Vip Slots screenshot
Ruaj RSS

Slots Vip

KUSHTET E BONUSIT DHE KUSHTET

Këto terma dhe kushte janë specifike për bonuse dhe promovime të ndryshme në dispozicion në VipSlots. Ata janë në dispozicion të klientëve të cilët janë në përputhje të plotë me kushtet dhe kushtet tona të përgjithshme. Është përgjegjësi e lojtarit të njohë veten me këto terma para se të pretendojë ose të pranojë ndonjë bonus. Nëse keni ndonjë pyetje apo keni nevojë për sqarime, ju lutemi kontaktoni ndihmën.

Bonuset "Pa depozita" dhe rrotullime të lira

 1. Kërkesa për shpërblime për "jo-depozita" është 50 herë shuma e bonusit, përveç rasteve kur shprehet ndryshe.
 2. Kërkesa për pagesë për rrotullime pa pagesë "pa depozitë" është 50x shuma fituese e krijuar nga rrotullimet e lira.
 3. Shuma maksimale që ju mund të bëni është US $ 100 ose ekuivalent i monedhës. Çdo fitim që tejkalon këtë shumë do të humbet
 4. Pasi të plotësohet kërkesa për fitues, duhet të bëhet një depozitë për të regjistruar një metodë pagese me llogarinë tuaj para se të tërhiqni ndonjë fitim. Depozita juaj do të kthehet së bashku me fitimet tuaja.
 5. Verifikimi i plotë i identitetit do të kërkohet para se të jetë e mundur ndonjë tërheqje (dëshmi e ID, dëshmi e adresës dhe dëshmi e pagesës).
 6. Çdo të holla pa pagesë të dhënë pa kërkuar depozitim, p.sh. një bonus pa depozita, bonus falas, shpërblim besnikërie, bonus VIP, kartë kotësi, depozitë menaxheri, konkurse / shpërblime turneu, shpërblim shpërblimi, shpërblim shpërblimi, shpërblim për ditëlindje etj. ) do të ketë një holla maksimale prej US $ 100 plus një tarifë prej teli bankar prej US $ 60 dhënë. Ky rregull është gjithashtu i vlefshëm kur bilanci i klientit është pozitiv në kohën e shlyerjes së bonusit jo depozitues. Pas rimbursimit të bonusit, rregulli do të anulohet vetëm pasi bilanci i klientit ka arritur US $0 përsëri.
 7. Një maksimum i rrotullimeve falas 2 pa depozita mund të merret në mes të depozitave.

CASINO REBATE

 1. 10% zbritje javore për kazino do të kreditohet çdo të mërkurë nga 4pm EST.
 2. Shfuqizimi llogaritet midis të mërkurës dhe të martës çdo javë. Ne përdorim formulën e mëposhtme për të përcaktuar llogaritë kualifikuese:

  Casino Wins - Humbjet e Kazinove - Bonuset - Shpërblime Cash - Rebates = Humbja e Kazinosë ne pastaj e kreditojmë llogarinë tuaj me 10% të kësaj humbjeje të kazinove.

 3. Ju lutemi të mbani në mend se ky zbritje nuk ka kërkesë për fitore.
 4. Konsumatorët që kanë pasur një tërheqje në ditët e fundit 30 nuk kualifikohen për zbritjen javore. Llogaritë fituese të jetës gjithashtu nuk kualifikohen për zbritje. Mund të ketë raste kur zbritjet më të vogla kreditohen në kundërshtim me këto rregulla, megjithatë menaxhmenti ende rezervon të drejtat për të mohuar të gjitha skontat për llogaritë që bien nën këto rregulla.
 5. Shuma e rimbursimit nuk duhet të tejkalojë shumën neto humbje të jetës.
 6. Për t'u kualifikuar, shuma e zbritjes duhet të jetë $ 1 USD ose më e madhe, shumat më të vogla nuk do të kreditohen.
 7. Menaxhmenti ka të drejtën të mohojë një zbritje nëse llogaria konsiderohet e mashtrimit apo jo-rekreative.

KUSHTET DHE KUSHTET E PËRGJITHSHME TË BONUS

 1. Të gjitha shpërblimet janë të kufizuara për një përdorues, adresë IP, pajisje kompjuterike, familje, adresë banimi, numër telefoni, kartë krediti / debiti ose ndonjë metodë tjetër pagese, adresë e-mail dhe kompjuter të përbashkët (universitet, shkollë, bibliotekë publike, vendin e punës , etj.). VipSlots rezervon të drejtën për të mbyllur llogarinë tuaj dhe konfiskon ndonjë fond ekzistues nëse zbulohet dëshmi e abuzimit / mashtrimit bonus.
 2. Një depozitë minimale prej $ 25 USD / $ 30 AUD / $ 30 CAD ose ekuivalentë e monedhës është e nevojshme për të kërkuar ndonjë promovim bonus.
 3. Për të marrë një bonus të rifreskimit, bilanci i llogarisë suaj të tanishme duhet të jetë i barabartë ose më i vogël se 25% të shumës së depozitës tuaj të mëparshme. Vini re se totali i bilancit të llogarisë përfshin lojërat në pritje ose bilancet e pritshme të kazinove. Shembull: Nëse depozita juaj e fundit ishte US $ 100, duhet të keni US $ 25 ose më pak në bilancin e llogarisë tuaj totale për t'u kualifikuar për një bonus. Për të marrë shpërblime, llogaria juaj duhet të ndahet në të vërtetë për të marrë shpërblime. Bonuset speciale nuk janë të pranueshme nëse transaksioni juaj i fundit ishte një tërheqje.
 4. Kërkesa e depozitave për shpërblimet e depozitave është 35x shuma e depozitës plus bonusin, përveç nëse shprehet ndryshe.
 5. Kërkesa e depozitave për shpërblimet e depozitave të 150% ose më të lartë është 60x shuma e depozitës plus bonus, përveç nëse shprehet ndryshe.
 6. Fitimet nga rrotullimet e lira të depozitave kanë një kërkesë për kërcitje 35x përveç nëse thuhet ndryshe.
 7. Ju duhet të plotësoni kërkesat e bastit në mënyrë që të bëni ndonjë fitim parash nga fitimi ose fitimet nga baste duke përdorur para bonus. Nëse kërkoni një tërheqje para përmbushjes së kërkesës për fitues, VipSlots do të zbresë shumën e bonusit dhe çdo fitim nga paratë bonus përpara se të aprovohet ndonjë tërheqje.
 8. Ju lutemi vini re se lojëra të ndryshme kontribuojnë me një përqindje të ndryshme ndaj kërkesës për fituesin:
 9. Paratë bonus që përdoren për të vendosur bastet në ndonjë nga lojërat në vijim nuk janë të lejuara: Baccarat, Craps, Ruletë Europiane dhe lojëra elektronike në vijim: ChilliPop, Owl i Artë i Athenit, Legjenda e Nilit, Rrotullat e Pasurisë, Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Lojtaret qe tentojne te vendosin bastet ne ndonje prej ketyre lojrave duke perdorur fonde bonus do te fitojne fitimet, bonuset e tyre do te hiqen dhe llogarite e tyre te mbyllura pergjithmone.
 10. Një bonus duhet të kërkohet në kohën e depozitimit. Bonuset nuk do të lëshohen në mënyrë retroaktive. Të gjitha shpërblimet e depozitave janë konfiskuar nëse ndonjë fond depozitash shoqërues luhet para se të kërkohet bonusi.
 11. Ju nuk jeni në gjendje të grumbulloni bonuse. Çdo bonus duhet të përdoret në tërësinë e tij para se të mund të lëshohen bonuse shtesë. Lojtarët që përpiqen të kërkojnë shpërblime të shumëfishta do të humbin çdo fitim nga llogaria e tyre.
 12. Kur luan me një bonus, ekziston një bast maksimal prej $ 5 / $ 5 / $ 5 / € 5 / 50 SEK / 50 NOK për spin / raund deri në përmbushjen e kërkesës për fitues. Kjo përfshin dy bastet dhe karakteristikat e lojërave të fatit. VipSlots rezervon të drejtën për të anulluar të gjitha fitimet nëse një lojtar baston mbi shumën maksimale të bastit. Depozita dhe bonus do t'i kthehen lojtarit me kërkesën e fitimit të bonusit të rivendosur në zero të përmbushur.
 13. Fitimet nga bonuset "falas spin" ose "bonusi" të iniciuara me para bonus por të kompletuara pasi bonus është bastur, humbur ose të humbura do të hiqen.
 14. Përdorimi i parave bonus për të fituar më shumë se dyfishin e bonusit të marrë në lojërat e tryezës dhe video poker para se të ktheheni në lojëra elektronike me qëllim të plotësimit të kërkesave të fitimit mund të rezultojë që fitimet tuaja të konfiskohen dhe llogaria të mbyllet.
 15. Tërheqja maksimale nga një bonus kompliment është US $ 100 për lojtarët që nuk kanë një histori depozitimi në VipSlots. Bilanci i mbetur do të humbet kur kërkohet tërheqja.
 16. Të gjitha fondet e bonove (shpërblimet e depozitave, bonuset e depozitave / rrotullimet e lira dhe fitimet nga rrotullimet e depozitave pa pagesë) duhet të bëhen dhe kërkesa për wagering përfunduar brenda ditëve 30 ose fondet bonus dhe fitimet do të konfiskohet.
 17. VipSlots rezervon të drejtën për të çaktivizuar llogaritë e shpërblimeve të çdo lojtari në çdo kohë. Nëse menaxhmenti e sheh të luajë për të manipuluar sistemin bonus / shpërblim, ose jo-rekreativ, ata rezervojnë të drejtën për të mbyllur llogarinë e shpërblimeve dhe / ose për të hequr çdo bilanc shpërblimesh të mëparshme. Lojtarëve nuk u lejohet të tërheqin fonde që rrjedhin nga shpërblimet e shpërblimeve, përveç nëse ata kanë bërë një depozitë të suksesshme brenda ditës së 30 para shpërblimeve (shpërblimeve) të shpërblimeve në fjalë.
 18. Llogaritë e shumëfishta nuk lejohen. Krijimi i më shumë se një llogari në VipSlots për të kërkuar ndonjë shpërblim konsiderohet abuzimi i shpërblimit dhe mund të rezultojë me fonde të konfiskuara.
 19. VipSlots rezervon të drejtën për të refuzuar fitimet nga një bonus në llogaritë që ndajnë një detaj ose identifikues të përbashkët të kontaktit (p.sh. adresën e emailit, numrin e telefonit, numrin e kreditit / kartës së debitit ose ndonjë metodë tjetër pagese.) VipSlots rezervon të drejtën për të mbyllur këto llogari me efekt të menjëhershëm dhe konfiskoni të gjitha bilancet dhe fitimet.
 20. Përdorimi i fondeve të bonuseve për të fituar më shumë se dyfishin e bonusit të marrë në lojërat e tryezës dhe video poker para se të ktheheni në lojëra elektronike me qëllim të plotësimit të kërkesave të fitimit mund të rezultojë në fitimet e konfiskuara dhe llogari të mbyllura.
 21. VipSlots rezervon të drejtat për të ndryshuar ose anuluar ndonjë ofertë në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye.
 22. VipSlots rezervon të drejtën për të mohuar çdo shpërblim lojtarësh sipas gjykimit të tyre. Menaxhmenti rezervon të drejtën për të konfiskuar të gjitha fitimet nëse një individ përdor fondet e bonuseve për të luajtur një lojë që është përjashtuar nga ndonjë promovim.
 23. Në rast të ndonjë mosmarrëveshje, vendimi i VipSlots do të jetë përfundimtar.

Luaj Tanihttps://www.vipslots.com

Bonuse aktive

Total: 85
$ 3580 Nuk ka Depozitë në Slots Vip 77X Play Through Kazino € 488000 Max CashOutPoker Bonus: € 455 Çip i lirë në Frogs N Flies Amaya Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 190 Free Chip Kazino në Slots Vip 77X Play nëpërmjet Kazino $ 142000 Max CashOutExtra Bonus Kazino: EURO 1030 Nuk ka depozitë në Dealer Slotland Wheeler ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 760 JO KODI I DEPOZITIMIT TË BONUSIT në Vip Slots 30x Wager € 648000 Bonus Maksimal i Tërheqjes Bonus shtesë: EURO 935 Turneu i Kazinosë në lojë me lojëra elektronike Ainsworth Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 420 chip lirë në Vip Slots 33X Kërkesat e bastit € 23000 Maksimumi i bonusit shtesë: 100 Pa pagesë rrotullime në lojëra elektronike të kazinove amazon të Blue Dolphin ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

670% Bonusin e parë të Depozitave në Slots Vip 66X Wagering $ 63000 Max cash outextra bonus: 66 spins pa pagesë kazino në Octoberfest ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

33 pa pagesë asnjë depozitë në Slots Vip 77x Wager € 949000 Max Tërheqje shtesë bonus: € 605 chip lirë kazino në Bejeweled Slots 2 Blueprint Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 230 FALAS Chip Kazino në Slots Vip 40X Kërkesat e basteveNjë bonus 590000 Max cash outexclusive: £ 4570 NUK KA DEPOZITIMI BONUS KAZINO në Hocus lojë Pocus Merkur Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 425 Çip i lirë në Vip Slots 50X Play përmesEURO 360000 Maksimumi CashOutPërdorimi shtesë: 11 Pa lundrime asnjë depozitë në Tokën e Warriors ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 395 chip kazino në Vip Slots 66x Luaj Nëpërmjet Casino € 2000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: 55 rrotullime falas në kapitenët Treasure Playtech Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55% Bonus i Ndeshjeve në Slots Vip 60x Luaj me Kazino € 861000 Bonus Max Extractingxtra: Eur 4135 nuk ka bonuse të depozitave në Retro Reels - ... ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 715 Online Turneu në Kazino në Vip Slots 44X Wager $ 740000 Maksimumi i bonusit të parave të gatshme: 380% Bonus më i Mirë Bonusi në Rastin e Rritjes së Arit Lojrat e Kazinove të Kazinove Ash ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 635 Tournament në Slots Vip 50x Play Nëpërmjet Kazino $ 864000 Maksimumi i parave të gatshme të parave të gatshme: £ 535 Freeroll në Turneun e Kazinove në Mbretëreshën e Pasurisë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

80 luan pa pagesë në kazino në Vip Slots 33X Luaj Përmes Kazinosë £ 695000 Max cash out Bonus shtesë: € 630 Chip Casino falas në Super Star 81 ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 455 Frekuenca e freerollit në Slots Vip 40x Play nëpërmjet Casino € 889000 Bonus maksimal për tërheqjen e bonusit: £ 3450 JO BONUS KASINË TË DEPOZITIMIT në Gorilla Go Wild 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

205 Pa lundrime asnjë depozitë në Slots Vip 55X WagerEURO 845000 Tërheqja maksimale Extra Bonus Kazino: $ 220 Pa pagesë Chip në lojë Wu të gjatë Playtech Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

130 kazino pa pagesë në Vip Slots 44x Luaj Përmes Kazinos € 152000 Max Tërheqja bonus ekskluziv: 88 Pa pagesë rrotullon kazino në Blue Glow ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60% Match bonus kazino në Vip Slots 50x Luaj me € 382000 Max cash out Bonus ekskluziv: EURO 135 Daily freeroll slot në Big Blox ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 2895 Nuk ka kazino bonusesh në depozitë Vip 66x Bast € 46000 Max Tërheqje bonus special: £ 4635 asnjë depozitë në Red Fox & s ...... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 230 NUK KA DEPOZITI BONUS KASINO në Vip Slots 55X Luaj përmesEUR 155000 Bonus Max Exclusionspecials: xhirime të lira 270 në Quickspin Queen Quikspin Lojë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 380 chip falas në kazino në Vip Slots 30x Luaj me Bonusin $ 285000 Max CashOutExclusive Kazino: 745% Bonus më të Mirë Bonusu në Karnevalin e Venedikut ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

230% Match kazino bonus në Vip Slots 40X Kërkesat e basteve € 620000 Max CashOutadditional bonus: Bonus 945% Bonus në Bonusin Jumbo ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 30 Turneu i Kazinosë në Vendet e Vipit 65X Kërkesat për bast € 512000 Bonus maksimal për tërheqje ekskluzive: € 99 CASINO FALAS CHIP për fitoren ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55 Rrotullime Lojalë Falas! në Vip Slots 55x Wagering € 120000 Bonus Maksimal i Tërheqjes: 460% Bonus i Mirëseardhesit të Kazinosë në Lojëra elektronike të Rimbursimit të Kazinove të Pigskin ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

170 pa pagesë asnjë depozitë në Slots Vip 45X Wager $ 123000 Bonus Maksimum Plus: 99 pa pagesë asnjë depozitë në Kinë Megawild Gamesos Slots Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 3835 nuk ka kodin e bonusit të depozitave në Slots Vip 35x WagerEURO 101000 Bonus maksimal i tërheqjes shtesë: $ 1715 Nuk ka bonus kazinoje depozituese në lojë arabe të Microgaming ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Chip kazino 295 në Vip Slots 60x Luaj me bonus € 477000 Max CashOutextra: $ 155 Tournament në linjë të partisë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

320% Ndeshja në një kazino në lojëra elektronike Vip 55X Luaj me Kazino £ 437000 Maksimum shtesë nga cash outextra: 111 Pa pagesë tituj pa kazino depozituese në Mystic Wreck Casino Technology Slot Machine ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 525 Mobile freeroll slot në slotet Vip 55X Wagering $ 506000 Maksimumi i parave shtesë Bonus shtesë i kazinosë: € 290 asnjë bonus depozitues në livadh të mahnitur ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

475% Ndeshja në një kazino në Slots Vip 66X Play Through Casino € Bonus 347000 Max CashOutExclusive Kazino: Bonus 70% në Super Multitimes Pro ... ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 320 Casino Tournament në Slots Vip 55X Play nëpërmjet Kazino € 662000 Max CashOutAdditional Bonus Kazino: EUR 350 turneu Casino freeroll në Warlords Kristalët e Netent Power ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 4590 nuk ka kodin e bonusit të depozitave në Vip Slots 35x Luaj me Kazino € 897000 Max cash outextra bonus: 88 Kazino falas luan në 7 Magnificent ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 105 Chip falas në Vip Slots 55X Luaj me anë të Bonusit 122000 Max CashOutExtra: 300% Bonusin e Parë të Depozitave në 7 Frutat e XNUMX Slots Kazinoje Mrslotty ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 1205 nuk ka depozitë në Slots Vip 55X Wagering $ 320000 Max Bonus CashOutExtra: $ 880 Tournament në Ditën Lucky në Lojrat Topgame Slots për Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

230% Regjistrohu Bonusin e kazinosë në Slots Vip 55X Wagering $ 153000 Max CashOutaditë shtesë: EUR 222 FREE CHIP CASINO në Cowboys Go West HD ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 555 Daily freeroll slot në slotet Vip 45X Play nëpërmjet Kazino $ 745000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: 20 gjyqi luhatet në gurët e rrufesë Lojë futje në lojë Nextgen ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 460 Turneu i Kazinove Online në Vip Slots 55x Wagering € 349000 Maksimumi i parave të gatshmeSpecial Bonus: Eur 660 Kazino pa pagesë në Big Top Extravaganza ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 660 Turneu në Kazino Online në Vip Slots 30X Luaj Me Kazino $ 259000 Max CashOutExkluziv Bonus Kazino: EURO 65 Nuk ka Depozitë Bonus Kodi në Paws Santa ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

735% Bonus i Depozitave në Vip Slot 66X Wagering £ 144000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: 44 Spins Pa pagesë Kazino në Wild Neon Push Gaming Game Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

330% Nuk ka Bonus Rregullash! në Vip Slots 45X Bast € 605000 Bonus Maksimal TërheqjeSpecialë: € 680 Freeroll freeroll turneu i orëve në lojë me karnaval Royale Genesis lojë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

245% Bonus i Ndeshjeve në Slots Vip 55X Luaj me € 948000 Tërheqja MaksimaleExtra Bonus i Kazinos: 130 FREE Spins on Clockwork Oranges ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 675 kazino falas në Vip Slots 55X Luaj me Kazino £ 973000 Max CashOutspecial bonus: EURO 535 Free Ticket Kazino në Mystique Grove Lojë Microgaming Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

695% Bonus i Mirëbesimit në Vip Slots 77X Wagering € 280000 Max CashOutExtra Bonus Kazino: EUR 3295 Nuk ka Depozitë Bonus Kodi në Freaky Wild West Gamesos Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

850% Bonusin e Parë të Depozitave në Vip Slots 77X Bast $ 159000 Max në cash out Extras Bonus Kazino: 195 FREE Rrotullon në Red White Pragmatic Red ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

670% Bonus i Depozitave në Vip Slots 66X Luaj me CasinoEURO 726000 Max Tërheqje bonus special: € 3615 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Sky Barons ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 245 Turneu i Lirë i Kazinove në Vip Slots 60x Luaj Përmes CasinoEURO 509000 Bonus maksimal për tërheqjen e bonusit: 340% Bonusin e parë të depozitës në Merry Xmas Playn Go Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

535% Bonus i Mirëseardhjes në Slots Vip 50x Play nëpërmjet Kazinosë £ 46000 Max cash outSpecial Bonus: 160 Pa pagesë rrotullime në Machine Fruta 27 Kajot Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

230 Pa pagesë Rrotullime Kazino në Slots Vip 33x Play Nëpërmjet CasinoEur 769000 Tërheqja MaksimaleExtra Bonus: 11 rrotullime falas në Batman Joker Jewels Playtech Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 115 Kazino Chip në Slots Vip 45x Kërkesat e bastitEUR Bonus 796000 Max CashOutAdditional: $ 405 Bileta falas në Kazino në Lojërat Ngritëse të Ngritshme të Ujit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 785 Daily freeroll slot në slotet Vip 66x Play throughEURO 702000 Bonus maksimal i tërheqjes shtesë: 525% Bonus më të mirë të Bonusit të Regjistrimit në Manipun e Lotos ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

195% Regjistrohu Bonus Kazino në Slots Vip 66x Play përmesEU 369000 Max CashOutExtra Bonus Kazino: 40 Kazino Pa pagesë Kazinohet në Faqe të Fortune Deluxe Zeus Play ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 265 Frekuenca e freerollit në Slots Vip 35x Luaj Përmes CasinoEur 170000 Maksimumi i Tërheqjes Bonus shtesë: € 100 Çip i lirë i kazinos në Planet e Apes ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

680% Deposit Bonus në Depozitën në Slots Vip 33x Wagering € 116000 Max Cash Out Extras Bonus Kazino: 285 pa pagesë asnjë kazino depozituese në Enchanted ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

150 rrotullon falas në kazino në Vip Slots 66X Wagering € 51000 Bonus Maksimal i Tërheqjes shtesë: 130 Pa lundrime asnjë depozitë në Uga Age HD ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 125 Freerollet e kazinove të kasinës në Slots Vip 55X WageringEURO 810000 Maksimumi i parave të gatshme bonus shtesë: € 77 chip kazino në Lojë 2000 lojë me lojëra logjike ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 2205 Nuk ka Bonus Depozitimi në Slots Vip 77X Play nëpërmjet Kazinosë $ 9000 Paratë maksimale jashtë Bonusit ekskluziv: 22 Trial shpërthen në Legjendën e Zogut të Bardhë Lady Yggdrasil Lojë Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

145 gjuan falas në Vip Slots 65X Luaj me CasinoEURO 920000 Max CashOutExtra Bonus Kazino: 945% Match bonus kazino në Side Show ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 520 JO DEPOZITON BONUS CASINO në Vip Slots 33x Luaj Përmes Kazinosë $ 268000 Bonus Maksimal për Tërheqjen e Bonusit: 815% Bonus i depozitave në Ghostbusters Igt Lojë Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 4195 Nuk ka depozita në Vip Slots 44x Luaj me € 351000 Bonus maksimal të tërhequr: 245% Bonus ndeshje në Für Balls Portomaso Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

820% Bonusin e Parë të Depozitave në Slots Vip 77X Play nëpërmjet CasinoEURO 455000 Tërheqja Maksimale Bonuset ekskluzive të Kazinosë: EUR 3665 Bonusin e Depozitave të Kazinos në Cash Scoop ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 385 Kazino e Kazinosë në Vip Slots 65X Play përmes Casino € 262000 Bonus Max Outextra: 270 Pa pagesë Spins Kazino në Legend Of The Sea ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 570 Free Tournament Kazino në Slots Vip 55X Wager $ 803000 Tërheqja Maksimale Bonus shtesë Casino: EUR Chip 99 Free Casino në Gems dhe Qyteti ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

22 pa pagesë asnjë kazino depozitimi në Slots Vip 55x Wagering $ 510000 Bonus Max Exclusion: $ 155 Nuk ka kazino bonus depozitash në Classic Seven Kajot Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

610% Bonus i parë i depozitave në Vip Slots 65x Kërkesat e basteveNjë bonus 167000 Max nga Bonus shtesë: $ 2740 JO BONUS TË DEPOZITIT në Chicken Slots pak Rival Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

30 Rrotullime Lojalë Falas! në Vip Slots 65x Luaj Përmes Kazinos £ 621000 Maksimumi i Pritjes Bonus shtesë të Kazinosë: $ 1605 Asnjë depozitë në Tycoons ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 430 chip lirë në Vip Slots 40x Luaj Përmes Kazinosë $ 491000 Max Tërheqja Bonus ekskluziv: 595% Bonus i Mirëseardhjes në magjistar i Gurë Kristali ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Faqe 1 e 21 2

Bonuset e pabesueshme

Total: 0

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë bonus kazino