingo (300% e depozitimit tuaj deri në £ 200) Merrni £ 10 për të shpenzuar në Shop Wink's Wink's Shop E vendosur në lobi tonë, Wink's Shop i ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Bonuset e pabesueshme

Total: 0

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë bonus kazino