Screenshot nga Vegas Luck
Ruaj RSS

Kodet e Bonusit të Kazinosë Luck Vegas Luck | Kazino më e mirë për Lucky Vegas Pa Bonus Depozitash | Kazino Vegas Luck Chip Pa pagesë | Vegot Luck Casino Vegas Lëkundje falas, 2020 #1

Termat dhe Kushtet janë një marrëveshje ligjërisht e detyrueshme. Duke hyrë në Websites, ju pranoni të jetë i detyruar nga Termat dhe Kushtet dhe gjithashtu nga rregullat për secilin nga produktet që ne ofrojmë. Nëse nuk pajtoheni me ndonjë nga dispozitat e Termave dhe Kushteve ju duhet menjëherë të ndaloni përdorimin e Websites.

Ju gjithashtu duhet të lexoni Politikën tonë të privatësisë, e cila mund të arrihet këtu

Këto Terma dhe Afate u përditësuan të fundit në 31 Dhjetor 2018.

1. INFORMACION RRETH NESH

1.1 Ne jemi Bgo Entertainment Limited nga Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, një kompani e regjistruar në Alderney nën numrin e regjistrimit 1839 ("we"Ose"us"Ose"tonë").

1.2 Në këto Kushte dhe Afate, "ju"Ose"juaj"Do të thotë që ju, personi i cili përdor faqet e internetit dhe / ose shërbimet e lojërave të fatit që ju janë vënë në dispozicion në ose nëpërmjet faqeve të internetit ("Sherbimet").

1.3 Nëse keni ndonjë pyetje, ankesë ose komente në lidhje me uebfaqet ose Termat dhe Kushtet atëherë ju mund të na kontaktoni duke dërguar email [email protected], [email protected] or [email protected].

2. RREGULLIMI DHE PËRSHTATJA

2.1 Ne jemi të licencuar dhe të rregulluar nga Komisioni i lojërave të fatit të Britanisë së Madhe sipas dispozitave të UK Gambling Act 2005 për qëllime të ofrimit të shërbimeve për lojërat e fatit për klientët në Britaninë e Madhe (numri i licencës 39533). Ju mund të gjeni detaje të mëtejshme të licencës sonë këtu.

2.2 Shërbimet e lojërave të fatit që u ofrojmë klientëve jashtë Britanisë së Madhe rregullohen me licencën tonë me Komisionin e Kontrollit të Lojërave të Lojërave të Bastit Alderney ("AGCC") Të lëshuar në seksionin 7 të Urdhrit të Rregullores së Alderney 2009. Licenca iu dha Bgo Entertainment Limited më 24 Shkurt 2012.

Llogaria 3.YOUR

Kërkesat e përshtatshmërisë

3.1 Për të hapur një llogari dhe për të përdorur Shërbimet ju duhet:

3.1.1 të jetë së paku tetëmbëdhjetë (18) vjeç ose, kur territori në të cilin banoni imponon një kufi më të lartë të moshës, kjo moshë më e lartë ("Mosha minimale");

3.1.2 jetoni në një territor në të cilin ne i pranojmë përdoruesit, dhe në të cilin përdorimi i faqeve të internetit dhe shërbimeve nuk është i paligjshëm;

3.1.3 regjistrohuni në emrin tuaj, për përfitimin tuaj të vetëm dhe mos regjistrohuni ose luani në emër të askujt tjetër;

3.1.4 të ketë një llogari të vlefshme bankare ose një metodë pagese që është në dispozicion në faqen tonë dhe që është e regjistruar në një adresë në një territor në të cilin pranojmë përdoruesit;

3.1.5 plotësoni formularin e regjistrimit në mënyrë të plotë dhe të sinqertë;

3.1.6 nuk janë përjashtuar nga bixhozi;

3.1.7 kanë nuk përjashtohen nga lojrat e fatit; nuk mund të ju japin ndonjë njoftim, ju w Termat dhe Kushtet. Nëse ndonjë ndryshim është i papranueshëm për ju, nuk keni pasur ende një llogari të mbyllur prej nesh sipas paragrafit 7.2 (Aktiviteti i ndaluar) ose paragrafi 9.3 (Abuzimi i Promovimit) dhe nuk keni vetë-përjashtuar nga bixhozi me ne (shih paragrafin 10 ' ").

3.1.8 të mos jetë një nga punonjësit tanë ose ndonjë punonjës i asnjë të licencuarish, shpërndarësish, tregtarësh të shumtë, filialësh apo agjencish të tjera, furnitorë, shitësish, ose në familjen e ngushtë të asnjë individi të tillë; dhe

3.1.9 në çdo kohë të përputhet me këto Kushte dhe Afate, dhe çdo kusht tjetër që aplikohet për ofrimin e Shërbimeve për ju (duke përfshirë Playtech Marrëveshja e Licencës së Fundit të Përdoruesit e cila mund të gjendet në Shtojcën 1 për këto Terma të Përgjithshme).

3.2 Aktualisht nuk pranojmë përdorues nga vendet e mëposhtme: SHBA, SHBA / GB Ishujt e Virgjër, Territoret e Vogla Minoritare të SHBA, Koreja e Veriut, Kinë, Siria, Jemeni, Spanjë, Itali, Francë dhe rajone të tjera, Afganistan, Libi, Sierra Leone, Iran, Irak, Nigeri, Zimbabve, Mali, Sudan, Belgjikë, Greqi, Izrael, Gjermani, Turqi, Zvicër, Hong Kong, Danimarkë, Estonia, Bullgari, Qipro, Macau, Filipine, Singapor, Hungari, Emiratet e Bashkuara Arabe, Rumania, Portugalia, Holanda, Rusia, Poloni, Ukrainë, çek Republika, Guadeloupe, Martinique, Malaysia, Australi, Kolumbi dhe Suedi.

3.3 Edhe nëse e pranojmë kërkesën tuaj për një llogari, varësisht nga territori në të cilin banoni, nuk mund të keni akses në gamën e plotë të shërbimeve që ne ofrojmë.

3.4 Ju keni të drejtë vetëm për një llogari në secilën prej faqeve të internetit dhe llogaria juaj është vetëm për përdorim tuaj personal dhe nuk do të përdoret për ndonjë qëllim profesional ose tregtar ose nga ndonjë palë e tretë. Llogaria juaj duhet të regjistrohet në të dhënat tuaja personale, korrekte, emrin dhe të dhënat personale dhe ju nuk duhet të kopjoni llogarinë tuaj me ndonjë emër, person, familje, shtëpi, adresë (postare ose IP), adresë e-mail ose pajisje.

3.5 Çdo llogari tjetër që hapni me ne që janë llogari të dyfishta mund të mbyllet nga ne. Nëse mbyllim një llogari të dyfishuar:

3.5.1 të gjitha shpërblimet, rrotullimet e lira dhe fitimet e grumbulluara nga shpërblime të tilla dhe rrotullime të lira të fituara do të jenë të pavlefshme dhe të humbura nga ju;

3.5.2 ne mund të anulojmë të gjitha fitimet dhe të rimbursojmë të gjitha depozitat (më pak shuma në lidhje me fitimet e pavlefshme) të bëra në lidhje me atë llogari të dyfishuar dhe, në masën që ato nuk janë mbuluar prej nesh nga llogaria e dublikuar përkatëse në fjalë, që do të ktheheni tek ne nga ana juaj në lidhje me një llogari të kopjuar mund të mbulohen nga ne drejtpërdrejt nga ndonjë llogari tjetër (duke përfshirë çdo llogari tjetër të kopjuar).

3.6 Edhe nëse i përmbushni kriteret e përshtatshmërisë të paraqitura më lart, ne mund të zgjedhim të refuzojmë pranimin e aplikacionit tuaj për një llogari në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye.

Detajet e llogarisë dhe siguria

3.7 Në mënyrë që të regjistroheni një llogari, do t'ju duhet të jepni detaje të caktuara personale, si dhe krijimin e një fjalëkalimi.

3.8 Ju duhet të siguroni që të mbani të dhënat tuaja personale të përditësuara, pasi ne mund t'ju njoftojmë me anë të postës elektronike, telefonit, mesazhit tekst ose postës. Për më tepër, ne ju rekomandojmë që gjithmonë të dilni jashtë çdo herë që të përfundoni duke luajtur në faqen tonë. Kjo vlen për të gjitha pajisjet përfshirë telefonat celularë dhe kompjuterët desktop.

3.9 Ju jeni përgjegjës për mbajtjen e konfidencialitetit të emrit tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe janë përgjegjës për të gjitha aktivitetet që kryhen përmes llogarisë suaj. Ju pranoni të na njoftoni menjëherë për çdo përdorim të paautorizuar të llogarisë suaj për të cilën jeni në dijeni.

3.10 Përveç për neglizhencën tonë, ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për ndonjë akses të palës së tretë në llogarinë tuaj dhe nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë humbje të shkaktuar nga ju si rezultat i keqpërdorimit të llogarisë suaj nga cilido person. Përveç se në lidhje me neglizhencën tonë, të gjitha transaksionet ku emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi janë futur në mënyrë korrekte nga një palë e tretë do të konsiderohen si të vlefshme.

3.11 Nëse jeni prind ose jeni përgjegjës për cilindo që nuk është i moshës minimale, duhet të ndërmarrni masat e nevojshme për të parandaluar që këta persona të kenë akses në llogarinë tuaj. Kujdes i veçantë duhet t'i kushtohet pajisjeve mobile, veçanërisht nëse e lini llogarinë tuaj të regjistruar në mes të sesioneve.

Kontrollet e identitetit dhe verifikimit të moshës

3.12 Është e kundërt me ligjin që të përdorni faqet e internetit ose shërbimet nëse nuk jeni Mosha Minimale.

3.13 Me qëllim që të verifikoni identitetin tuaj dhe që jeni mosha minimale kur shqyrtoni kërkesën tuaj për një llogari, ne mund të ndërmarrim ndonjë kontroll të tillë verifikimi siç mund të kërkojmë, ose siç mund të kërkohet nga palët e treta (përfshirë organet rregullatore) .

3.14 Nëse nuk mund ta verifikojmë identitetin tuaj dhe që ju jeni Mosha Minimale në mënyrë të kënaqshme, mund t'ju kërkojmë të jepni dokumentacion shtesë në mënyrë që ta bëjmë këtë. Kjo mund të përfshijë (por nuk kufizohet në) dokumentacionin e mëposhtëm:

3.14.1 një dokument i vlefshëm, i përditësuar fotografik i identitetit (si p.sh. një pasaportë, patentë shoferi, letërnjoftim kombëtar, letërnjoftim për punësim ose ndonjë formë tjetër të ID-së zyrtare që është nënshkruar nga ju). Të gjitha dokumentet duhet të jenë të vlefshme në kohën e verifikimit, kur është e aplikueshme një datë e skadimit; dhe

3.14.2 dëshmi për adresën (si fatura e shërbimeve, shënimi i mjekut, letra e avokatit ose deklarata e bankës dërguar në adresën tuaj të regjistruar). Të gjitha dokumentet e tilla duhet të jenë jo më shumë se 3 muajsh në kohën e verifikimit dhe të shfaqni emrin tuaj të plotë, adresën e regjistruar, datën e lëshimit dhe headerin dhe / ose logon e kompanisë / emetuesit.

3.15 Mund të ngremë llogarinë tuaj dhe t'ju ndalojë të tërheqni fondet derisa të plotësoni këto kontrolle në mënyrë të kënaqshme.

3.16 Ne mund të kenë nevojë të riformulojmë këto kontrolle verifikimi nga koha në kohë për arsye rregullative, biznesi ose sigurie.

3.17 Nëse nuk kemi qenë në gjendje të verifikojmë se jeni Mosha Minimale brenda orës 72 nga hapja e një llogarie dhe depozitimi i fondeve, llogaria juaj do të ngrihet dhe nuk do të lejohen lojëra të tjera të fatit derisa të verifikojmë se jeni Mosha Minimale. Nëse zbulojmë se nuk jeni Mosha Minimale, çdo depozitë e bërë nga ju do të kthehet tek ju, çdo fitim që keni mbledhur do të konfiskohet nga ju (dhe mund të zbritet nga shuma e çdo depoziti të kthyer) dhe ju do të kthehu tek ne sipas kërkesës për fonde të tilla të cilat janë tërhequr nga llogaria juaj.

Pastrimi i parave kontrolle

3.18 Është e paligjshme që ju të depozitoni fonde të fituara nga veprimtari kriminale, të paligjshme ose mashtruese në llogarinë tuaj (ose të përpiqeni ta bëni këtë). Përveç kontrolleve të verifikimit të identitetit dhe moshës të përcaktuara më sipër, ne na kërkohet me ligj që të ndërmarrim kontrolle të caktuara kundër pastrimit të parave për të parandaluar një sjellje të tillë.

3.19 Ne monitorojmë transaksione të pazakonta ose të dyshimta dhe mund të kërkojmë që të jepni dokumentacion shtesë identifikimi ose dëshmi të burimit tuaj të pasurisë ose burimit të fondeve në çdo kohë nëse plotësoni kritere të caktuara, nëse jemi të shqetësuar për nivelin tuaj të shpenzimit ose nëse ne dyshoni se mund të depozitoni fonde të fituara nga veprimtari kriminale, të paligjshme ose mashtruese. Deri sa të keni kaluar në mënyrë të kënaqshme një verifikim të tillë, ne mund të ngremë llogarinë tuaj dhe të kufizojmë tërheqjen e ndonjë fondi (duke përfshirë fitimet dhe depozitat).

3.20 Kur dyshojmë në mënyrë të arsyeshme për aktivitete kriminale, të paligjshme ose mashtruese, ne mund ta raportojmë këtë aktivitet tek rregullatori ose autoriteti përkatës, të mbyllni llogarinë tuaj dhe të mbajnë të gjitha fondet në llogarinë tuaj (duke përfshirë depozitat dhe fitimet).

Mbyllja e llogarisë suaj

3.21 Ju mund të mbyllni llogarinë tuaj në çdo kohë duke na dhënë jo më pak se 24 orë përpara dhe duke na kontaktuar në [email protected], [email protected] or [email protected].

3.22 Kur kërkoni kërkesën për mbylljen e llogarisë tuaj në përputhje me paragrafin 3.21, ne do t'i nënshtrohemi paragrafit 3.23, kthimin e bilancit të mbetur në llogarinë tuaj minus tarifën e tërheqjes që zbatohet (siç është përshkruar në paragrafët 4.17 dhe 4.18). Gjatë kthimit të bilancit të mbetur, ne do të përdorim mënyrën më të fundit të pagesës në llogarinë tuaj ose ndonjë metodë të tillë të pagesës siç mund ta zgjedhim me arsye.

3.23 Me mbylljen sipas kërkesës suaj (pa kufizimin e të drejtave tona sipas paragrafëve 3.19 dhe 3.25) do të keni të drejtë të mbajë të gjitha pagesat e bilancit të mbetur të llogarisë suaj, të gjitha paratë sipas paragrafëve 7.2 dhe 9.3.

3.24 Ju gjithashtu mund të zgjidhni të vetë-përjashtoni llogarinë tuaj, ose të pezulloni përkohësisht llogarinë tuaj duke përdorur funksionin 'time-out' tonë. Vetë-përjashtimi dhe pezullimi janë efektive menjëherë. Detajet e të dy mjeteve janë përcaktuar më tej në seksionin e lojërave të fatit të faqeve të internetit.

3.25 Përveç të drejtave tona tjera në këto Kushte dhe Afate për të mbyllur llogarinë tuaj për arsye specifike, ne mund ta mbyllim llogarinë tuaj në çdo kohë për çfarëdo arsye me njoftim me shkrim. Nëse e bëjmë këtë, duke iu nënshtruar paragrafit 3.27, do t'ju lëshojmë me të gjitha fondet e parave të vërteta të mbetura në llogarinë tuaj në kohën e mbylljes.

3.26 Ku zgjedhim të mbyllim llogarinë tuaj, përveçse në rrethanat ku zbatohen paragrafët 3.24 dhe 3.27, nëse keni kualifikuar ose keni marrë ndonjë bonus aktiv, ne do t'ju lejojmë të merrni shpërblimin tuaj ose të përdorni pjesën e mbetur të bonusit tuaj dhe të plotësoni çdo kërkesë për bastisje lidhur me bonusin. Në rast se ky paragraf zbatohet, ne do të rimbursojmë bilancin e llogarisë suaj sa më shpejt që është praktikisht e arsyeshme pas përdorimit tuaj të çdo bonusi ose me kërkesën tuaj.

3.27 Kur e mbyllim llogarinë tuaj në përputhje me paragrafin 7.2 (Aktiviteti i ndaluar) ose paragrafi 9.3 (Abuzimi i Promovimit), bilanci i llogarisë suaj do të jetë i pakthyeshëm dhe konsiderohet të jetë konfiskuar nga ju në masën e çdo pretendimi që mund të kemi kundër ju si në datën e ndonjë mbyllje të tillë (qoftë nën llogarinë tuaj, një llogari të dyfishuar ose ndryshe).

Ngrirja e llogarisë suaj

3.28 Ne do të kemi të drejtë të ngrijë llogarinë tuaj në cilëndo nga rrethanat e përcaktuara në këto Kushte dhe Afate. Në rastet kur ngremë llogarinë tënde:

3.28.1 nuk do të lejohet asnjë aktivitet (duke përfshirë depozitat, tërheqjet ose lojrat) deri në datën në të cilën është riaktivizuar nga ne;

3.28.2 asnjë bonuse ose Shpërblime nuk do të kreditohet në llogari ose nuk mund të shlyhet; dhe

3.28.3 ne do të trajtojmë çështjen që ka çuar në pezullimin dhe përpjekjen për ta zgjidhur atë sa më parë që është e arsyeshme në mënyrë që llogaria të mund të riaktivizohet ose të mbyllet.

4. DEPOZITIMI DHE TËRHEQJA E FONDEVE

Depozitimi i fondeve

4.1 Ju mund të shtoni fonde në llogarinë tuaj nëpërmjet një sërë metodash të pagesës, duke përfshirë (por jo kufizuar në) Visa, Mastercard, PayPal, Maestro, Skrill dhe Neteller. Metodat në dispozicion mund të ndryshojnë në varësi të vendit ku ndodheni dhe kjo do të pasqyrohet në opsionet që ju paraqiten në arkëtarin tonë intuitive. Ju mund të përdorni vetëm një metodë pagese të regjistruar në emrin tuaj për të depozituar fonde. Nëse depozitoni duke përdorur një metodë pagese për të cilën nuk jeni mbajtës i llogarisë, ne rezervojmë të drejtën për të trajtuar çdo depozitë si të pavlefshme dhe çdo fitim që rrjedh nga depozita e tillë është e pavlefshme, në pritje të plotësimit të kënaqshëm të të gjitha kontrolleve përkatëse.

4.2 Ju mund të zgjidhni më shumë se një metodë pagese. Kur shtoni një metodë të re të pagesës, duhet të bëni një depozitë nëpërmjet asaj metode të pagesës, përpara se çdo tërheqje të mund të përpunohet në atë mënyrë të pagesës.

4.3 Shuma minimale që mund të depozitoni në llogarinë tuaj në një transaksion të vetëm është £ 10 (ose një ekuivalent në monedhën tuaj të zgjedhur). Ju mund të caktoni një limit depozitimi në llogarinë tuaj në çdo kohë duke vizituar seksionin 'Gaming Përgjegjëse' të Websites. Çdo limit i depozitave që keni vendosur nuk mund të rritet pa na dhënë njoftimin e orëve të 24 për dëshirën tuaj për të rritur limitin tuaj të depozitave dhe vetëm kur të kërkoni përsëri rritjen pasi orët e 24 të kenë kaluar do të aplikohet rritja.

Tarifat e depozitave

4.4 Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë tarifë ose tarifë të aplikuar nga lëshuesi i kartës tuaj, banka ose institucioni financiar si rezultat i marrjes së një depozite në llogarinë tuaj.

4.5 Për çdo depozitë që ju bëni në llogarinë tuaj nën £ 500, do të paguani një tarifë tatimore-kompensuese prej 2.5% të shumës së depozituar (nën minimumin e 50p (ose ekuivalent në monedhën tuaj të zgjedhur)). Kjo do të thotë që nëse depozitoni £ 100, do të ngarkojmë £ 102.50 në metodën tuaj të pagesës dhe £ 100 do të kreditohet në llogarinë tuaj ose nëse depozitoni £ 10 ne do të ngarkojmë £ 10.50 në mënyrën tuaj të pagesës dhe £ 10 do të kreditohet në llogarinë tuaj llogari.

Fondet tuaja të depozituara

4.6 Asnjë interes nuk do të paguhet për ju në ndonjë fond të mbajtur në llogarinë tuaj. Për shmangien e dyshimit, ju nuk do të përdorni llogarinë tuaj për ndonjë qëllim tjetër përveçse për të përdorur faqet e internetit dhe shërbimet (p.sh. si llogari bankare) dhe duhet të bëhemi të vetëdijshëm për depozitat dhe tërheqjet pa veprimtari të lojrave të përparmë, ne rezervojmë të drejtën për të zbritur një pagesë administrative.

4.7 Ne nuk ofrojme nje sherbim krediti.

4.8 Fondet tuaja mbahen në një llogari bankare të veçantë nga llogaritë tona të biznesit. Llogaria është quajtur 'Llogaria e klientit' për ta dalluar atë nga llogaritë e tjera të biznesit që mbajmë. Sipas sistemit të vlerësimit të fondeve të konsumatorëve të Komisionit britanik të lojërave të fatit, kjo plotëson kërkesat për ndarjen e fondeve të klientëve në nivel: themelor. Prandaj, fondet konsiderohen të pambrojtura në rast të falimentimit. Si e tillë ne jemi në përputhje me të dy kërkesat e Komisionit të Lojërave të Lojërave të Britanisë së Madhe dhe Komisionit të Kontrollit të Lojërave të Fatit Alderney.

4.9 Ndërmarrja jonë mëmë BGO Limited, Suite 5 Valley Kullat, Valley Road, Birkirkara, Malta, BKR9022 ka garantuar synimet e saj për të ofruar mbështetje financiare për të na mundësuar të përmbushim detyrimet tona në rast të falimentimit, duke përfshirë fondet e lojtarëve. Duhet të pushojmë së funksionuari, të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të paguar shumat mbrapa tek ju do të bëhen nga prindi ynë. Në rast se prindi nuk është në gjendje t'ju kontaktojë, ju do të keni një periudhë jo më shumë se 120 ditë nga data në të cilën ne pushuam të veprojmë për të kontaktuar prindin dhe për të kërkuar fondet që i detyrohen. Këto fonde nuk mund të rimbursohen pas kalimit të periudhës ditore të 120.

4.10 Në masën që ju kërkohet ta bëni këtë nga ligji juaj lokal, tatimi ose autoritete të tjera, ju jeni përgjegjës për raportimin e fitimeve dhe humbjeve tuaja që rrjedhin nga përdorimi i faqeve të uebit.

Tërheqja e fondeve

4.11 Ju jeni përgjegjës për të na dhënë informacionin e saktë të llogarisë bankare për tërheqjen e fondeve tuaja. Ne nuk do t'i paguajmë fondet e paguara në llogarinë e gabuar nëse kjo është për shkak të gabimit tuaj.

4.12 Ju mund të zgjidhni një metodë të preferuar të tërheqjes, me kusht që ju keni depozituar tashmë me atë metodë. Kur përdoren metoda të shumëfishta pagesash në një llogari të vetme, ne mund të ndajmë tërheqjen në mënyrën e pagesës sipas zgjedhjes sonë. Ne mund të përpunojmë tërheqjet për mbi £ 10,000 me transferim bankar.

4.13 Kur kërkoni një tërheqje, do të keni një periudhë maksimale prej 24 orë për të anuluar tërheqjen, në varësi të nivelit tuaj të lojës. Disponueshmëria e një ndryshimi do t'ju bëhet e qartë në faqet e internetit. Nëse bëni një kërkesë kthimi brenda kësaj kohe, fondet nuk do të tërhiqen dhe do të kthehen në llogarinë tuaj.

4.14 Ju nuk duhet të bëni ose të bëni përpjekje për të bërë pagesa, dhe / ose mohoni ose anuloni çdo pagesë që keni bërë dhe ju pranoni të na rimbursoni për çfarëdo pagesa, mohim ose anulim të pagesave që bëni dhe çfarëdo humbje që pëson nga ne.

4.15 Ju mund të kërkoni tërheqjen e fondeve tuaja në çdo kohë. Ju nuk do të jeni në gjendje të tërhiqni ndonjë fond nga llogaria juaj dhe nuk do të jemi të detyruar të kthejmë ndonjë fond nga llogaria jote, derisa të vërtetojmë në mënyrë të kënaqshme:

4.15.1 identitetin tuaj, vendbanimin dhe që ju jeni Mosha Minimale, në përputhje me kontrollet e identifikimit dhe të verifikimit të moshës të përcaktuara në paragrafin 3 më sipër;

4.15.2 që nuk keni depozituar fonde nga veprimtari kriminale, të paligjshme ose mashtruese, në përputhje me kontrollet kundër pastrimit të parave të përcaktuara në paragrafin 3 më sipër; dhe

4.15.3 që ju nuk keni bërë ose nuk u përpoqët të bëni pagesa, refuzime, anulime ose anulime të pagesave.

Tarifat e tërheqjes

4.16 Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë tarifë ose tarifë të aplikuar nga lëshuesi i kartës tuaj, banka ose institucioni financiar si rezultat i kërkesës për tërheqje.

4.17 Ne ngarkojmë një tarifë prej £ 2.50 (ose një ekuivalent në monedhën tuaj të zgjedhur) për të gjitha tërheqjet e fondeve. Kjo do të thotë që nëse kërkoni një tërheqje prej £ 100, llogaria juaj bankare do të kreditohet me £ 97.50.

4.18 Kur kërkoni një transferim bankar ndërkombëtar, mund të ngarkojmë edhe një pagesë shtesë prej £ 15 (ose një ekuivalent në monedhën tuaj të zgjedhur).

5. RRITJA DHE FITIMET

wagering

5.1 Mund të vendosni vetëm një bast ose një bast deri në vlerën e fondeve të pastruara që keni në llogarinë tuaj. Ne rezervojmë të drejtën për të anulluar çdo bast ose bast të cilin mund ta kemi pranuar gabimisht kur llogaria juaj nuk kishte fonde të mjaftueshme.

5.2 Ne gjithashtu mund të shpallim ndonjë bast të pavlefshëm nëse kemi arsye të dyshojmë se keni ndërmarrë ndonjë Aktivitet të Ndaluar, në të cilën nuk do të paguhen asnjë fitim.

5.3 Madhësia maksimale dhe madhësia maksimale ndryshon nga loja në lojë për lojë në faqet e internetit dhe shfaqet në ekran. Ju lutem shikoni lojën individuale për më shumë informacion.

5.4 Pasi të keni konfirmuar detajet e bastit tuaj dhe filloni lojën, zakonisht duke ndërmarrë një veprim të tillë si "spin", "bast", ose "luaj" bast juaj do të konsiderohet të jetë pranuar dhe ju nuk do të jeni në gjendje të ndryshoni ose ndryshojeni.

fitim në letra

5.5 Fitimet për shkak të jush do të kreditohen në bilancin tuaj të llogarisë. Kjo nuk është vërtetim i fitimit dhe i nënshtrohet të drejtave tuaja sipas paragrafëve 12 dhe 16 (sipas rastit) të këtyre Kushteve dhe Kushteve ju pranoni që të dhënat tona (ose ndonjë regjistër të ofruesve të lojërave të palëve të treta) do të jenë autoriteti përfundimtar në përcaktimin e ndonjë fitimet.

5.6 Të gjitha lojëra elektronike, video poker, tavolinë, karta dhe lojëra arkade të paraqitura në faqet e internetit (me përjashtim të jackpoteve progresive) janë të kufizuara në një pagim maksimal prej £ 250,000 (ose ekuivalent në monedhën tuaj të zgjedhur) për çdo klient në çdo raund të vetëm të pokerit. Në shumicën e rasteve kjo është me anë të limiteve të palëve të vendosura brenda lojrave të aplikueshme. Për shmangien e dyshimit kjo është pavarësisht nga madhësia e kunjit apo numri i basave të vendosura. Nëse fitoni më shumë nga kjo shumë në një raund të basteve si rezultat i gabimeve në kufijtë e palëve, do të fitoni £ 250,000 (ose një ekuivalent në monedhën tuaj të zgjedhur) dhe çdo shumë mbi këtë do të jetë e pavlefshme.

5.7 Ne bëjmë çdo përpjekje për të siguruar që gabimet ose gabimet nuk ndodhin në asnjë lojë ose me asnjë transaksion në lidhje me llogarinë tuaj. Përveç për shkak të neglizhencës sonë, ne mund të anulojmë të gjitha fitimet ose fitimet e fituara nga fitimet që rezultojnë nga ndonjë gabim ose gabim ose ndonjë gabim teknik (duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, pagesat e gabuara të lojërave apo keqfunksionimet e lojërave) me ndonjë nga lojra ose shërbime të ofruara. Ju pranoni të humbni ndonjë fitim që rrjedh nga gabime, gabime ose gabime teknike dhe pranoni se në disa raste kërkesat e tërheqjes mund të mbahen për miratim për të siguruar që gabime, gabime apo gabime teknike të tilla nuk kanë ndodhur.

Jackpots progresive

5.8 Asnjë pagesë maksimale nuk aplikohet për fitimet progresive të jackpot. Duke iu nënshtruar paragrafëve 5.7 më lart dhe 5.9 më poshtë, duhet të fitoni një çmim çmim progresiv, ju do të merrni shumën që shfaqet brenda lojës progresive që po luani në kohën e fitimit tuaj.

5.9 Të gjitha fitimet progresive të jackpotit i nënshtrohen verifikimit dhe validimit nga furnizuesi i lojës. Fitimet progresive të fitimit të çmimit mund të luhaten si rezultat i verifikimit dhe vlefshmërisë dhe pajtoheni dhe kuptoni se shuma e verifikuar çmim i parë në njoftimin formal të marrë nga furnizuesi i lojës do të përcaktojë shumën e saktë të çdo fitore çmimesh progresive për shkak.

5.10 Nëse fitoni një çmim çmimesh progresive ne do të përpiqemi të paguajmë shumën e plotë të fituar për ju brenda 31 ditëve të fitimit, në pritje të verifikimit të shumës së fituesit nga xhiron nga çdo ofrues i lojërave dhe në përputhje me paragrafin 4.15 më lart. Ne rezervojmë të drejtën për të paguar fitore çmim progresive në monedhën në të cilën paguhet nga ofruesi i lojës.

5.11 Ne mund të heqim dorë nga një çmim i parë progresiv në çdo kohë për çfarëdo arsye.

Tatimet

5.12 Ju jeni i vetmi përgjegjës për regjistrimin, pagimin dhe kontabilizimin e ndonjë autoriteti përkatës për çdo taksë ose pagesë tjetër që mund të paguhet për çdo fitim që merrni.

6. LLOGARITË INAKTIVE DHE TË FERIZUARA DHE TARIFAT E DORËZIMIT

6.1 Nëse nuk keni hyrë në llogarinë tuaj ose nuk keni pasur qasje në të ose keni përdorur për një periudhë të vazhdueshme mujore prej 12 ose nëse llogaria juaj është ngrirë në pritje të verifikimit siç është përshkruar në paragrafin 3.19 për një periudhë të vazhdueshme prej muajsh 12, llogaria juaj do të jetë që konsiderohet joaktive. Nëse llogaria juaj bëhet joaktive, ne do të vazhdojmë të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme ose të verifikojmë në mënyrë të kënaqshme ose të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për t'ju kontakuar për të përcaktuar dëshirat tuaja në lidhje me çdo fond të parave të papërdorura.

6.2 Nëse llogaria juaj mbetet aktive për një periudhë tjetër të muajve 12, ose nëse është ende e ngrirë, do të konsiderohet se është në gjumë. Nëse llogaria juaj konsiderohet të jetë në gjumë, do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme ose t'ju kujtojmë që të verifikoni në mënyrë të kënaqshme ose t'ju kontaktojmë për të përcaktuar dëshirat tuaja në lidhje me çdo fond të parave të papërdorura. Nëse pas njëmbëdhjetë muajve të tjerë të 6, ne ende nuk kemi qenë në gjendje t'ju kontaktojmë për të përcaktuar dëshirat tuaja, llogaria juaj do të mbyllet.

6.3 Nëse na kontaktoni pas periudhës 30-mujore dhe mbylljes pasuese të llogarisë që kërkon një rimbursim të bilancit të llogarisë suaj, ne do të përpunojmë një rimbursim të tillë, në varësi të paragrafëve 7.2 dhe 9.3, duke ju nënshtruar përfundimit të kënaqshëm të verifikimit në përputhje me paragrafin 3.19 nëse kërkohet dhe subjekt ndaj detyrimeve tona ligjore dhe rregullatore.

7. AKTIVITETI I ndaluar

7.1 Ju pranoni që ju nuk do të:

7.1.1 përdorni faqet e internetit ose shërbimet për ndonjë qëllim komercial ose për të promovuar produktet ose shërbimet tuaja të palës së tretë ose të një pale të tretë;

7.1.2 të përdorin faqet e internetit ose shërbimet në çfarëdo mënyre që mund të çojë në inkurajimin, prokurimin ose kryerjen e çdo Praktike ose Veprimeve Paskaluese;

7.1.3 transferoni skedarët që përmbajnë viruse, trojanë ose programe të tjera të dëmshme;

7.1.4 akses ose përpjekje për të hyrë në llogaritë e përdoruesve të tjerë ose për të depërtuar ose përpiqen për të depërtuar në masat e sigurisë së Websites;

7.1.5 Përdorni ndonjë gjuhë abuzive ose ofenduese në përdorimin tuaj të Websites dhe Shërbimeve (duke përfshirë përzgjedhjen e një emri ose emri të ekranit që është abuziv ose ofendues ose duke përdorur gjuhën abuzive ose ofenduese në funksionin tonë të mbështetjes së bisedave);

7.1.6 shfrytëzojnë ndonjë gabim teknik, shteg, gabim ose keqpërcaktim të ndonjë prej lojrave të ofruara në faqet e internetit në favorin tuaj ose në disavantazhin e nesh ose të tjerëve;

7.1.7 përdorni faqet e internetit ose shërbimet në një territor në të cilin është e paligjshme ta bëni këtë;

7.1.8 të ndërmarrë ndonjë abuzim të Promovimit (siç përcaktohet në paragrafin 9 më poshtë); ose

7.1.9 shkelë ndonjë prej këtyre Kushteve dhe Kushteve në ndonjë mënyrë tjetër.

7.2 Aktivitetet në paragrafin 7.1 janë secila një formë e "Aktiviteti i ndaluar". Ne mund të pezullojmë, kufizojmë ose mbyllim llogarinë tuaj në çdo kohë pa paralajmërim nëse kemi baza të arsyeshme për të besuar se keni ndërmarrë ndonjë Aktivitet të ndaluar dhe / ose mbuloni nga llogaria juaj shumën e çdo depozite, shpërblime, shpërblime ose fitime të cilat kanë qenë të prekur nga ose që në ndonjë mënyrë i atribuohen Aktivitetit të Ndaluar. Të drejtat e përcaktuara në këtë paragraf nuk prekin asnjë të drejtë tjetër (duke përfshirë të drejta të zakonshme të zakonshme) që mund të kemi ndaj jush sipas këtyre Kushteve dhe Kushteve ose ndryshe.

7.3 Në ushtrimin e të drejtave tona sipas paragrafit 7.2 do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të siguruar që ne t'i ushtrojmë këto të drejta në një mënyrë që është e drejtë për ju.

7.4 Për qëllimet e këtij paragrafi 7:

7.4.1 "Praktika mashtruese"Nënkupton çdo aktivitet mashtrues të angazhuar nga ju ose ndonjë person që vepron në emër tuaj ose në fshehtësi me ju, dhe do të përfshijë, pa kufizime: (a) veprime mashtruese të ngarkuara dhe veprimtari të rrëmbyer; (b) përdorimi në llogarinë tuaj nga çdo person i kartës krediti ose debiti të vjedhur, të klonuar ose të paautorizuar si burim fondesh; (c) çdo përpjekje për të regjistruar informacione false ose mashtruese të llogarisë; dhe (d) çdo veprim apo veprim tentativash që arsyetohet të jetë i paligjshëm, që ka për qëllim të na mashtrojë, që ka për qëllim të anashkalojë kufizimet ligjore ose të bëhet me keqbesim, pavarësisht nëse ndonjë veprim i tillë na shkakton ndonjë dëm ose dëm;

7.4.2 "Aktiviteti Penal"Do të përfshijë, pa kufizim, pastrimin e parave dhe çdo vepër penale sipas Aktit për lojëra të fatit 2005.

8. PROMOVIME, REWARDS dhe skemat e besnikërisë

8.1 Kohë pas kohe mund të ofrojmë promovime për shpërblime të tilla si rrotullime të lira dhe bonuse ose skema besnikërie ("Shpërblime").

8.2 Të gjitha promovimet, shpërblimet dhe skemat e besnikërisë i nënshtrohen kushteve të përcaktuara në këtë paragraf 8 si dhe çdo kusht tjetër specifik që lidhet me promovimin përkatës, Shpërblimin ose skemën e besnikërisë që publikojmë në uebfaqe, veçanërisht në 'Promovimet' faqe ("Kushtet e Promovimit"). Në rast të ndonjë konflikti midis Termave të Promovimit dhe kushteve të përcaktuara në këtë paragraf 8, do të zbatohen Termat e Promovimit.

8.3 Përveç hyrjes në skemat e besnikërisë, një promovim (dhe Shpërblimet që rrjedhin nga kjo) nuk mund të përdoren bashkë, ose të kombinuara, me ndonjë promovim / shpërblim tjetër.

8.4 Ju do të hyni automatikisht në skemat tona të besnikërisë së Kazinosë dhe Bingo kur luani me para të vërteta në faqen e internetit.

8.5 Kur një skemë promovimi ose besnikëri kërkon që ju të bëni një depozitë në mënyrë që të merrni një shpërblim, një tërheqje e kthyeshme e bërë në përputhje me paragrafin 4.13 nuk do të llogaritet si një depozitë për këto qëllime.

8.6 Nëse një keqkonfigurim teknik rezulton në një shpërblim të pasaktë që shtohet në llogarinë tuaj, ne mund ta korrigjojmë këtë gabim duke hequr çdo fitim të marrë dhe ri-shtimin e Shpërblimit me konfigurimin e duhur.

8.7 Nëse llogaria juaj është e mbyllur ose me kërkesën tuaj ose në rrethanat ku zbatohen paragrafët 7.2 ose 9.3, të gjitha shpërblimet do të anulohen.

8.8 Ne mund të anulojmë ose tërheqim një skemë promovimi ose besimi në çdo kohë në diskrecionin tonë të arsyeshëm. Çdo anulim i tillë nuk do të ndikojë në asnjë shpërblim që tashmë ju është dhënë ose që ju është shpenguar nga ju.

9. ABUZIMI I PROMOVIMIT

Promovimet dhe shpërblimet e 9.1 ofrohen për kënaqësinë tuaj në uebfaqet dhe për shpërblimin e klientëve tanë. Ju nuk duhet:

9.1.1 përdorni llogari të shumëfishta për të kërkuar një shpërblim ose futni një promovim më shumë se një herë;

9.1.2 të angazhohet në çdo lojë të parregullt kur luan me fonde bonusesh, të cilat i nënshtrohen kufizimeve të fitimit që janë lëshuar si pjesë e një promovimi apo si një shpërblim për qëllimin e garancisë së fitimeve pa marrë parasysh rezultatin. Ne do të sigurohemi që jeni të informuar kur jeni duke luajtur me fonde bonus të kufizuar, ju kujtojmë se cilat janë kufizimet dhe përshkruajnë pasojat e mospërputhjes;

9.1.3 shfrytëzojnë çdo gabim teknik, shteg, gabim ose keqpërcaktim të ndonjë prej promovimeve ose Shpërblimeve të ofruara në faqet e internetit në favorin tuaj ose në disavantazhin e nesh ose të tjerëve;

9.1.4 bashkëveprim me të tjerët në mënyrë që të përfitojnë nga shpërblimet ose promovimet; ose

9.1.5 përdorni një VPN ose maskimin e adresës suaj IP në mënyrë që të futni një promovim ose të fitoni një shpërblim që përndryshe nuk do të keni mundësi të merrni.

9.2 Për qëllimet e paragrafit 9.1 ne e konsiderojmë 'Parregullt Play' për të përfshirë:

9.2.1 on ruletë, një ose më shumë nga: (a) mbulon 24 ose më shumë nga numrat në dispozicion të 37; b) bastet me të kuqe dhe të zeza; (c) bastet për mosmarrëveshje dhe evens; (d) baste në 1-18 (përfshirëse) dhe 19-36 (përfshirëse); (e) bastet në të tre kolonat e paraqitjes së tabelës; (f) bastet në të tre dhjetat;

9.2.2 on baccarat bast si banker ashtu edhe lojtar në të njëjtën grusht shteti;

9.2.3 duke lëvizur nga një lojë me peshë të vogël (25% ose më pak) në një lojë të lartë të peshuar (100%) pas fitimeve të mëdha për qëllimin e pastrimit të kërkesave të fitimit; dhe

9.2.4 përdorimi i llogarive të shumëfishta (qoftë me veten apo të tjerët, që mbahen nga ju dhe / ose duke vepruar në bashkëpunim me të tjerët) për të mbuluar të gjithë ose shumicën nëse ndodhitë.

9.3 Aktivitetet në paragrafin 9.1 janë secila një formë e "Nxitja e Abuzimit". Mund ta pezullojmë, kufizojmë ose mbyllim llogarinë tuaj, të heqim çdo shpërblim që ju është dhënë dhe të kërkojmë shlyerjen e ndonjë fitimi që ju është dhënë me anë të Abuzimit të Promovimit (duke përfshirë zbritjen e shumave të mbajtura në llogarinë tuaj) menjëherë dhe pa paralajmërim nëse ne me arsye ju konsideroni të keni ndërmarrë Promovimin Abuzimi.

10. GAMBING PËRGJEGJËSISHT

10.1 Ne marrim shumë seriozisht lojërat e fatit përgjegjës. Ne ju ofrojmë aftësinë për ju të vetë-përjashtoni nga llogaria juaj me ne, të merrni kohë nga përdorimi i llogarisë suaj dhe të vendosni kontrolle specifike për të kufizuar fondet ose kohën kur shpenzoni bixhozin. Për më shumë informacion mbi mjetet e lojërave të fatit përgjegjës që ne ofrojmë, ose nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me lojrat e fatit, shkoni në seksionin 'Lojëra të përgjegjshme' të Web faqeve ose kontaktoni Shërbimin tonë të Klientit dhe Ekipin e Lojrave Përgjegjëse.

10.2 Ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të siguruar pajtueshmërinë me vetë-përjashtimin. Ne do të zbatojmë kontrolle të arsyeshme dhe masa mbrojtëse për të siguruar që ndërsa jeni vetë-përjashtuar, nuk jeni dërguar materiale të marketingut për lojërat e fatit nga ne dhe se nuk mund të hyni në Shërbimet. Sidoqoftë, vetë-përjashtimi kërkon angazhimin e përbashkët të ju dhe ne. Gjatë periudhës së vetë-përjashtimit, nuk duhet të përpiqeni të hapni llogari të reja ose dublime dhe pranoni që nuk kemi përgjegjësi ose përgjegjësi nëse vazhdoni me lojrat e fatit dhe / ose kërkoni të përdorni faqet e internetit dhe nuk arrijmë të njohim ose të përcaktojmë që ju kanë vetë-përjashtuar në rrethana që janë përtej kontrollit tonë të arsyeshëm, veçanërisht nëse keni ndryshuar ndonjë nga të dhënat e regjistrimit të paraqitura më parë (duke përfshirë nëse hapni një llogari tjetër me të dhëna thelbësisht të njëjta, megjithëse të futur në formën e regjistrimit në një mënyrë tjetër).

10.3 Nëse dyshojmë se keni një problem të lojërave të fatit, mund ta ngremë llogarinë tuaj derisa po ndërmarrim kontrolle shtesë për të përcaktuar nëse jeni të kënaqur me nivelin tuaj të shpenzimeve. Pas këtyre kontrolleve, nëse konstatojmë se nuk ke kontrollin e lojërave të fatit, mund të mbyllim llogarinë tënde dhe të lëshojmë me të gjitha fondet e parave të vërteta të mbetura në llogarinë tënde në kohën e mbylljes.

10.4 Shoqata Kombëtare për Burimet dhe Trajnimet e Kujdesit të Lojërave të Fatit ("GAMCARE") (www.gamcare.org.uk) ofron informacion, këshillim dhe këshillim për individët, familjen dhe miqtë e tyre të cilët kanë shqetësime në lidhje me lojërat e fatit. Numri i ndihmës falas për GAMCARE (në dispozicion 8am - mesnatë, 7 ditë në javë) është 0808 8020 133).

11. SHËRBIMI KLIENTET

11.1 Ne ofrojmë shërbime mbështetëse për klientët për të gjithë lojtarët tanë. Shërbimi ynë i Klientit dhe ekipi i lojrave të përgjegjshme mund të kontaktohet me anë të postës elektronike, telefonit dhe mbështetjes live chat. Oraret tona të funksionimit dhe detajet tona të kontaktit mund të gjenden në Ndihmë faqe.

11.2 Kur kontaktoni Shërbimin tonë të Klientit dhe Ekipin e Përgjegjshëm të Lojrave, ata do të kryejnë një kontroll identiteti për të siguruar që ju jeni mbajtësi i llogarisë.

11.3 Ju lutemi vini re se të gjitha ndërveprimet me Shërbimin tonë të Klientit dhe Ekipin e Lojrave Përgjegjëse dhe ekipet VIP (duke përfshirë telefonatat) mund të regjistrohen për trajnime, monitorim dhe për qëllime të sigurimit të cilësisë.

12. ANKESAT DHE DISPUTET

12.1 Ne shpresojmë që ju jeni plotësisht të kënaqur me Websites dhe Shërbimet. Megjithatë, nëse keni një ankesë, kjo pjesë shpjegon se si të bëni një ankesë të tillë dhe procesin që ne do të aplikojmë pasi ta keni bërë këtë.

12.2 Ju mund të ngrini një ankesë me ne në çdo kohë duke kontaktuar Shërbimin tonë të Klientit dhe Ekipin e Përgjegjshëm të Lojrave me anë të postës elektronike [email protected], [email protected] or [email protected] ose vizituar Ndihmë faqe. Ju lutemi jepni emrin tuaj të përdoruesit, emrin e plotë, sa më shumë detaje që mundeni rreth ankesës dhe nëse është e nevojshme përfshini ndonjë bashkëngjitje të rëndësishme.

12.3 Çdo ankesë duhet të regjistrohet në Shërbimin tonë të Klientit dhe Ekipin e Përgjegjshëm të Lojrave brenda 6 muajve nga ndodhja e ngjarjes në të cilën lidhet ankesa. Ne nuk do të jemi në gjendje të merremi me asnjë ankesë lidhur me një ngjarje që paracakton këtë periudhë kohore.

12.4 Ne do të pranojmë marrjen e shumicës së ankesave brenda orës 24. Në disa raste të rralla pranimi ynë mund të vonohet (për shembull nëse përmbajtja e komunikimit ose faktet rreth ankesës janë të paqarta).

12.5 Në disa raste, ankesa juaj do të jetë e drejtpërdrejtë (për shembull një keqkuptim ose një gabim i pranuar i sistemit). Këto ankesa mund të zgjidhen shpejt nga Shërbimet tona të Klientit dhe Ekipi i Përgjegjshëm i Lojrave dhe pa konsideratë të zgjatur në përputhje me procesin tonë të plotë të ankesave. Ku ndodh kështu, ne rezervojmë të drejtën për ta bërë këtë.

12.6 Të gjitha ankesat e tjera do të vazhdojnë me shqyrtimin e fazës 1 ku një anëtar i Shërbimit tonë të Klientit dhe Menaxhimit të Ekipit të Lojës Përgjegjëse do të jetë i ngarkuar me hetimin dhe përgjigjen ndaj ankesës suaj. Në përfundim të hetimeve të tilla (zakonisht brenda ditëve të punës së 5) ne do t'ju komunikojmë vendimin tonë në lidhje me ankesën.

12.7 Nëse jeni të pakënaqur me vendimin tonë dhe përgjigjen ndaj ankesës suaj në këtë fazë, atëherë nëse nuk ju kemi njoftuar se një vendim i tillë është përcaktimi ynë përfundimtar, mund të kërkoni që ankesa juaj të vazhdojë me shqyrtimin e fazës 2. Do të ishte e dobishme për ne në këtë fazë nëse mund të përshkruani se pse mbeteni të pakënaqur me vendimin e fazës 1.

Ankesat 12.8 Faza 2 do të hetohen nga Menaxhmenti i Lartë. Informacioni i shqyrtuar në Fazën 1 do të shqyrtohet së bashku me vendimin dhe çdo informacion tjetër që është dhënë. Në përfundim të një hetimi të tillë ne do t'ju komunikojmë vendimin tonë në lidhje me ankesën dhe do të përshkruajmë se cilat opsione janë në dispozicion për ju nëse duhet të mbeteni të pakënaqur me rezultatin.

12.9 Ne kemi për qëllim të zgjidhim të gjitha ankesat sa më shpejt të jetë e mundur dhe do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të përfunduar procesin e ankesave tona brenda 8 javëve të njohjes tonë fillestare. Ne do të zgjasim këtë periudhë 8-javore, nëse nuk do të angazhoheni me procesin e ankesave në kohën e duhur, duke marrë parasysh çdo vonesë të shkaktuar nga një dështim i tillë. Nëse duket se do të na duhen më shumë se 8 javë, ne do t'ju shkruajmë për t'ju këshilluar për kohëzgjatjen e rishikuar.

12.10 Ne rezervojmë të drejtën për të nxjerrë një vendim përfundimtar në lidhje me çdo ankesë në cilëndo fazë të këtij procesi, veçanërisht nëse e konsiderojmë ankesën tuaj të jetë pa bazë, e pakuptueshme, shqetësuese ose e zgjidhur lehtë. Duhet ta bëjmë këtë, ne do ta bëjmë këtë të qartë për ju dhe ju do të keni mundësinë të pranoni vendimin ose të vazhdoni në ADR (nëse është e aplikueshme - shih paragrafin 12.11).

12.11 Nëse nuk pajtoheni me vendosmërinë tonë përfundimtare, ankesa ka të bëjë me shërbimet e lojërave të fatit që ne japim dhe ju jeni rezident në Britaninë e Madhe, ju keni të drejtë të kërkoni zgjidhjen e ankesës tuaj nëpërmjet një procedure alternative të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve (ADR). Ne kemi caktuar eCOGRA si ofruesin tonë të shërbimeve të ADR. Kur vlera e mosmarrëveshjes është më e vogël se £ 10,000 ne do të nderojmë gjetjet e çdo procedure të ADR-së, mungesa e materialit ose gabimi i dukshëm nga ana e ofruesit të ADR. Ju mund të kontaktoni eCOGRA nëpërmjet faqes së internetit të tyre që mund të gjendet këtu.

12.12 Ju lutemi vini re se ankesat që nuk kanë të bëjnë me shërbimet e lojërave të fatit që ne ofrojmë (për shembull, shërbimi i dobët i klientit, llojet e produktit në ofertë) nuk janë të përshtatshme për t'u referuar ofruesit tonë të ADR dhe do të trajtohen brenda vendit.

12.13 Nëse nuk pajtoheni me vendimin e Ekipit tonë të Lartë të Menaxhimit dhe jeni rezident në një vend tjetër përveç Britanisë së Madhe, ju duhet të kontaktoni AGCC nëpërmjet faqes së internetit të tyre që mund të gjendet këtu. Ne do të respektojmë çdo vendim të bërë nga AGCC dhe do t'i ndihmojmë ata me ndonjë hetim që ata ndërmarrin. Ju lutem vini re se AGCC nuk do të merret me asnjë mosmarrëveshje që kanë të bëjnë me lojërat e ofruara nga SG Digital.

12.14 Ju gjithashtu keni të drejtë të paraqisni ankesën tuaj në platformën e zgjidhjes Evropiane të Mosmarrëveshjeve Online (ODR) që është në dispozicion këtu. Megjithatë, ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se kjo mund të rrisë sasinë e kohës që duhet për të zgjidhur ankesën tuaj.

12.15 Ne presim që të gjitha faktet dhe përmbajtja e ankesave të mbeten konfidenciale mes nesh gjatë procesit të ankesave dhe çdo procedure të ADR. Kjo nuk zbatohet kur dëshironi të kërkoni këshilla konfidenciale ose kur ligji ose procesi ligjor kërkon publikim. Asgjë në këtë proces nuk ka për qëllim të ndikojë në të drejtat tuaja ligjore ose ligjore në këtë drejtim.

13. PRIVACY

13.1 Ju duhet të siguroni që të lexoni Politikën tonë të privatësisë, e cila përmban informacione të rëndësishme në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja personale dhe informacione të tjera në lidhje me privatësinë tuaj. Politika e privatësisë mund të arrihet këtu.

13.2 Ne do të bashkëpunojmë me autoritetet e zbatimit të ligjit ose rregullatorët ose urdhrat e gjykatës që na kërkojnë ose na drejtojnë për të zbuluar identitetin ose për të gjetur ndonjë person për parandalimin ose zbulimin e krimit ose për kapjen ose ndjekjen penale të shkelësve. Mund të ketë rrethana të tjera në të cilat ne mund të kërkohet me ligj për të zbuluar informacionin për ju ose përdorimin tuaj të Websites ose Shërbimeve.

14. PRONË INTELEKTUALE

14.1 Websites dhe gjithë përmbajtja dhe softueri i vënë në dispozicion në të (duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në lojëra), është në pronësi, ose e licencuar për ne. "Bgo", "bgo.com", "powerspins" dhe "powerspins.com", "bgo Live", "bgo Bingo", "Candy Club", "vegasluck" dhe "vegasluck.com" janë marka tregtare, dhe emrat tregtar në pronësi të ne.

14.2 Përdorimi i faqeve të internetit dhe përmbajtja e tij nuk u jep asnjë të drejtë për ju në lidhje me të drejtat tona të pronësisë intelektuale duke përfshirë, pa kufizim, markat tregtare, logot, grafikat, fotografitë, animacionet, videot dhe tekstet ose pronësinë intelektuale të palëve të treta në faqet e internetit dhe përmbajtjen e saj (duke përfshirë por pa u kufizuar në ndonjë nga lojërat).

14.3 Ju nuk mund të kopjoni, riprodhoni, ripublikoni, shkarkoni, postoni, transmetoni, regjistroheni, transmetoni, shfrytëzoni komercialisht, modifikoni, komunikoni me publikun ose shpërndani në çfarëdo mënyre Shërbimet, faqet e internetit apo materialet në Websites ose kodet kompjuterike të elementet që përfshin faqet e internetit të ndryshme nga ato për përdorimin tuaj personal.

14.4 Ne mund të bëjmë softuer të disponueshëm që mund të shkarkohet dhe të instalohet në kompjuterin tuaj, celularin dhe / ose çdo pajisje tjetër. Në bazë të këtyre Kushteve dhe Kushteve, ne ju dhurojmë një licencë të revokueshme, joekskluzive, jo sublicensable dhe të pa transferueshme për përdorimin e këtij softueri në PC, celular dhe / ose çdo pajisje tjetër në pronësi ose të operuar nga ju, vetëm me qëllim të përdorimit të llogarisë suaj dhe shërbimeve tona.

14.5 Çdo përdorim tjetër nga ai që lejohet sipas këtyre kushteve mund të bëhet vetëm me autorizimin tonë paraprak.

15. LIDHJE ME WEBSITE TË TJERA

15.1 Ne mund të sigurojmë lidhje me faqet e internetit të tjera kohë pas kohe (përmes reklamimit ose ndryshe). Këto lidhje janë siguruar për lehtësinë tuaj të referencës dhe lehtësi vetëm. Ne nuk kontrollojmë faqet e internetit të tilla të palëve të treta dhe nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e tyre. Përfshirja jonë e lidhjeve nuk nënkupton ndonjë miratim të materialit që gjendet në faqet e internetit të tilla ose ndonjë shoqate me operatorët e tyre.

15.2 Ju pranoni që ne nuk do të jemi palë në ndonjë transaksion ose kontratë me një palë të tretë që mund të hyni dhe ne nuk do të jemi përgjegjës për ju në lidhje me ndonjë humbje apo dëmtim që mund të keni duke përdorur ato faqe interneti. Ju pranoni që ju nuk do të na përfshini në asnjë mosmarrëveshje midis jush dhe palës së tretë.

16. PËRGJEGJËSIA JONË PËR JU

16.1 Asgjë në këto kushte nuk ka për qëllim:

16.1.1 përjashtojmë ose kufizojmë përgjegjësinë tonë për keqinterpretim mashtrues ose për vdekje ose lëndime personale që rezultojnë nga neglizhenca jonë ose neglizhenca nga ne, punonjësit ose agjentët tanë;

16.1.2 kufizoni të drejtat tuaja statutore (të drejtat ligjore përfshijnë, për shembull, që ne do t'i ofrojmë shërbimet me aftësi dhe kujdes të arsyeshëm dhe brenda një kohe të arsyeshme). Për më shumë informacion rreth vizitës suaj statutore të të drejtave www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Ju keni mjete juridike të caktuara në qoftë se ne shkelim ndonjë nga të drejtat tuaja që mund të aplikohen pavarësisht këtyre Kushteve dhe Kushteve. Asgjë në Termat dhe Kushtet nuk ka për qëllim të prekë këto të drejta ligjore ose të drejta të tjera për të cilat ju gjithashtu mund të keni të drejtë.

16.3 Përveç siç është përshkruar më lart, dhe për të ruajtur gjithashtu në lidhje me ndonjë fitim të ligjshëm për ju në përputhje me paragrafët 5.5 - 5.10, përgjegjësia jonë maksimale ndaj jush sipas këtyre Kushteve dhe Kushteve kufizohet në më të madhe se:

16.3.1 ku përgjegjësia e tillë lidhet me një bast ose bast të caktuar, vlera e bastit ose bastit të paguar nga ju;

16.3.2 ku një përgjegjësi e tillë ka të bëjë me keqpërdorimin e fondeve në llogarinë tuaj, shumën e cila është humbur nga ne;

16.3.3 në lidhje me çdo detyrim tjetër, pesë mijë sterlina (£ 5,000).

16.4 Në bazë të paragrafëve 16.1 - 16.3 më lart, ne nuk jemi përgjegjës për:

16.4.1 humbjet që nuk shkaktohen nga shkelja e Termave dhe Kushteve;

16.4.2 humbjet e tërthorta të cilat janë një efekt anësor i humbjes ose dëmtimit kryesor dhe që nuk janë të arsyeshme të parashikueshme nga ju dhe ne në kohën e pranimit të këtyre kushteve;

16.4.3 humbjet e biznesit dhe / ose humbjet ndaj jo-konsumatorëve;

16.4.4 humbjet e shkaktuara nga pajisjet dhe pajisjet që përdorni për të hyrë në Websites dhe / ose Shërbimet;

16.4.5 humbja ose dëmtimi i emrit të mirë ose reputacionit; dhe

16.4.6 dështimi për të ofruar Shërbimet ose për të përmbushur ndonjë nga detyrimet tona nën këto kushte kur një dështim i tillë është për shkak të ngjarjeve jashtë kontrollit tonë. "Ngjarje përtej kontrollit tonë"Do të thotë çdo shkak jashtë kontrollit tonë të arsyeshëm i cili na pengon të ofrojmë Shërbimet ose të përmbushim ndonjë nga detyrimet tona të tjera sipas këtyre kushteve dhe përfshin, por nuk kufizohet vetëm në zjarr, përmbytje, stuhi, trazira, trazira civile, lufta, aksidente nukleare, dhe veprat e Perëndisë.

16.5 Ndërkohë që bëjmë përpjekje të arsyeshme për të korrigjuar gabimet, defektet, lëshimet ose keqfunksionimet në Websites dhe Shërbimet sa më shpejt të jetë e mundur pasi të jenë sjellë në vëmendjen tonë, ne nuk premtojmë se faqet e internetit dhe / ose shërbimet do të jenë të lira nga gabimet , defekte, lëshime apo keqfunksionime.

16.6 Ne nuk premtojmë se faqet e internetit ose shërbimet do të jenë në dispozicion pa ndërprerje dhe në një gjendje plotësisht operative. Qasja në uebfaqe ose shërbime mund të pezullohet përkohësisht dhe pa njoftim në rast të dështimit të sistemit, mirëmbajtjes ose riparimit ose për arsye të arsyeshme përtej kontrollit tonë.

16.7 Websites dhe Services janë dhënë në bazë të 'si është' dhe 'si në dispozicion' bazë. Përvecse siç përshkruhet në këtë paragraf 16, ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim ose nuk bëjmë ndonjë premtim kontraktual në asnjë mënyrë në lidhje me Shërbimet ose Websites, duke përfshirë, pa kufizim, ndonjë këshillë të dhënë (në baza personale ose të përgjithshme).

17. NDRYSHIMET NË KËTË KUSHTET DHE KUSHTET

17.1 Ne jemi vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja për të përmirësuar faqet e internetit dhe shërbimet tona. Për këtë arsye, ne mund të ndryshojmë këto Kushte dhe Afate kohore për një numër arsyesh, duke përfshirë (pa kufizime) për arsye komerciale, në përputhje me ligjin ose rregulloret, ose në përputhje me rekomandimet, udhëzimet ose udhëzimet nga një organ rregullator.

17.2 Ku bëjmë ndryshime thelbësore në këto Kushte dhe Afate, ne do t'ju njoftojmë për ndryshime të tilla me një nga metodat e paraqitura në paragrafin 17.3.

17.3 Ku bëjmë ndryshime thelbësore në këto Kushte dhe Afate, ne do t'ju njoftojmë me anë të një metode të tillë njoftimi, siç mendojmë si më e përshtatshme dhe që mund të përfshijë:

17.3.1 njoftim në faqet e internetit, dhe ne mund, sipas gjykimit tonë, t'ju ftojmë të pranoni kushtet dhe kushtet e reja me çfarëdo forme konfirmimi siç e shohim të arsyeshme. Nëse na jepni ndonjë konfirmim të tillë ose vazhdoni të përdorni Faqen e Uebfaqes pas njoftimit sipas këtij paragrafi 17.3, nga ajo kohë do të konsiderohet të ketë pranuar dhe të detyruar nga Termat dhe Kushtet e reja. Nëse ndonjë ndryshim është i papranueshëm për ju, ju ose mund ta ndërpresni përdorimin e site-ve dhe / ose mbyllni llogarinë tuaj; ose

17.3.2 email (në adresën e emailit që na keni furnizuar më parë).

17.4 Për ndryshime të vogla ose të paqëndrueshme, nuk mund të ju njoftojmë, prandaj duhet të siguroni që rregullisht të kontrolloni faqet e internetit për të konfirmuar datën në të cilën kushtet u përditësuan së fundi.

18. i përgjithshëm

18.1 Nëse ndonjë dispozitë e termave të këtyre Termave dhe Kushteve është gjetur nga një gjykatë ose një rregullator që të jetë i pavlefshëm ose i pazbatueshëm, dispozitat e tjera do të vazhdojnë të zbatohen.

18.2 Nëse shkelni këto Kushte dhe Kurrikula dhe ne nuk ndërmarrim asnjë veprim kundër jush, ne do të vazhdojmë të kemi të drejtën të përdorim të drejtat dhe mjetet juridike në çdo situatë tjetër ku shkelni Termat dhe Kushtet.

18.3 Ne mund të dëshirojmë të transferojmë të drejtat ose detyrimet tona, ose të nënkontraktojmë detyrimet tona sipas këtyre Kushteve dhe Kushteve një personi tjetër juridik. Ju pranoni që ne mund ta bëjmë këtë me kusht që kjo të mos ndikojë negativisht në standardin e shërbimit që merrni sipas këtyre Kushteve dhe Kushteve.

18.4 Ju nuk mund të transferoni asnjë nga të drejtat ose detyrimet tuaja, as nënkontrakto ndonjë nga detyrimet tuaja sipas këtyre Termave dhe Kushteve në tërësi ose pjesërisht.

18.5 Asgjë në këto Kushte dhe Shprehje nuk do të interpretohet si krijimi i ndonjë agjencie, partneriteti ose ndonjë forme tjetër të ndërmarrjes së përbashkët midis nesh dhe nesh.

18.6 Këto Kushte dhe Afate nuk kanë për qëllim të japin të drejta për askënd përveç jush dhe nesh. Kjo nuk ndikon në të drejtën tonë për të transferuar sipas paragrafit 18.3.

18.7 Nëse jeni rezident në Mbretëria e Bashkuar, këto Kushte dhe Kushte dhe marrëdhënia midis jush dhe nesh do të qeveriset nga dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Anglisë dhe Uellsit. Gjykatat e Anglisë dhe Uellsit do të kenë juridiksion jo-ekskluziv, që do të thotë që ju mund të bëni një kërkesë në Angli dhe Uells ose në vendin e BE-së në të cilin jetoni.

18.8 Nëse jeni rezident në ndonjë juridiksion tjetër përveç Mbretërisë së Bashkuar, këto Terma dhe Kushte dhe marrëdhënia midis jush dhe nesh do të qeverisen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Alderney. Gjykatat e Alderney-t do të kenë juridiksion jo-ekskluziv, që do të thotë që ju mund të bëni kërkesë në Alderney ose në vendin e BE-së në të cilin jetoni.


SHTOJCA 1

MARRËVESHJA E LICENCËS SË FUNDIT TË PLAYTECH

E RËNDËSISHME

KJO FAQI ËSHTË GJITHËPËRFSHIRË PLATFORMIN E SOFTWARE GAMBLING TË SOFTUERIT PLAYTECH KUFIZUAR DHE KOMPANITË E SAJ ("VENDOR") NË LICENCË NGA SHITORI. Një kusht për shkarkimin TUAJ ose ndryshe duke përdorur software (siç përcaktohet më poshtë) është që ju të hyjë në MËPOSHTME marrëveshje ligjërisht të detyrueshme me ne, i cili rregullon përdorimin tuaj të softuerit.

JU LUTEM LEXONI ME KËTË MARRËVESHJE ME KUJDES, PËR TË SIGURUAR QË TË PLOTË PËRGJEGJË PËRMBAJTJEN E TIJ. NËSE KENI DËSHMITË PËR TË DREJTAT DHE DETYRIMET TUAJA NGA PRANIMI I KËSAJ MARRËVESHJES, JU LUTEMI KËSHILLOHET NJË AVOKATË OSE ZGJEDHËS LIGJORE NË JURISDIKSIONIN TUAJ.

E RËNDËSISHME: PERSONAT QË ZGJEDHEN NË TERRITORET E CAKTUARA, GJITHASHTU PËRFSHIRË SHTETET E BASHKUARA OF AMERICA Dhe territoret e saj, ISRAEL dhe vendet e specifikuar si e ndaluar, të përjashtuara ose të ngjashme si pjesë e kushtet dhe / ose lista në faqen e internetit, në çdo rast AS plotësohet nga koha në kohë (e "juridiksione ndaluar") nuk u lejohet të PËRDORNI PROGRAMIN NË ÇDO RREGULL OSE SHUMË NË LIDHJE ME ÇDO PARAQITË TË REALITETIT. PËR ZGJIDHJEN E DËSHTIMIT, KJO KUSHTIMI KËRKESË APLIKON PËR BANORËT DHE QYTETARËT E KOMUNAVE TË TJERA, SIPAS RREGULLIMIT NË JURIDIKSION TË NDALUAR. Fakti që WEBSITE është i arritshëm në një juridiksion të ndaluara ose që software është dhënë në gjuhën zyrtare të një juridiksion të ndaluara, nuk do të interpretohet si një licencë për të përdorur software në mënyrë të tillë JURIDIKSIONIN ndaluar. Çdo përpjekje për të anashkaluar këtë kufizim (për shembull, duke përdorur një VPN, proxy apo shërbim të ngjashëm që maska ​​OSE manipulon identifikimin e vendndodhjen tuaj të vërtetë, OSE NGA NDRYSHE siguruar informacion të gabueshme ose mashtruese lidhur me shtetësinë tuaj, vendndodhjen ose vendbanimit, ose nga bërë baste OSE wagers duke përdorur software përmes një pale të tretë ose në emër të një pale të tretë e vendosur në një juridiksion të ndaluar) është shkelje e kësaj marrëveshjeje dhe mund të përbëjë një vepër penale. NËSE NUK ËSHTË NDIHMË, OSE KEMI ARSYE TË ARSYESHME PËR TË SUSPEKTUAR, QË JU ZGJEDHUR NË NDONJE TË JURISPRUDENCAVE TË ndaluara, KJO mund të rezultojë në mbylljen e llogarisë suaj të lojtarit, pa ndonjë detyrim për t'ju dhënë NJOFTIM PARAQITJES, LIGJËRIMIN E FONDEVE DHE OFRIMIN detajet ZBATUESHME PËR shitësi dhe / ose autoritetet përkatëse, të gjitha në përputhje me legjislacionin në fuqi, dhe ju do t'i nënshtrohet SHBA për çdo dëm ose humbje që rrjedhin.

Duke luajtur në faqen e internetit për çdo lojë të siguruar nga shitësi ju pranoni kushtet e këtij marrëveshje. NËSE nuk pajtoheni me ndonjë nga kushtet E KËSAJ MARRËVESHJEJE, JU NUK duhet të pranojë kushtet dhe nuk duhet të vazhdojë të shkarkojë, instalojë ose ndryshe përdorimi software.

1. Përkufizimet

Fjalët dhe termat e mëposhtëm, kur përdoren në këtë marrëveshje, kanë këto kuptime, përveç nëse konteksti qartë tregon të kundërtën:

1.1. 'Programet e Asistencës"Do të thotë çdo inteligjencë artificiale që përfshin, pa kufizim, 'robotët' dhe / ose ndonjë program tjetër të krijuar nga kompjuteri që përdoret për të ndërvepruar me Software në ndihmë ose në vend të një lojtari.

1.2. 'IP drejtat"Nënkupton të gjitha të drejtat e pronësisë intelektuale, të të gjitha llojeve ose natyrës, duke përfshirë, pa kufizime, patentë, të drejta autoriale, të drejtat e dizajnit, markat tregtare, të drejtat e bazës së të dhënave, aplikimet për ndonjë nga të drejtat e mësipërme, , emrat e domain-it, URL-të, emrat e tregtisë ose të drejtat e tjera të pronësisë intelektuale ose industriale (dhe çdo licencë në lidhje me të njëjtën), nëse janë apo jo të regjistruara ose të afta për regjistrim dhe nëse ekzistojnë në ndonjë vend apo vende specifike ose ndonjë tjetër pjesë e botës.

1.3. 'Lojra online"Nënkupton sistemin tonë të lojërave të fatit të internetit në faqen e internetit dhe shërbimet përkatëse dhe aktivitetet e lojërave të fatit (duke përfshirë, por pa u kufizuar në, lojërat online kazino) të ofruara në faqen e internetit.

1.4. 'Llogari Player"Nënkupton një llogari personale të hapur nga një individ dhe mirëmbahet me Ne për të mundësuar atë person të luajë Lojrat Online.

1.5. 'program"Nënkupton softuerin e kërkuar për t'u shkarkuar, qasur ose përdorur ndryshe nga Ju nga faqja e internetit me qëllim të pjesëmarrjes në Lojrat Online, duke përfshirë dokumentacionin përkatës dhe duke përfshirë çdo përmirësim, modifikim, shtim, përkthim ose përditësim të softuerit të tillë.

1.6. 'Us","We","tonë"Dhe kushte të ngjashme do të thotë BGO Entertainment Limited

1.7. 'Faqja e internetit" do të thotë www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com dhe çdo faqe të lidhur në të cilën Lojrat Online janë të arritshme nëpërmjet lidhjeve ose ndonjë mënyre tjetër të aksesit.

1.8. 'ju","Juaj"Dhe terma të ngjashëm nënkuptojnë përdoruesin e Softuerit të shkarkuar nga Website.

2. Objekti i Marrëveshjes

Rregullat e Lojrave Online janë në dispozicion në https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions dhe në seksione të tjera të Softuerit dhe Website-it, duke përfshirë (por jo kufizuar në) rregullat që përshkruajnë se si të luajnë Online Games, turnet dhe çdo rregullë tjetër që rregullon lojë, ngjarje dhe turne të veçantë. Të gjitha këto rregulla përfshihen dhe përfshihen nën termin dhe kushtet e përcaktuara këtu.

3. Licenca për përdorimin e softuerit; kufizimet

3.1. Ne ju dhurojmë Juve një licencë të kufizuar, personale, jo të transferueshme, joekskluzive në të gjithë botën (përveç siç është shënuar më poshtë) për të shkarkuar, përdorur dhe përdorur Softuerin në pajisjen Tuaj, në mënyrë që të luani Lojërat Online, në përputhje me kjo marrëveshje.

3.2. Kjo licencë zbatohet vetëm për kodin e objektit të Softuerit (dmth., Versioni i kompiluar, i mbledhur, ose i ekzekutueshëm i makinës së Softuerit) dhe nuk ju jep asnjë të drejtë në lidhje me kodin burimor të Softuerit.

3.3. Pavarësisht nga çdo gjë që është e kundërta këtu, personat e vendosur në Juridiksionet e Ndaluara nuk lejohen të përdorin Softuerin në asnjë mënyrë ose mënyrë në lidhje me ndonjë luajtje të parave të vërteta. Për të hequr çdo dyshim, ky kufizim vlen edhe për banorët dhe qytetarët e kombeve të tjera, ndërsa ndodhet në një Juridik të ndaluar. Kjo licencë nuk zbatohet për dhe nuk ju lejon përdorimin e Softuerit ose nga çdo juridiksione të ndaluara, dhe fakti që interneti është i arritshëm në një juridiksion të Ndaluar, ose që software është dhënë në gjuhën zyrtare të një juridiksion të Ndaluar , nuk do të interpretohet si licencë për përdorimin e Softuerit në Juridiksioni të Ndaluar. Çdo përpjekje për të anashkaluar këtë kufizim (për shembull, duke përdorur një VPN, proxy ose shërbim të ngjashëm që maskon ose manipulon identifikimin e vendndodhjes suaj të vërtetë, ose duke ofruar informacion të rremë ose mashtrues në lidhje me vendndodhjen, nënshtetësinë ose vendbanimin tuaj, ose duke bërë baste ose bastet që përdorin Softuerin përmes një pale të tretë ose në emër të një pale të tretë të vendosur në një Juridik të ndaluar) është një shkelje e kësaj marrëveshjeje dhe mund të përbëjë një vepër penale sipas ligjeve në fuqi. Nëse bëhet e dukshme, ose Ne kemi arsye të arsyeshme për të dyshuar, që ju ndodheni në ndonjë nga juridiksionet e ndaluara, kjo mund të rezultojë në mbylljen e llogarisë suaj të lojtarit, pa detyrimin t'ju ofrojë njoftim paraprak, ngrirjen e fondeve aty dhe sigurimin të dhënat e aplikueshme për shitësin dhe / ose autoritetet përkatëse, të gjitha në pajtim me ligjin në fuqi, dhe Ju do të jeni përgjegjës për ne për çdo dëm apo humbje që rezulton prej tyre. JANË DUHET TË KONSIDOJNË DHE TË KONTROLLON RREGULLISHT NË FAQEN E JUAJ NË LIDHJE ME LISTËN E JURISDIKIMEVE TË ndaluar.

3.4. Ne rezervojmë çdo dhe të gjitha të drejtat që nuk janë dhënë shprehimisht në seksionin 3.1 më sipër. Përveç kësaj, nuk ju lejohet, dhe Ju pranoni të mos lejoni ose asistoni të tjerët për:

3.4.1. të përdorë, të kopjojë, modifikojë, të krijojë vepra derivative ose të shpërndajë Programin, çdo pjesë të tij, ose ndonjë kopje, përshtatje, transkriptim ose pjesë të bashkuar të tij;

3.4.2. dekodojë, ndryshon inxhinierin, çmonton, decompile ose ndryshe përkthen ose konverton Software ose ndonjë pjesë të tij;

3.4.3. transferimin, huazimin, dhënien me qira, caktimin, dhënien me qira ose sublicencën e Programit;

3.4.4. hiqni çdo njoftim të autorit, të pronësisë ose të ngjashme nga Programi (ose ndonjë kopje të tij);

3.4.5. të përdorë Softuerin ose ndonjë pjesë të tij për të mirën e ose për llogari të ndonjë pale të tretë, duke përfshirë "buletinin", shërbimin online ose dial-in të largët, shërbimet e ofruesve të shërbimeve të aplikacionit, shërbimet e ofruesit të shërbimeve të internetit, shërbimet e jashtme ose shërbimet e zyrës;

3.4.6. kopjoni ose përktheni çdo dokumentacion të përdoruesit të ofruar në internet ose në format elektronik;

3.4.7. të hyjë, të hyjë ose të tentojë të hyjë ose të hyjë ose ndryshe të anashkalojë sistemin tonë të sigurisë ose të ndërhyjë në ndonjë mënyrë (duke përfshirë, por pa u kufizuar në, robotët dhe pajisjet e ngjashme) me Webfaqen ose të përpiqet të bëjë ndryshime në Softuer dhe / ose ndonjë veçori ose përbërësit e tyre; ose

3.4.8. përdorni Programet e Asistencës në lidhje me Softuerin dhe / ose Online Games. Ju jeni i ndaluar nga çdo ndërveprim brenda Lojërave Elektronike që nuk është rezultat i drejtpërdrejtë i Ju personalisht duke përdorur Software për qëllimin për të cilin ishte menduar.

3.5. Ju pranoni dhe pranoni që Ne mund të ndërmarrim hapa për të zbuluar dhe parandaluar përdorimin e Programeve të Asistencës. Këto hapa mund të përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, ekzaminimin e programeve softuerike që konkurrojnë njëkohësisht me Softuerin në pajisjen Tuaj. Ju pranoni që ju nuk do të përpiqeni të anashkaloni, ndërhyni ose bllokoni hapa të tillë, duke përfshirë, pa kufizim, përdorimin e softuerit të palës së tretë që anashkalon, ndërhyn ose bllokon këto hapa. Çdo përpjekje për të na kufizuar në këtë çështje do të na japë mundësinë të pezullojmë menjëherë disponueshmërinë e softuerit tek ju dhe menjëherë do të humbisni çdo fitim.

3.6. Ju pranoni dhe pajtoheni që të gjitha të drejtat, titulli dhe interesi i IP-së në dhe për Software-in, duke përfshirë dhe në çdo modifikim, zgjerim, përshtatje, përkthim ose ndryshime të tjera ose shtesë të Software-it, i përkasin vetëm Furnizuesit, në ide, sugjerime ose propozime nga Ju ose ndonjë palë tjetër e tretë. Duke pranuar këtë marrëveshje, Ju në mënyrë të pakthyeshme i caktoni Vendit të gjithë të drejtën, titullin dhe interesin Ju mund të keni ose mund të blini në të gjitha të drejtat e tilla, përfshirë, pa kufizim, patentë, të drejtën e autorit, markën tregtare, bien dakord për të nënshkruar dhe dorëzuar tek Furnizuesi dokumente të tilla si Furnizuesi konsideron të dëshirueshme për të provuar ose për të kryer caktimin e të gjitha të drejtave të lartpërmendura për Furnizuesin. Ju bini dakort që, në mënyrë të drejtpërdrejtë ose të tërthortë, të mos tentoni të zhvleftësoni për çfarëdo arsye, as të pohoni ose asistoni pohimin e të tjerëve, se të drejtat, titulli ose interesi i Softuerit i përkasin ndonjë pale të tretë, ndryshe nga Shitësi ose që ata shkelin të drejtat e IP të të tjerëve.

4. Detyra juaj për të shqyrtuar ligjshmërinë e përdorimit

Ju konfirmoni se jeni 18 vjeç ose më i vjetër, dhe në çdo rast mosha ligjore siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku ndodheni. Ju gjithashtu konfirmoni se jeni në dijeni të çështjeve ligjore që kanë të bëjnë me funksionimin e vendeve të lojërave të fatit në internet dhe që Ju e kuptoni se Ne dhe Furnizuesi nuk garantojnë në asnjë mënyrë apo mënyrë që përdorimi i Softuerit për qëllime të lojërave të fatit, termi i tillë kuptohet zakonisht në industri, është i ligjshëm në çdo juridiksion.

Duke marrë parasysh ndryshimet në statusin ligjor të lojërave të fatit online në juridiksione të ndryshme, Ju ndërmarrni të shqyrtoni ligjshmërinë e pjesëmarrjes suaj në Lojrat Online dhe përdorimin e Softuerit në çdo juridiksion që është i aplikueshëm për Ju dhe të bëjë të njëjtën gjë vetëm në përputhje me të gjitha ligjet e zbatueshme dhe urdhrat e çdo autoriteti kompetent.

5. Mospranimi i garancive

Software është bërë në dispozicion për ju NËN në një "AS IS", PA NDONJE ndërmarrjeve, garanci ose përfaqësime, shprehur apo të nënkuptuar, statusore ose tjetër.

Ne dhe shitësi, dhe të gjithë anëtarët e tyre dhe palët e lidhura me këtë, përjashtojnë dhe përjashtojnë çdo kusht, kushte dhe garanci të nënkuptuara (duke përfshirë çdo garanci për tregti, kualitet të kënaqshëm dhe përshtatshmëri për ndonjë qëllim specifik), DHE PA KUFIZIM PËRGJITHSHMËRISË E sipërpërmendur, nE dhe shitësi NUK GARANTON, ndër të tjera, se (a) software do të mos jetë shkelës, (b) operimin e software do të jetë i pandërprerë OSE PA GABIME, OSE NDONJE QE defekte në SOFTUERI DO TË PËRSHËNDET, OSE SE PROGRAMI ËSHTË VIRUS-FALAS; (C) PROGRAMI ËSHTË I CILËSISË SË DYFISHTE OSE FIT PËR ÇDO QËLLIM TË CAKTUAR; Ose (d) PËRDORIMI NGA JU I software me ndonjë softuer tjetër, ose me hardware të papërshtatshme, nuk do të shkaktojë ndonjë shqetësim i software ose software tjetër të tillë.

NË RAST TË komunikimet ose gabimet e sistemit ndodhin në lidhje me software, as ne as shitësi NOR filialet e tyre dhe palët e lidhura do të përgjegjës për ju ose ndonjë pale të tretë për çdo kosto, shpenzime, humbje ose kërkesave që dalin ose që rezulton nga të tilla gabime.

As ne as bashkëpunëtorët tanë DHE PALËT E LIDHURA DO TË JETË PËRGJEGJËS NDAJ JUSH OSE ndonjë pale të tretë për pagesat e bëra (ose jo bërë) për ju si një rezultat i një defekt apo gabim në software, apo në lidhje me ndonjë pretendim ose kërkesës së bërë nga Shitësi ose ndonjë palë e tretë për rikthimin e këtyre pagesave ose ndryshe në lidhje me këto pagesa.

Ju në këtë mënyrë pranoni se nuk është në kontrollin tonë se si Software është përdorur nga Ju. Ju ngarkoni dhe përdorni programin në përgjegjësinë tuaj dhe në asnjë rast nuk do t'ju përgjigjemi për ndonjë dëmtim ose humbje të drejtpërdrejtë, të rastësishme, të rastësishme ose të veçantë të çfarëdo lloji (përveç dëmtimeve personale ose vdekjes që rezulton nga neglizhenca jonë).

6. Konfidencialiteti

Softueri përfshin informacione jo publike dhe konfidenciale, të cilat janë sekrete dhe të vlefshme për ne ose për shitësin. Ju pranoni, për aq kohë sa Ju e përdorni Softuerin dhe më pas, (a) mbani të gjitha informatat e tilla sekrete konfidenciale; (b) të mos i zbulojë një informacioni të tillë konfidencial një pale të tretë dhe të mos përdorë informacione të tilla konfidenciale për ndonjë qëllim tjetër përveç pjesëmarrjes në Lojrat Online. Ju gjithashtu pajtoheni që të ndërmarrni të gjitha hapat e arsyeshëm në çdo kohë për të mbrojtur dhe mbajtur informacione konfidenciale të tilla konfidenciale.

7. Garancitë dhe përfaqësimet tuaja

Ju na urdhëroni dhe na përfaqësoni që:

7.1. Ju nuk jeni rezident i ndonjërës prej juridiksioneve të ndaluara;

7.2. Jeni 18 vjeç ose më të vjetër, dhe në çdo rast mosha ligjore siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku ndodheni; dhe

7.3. Ju keni shqyrtuar ligjshmërinë e pjesëmarrjes suaj në Lojrat Online dhe përdorimin e Softuerit në secilën juridiksion që është i zbatueshëm për Ju, dhe keni gjetur të njëjtën të jetë e ligjshme në këto juridiksione sipas të gjitha ligjeve dhe urdhrave në fuqi të çdo autoriteti kompetent.

8. Ndryshimet në këtë Marrëveshje

8.1. Ne mund të bëjmë ndryshime në këtë Marrëveshje në çdo kohë, sipas gjykimit tonë të vetëm. Këto ndryshime do të hyjnë në fuqi që nga data e specifikuar nga ne në faqen e internetit, pavarësisht nëse ju kemi njoftuar në mënyrë specifike për ndryshime të tilla. Prandaj, është e rëndësishme që Ju të hyni në Website kohë pas kohe për të parë nëse ka një njoftim për ndryshim.

8.2. Ju pranoni të jeni i vetmi përgjegjës për t'u informuar për ndryshime të tilla. Nëse Ju vazhdoni të përdorni Softuerin ose Lojrat Online pas datës efektive të ndryshimeve të caktuara (pavarësisht mënyrës se si Ne kemi njoftuar ndryshime të tilla), Ju pranoni të jeni i detyruar nga këto ndryshime nëse keni apo keni pasur njoftim aktual ose keni lexoni, ndryshimet përkatëse. Nëse Ju nuk pajtoheni të jeni të detyruar nga ndryshimet përkatëse, Ju nuk duhet të vazhdoni të përdorni Software ose Games Online më tej.

9. Afati dhe Përfundimi

9.1. Kjo marrëveshje është efektive dhe e detyrueshme për Ju, që nga momenti i pranimit tuaj, dhe do të mbetet në fuqi nëse nuk përfundohet në përputhje me dispozitat e këtij ligji.

9.2. Ju mund të përfundoni këtë marrëveshje me efekt të menjëhershëm në çdo kohë, në varësi të kushteve të Seksionit 9.4. Ndërprerja nga Ju do të kryhet duke na dërguar njoftimin me shkrim për ndërprerjen e pjesëmarrjes suaj në faqen e internetit dhe lojërat në internet dhe mbylljen e llogarisë suaj me ne.

9.3. Ne mund ta ndërpresim këtë marrëveshje me efekt të menjëhershëm në çdo kohë, me njoftim me shkrim Ju.

9.4. Pas përfundimit të kësaj marrëveshjeje, qoftë nga ne ose nga Ju, Ju pranoni dhe pranoni që (i) Të drejtat tuaja për përdorimin e Softuerit do të përfundojnë menjëherë dhe (ii) Ju do të ndërpresni çdo dhe të gjithë përdorimin e Softuerit dhe (iii ) Ju do të hiqni Software nga kompjuteri juaj, hard disqet, rrjetet dhe materiale të tjera të ruajtjes.

10. Asnjë pretendim kundër shitësit; Kufizimi i përgjegjësisë

10.1. Ju e kuptoni dhe bini dakort se Ne do të jemi përgjegjës vetëm për Ju në bazë të kësaj marrëveshjeje dhe ndërsa angazhimet tuaja sipas kësaj marrëveshjeje janë gjithashtu në dobi të shitësit, filialeve dhe palëve të lidhura (dhe për këtë arsye mund të zbatohen edhe nga ata), shitësi , filialet e saj dhe palët e ndërlidhura nuk janë palë në këtë marrëveshje dhe nuk do të jenë përgjegjës për ndonjë dëm të çfarëdo lloji që ju shkaktohet Juve ose ndonjë pale të tretë, pavarësisht nga forma e veprimit, qoftë në kontratë, tortë (duke përfshirë neglizhencën) përgjegjësi ose ndryshe.

10.2. Ju jeni të lirë të zgjidhni nëse do të shkarkoni dhe përdorni softuerin. Nëse e bëni këtë, Ju pranoni që Ju e bëni këtë me kuptimin e plotë të kësaj marrëveshjeje, duke përfshirë dispozitat e kësaj Seksioni 10, dhe në rrezikun tuaj. NË ASNJË RAST NUK (dhe për shmangien e dyshimit, gjithashtu shitësi) Ose ndonjë nga partnerët e tyre dhe palët e lidhura, në AGGREGATE:

10.2.1. JETË PËRGJEGJËS PËR JU PËR NDONJË DËMTIM TË DËMTUARA, INDIRETE, TË RËNDËSISHME OSE TË VEÇANTA, OSE HUMBJEVE TË NDONJË LLOJE; OSE HUMBJET E BIZNESIT, FITIMIT, TE ARDHURAVE, KONTRATAT OSE KURSIMEVE TË ANTIKUARA; OSE HUMBJE OSE DËME QË RRJEDHIN NGA HUMBJA, DËMET OSE KORRUPSION I ÇDO DATA; ose

10.2.2. JENI PERGJEGJES PER KETE DHE TE GJITHA KERKESA NE DISA DHE TE GJITHA AFATET QE RRJEDHIN NGA OSE NUK KENI PER KETE MARRJES, NUK DO TE SHKAKTOJNE NEN KONTRATES OSE TEJ TEORIE TE LIGJIT, PER DAMJEN NGA SHUMA E MADHE (A) SHUMA E DEPOZITUAR NGA JU ME US DHE PËRDOREN NGA JU PER QËLLIMET GAMBLING, OSE (B) € 1,000 (NJË Mijë EURO).

11. Përdorimi i informacionit personal

Ne do të përdorim vetëm të dhënat tuaja personale në përputhje me politikën tonë të privatësisë, e cila është e përcaktuar plotësisht në faqen e internetit ("Politika e Privatësisë"). Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar Politikën e Privatësisë në çdo kohë. Sidoqoftë, Ne rezervojmë të drejtën të kërkojmë nga Ju që të na jepni detaje shtesë dhe çdo informacion i tillë shtesë do të mbahet konfidencial. Ne gjithashtu rezervojmë të drejtën në rrethana të caktuara për të zbuluar detaje të caktuara për autoritetet përkatëse nëse kërkohet që ta bëjë këtë me ligj, një krah të shtetit ose një organi rregullator. Në varësi të dispozitave të Politikës së Privatësisë, kjo e drejtë për të zbuluar informacionin personal tek organet ose autoritetet qëllimi i të cilave është të hetojë pastrimin e parave, mashtrimet dhe veprimtaritë e tjera kriminale do të jetë në masën që kërkohet me ligj.

12. Përgjegjësitë tuaja

Ju nuk do të transferoni në asnjë mënyrë të drejtat tuaja sipas kësaj marrëveshje pa pëlqimin tonë paraprak me shkrim.

13. Rezervimi i të Drejtave

13.1. Ne rezervojmë, sipas gjykimit tonë, të drejtën për të:

13.2. të ndryshojë, pezullojë, heqë, modifikojë ose shtojë ndonjë lojë ose turne në Lojrat Online.

13.3. Ne mund në çdo kohë të zbulojmë informacione të caktuara personale të Juaj palëve të treta në përputhje me Politikën tonë të Privatësisë.

13.4. Në çdo kohë, pa njoftim paraprak Ju mund ta ndërprisni përdorimin tuaj të Lojërave Elektronike dhe të bllokoni Llogarinë tuaj të Lojtarit nëse Konsideroni që Ju jeni në kundërshtim me ndonjë prej kushteve dhe dispozitave të kësaj Marrëveshjeje ose që jeni duke vepruar në mënyrë të paligjshme. Ne nuk do të kemi asnjë detyrim në këto rrethana për të rimbursuar ose për t'ju rimbursuar për ndonjë nga fondet në llogarinë tuaj të lojtarëve.

14. Dispozita të përgjithshme

14.1. Ligji Drejtues. Ndërtimi, vlefshmëria dhe zbatimi i kësaj marrëveshjeje do të qeveriset nga ligjet e Anglisë.

14.2. Gjykatat kompetente. Çdo procedurë ligjore që del nga ose që lidhet me këtë marrëveshje do t'i nënshtrohet juridiksionit të gjykatave të Londrës, Angli. Megjithatë, kjo nuk do të na pengojë që Ne të sjellim ndonjë veprim në gjykatën e ndonjë juridiksioni tjetër për lehtësim urdhërues ose të ngjashëm.

14.3. Pjesshme. Paligjshmëria, pavlefshmëria ose zbatueshmëria e ndonjë pjese të kësaj marrëveshjeje nuk do të ndikojë në ligjshmërinë, vlefshmërinë ose zbatueshmërinë e pjesës së mbetur.

14.4. Gjuhe. Versioni në gjuhën angleze i kësaj marrëveshje do të mbizotërojë mbi çdo version të gjuhës tjetër të lëshuar nga ne.

14.5. Asnjë caktim nga Ju. Nuk ju lejohet të caktoni këtë marrëveshje ose ndonjë të drejtë ose detyrim në vijim për ndonjë palë tjetër.

14.6. Prioritet. Kjo marrëveshje do të mbizotërojë në rast të ndonjë konflikti midis termave dhe kushteve të përcaktuara këtu dhe çdo marrëveshje ose dokumenti tjetër të përmendur këtu ose që përdoret në lidhje me Programin.

14.7. Njoftimet. Ju pranoni të merrni komunikime nga Ne në një formë elektronike. Komunikimet elektronike mund të postohen në faqet e internetit ose në mesazhet / skedarët e ndihmës të aplikacionit tuaj të klientit ose dorëzohen në adresën tuaj të postës elektronike. Të gjitha komunikimet në format elektronik ose në letër do të konsiderohen të jenë 'të shkruara' dhe të jenë pranuar jo më vonë se pesë ditë pune pas publikimit ose shpërndarjes, pavarësisht nëse keni marrë ose keni marrë një komunikim të tillë. Ne rezervojmë të drejtën, por nuk supozojmë asnjë detyrim, për të siguruar komunikimet në format letre. Çdo njoftim që kërkohet të jepet me shkrim për Ne ose ndonjë pyetje në lidhje me këtë marrëveshje duhet të adresohet [email protected], [email protected] or [email protected].

Luaj Vegas Luck

Kodet e Bonusit të Kazinosë Luck Vegas Luck

Kuponat Gjithsej: 96
115 Spinale Besnike Falas! në Vegas Luck 30X Kërkesat e Bastit 745000 Max Max CashOni shtesë shtesë: 660 Euro Pa pagesë Cash në Lojëra elektronike Frenzy Rtg Lojëra elektronike Slot ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
225 € CHIP CASINO FALAS në Vegas Luck 50x Kërkesat e basteve $ 312000 Bonus maksimal i tërheqjes Bonus kazino shtesë: 310 EURO Pa depozitë në Slots Kazino Topgame Transgame ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
705 dollarë turne në Vegas Luck 33x Luajnë përmes Casino 595000 $ Max CashOut bonus i veçantë: 835 no pa kodin e bonusit të depozitave në lojën elektronike Slot Valhalla Wazdan ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
2200 EUR Pa Depozitë në Vegas Luck 45X Wagering 430000 EUR Maksimumi i parave të gatshme: 265 Rrotullime FALAS në Peshkatarin e Vjetër Bally Wulff Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
EURO 510 Asnjë depozitë në Vegas Luck 33x Luaj me 604000 Euro Maksimum cash nga Bonus shtesë: 35 Rrotullime të lira pa depozitë në Elfstedenkoorts ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

450 $ turne i lojrave freeroll për celularë në Vegas Luck 66X Luaj përmes Kazinës 663000 $ Max Bonus Ekskluzive e Kazinosë Tërheqëse: 395 € ipipi i Kazinosë Falas në Arcade Wazdan Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Bonus i ndeshjes së kazinosë prej 490% në Vegas Luck 45x Wager 505000 € Max CashOni shtesë shtesë: 15 Besnik rrotullime falas! në Mermaid & Dardhë ... ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
195 Spin provë në Vegas Luck 40x Wager 135000 $ Maksimum të parave të gatshme shtesë: 245 rrotullime FALAS në Crazy Thing ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
33 rrotullime falas në Vegas Luck 40x Wagering 522000 $ Max Cash bonus shtesë: 2080 € Nuk ka kazino bonus depozitash në lojtarin e lojtarëve të Castle Builder Ii Rabcat ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

85 Spin Falas pa asnjë depozitë në Vegas Luck 55x Luaj përmes Kazinos 470000 $ Max Bonus i Tërheqjes Ekstra të Kazinosë: 985% Bonus i Parë i Depozitimit në Nouveau Riche ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
580 € Bileta e Kazinosë Falas në Vegas Luck 30x Luajnë përmes Casino 539000 € Maksimumi i parave të gatshme nga ekskluziviteti: 2930 EUR Pa Bonus Depozitash në Lojërat e Lojës Lokale Lojëra që lulëzojnë ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

55 rrotullime falas pa kazino depozitë në Vegas Luck 35x Wager 343000 $ Maksimumi i Tërheqjes së Tërheqjes: 50 Spin Pa pagesë të Kazinosë në Magjitë e Parave ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30% Ndeshje Kazino Bonus në Vegas Luck 30x Wagering 306000 $ Max Tërheqje Ekskluzive e Bonusit të Kazinosë: 245 rrotullime FALAS në Michael Jackson King Of Pop Bally Slot Lojë ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

4010 Euro No Bonus Bonus Casino në Vegas Luck 33X Wagering 652000 € Max cash out Bonus Ekskluzive të Kazinosë: 4025 $ NO DEPOSIT CASINO BONUS në Spring Break Microgaming Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

225 rrotullime falas pa depozitë në Vegas Luck 50x Luaj përmes Kazinos 520000 € Maksimumi i parave shtesë: 165 Euro Chipi i Kazinosë Falas në Michelangelo ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

99 Tick Biletë Kazino Falas në Vegas Luck 55X Luaj Nëpër Kazino 922000 $ Max Bonus Bonus shtesë i Kazinosë: 765% Lojërat më të mira të bonusit të regjistrimit në Gemix Playn Go Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

66 Spin Pa pagesë kazino në Vegas Luck 55x Kërkesat e basteve 920000 € Max Bonus i Tërheqjes Speciale: 4825 Euro asnjë bonus kazino depozitimi në Fortunes Of The Amazons Amaya Slots Casino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

770% Bonus i Mirëseardhur në Vegas Luck 44x Luaj përmes Kazinës 940000 € Max shtesë i tërheqjes: 925% Ndeshje Bonus në Black Bull Simbat ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

1900 EUR NO DEPOSIT BASUS CASINO at Vegas Luck 33x Kërkesat e bastit $ 193000 $ Max Tërheqja Bonus Extra Casino: 740% Bonus më i mirë Regjistrohu Kazino në Rags To Pasuritë ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
EURO 540 Tournament në Vegas Luck 45x Luaj me 285000 Euro Maksimumi i parave të gatshme: 105 Spin Falas Besnik! në lojëra elektronike Vikings Glory Spinomenal Casino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

130 Lidhje falas për Besnikëri! në Vegas Luck 33X Wager 54000 € Bonus Special i Tërheqjes: $ 215 Casino Chip on Thunder Reels Playson Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
450% Ndeshje kazino bonusi në Vegas Luck 55x Luaj përmes 62000 EUR Max CashOni shtesë shtesë: 55 dollarë turne të kazinove falas në fantazmat e Krishtlindjeve ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

$ 820 Tournament i Kazinosë Falas në Vegas Luck 40X Wager 162000 Euro Max CashOut Ekskluzive Bonusi: 920 € Turneu Online i Kazinosë në Në Të Për Të Fituar ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

2195 $ pa bonus të kazinosë për depozita në Vegas Luck 60x Luaj përmes Kazinos 162000 € Maksimumi i tërheqjes së bonusit: 222 £ Lojëra falas për çipin në Highway Kings Pro Playtech Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

65 € Turneu Online i Kazinosë në Vegas Luck 40x Wagering 50000 £ Max Bonus i veçantë i tërheqjes: 3745 EURO Nuk ka depozitë në Big Ben ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

205 Spin Pa pagesë kazino depozitash në Vegas Luck 77X Luaj përmes Casino 779000 € Maksimumi i Bonusit të Tërheqjes Ekstra të Kazinosë: 395 € asnjë bonus depozitimi në Beach Party Wazdan Slot Game ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
635 ipipë Kazino në Vegas Luck 55x Luaj Nëpër Kazino 347000 € Max Bonus i Veçantë i Tërheqjes: 330 £ CHIP CASINO FALAS në lojëra elektronike Ahoy Nextgen Lojëra Kazino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
565% Ndeshje Bonus në Vegas Luck 77x Luaj përmes Kazinës 208000 € Max Bonus Ekskluziv i Tërheqjes: 3955 EUR Pa bonus të depozitave të kazinosë në Big Buck Bunny ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
225 Spin provë në Vegas Luck 40X Wagering 506000 cash Shpërblim i tepërt i bonove speciale: 550 EUR CHIP CASINO FALAS në Lojëra elektronike me frymë të Goddess frymëzuara nga Lojërat e Kazinosë ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

15 Rrotullime Besnike Falas! në Vegas Luck 65x Kërkesat e Bastit $ 804000 $ Max Bonus tërheqje Extra Casino Bonus: 835% Bonus ndeshjes Kazino në Fu Dao Le ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Faqe 1 e 41 2 3 4