Dy-Up screenshot
Ruaj RSS

Dy-Up

Kjo Marrëveshje e Lojrave (AKA: Termat dhe Kushtet e Llogarisë) përcakton kushtet dhe kushtet që do të zbatohen duke përdorur twoupcasino.com. Duke luajtur në Dy-up Online Kazino, ju do të duhet të kuptoni dhe t'i përmbaheni këtyre Termave dhe Kushteve.

Ndjekur janë dy Termat & Kushtet e Kazinosë Online. Ju lutemi të merrni kohën tuaj dhe t'i lexoni ato në mënyrë të plotë për të siguruar që i kuptoni plotësisht kushtet dhe jeni gati për t'iu përmbajtur atyre.

Rekomandohet fuqishëm të rishikoni dhe të konsultoheni me ne përmes Live Chat, Phone ose Email çdo tre muaj.

Kushtet dhe kushtet e lidhura me promovimet dhe / ose ofertat janë subjekt i ndryshimeve të mundshme. Është përgjegjësi e një lojtari që të konsultohet dhe / ose të kontrollojë me faqen e internetit për ndonjë ndryshim ose përditësim që është i lidhur me ta.

Nëse nuk pajtoheni me këtë 'Marrëveshje për lojëra', ndalo të luani dhe / ose përdorni faqen. Nëse përdorni ndonjë softuer të shkarkueshëm, mos e përdorni atë dhe hiqni Softuerin nga kompjuteri juaj.

Duke plotësuar procesin e regjistrimit, ju jeni i detyruar të zbatoni këto Kushte dhe Afate të Llogarisë, dhe çdo kusht, kushtet, rregullat dhe politikat që ajo përmban dhe çdo ndryshim i bërë në këtë Termë dhe Kushtet e Llogarisë mund t'ju njoftohet. (Të gjitha Kushtet, Kushtet, Politikat dhe Rregullat sipas Termave dhe Kushteve të Llogarisë, më poshtë do të referohen si "Rregullat")

Duke përdorur çdo shërbim, softuer ose dy-faqe ju jeni të detyruar t'i përmbaheni këtyre Rregullave në tërësinë e tyre dhe pa ndonjë rezervë, duke përfshirë, por pa u kufizuar në marrjen e depozitave nëpërmjet Shërbimit tonë ose dorëzimit të detajeve të depozitave për përpunim të mëtejshëm.

1. HYRJE: PËRKUFIZIME KRYESORE / LEXICON

"Dy-up Online Casino" I referohet markës Dy-up dhe të gjitha produktet dhe shërbimet e listuara nën të, të gjitha që ofrohen "Online" dhe arrihen nëpërmjet PC ose ndonjë pajisje të celularit të mbështetur.

"Customer / s", "Player / s" i referohet Klientëve të Regjistruar në www.twoupcasino.com;

"Lojërat" i referohen të gjitha lojrave të ofruara nga Dy-up Online Casino;

"Shërbimi" i referohet Software-it të lojrave dhe ofrimit të tij.

"Softueri" i referohet çdo softueri në pronësi ose të licencuar për ose për çdo ndryshim të mundshëm të shkarkimit, flash apo celular të ofruar nga Dy-up Online Casino;

"Ne / Ne / Tonë" i referohet Dy-up Online Kazinosë dhe kompanisë së saj drejtuese, së bashku me cilëndo nga kompanitë e saj mbajtëse dhe shoqëruese (ku lejohet konteksti).

"Website" i referohet www.twoupcasino.com;

2. PËRSHKRIMI I PLAYER & SECURITY

Të gjithë Lojtarët në Dy-up Online Kazino duhet të jenë me moshë ligjore (18 +). Lojtarët nga vendet e mëposhtme nuk kanë të drejtë të hapin një llogari Dy-up dhe nuk lejohen të bëjnë një depozitë: ISRAEL, POLAND, ALBANIA, HUNGARI, MALAYSIA, FEDERATA RUSISHT, UKRAINË, Bjellorusi dhe Costa Rica. Çdo bast i vendosur nga ndonjë prej këtyre juridiksioneve do të anullohet. Çdo bast dhe / ose depozita e bërë nga çdo rezident i këtyre vendeve do të kthehet. Lojtarët nga AZERBAIJAN nuk kanë të drejtë të përdorin patate të skuqura falas të ofruara nga Dy-up Online Casino.

Rekomandohet që t'i kuptoni të gjitha rregullat dhe hapat e përfshirë në lojëra të fatit në internet, nëpërmjet përdorimit të Dy-ups Online Casino. Lojtarët duhet të pranojnë që pjesëmarrja në Dy-up Online Casino është nën diskrecionin dhe rrezikun e tyre. Për më tepër, lojtarët mund të përdorin vetëm Dy-up Online Kazino si argëtim dhe për përdorime joprofesionale. Emri dhe fjalëkalimi i një lojtari janë informacione personale dhe konfidenciale. Është përgjegjësi e një lojtari për të siguruar që ky informacion do të mbahet në mënyrë private dhe është e ndaluar të ndajë atë informacion me një palë të tretë. Dy-up Online Casino nuk është e nevojshme për të mbajtur informacionin e lojtarit login ose fjalëkalimet në rast lojtar misplaces, humbet ose harron atë.

Faqja e internetit, e njohur si www.twoupcasino.com, do të përdoret nga një lojtar vetëm për përdorimet e tij private të lojërave të fatit në internet. Përdorimi i tij për çdo lojtarë apo përdorime të tjera është rreptësisht e ndaluar. Lojtarëve do t'u ndalohet përdorimi i ndonjë strategjie abuzive. Dy-up rezervon të drejtën të kontrolloni shkrimet tuaja dhe transaksionet dhe të anuloni çdo të drejtë të promocionit.

Dy-up përdor sistemin e gjeneratorit të numrave të rastësishëm që përcakton rezultatet e të gjitha lojrave që ofron. Një Lojtar duhet të kuptojë plotësisht dhe të jetë i vetëdijshëm për faktin se ai / ajo mund të humbasë fondet duke luajtur në Dy-up. Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të kufizuar dhe / ose refuzuar çdo bast të vendosur nga një lojtar, ose për të refuzuar ndonjë bonus lojë. Kazino rezervon të drejtat për të kufizuar dhe / ose mohuar ndonjë bastet e vendosura nga një lojtar. Kazino gjithashtu ruan të drejtën për të mohuar çdo bonus lojë për arsye, duke përfshirë, por jo kufizuar në, shpifjen e lojtarit. Nëse dyshohet për sjellje abuzive, llogaria e një lojtari do të ndërpritet dhe ai / ajo do të ndalohet nga kazino për një kohë të pacaktuar.

Lojtarëve u kërkohet të vendosin detaje të ligjshme vetëm kur regjistrohen. Duke shkarkuar softuerin e kazinosë ose duke nënshkruar për ndonjë ofertë, lojtari pranon pranimin e e-maileve të rastit promovues nga ne dhe programet tona të lidhura. Kushtet dhe kushtet e lidhura me çdo promovim / ofertë janë subjekt i ndryshimeve të ardhshme. Është përgjegjësi e vetme e lojtarit që të kontrollojë rregullisht modifikimet dhe përditësimet. Lojtarëve ju rekomandohet të bëni një kopje të të gjitha transaksioneve, rregullave të lojërave, rregulloreve të tërheqjes dhe të gjitha përditësimeve të kasinës, në mënyrë që të shmangni ndonjë keqkuptim të mundshëm të ardhshëm ose mosmarrëveshje të mundshme.

Duhet të kuptohet dhe të përputhet me të gjitha rregullat e mësipërme para se të përdoret Software dy-up. Lojtarët që nuk do të përputhen me të gjitha Rregullat sipas Sigurisë & ​​Përshkrimi të Lojtarit, do të jenë në kundërshtim me këtë marrëveshje dhe për këtë arsye ndalohen pafundësisht. Çdo lojtar që me vetëdije nuk do të pajtohet me këto seksione mund të jetë duke kryer mashtrime dhe kështu mund të jetë subjekt i ndjekjes penale.

3. BONUS KUSHTET DHE KUSHTET

ASNJË BONUS TË DEPOZITËS

Nëse nuk është deklaruar ndryshe, të gjitha Bonuset pa depozita i nënshtrohen rregullave të mëposhtme:

Shuma e Bonusit duhet të blihet një minimum prej 50 herë për lojëra elektronike (Veçanërisht, lojëra elektronike video, lojëra elektronike 3, keno, bingo, dhe kartat e para) ose lojërat me letra (Video poker, Blendë, Multi-Hand Blackjack, Tri-Card Poker, Tre Card Rummy dhe Texas Hold'em Bonus Poker) dhe një minimum prej 60 herë për ruletë lojra (amerikan dhe Ruletë evropiane me bastet e jashtme me aftësi të kufizuara). Bastet e vendosura në lojërat e përjashtuara do të zhvlerësojnë të gjitha fitimet e fituara nga kazinoja.

Shuma maksimale e tërheqjes (nëse nuk shprehet ndryshe) nga një Bonus pa Depozite në një vlerë të vlerësuar në ose nën $ 50 është dyfishi i vlerës nominale të bonusit. Të gjitha Bonuset e depozitave të vlerësuara mbi $ 50 nuk vijnë me një limit të parave të gatshme të barabarta me vlerën e bonusit. Bonuset e Depozitave nuk mund të kenë maksimum prej $ 100. Ju lutem vini re se disa oferta mund të përfshijnë një kusht maksimal të arkëtimit të barabartë me 3 herë shumën e bonusit, i cili duhet të shprehet në Termat dhe Kushtet e një shpërblimi të veçantë. Lojtarëve nuk u lejohet të kërkojë më shumë se një bonus falas në të njëjtën kohë. Nëse një lojtar përpiqet të kërkojë më shumë se një bonus si pasojë, fitimet do të anulohen.

Pasi të plotësohen të gjitha kërkesat e bonusit, çdo shumë mbi Limitin e Tërheqjes Maksimale do të hiqet automatikisht nga bilanci. Vetëm një llogari për person, për familje ose për kompjuter mund të shpengojë një bonus pa depozita. Lojtarët me llogari të shumëfishta që vetëm shpërblejnë bonuse falas mund të jenë bazë për një mbyllje të llogarisë dhe të humbasin të gjitha fitimet e tyre.

Çdo bonus i depozitave nuk përmban kufizime të ndryshme, në varësi të promovimit përkatës. Lojtarit këshillohet të lexojë kufizimet e bonuseve para se të përdoret. Përdorimi i papërshtatshëm i bonusit mund të rezultojë në humbjen e fitimeve. Asnjë bonuse nuk mund të përdoret për të luajtur lojëra progresive. Nëse një lojtar përdor shpërblime pa depozita në një lojë progresive, do të anullonte të gjitha fitimet e tij.

Me kërkesë të tërheqjes së fitimeve, një lojtar do të kërkohet të vendosë të paktën një depozitë për të verifikuar llogarinë e tij. Lista e dokumenteve të renditura në faqen e Procedurës Tërheqëse duhet të sigurohet para tërheqjes së lojtarit. Shuma minimale e tërheqjes fillon me $ 100. Një lojtar është i detyruar të vendosë një depozitë, ekuivalente me diferencën midis shumës së tërheqjes minimale dhe shumës maksimale të fitimit të fituara nga Bonusi i Depozitave (nëse nuk shprehet ndryshe). Shuma e depozituar e depozituar do t'i nënshtrohet gjithashtu baste në shumën e depozitës të bërë para se të kërkojë arkëtim.

SUKSESHËM FALAS

Përveç nëse thuhet ndryshe, të gjitha patate të skuqura falas u nënshtrohen kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

Shuma e Bonusit duhet të blihet një minimum prej 40 herë për lojëra elektronike (Veçanërisht, lojëra elektronike, lojëra elektronike 3, keno, bingo dhe karta zeroje) ose një minimum prej 45 për lojërat me letra (Video Poker, Blackjack, Blackjack multi-hand , Tri-Card Poker, Tre Card Rummy, dhe Texas Hold'em Bonus Poker) dhe një minimum prej 60 herë për lojërat ruletë (roulette amerikane dhe evropiane me bastet e jashtme të paaftë). Bastet e vendosura në lojërat e përjashtuara do të zhvlerësojnë të gjitha fitimet e fituara nga kazinoja.

Shuma maksimale e tërheqjes së çipit është 5 herë vlera nominale e bonusit (nëse nuk shprehet ndryshe). Lojtaret nuk mund të rimbursojnë bonuse të shumëfishta Chip pa pagesë në mënyrë rresht. Nëse një lojtar ka përdorur tashmë një Bonus Chip Pa pagesë dhe po planifikon të kërkojë një tjetër, duhet të bëhet një depozitë e parave të gatshme në shumën minimale $ 60 në kohën e përkohshme që Free Chips të mund të shlyhen nga lojtari. Një lojtar, i cili do të shpengojë dy bonuse të njëpasnjëshme të patate të skuqura, pa ndjekur këto rregulla, do të anulojë fitimet e tij.

Pasi të plotësohen të gjitha kërkesat dhe lojtari dëshiron të tërheqë, çdo shumë mbi Limitin e Tërheqjes Maksimale do të hiqet nga bilanci i tij. Vetëm një llogari për person, për familje ose për kompjuter mund të shpengojë një bonus pa depozita.

Depozitat e Përzierjes dhe Chips Pa pagesë nuk lejohet, por Dy-up Online Casino është i vetëdijshëm se kjo mund të ndodhë. Nëse bëni një depozitë gjatë përdorimit të një Chip të Lirë, kërkesat kërkuese dhe maksimumi i lejuar për të arkëtuar nga bonuset e përmendura do të vazhdojnë të zbatohen. Ju lutemi sigurohuni që të kontaktoni Departamentin e Mbështetjes së Konsumatorëve për një aplikim të mëtejshëm të mundshëm të bonusit korrekt nëse vëreni se ndodh një gjë e tillë.

Duke pretenduar se çdo bonus promovues përveç bonusit të depozitës kërkon që bilanci i llogarisë së lojtarit të jetë në $ 1 ose më pak.

Nëse një lojtar luan ndonjë lojë që nuk është treguar në kupon si pjesë e promovimit të tij, fitimet do të anulohen. Patate të skuqura falas nuk mund të përdoren me lojëra progresive. Përdorimi i patate të skuqura falas me lojëra progresive do të anullonte të gjitha fitimet dhe transaksionet. Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të bllokuar ose përfunduar llogarinë e çdo lojtari, nëse ai lojtar është gjetur duke abuzuar me promovimet e çipave të ofruara nga kazinoja.

PUSHTET FALAS

Përveç nëse thuhet ndryshe, të gjitha ofertat e Pafundimeve të Larta u nënshtrohen kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

 • Rrotullime të lira aplikohen ekskluzivisht në një lojë të veçantë të lojërave elektronike.
 • Bilanci i llogarisë së lojtarit duhet të jetë më i vogël se $ 1 për të kërkuar ndonjë ofertë të Pafund.
 • Shuma e parave të fituara me Spin Pa pagesë duhet të blihet 40 herë për lojërat e mëposhtme: European Slot Poker, Video slots, Slots 3-reel, Keno, Bingo dhe Kartat gërvishtëse.
 • Shuma maksimale e fitimit nga oferta e Pafund Pafund është 5 herë numri i rrotullimeve të lira të kredituara brenda promovimit.
 • Për t'u kualifikuar për Bonus Extra Pa pagesë Pa pagesë, duhet të plotësohen kushtet fillestare të ofertës. Extra Rrotullime të lira do të aplikohen për lojëra të caktuara të lojërave të përcaktuara nga oferta.
 • Konsumatorët nuk mund të shpengojnë oferta të shumëfishta të lira pa ofensiva, përveç nëse thuhet ndryshe në ofertën përkatëse.

Spinet e lira të bashkangjitura në Bonusin e Ndeshjes nuk kanë Kërkesa për Wagering dhe Limitet Maksimale të Tërheqjes me përjashtim të kërkesave fillestare të vetë bonusit të Ndeshjes. Të gjitha shtytjet shtesë falas i nënshtrohen kërkesave të basteve dhe limiteve maksimale të tërheqjes të listuara më sipër.

BONUSET PYETJE

Përveç nëse thuhet ndryshe, të gjitha Promocionet e Bonusit të Ndeshjeve janë duke iu nënshtruar kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

Shuma e bonusit plus depozita duhet të bastis një minimum prej 30 herë për lojëra elektronike (Veçanërisht, lojëra elektronike, lojëra elektronike 3, keno, bingo dhe karta xhami) ose një minimum 35 herë për lojëra të kartave (Video poker, Blackjack, Blackjack multi-dorë, Tri-Card Poker, Tre Card Rummy, dhe Texas Hold'em Bonus Poker). Bastet e vendosura në lojërat e përjashtuara do të zhvlerësojnë të gjitha fitimet e fituara nga kazinoja.

Nëse një lojtar përdor një bonus ose promovim, është nën përgjegjësinë e tij për t'u siguruar që të gjitha kërkesat e lojës janë plotësuar përpara se të tentojnë të bëjnë një tërheqje. Nëse kërkesat e Wagering nuk janë plotësuar, kërkesa për tërheqjen e lojtarit do të mohohet.

Lojtarit nuk i lejohet të përzier ose të kombinojë promovime dhe / ose shpërblime, përveç nëse thuhet ndryshe. Nëse lojtari kombinon bonuse, fitimet e tij / saj në kazino mund të bëhen të pavlefshme për tërheqjen. Sigurohu që të përdorësh vetëm një bonus në të njëjtën kohë. Nëse nuk shprehet ndryshe nga Dy-up Online Casino, lojtari nuk mund të kërkojë ndonjë Chips Pa pagesë nëse ekziston një tentativë e tërheqjes në pritje ose nëse lojtari ka një bilanc ekzistues.

CASHBACK JAVORE

Përveç nëse thuhet ndryshe, të gjitha paratë e gatshme për javë u nënshtrohen kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

Weekly CashBack do të kreditohet të dielën deri të hënën në klasa të zgjedhura të lojtarëve që plotësojnë kërkesat e mëposhtme:

 • Nuk ka tërheqje në pritje.
 • Nuk ka tërheqje të ekzekutuara gjatë ditëve të mëparshme të 7.
 • Keni një bilanc aktiv nën $ 1.

Për të kontrolluar nëse klasi juaj i lojtarit kualifikohet, konsultohuni me menaxherin tuaj të llogarisë ose kontaktoni me Mbështetjen e Klientit.

Javore CashBack llogaritet në të gjitha depozitat e bëra gjatë ditëve të mëparshme 7, me minimum prej $ 100 për tu kualifikuar. Bonuset e CashBack duhet të fitojnë një minimum prej 30 herë për lojëra elektronike (Veçanërisht, lojëra elektronike, lojëra elektronike 3, keno, bingo dhe karta zero) ose një minimum prej 35 për lojërat me letra (Video Poker, Blackjack, Blackjack multi-hand , Tri-Card Poker, Tre Card Rummy, dhe Texas Hold'em Bonus Poker). Bastet e vendosura në lojërat e përjashtuara do të zhvlerësojnë të gjitha fitimet e fituara nga kazinoja.

Nëse nuk shprehet ndryshe, të gjitha Bonuset e Kthimit të Parasë vijnë pa asnjë të holla maksimale.

PIKAT COMP

Nëse nuk është deklaruar ndryshe, të gjitha pikat e kompletimit i nënshtrohen kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

Pikë Comp janë akumuluar nga lojtari, duke luajtur lojëra në kazino.

Çdo $ 10 wagered një lojtar merr 1 Comp Point ndërsa 100 Points = $ 1. Shuma minimale e rimbursueshme e pikëve të kompensimit është 100. Lojtarët VIP fitojnë më shumë pikë komplote për çdo bast të bërë, në varësi të klasës VIP një lojtar është anëtar i. Për më shumë informacion, ju lutemi drejtohuni tek Agjenti juaj VIP.

Points Comp nuk kanë as para maksimale, as wagering, once redeemed. Lojtari nuk mund të kërkojë shpërblime për ndeshje krahas pikëve të kompensuara të rimbursuara pasi që të dyja konsiderohen si lloje të ndryshme bonusesh. Çdo pikë e mbledhur akumuluar para depozitimit të parë të suksesshëm, ose ndonjë fitim që rrjedh prej tyre do t'i nënshtrohet kufizimeve maksimale të parave të bonusit të depozitës pa përdorur.

KUSHTET DHE KUSHTET SHTESË PËR ZBATIM TË TË GJITHA BONUSET

Vetëm lojtarët me llogari të parave reale kanë të drejtë të marrin Promocione, kur lejohet vetëm një llogari e parave reale për çdo lojtar. Lojtarët me llogari të Shumëfishta do të pezullohen dhe nuk do të kenë të drejtën për të marrë ndonjë shpërblim ose fitim përveç që të gjitha tërheqjet e tyre të anulohen dhe fitimet e tyre të jenë të pavlefshme.

Siç u tha më lart, Dy-up Online Casino lejon vetëm një llogari aktive për person, familje, adresë shtëpiake, adresë e-mail dhe / ose numrin e kartës së kreditit. Përveç nëse thuhet ndryshe; Të gjitha fondet promocionale (shuma bonus) qëndrojnë në shtëpi pas përfundimit të ofertave. Paratë e bonusit shërbejnë për të rritur lojën dhe ndihmon për të gjeneruar fitime dhe kështu, nuk mund të tërhiqen si pjesë e fitimeve. Të gjitha fondet promocionale do të zbriten nga fitimet tuaja nga Dy-up, dhe nuk do të kthehen në llogari pas tërheqjes. Pas tërheqjes së fitimeve tuaja, shuma e shpërblimit do të hiqet nga shuma totale e fitimeve.
Një lojtar është i detyruar të shpengojë një promovim përpara se të bëjë ndonjë bast dhe pasi të bëjë një depozitë të suksesshme, në mënyrë që ta kërkojë atë. Nëse një lojtar nuk është në gjendje të kërkojë një promovim, është përgjegjësia e tij të kontaktojë ndihmën e klientit për ndihmë. Nëse një lojtar vendos bastet para se të kërkojë një promovim, ai / ajo humbet të drejtën e tij për të kërkuar atë në këtë depozitë të veçantë.

Siç është specifikuar më parë, promovimet nuk mund të përdoren në lidhje me ofertat e tjera promovuese. Ofertat promovuese janë në dispozicion vetëm për lojtarët të cilëve oferta u lëshua për drejtpërdrejt, ose nga kazino dy-deri, ose agjenti i tyre. Ofertat promocionale të dërguara përmes postës elektronike, telefonit ose postës janë të destinuara vetëm për marrësit dhe nuk mund të transferohen.

Nëse një lojtar përdor shpërblime për të grumbulluar një garanci funksionesh brenda një loje ose raunde bonus shtesë në lojëra elektronike, dhe fondon një llogari ose shfrytëzon bonus shtesë për të arritur në raundet e bonuseve, çdo fitim nga raundet / karakteristikat e tilla do të konsiderohej i pavlefshëm. Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për shpërblime të pavlefshme, nëse abuzimi promovues dyshohet. Nëse një lojtar përdor një ofertë promocionale, ajo / ajo nuk ka të drejtë të përdorë, të gjitha fitimet e krijuara nga kjo promovim do të anulohen dhe depozita origjinale do t'i kthehet lojtarit. Pretendimet e pretenduara mashtruese bonus ose tërheqjet mund të rezultojnë në pezullimin e një llogarie të një lojtari ose ndërprerje.

Nëse nuk shprehet ndryshe, duke luajtur lojërat e mëposhtme gjatë përdorimit të një bonus do të zhvlerësoni të gjitha fitimet e grumbulluara: Baccarat, Craps, Pai Gow Poker, Trap 21, Sic Bo dhe Luftës. Lojëra të tilla përjashtohen nga të gjitha ofertat promocionale. Ju lutemi rishikoni kushtet e bonusit për më shumë informacion në lidhje me lojërat e përfshira. Nëse një lojtar dëshiron të përdorë një bonus ose një ofertë promocionale, është nën përgjegjësinë e Lojtarit të kontrollojë që të gjitha kërkesat përkatëse të ofertave të plotësohen duke kontaktuar Mbështetjen e Klientit përpara se të kërkoni një tërheqje. Mos përmbushja e të gjitha kërkesave për lojëra mund të rezultojë në refuzimin e kërkesës për tërheqje.

Wagers vendosur në çdo lloj të lojës do të kontribuojë një sasi të ndryshme drejt kërkesë wagering e lojtarit në shpërblimet përkatëse të marra:

 • Slots, Video Slots, Keno dhe Kartat Gërvishtëse - 1.00
 • Ruletë - 1.00
 • Lojera me letra - 0. 25
 • Video Poker - 0.25

Për shembull, ndërsa $ 1 ka fituar në Slots redukton kërkesën e fituar nga $ 1, $ 1 e vendosur në Video Poker do të zvogëlojë kërkesat e pokerit nga $ 0.25.

Nëse një bonus ka një afat kohor të kufizuar dhe kushtet nuk plotësohen gjatë asaj periudhe kohore, bonuset dhe çdo fitim, një lojtar mund të ketë fituar nga ai, do të hiqet.
Lojtarët që dëshirojnë të luajnë pa ndonjë shpërblim, janë të lirë të luajnë pa kufizime thjesht duke mos shlyer kuponat e ofruara. Nëse një lojtar pretendon një kupon gabimisht, atij i kërkohet të kontaktojë Mbështetjen e Klientit me anë të postës elektronike, telefonit ose përmes Chat Live përpara se të bëjë një depozitë ose duke luajtur në mënyrë që llogaria e tij të përshtatet në përputhje me rrethanat.

Shëlbimi i një kuponi konsiderohet si pranim i termave dhe kushteve që lidhen me ofertën promocionale të kuponit. Lojtarëve nuk u kërkohet të përdorin kuponat gjatë depozitimit dhe nuk këshillohen ta bëjnë këtë pa rishikimin dhe kuptimin e këtyre termave dhe kushteve. Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këto Kushte dhe Afati në çdo kohë pa njoftuar lojtarin. Është përgjegjësi e lojtarit që të shqyrtojë rregullisht faqen e Kushteve dhe Kushteve dhe të kontrollojë për çdo ndryshim apo ndonjë rregull shtesë shtesë. Nëse një lojtar është i paqartë ose i pasigurt në lidhje me ndonjë pikë që ka të bëjë me një promovim specifik, është përgjegjësi e vetme e lojtarit të kontaktojë Departamentin e Mbështetjes së Klientit për më shumë detaje lidhur me promovimin, përpara se ta pranojë atë.

Çdo promovim ose ofertë mund të ndërpritet ose të ndryshohet në çdo kohë në përputhje me vendimin e Dy-up Online Casino, dhe pa njoftim ose detyrim. Dy-up rezervon të drejtën për të skualifikuar vendet specifike ose lojtarët individualë nga përdorimi i ofertave promovuese. Lojtarët profesionistë ose lojtarët që dyshohet se abuzojnë me sistemin e bonuseve në ndonjë mënyrë, mund të heqin bonuset e tyre dhe t'u nënshtrohen sanksioneve të mëtejshme, në diskrecionin e menaxhimit Dy-up Online Casino.

Të gjitha kushtet dhe kushtet e paraqitura këtu përfaqësojnë marrëveshjen e plotë, përfundimtare dhe ekskluzive mes jush si lojtar dhe kompanisë dhe zëvendëson dhe bashkon të gjitha marrëveshjet paraprake, përfaqësimet dhe mirëkuptimet ndërmjet jush dhe kompanisë në lidhje me pretendimin e ndonjë oferte promocionale ose bonus.

4. PROGRESIVET E RRJETIT

Përveç lojërave të rregullta të lojërave të fatit Dy-up Online Casino ofron Progresive Games si. Përveç nëse thuhet ndryshe, të gjitha Lojrat Progresive i nënshtrohen kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

Ofertat promovuese dhe Bonuset nuk mund të përdoren në lojëra Progressive Slot, përveç nëse thuhet ndryshe. Këto terma dhe kushte zbatohen nga koha që shpërblimi shpërblehet derisa një lojtar të ketë përfunduar të gjitha kërkesat e tij për fitore dhe ka një bilanc prej më pak se $ 1. Çdo fitim i fituar duke luajtur lojëra progresive në kombinim me përdorimin e ofertave promovuese do të anulohet duke kërkuar një tërheqje për shkak të shkeljes së rregullave të ofertës promocionale dhe duke luajtur një lojë të përjashtuar.
Lojrat Progresive në dispozicion në Dy-ups:

5. RREGULLAT E MOSMARRËS SË FUSHAVE

Përveç nëse thuhet ndryshe, të gjitha turnet e Slot-it i nënshtrohen kushteve dhe kushteve të mëposhtme:

HYRJA E TURNEVE TË SLOTIT:

Një Buy-In për një Tournament Slot mund të bëhet vetëm me paratë e depozituara. Shuma Buy-In do të zbritet nga bilanci real në bilancin tuaj të luajtshëm. Ju lutemi vini re se paratë e depozituara me ndonjë lloj bonusi të aplikuar në të nuk mund të përdoren për Buy-In (Bonuset e Ndeshjeve, Pikët e Kompensimit, Bonuse falas, Cash Back)

Nëse Tournament Slot është anuluar, shuma Buy-In do të rimbursohet në bilancin e llogarisë së luajtshme të lojtarit. Lojtari nuk mund të përdorë Bonusin e Depozitave ose Bonusin e Çipeve të Lirë për të hyrë në Turneun e Sloteve, përveçse kur shprehet ndryshe në termat dhe kushtet e atyre bonove të veçanta. Bonuset e CashBack nuk mund të përdoren për të hyrë në garat e Slot, përveç nëse parashikohet ndryshe në termat dhe kushtet e atij bonusi të veçantë CashBack.

Në rast se softueri / faqja e internetit / platforma mobile shkëputet, lojrat do të pushojnë të tjerr në emër të Player. Pasi të rilidhet në Turneun brenda afatit kohor të përcaktuar, ai / ajo do të jetë në gjendje të vazhdojë të luajë më tej. Nëse lojtari nuk është në gjendje të rilidhë në Turneun e Slotit brenda afatit kohor të caktuar, totali i Win Box do të mbetet statik dhe do të ishte ekuivalent me shumën e mbetur në momentin që lojtari u shkëput.

Sapo të fillojë Turneu i Slot-it, do të jepet Kurset e Turneut për kohën totale të Turneut. Lojtari që ka fituar shumën më të lartë të kredive të fituara brenda periudhës kohore të Turneut bëhet fituesi i turneut në lojëra elektronike. Të gjitha kreditë e Fituara përmes Lojërave Slot nuk mund të zhvendosen në llogarinë luajtëse të Lojtarit dhe nuk mund të arkëtohen pasi ato konsiderohen të pavlefshme jashtë Torontit të Pjesëmarrjes në Pjesë.

RREGULLAT E TURGIMIT FALAS:

Tournament Pa pagesë Roll janë garat me Slot ku lojtari nuk është i detyruar të paguajë një tarifë për të marrë pjesë. Lojtarët që janë të përjashtuar nga kërkimi i promovimeve, nuk mund të marrin pjesë në Tournaments Free Slot Rul në çdo rast.

Fitimet e gjeneruara të Roll Tour falas mund të përdoren nga një lojtar për të luajtur në mënyrë reale. Të gjitha të ardhurat kanë një kufizim cash-out si vijon:
Shuma e tërheqjes minimale është $ 100.
Të gjitha fitimet nën $ 100 nuk janë të arkëtueshme.
Shuma maksimale e cash-out është e barabartë me $ 1000. Të ardhurat e fituara nga turneu i lirë mbi $ 1000 do të anulohen.

PRIZE:

Fitimet e Fitores së Fitores, të fituara pas përdorimit të Bonusit Pa depozita, për të hyrë dhe për të marrë pjesë, do të anulohen dhe të gjitha fitimet e ndërlidhura do të anulohen, përveç rasteve kur parashikohet ndryshe në Rregullat e Turneut në Slot.

Të gjitha shpërblimet e fituara nga Tournaments Slot janë transferuar në bilancin e lojtarit të luajtshëm të Lojtarit si para të gatshme pa luajtje përmes bashkangjitur dhe mund të tërhiqet prej saj. Nëse lojtari përdor një bonus përpara se të marrë pjesë në Tournament Slot, termat dhe kushtet e atij bonus të veçantë do të vazhdojnë të zbatohen.

TURNE TË KUFIZUAR TË PUSHTETIT:

Disa lojëra elektronike mund të kërkojnë një fjalëkalim në mënyrë që të jenë të hapura. Këto turne janë referuar si Turne të Fshehura Slot dhe zakonisht janë të përcaktuara për klasa të veçanta lojtar vetëm.

Fjalëkalimet për turne të kufizuara me slot do t'u ofrohen lojtarëve të përzgjedhur nga përfaqësuesit Dy-deri vetëm përmes postës, telefonit ose bisedës së drejtpërdrejtë. Nëse një lojtar fiton hyrjen në një turne të kufizuar nga një burim që nuk është një përfaqësues dy-up, hyrja e lojtarëve do të konsiderohet e pavlefshme për turneun e përmendur dhe si rrjedhojë do të skualifikojë lojtarin nga fitimi i fitimeve të krijuara duke luajtur gjatë turneut. Lojtarët që përdorin fjalëkalimet që nuk dërgohen përmes kanaleve të komunikimit të duhur nga një Kazino Dy-up Online, mund të kenë llogaritë e tyre të pezulluara pafundësisht për shkak të përdorimeve mashtruese të shërbimeve të kazinosë.

6. KUSHTET DHE KUSHTET E PËRGJITHSHME TË LIGJITËVE

Dy-up Online Casino nuk bën përfaqësime ose garanci, të nënkuptuara ose të qarta, për të drejtën ligjore të lojtarit për të marrë pjesë në ndonjë nga lojrat e tij, as ndonjë nga punonjësit, të licencuarit, shpërndarësit, tregtarët me shumicë, filialet, filialet, reklamat, agjencitë e tjera, partnerët e medias, agjentët ose shitësit kanë autoritetin për të bërë ndonjë përfaqësim apo garanci të tillë.

Të punësuarit, të licencuarit, shpërndarësit, bashkëpunëtorët, shitësit me shumicë, filialet, reklamat, promovimi ose ndonjë agjenci tjetër, partnerët e medias, shitësit me pakicë dhe anëtarët e familjeve të tyre të ngushta nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në lojërat e kazinosë. Një lojtar lejohet të hyjë në Kazino vetëm për përdorimet e tij personale të argëtimit dhe si përdorim jo profesional. Çdo formë tjetër e përdorimit në faqen e internetit të platformës së lojrave është rreptësisht e ndaluar.

Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të ndërprerë llogarinë e një lojtari për çfarëdo arsye dhe në çdo kohë, pa i njoftuar lojtarit. Dy-up gjithashtu rezervon të drejtën për të anulluar çdo fitim dhe anulon çdo balancë në llogarinë e Kazinout të lojtarit në cilëndo nga rrethanat e mëposhtme:

 • Nëse dëshmitë sugjerojnë se një lojtar ka më shumë se një llogari aktive në Dy-up Online Casino.
 • Nëse një Lojtar ofron informacione të pasakta ose të rreme gjatë procesit të regjistrimit të tij.
 • Çdo mospërputhje ose mospërputhje midis emrit në llogarinë e Lojtarit të Kazinosë dhe emrin në kartën e kreditit që lojtari ka përdorur për të depozituar në llogari.
 • Nëse një lojtar ka marrë pjesë në një program të Bonusit të Kazinosë dhe kërkon një tërheqje pa përmbushur kërkesat e atij promovimi të veçantë.
 • Nëse një lojtar nuk është i moshës ligjore
 • Nëse një lojtar banon në një juridiksion ku pjesëmarrja në kazino është e ndaluar, siç thuhet në Termat dhe Kushtet Dy-lart.
 • Nëse një lojtar lejohet dikush tjetër të luajë duke përdorur llogarinë e tij Dy-up Online Kazino, nëse është bërë me dashje apo pa dashje.
 • Nëse një lojtar është i dyshuar për lojëra që nuk janë vetëm për argëtim personal, ose vetëm për përdorim personal. Nëse një rast i tillë dyshohet, Rezerva Dy-up Online Casino parandalon llogarinë e lojtarit nga përdorimi i ndonjë promovimi. Për më tepër, Dy-up mund të anulojë gjithashtu të gjitha fituesit e lojtarit dhe ta rimbursojë atë për depozitimin e tij.
 • Nëse një lojtar është gjetur i mashtruar ose nëse Dy-up Online Casino ka vendosur që një lojtar ka përdorur një sistem që është projektuar për të mposhtur kazino (Kjo përfshin makina, kompjutera, softuer ose ndonjë sistem tjetër të automatizuar). Wagers duhet të vendosen vetëm përmes dy-up user interface. Çdo bastisje me mjete të tjera, përfshirë përdorimin e një lojtari "robot" është rreptësisht e ndaluar. Nëse një lojtar është gjetur duke përdorur ndonjë softuer shtesë që nuk është ofruar nga një kazino, Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të anuluar dhe anuluar të gjitha bastet e tij në mënyrë retroaktive dhe për të pezulluar llogarinë e tij / saj dhe / ose për të marrë ndonjë shtesë veprime.
 • Nëse një lojtar është dyshuar të jetë abuzues i shpërblimit; duke luajtur një strategji të ulët apo jo të rrezikut vetëm për të nxjerrë para nga promocioni.
 • Në qoftë se është bërë e njohur për kompaninë që një lojtar ka luajtur nën ndonjë nga rrethanat e renditura në këtë seksion, në kazino të tjera online.
 • Nëse një lojtar i akuzon ose kthehet ndonjë nga depozitat e bëra në kazino ose në dy kazinët e motrave Dy-up të operuara nga platforma.

Si Dy-up inkurajon kumar përgjegjës, Lojtaret mund të kërkojnë të përjashtohen nga softueri ynë ose të vendosin një limit depozitimi në çdo kohë. Privatësia juaj është jashtëzakonisht e rëndësishme për ne. Të gjithë Lojtarët mund të vendosin të çregjistrohen nga çdo formë e komunikimeve të marketingut, duke përfshirë email, mesazhe me tekst ose telefonata në çdo kohë. Ju lutem vini re se të gjitha mesazhet e transaksioneve që lidhen me llogarinë tuaj do të vazhdojnë të pranohen, pasi ato konsiderohen si informacione mbi llogarinë dhe nuk janë pjesë e komunikimit tonë të marketingut.

Dy-up Online Casino nuk ka ndonjë kontroll mbi ndonjë komunikim marketingu të palëve të treta, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, fushata filiale, agjenci promocionale ose shënuese etj. Nëse një lojtar mendon se është viktimë e aktiviteteve të spamit, që rezulton nga një e treta reklamimi i partisë dhe / ose një fushatë promocionale e publikuar nga objektet e Kazinosë, ne rekomandojmë fuqimisht kontaktimin e Mbështetjes së Konsumatorëve në dy-up. Dy-up Online Casino do të bëjë çdo gjë në fuqinë e saj për t'iu drejtuar kompanisë përkatëse të palës së tretë dhe të ketë detajet e lojtarit të nxjerrë nga databaza e tyre për të ndaluar çdo komunikim shtesë të mundshëm të marketingut. Dy-up Online Casino nuk mund të garantojë asnjë zgjidhje përfundimtare dhe zgjidhjen në lidhje me ndonjë palë të tretë ankohet. Dy-up nuk do të mbahen përgjegjës dhe / ose përgjegjës për çdo gabim të mundshëm në Termat dhe Kushtet e këshilluara nga një agjenci marketingu apo faqe interneti e palës së tretë.

Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të shtuar aktivitete ose lojëra të reja në Kazino dhe / ose të ndërpresë çdo aktivitet ose lojë të ofruar nga kazino në çdo kohë, sipas gjykimit të saj dhe pa ndonjë njoftim për lojtarin. Dy-up nuk do të mbahen përgjegjës ose përgjegjës për ndonjë dëmtim të mundshëm të kompjuterit ose internetit dhe as nuk do të llogaritet për ndonjë përpjekje anësore të Lojtarit për të luajtur lojëra të ofruara nga kazino duke përdorur strategji, metoda ose mjete që nuk janë miratuar nga Kazino. Çdo fitim që është krijuar si rezultat i mosfunksionimit të sistemit ose gabimit të lojës do të anullohet.

Në rast se një lojë është ndërprerë ose shkëputet në çdo kohë, loja do të rifillojë nga pika përpara se ajo të shkëputet. Rezultati nga loja e mëparshme duhet të shfaqet sapo lojtari të fillojë ndeshjen përsëri. Nëse lojtari merr shkëputjen nga mesatarja e serverit të Kazinosë, lojtari do të jetë në gjendje të vazhdojë dhe të përfundojë atë lojë pikërisht sikur ai / ajo të mos kishte ikur kurrë. Nëse serveri Dy-up nuk merr informacion mbi bastin e lojtarit dhe për këtë arsye nuk është në gjendje ta përpunojë atë, bilanci i lojtarit nuk do të zbritet dhe lojtari do të jetë në gjendje të shohë rezultatin e bastit të tij të fundit.

Lojtarët mund të luajnë një lojë në pritje në një kohë. Në rast se një lojtar ka lojra të shumëfishta në pritje, çdo bilanc llogarie mund të konfiskohet. Duke pranuar ndonjë çmim dhe / ose fitime nga Kompania, lojtari pranon përdorimin e emrit të tij për qëllime reklamimi dhe promovimi pa kompensim shtesë përveç kur është e ndaluar me ligj.

Fitimi maksimal nga çdo rrotullim i vetëm është në një shumëfish të 50,000 herë bastit tuaj për rresht, nëse nuk shprehet ndryshe. Kjo përbëhet nga çdo rrotullim i lirë ose veçori të tjera që mund të lidhen me një rrotullim të vetëm. Nëse lojtari ka ndonjë mosmarrëveshje që ai dëshiron të paraqesë në lidhje me rezultatin e një loje të veçantë, ai / ajo duhet të paraqesë një ankesë tek Dy-ups me shkrim brenda 10 ditëve. Përfaqësuesit dy-up Support do të sigurojnë që të kontrollojnë raportin e lojës dhe të këshillojnë në përputhje me rezultatin e lojës. Në një rast, zbulohet një mospërputhje midis rezultatit që shfaqet në softuerin e Kazinosë së lojtarit dhe në programin e serverit të Kazinosë, rezultati i treguar në softuerin e serverit të Kazinos do të përcaktojë rezultatin përfundimtar dhe përfundimtar të lojës.

Çdo taksë e aplikueshme për çdo fitim që një lojtar i tillë mbledh nga Dy-up Online Casino, janë nën përgjegjësinë e lojtarit. Nëse një lojtar është gjetur duke mashtruar ose duke u përpjekur të mashtrojë Game në ndonjë mënyrë, ose nëse lojtari është gjetur duke bërë komente të rreme dhe / ose me qëllim të keq në lidhje me Dy-up Online Kazino, kazino rezervon të drejtën për të reklamuar këto veprime së bashku me identitetin e lojtarit dhe adresën e e-mail, përveç transferimit të informacionit të lojtarëve në kazinotë, bankat, kompanitë e kartës së kreditit dhe agjencitë e përshtatshme.

Të gjitha kushtet dhe kushtet e paraqitura këtu përfaqësojnë marrëveshjen e plotë, përfundimtare dhe ekskluzive mes jush si lojtar dhe kompanisë dhe zëvendëson dhe bashkon të gjitha marrëveshjet paraprake, përfaqësimet dhe mirëkuptimet ndërmjet jush dhe kompanisë në lidhje me pretendimin e ndonjë oferte promocionale ose bonus.

Nga 25.05.2018 Dy-Up Online Kazino do të zbatojë Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (në tekstin e mëtejmë - GDPR), legjislacioni i ri evropian ka për qëllim të zëvendësojë Direktivën 1995 për Mbrojtjen e të Dhënave. GDPR e cila mund të lexohet në tërësi në faqen e internetit të CNIL është ligji i ri në mbarë Evropën që rregullon përdorimin dhe trajtimin e të dhënave personale të individëve.

7. DEPOZITA

Nëse një lojtar dëshiron të marrë pjesë në Shërbimet dhe të marrë promovime të Ndeshjes, atij do t'i kërkohet të bëjë një depozitë në llogarinë e tij të luajtshme nga një llogari ose burim për të cilin ai / ajo është mbajtësi i llogarisë. Fondet e depozituara pastaj mund të përdoren nga lojtari për të vendosur baste ose për të luajtur lojëra.

Dy-Up Online Casino pranon Visa dhe Master Card si një metodë të preferuar të pagesës. Megjithëse opsionet e pagesës si Bitcoins, Kartat Paysafe, Skrill dhe Neteller mund të përdoren gjithashtu varësisht nga vendndodhja e lojtarit. Lojtari është përgjegjës për të kontrolluar të gjitha mundësitë e pagesës në dispozicion duke përdorur arkëtarin. Transaksionet e përpunimit mund të jenë subjekt i tarifave të kalimit. Për më shumë detaje lidhur me metodat tona të pagesës, ju lutemi konsultoni tabelën

Pas vendosjes së depozitimit të tij të parë, një lojtar do të kërkohet t'i nënshtrohet një procesi verifikimi dhe do të kontaktohet nëpërmjet telefonit nga një anëtar i ekipit tonë të mbështetjes së klientit për të konfirmuar detajet e tij të llogarisë. Nëse procesi i verifikimit nuk është i përfunduar, Kazino rezervon të drejtën për të bllokuar depozitat e Lojtarit, promovime të pavlefshme, fitime dhe anulimin e tërheqjeve të ardhshme.

Pas çdo depozite që bën një lojtar, një njoftim e-mail do të dërgohet për të verifikuar depozitën. Ne rekomandojmë një mbajtës të lojtarit për të shtypur të gjitha të dhënat e transaksioneve, rregullat e lojërave, rregullat e anulimit dhe metodat e pagesës për të shmangur ndonjë keqkuptim dhe diskutime në një kohë të mëvonshme dhe për t'i mbajtur ata në një vend të lehtë.

Nëse një lojtar përpiqet të përdorë një metodë pagese të cilën ai nuk është mbajtësi i llogarisë, Dy-up rezervon të drejtën për të trajtuar çdo depozitë në llogari si të pavlefshme dhe çdo fitim që gjenerohet nga ai depozitë specifike si e pavlefshme. Duke depozituar në llogarinë e Kazinout të një lojtari, një lojtar pranon të mos bëjë ndonjë pagesë mbrapa, anulon ose anulon çdo depozitë nga llogaria e lojtarit të saj dhe të rimbursojë dhe kompensojë kazinon për çdo depozitë të papaguar përveç shpenzimeve të shkaktuara nga ne në procesin e mbledhjes së depozitës së lojtarit në rast se një nga ngjarjet e mësipërme hyn në fuqi.

Llogaria e lojtarit nuk do të përdoret nga lojtari si llogari bankare dhe duhet që Dy-up të gjejë që lojtari depozitohet në atë llogari dhe tërheqjet prej saj pa bërë ndonjë bast ose veprimtari të lojërave. Dy-up rezervon të drejtën për të zbritur një pagesë administrimi të llogarisë , pavarësisht nëse vendosim të ndërpresim ose pezullojmë llogarinë.

Një lojtar mund të caktojë një limit depozitimi në llogarinë e tij në çdo kohë duke përdorur menaxherin e tij personal të llogarisë. Kufiri i depozitës nuk mund të ndryshohet pa njoftuar kazino të paktën 24 orë përpara.

Kazinoja dy-vjeçare Online e pranon plotësisht se gabimet mund të ndodhin në çdo kohë të caktuar. Dyfishi është i gatshëm të shqyrtojë çështjen tuaj nëse dyshoni se kartela juaj është akuzuar dy herë, akuzuar gabimisht ose akuzuar pa autorizimin tuaj. Nëse kazino e konsideron kërkesën tuaj të vlefshme, do t'ju kthehet në përputhje me rrethanat. Nëse dëshironi të anuloni një transaksion dhe të kërkoni një rimbursim, ju lutemi drejtojuni Ndihmës së Klientit ose dërgoni një e-mail në: [Email mbrojtur]

8. PROCEDURA E PASURJES

KUSHTET E PËRGJITHSHME DHE KUSHTET PËR TËRHEQJEN:

Kërkesat e tërheqjes duhet të rishikohen dhe të miratohen nga Departamenti i Financave Dy-up Online Casino përpara se të dërgohen si për pagesat. Me marrjen e një kërkese për tërheqje, një lojtar do të kërkohet të dërgojë dokumentacionin e vlefshëm identifikimi që konfirmon moshën dhe adresën e lojtarit. Tërheqja do të përpunohet vetëm për pagesë kur Dy-up Online Casino ka marrë të gjitha dokumentet e identifikimit të kërkuar.

Dokumentacioni i pranueshëm i identifikimit përfshin, por nuk kufizohet vetëm në:

 • Kopja e ID (Kopja e ngjyrosur e mbrapa dhe e përparme)
 • Foto me ngjyrë të anëve të përparme dhe të pasme të kartës së kreditit të përdorur për të bërë depozita në Dy-up Online Kazino. Kompania kërkon vetëm 6 e parë dhe shifrat e fundit 4, data e skadimit, emri i mbajtësit të kartës në front dhe nënshkrimi në anën e pasme. Pjesa tjetër mund të mbulohet.
 • Figura e lojtarit që mban ID e tij / saj afër fytyrës së tyre dhe me ngjyra dhe cilësi të mirë.
 • Forma e autorizimit të kartelës. (Gjetur në këtë Lidhje).
 • Një Formular për Verifikimin e Pagesave, i plotësuar me të gjitha informacionet e nevojshme, të përdorura për transfertën bankare (Gjetur në Lidhjen)
 • Kopje e një kontrolli personal të anuluar. Kontrolli i anuluar mund të jetë i shpuar me një pullë "të pavlefshme", ose të kryqëzuar ose të ketë "të pavlefshme" të shkruar nëpër të.
 • Një faturë komunale ose ndonjë dokument tjetër zyrtar që përmban adresën aktuale fizike të lojtarit dhe emrin e tij / saj të plotë jo më të vjetër se 3 (tre) muaj.

Pagesa e tërheqjes do të bëhet vetëm tek një Konsumator i Regjistruar. Lojtari me këtë autorizon Dy-up Online Casino dhe agjentët e tij të caktuar për të konfirmuar identitetin e tij / saj kurdo që të kërkohet dhe për të sqaruar të drejtën e lojtarit për të përdorur paratë që ai / ajo ka bastisur në Dy-up Online Casino. Kazino mund t'i mbajë fondet në llogarinë e lojtarit derisa mosha e lojtarit të verifikohet me sukses. Nëse procesi i verifikimit të moshës nuk është i suksesshëm dhe një lojtar zbulohet se është i mitur, Dy-up Online Casino do të kthejë të gjitha depozitat e bëra tek lojtari, duke anulluar të gjitha fitimet dhe / ose shpërblimet e krijuara nga kazinoja.

Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të përpunuar çdo tërheqje nga llogaritë e Kazinosë duke përdorur metodën e përdorur nga lojtari për të financuar llogarinë e tij sa herë që është e mundur. Nëse procesi i tërheqjes është vonuar, Dy-up do të kërkojë metodën më të mirë në dispozicion në mënyrë që të përpunojë me sukses tërheqjen.

Miratimi i dokumentacionit është një procedurë një herë që mund të zgjasë deri në ditët e punës të 4. Nëse kazino gjen ndonjë dokument që mungon, do të dërgojë një email tek një lojtar me një listë të përditësuar të dokumenteve të nevojshme që duhet të ofrohen në departamentin e financave të Kazinosë për procesin e verifikimit. Nëse një lojtar nuk përputhet ose nuk siguron dokumentet e duhura brenda kornizës kohore të përmendur më sipër, Casino Dy-up Online mund të mohojë çdo kërkesë për tërheqje derisa të dorëzohet një dokument i tillë. Sapo dokumentet të miratohen nga departamenti i financave të kazinosë, një lojtar mund të kërkojë një tërheqje. Zakonisht merr deri në ditët e punës të 3-7 për departamentin e financave Dy-deri për të përpunuar një tërheqje për një klient. Të gjitha Tërheqjet do të qëndrojnë në llogarinë dy-deri të lojtarit derisa të gjitha kontrollet përkatëse të sigurisë të jenë bërë me sukses.

Shuma minimale e tërheqjes në dispozicion në Dy-fillon në $ 100 ndërsa shuma maksimale e tërheqjes mund të ndryshojë varësisht nga mënyra e zgjedhur e pagesës. Për më shumë informacion ju lutemi të konsultoni në tabelën këtu lidhje me bankar

Dy-up Online Casino lejon një pagim maksimal deri në $ 2000 në javë. Lojtarët VIP, gëzojnë një pagesë maksimale maksimale maksimale. Për më shumë informacion, ju lutemi konsultohuni me menaxherin tuaj të llogarisë VIP.

TARIFAT DHE KUFIZIMET NGA VAZHDIMET

Dy-up Online Casino nuk ngarkon lojtarin ndonjë tarifë për ndonjë nga metodat e tij të tërheqjes, megjithatë, procesori i pagesës së lojtarit ose banka mund të vendosë një tarifë përpunimi për tërheqjen e cila është përgjegjës për lojtarin.

Për shkak të politikës së përpunimit të palëve të treta dhe / ose kufizimit, shumat e tërheqjes javore ose mujore mund të ndryshojnë. Ju lutemi të konsultoni tabelën e mësipërme për më shumë informacion. Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të dërguar fitimet e lojtarit në këste. Shuma e këstit llogaritet në përputhje me klasën e lojtarit. Klasa e lojtarëve përgjithësisht përcaktohet duke depozituar ose aktivitetin e lojërave të lojtarit.

Një pjesë e bilancit që është hequr është përfaqësuar nga një "Tërheqje e Menaxherit", ajo pjesë është hequr pasi që nuk ishte e pranueshme për tërheqje. Shuma e Tërheqjes së Menaxherit mund të ekzistojë për shkak të fondeve të Bonusit, të cilat nuk janë të arkëtueshme ose nëse lojtari tejkalon shumën maksimale të tërheqjes për bonusin e tij të fundit, me mjete të tepërta të larguara.

Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të skualifikuar fitimet e çdo lojtari në rastet kur ndodh një ose më shumë nga rastet e mëposhtme:

 • Nëse dëshmitë sugjerojnë që një lojtar ka më shumë se një llogari aktive në Dy-up.
 • Çdo mospërputhje ose mospërputhje në mes të emrit në llogarinë e Lojtarit të Kazinosë dhe emrit në kartën e kreditit që një lojtar përdoret për të bërë një depozitë në llogari.
 • Nëse kazino gjen se metoda e njëjtë e pagesës është duke u përdorur nga më shumë se një person (p.sh. - Dy lojtarë që përdorin të njëjtën kartë krediti).
 • Informacion i pasaktë ose i rremë i regjistrimit.
 • Nëse një lojtar ka autorizuar ose ka lejuar një individ tjetër të përdorë llogarinë e vet të Kazinos (qëllimisht ose pa dashje).
 • Nëse kazinoja ka përcaktuar se një lojtar është duke përdorur një lojë kumar profesional dhe / ose model bastesh (p.sh. duke përdorur një model të barazimit, ndërkohë që bastoni në lojërat e ruletit dhe kështu me radhë).
 • Nëse një lojtar qëllimisht "akuzohet prapa" ose anulloi ndonjë nga depozitat e bëra në kazino ose në kazinotë e tjera Dy motra të operuara nga platforma.
 • Nëse një lojtar është gjetur i mashtruar ose nëse Dy-up Online Casino ka vendosur që një lojtar ka përdorur një sistem që është projektuar për të mposhtur kazino (Kjo përfshin makina, kompjutera, softuer ose ndonjë sistem tjetër të automatizuar).

Lojtarët do të rimbursohen të gjitha depozitat e tyre dhe llogaritë do të përfundojnë pafundësisht.

MALFUNCIONI, SISTEMI OSE ERRORIN E NJERIUT

Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të anulluar çdo fitim që është krijuar si rezultat i një gabimi hardware, softueri, mosfunksionimi ose gabimi njerëzor. Në rast të ndonjë keqfunksionimi ose gabimi të tillë, të gjitha bastet do të anulohen.

Me kërkesa të shumta për tërheqje, Dy-up Online Casino rezervon të drejtën për të kombinuar shumën totale të tërheqjeve të kërkuara, në sa më pak kërkesa të jetë e mundur për të lejuar pagesa më të shpejta dhe deri në shumën maksimale të lejuar që paguhet në javë.

9. KONTAKTI DYPTO

Një lojtar mund të kontaktojë me Departamentin e Mbështetjes së Konsumatorëve Dy-up Online të Kazinosë 24 / 7 përmes një numri pa AU: + 61 1 800 920 187 ose duke dërguar një email tek ekipi ynë mbështetës në: [Email mbrojtur] Ju lutemi vini re: Të gjitha thirrjet për Ndihmë të Konsumatorëve janë regjistruar për qëllime të cilësisë dhe sigurisë. Ju lutemi sigurohuni që të shtoni [Email mbrojtur] dhe [Email mbrojtur] te grupi juaj i listave të sigurta, kështu që ju të jeni në gjendje të merrni çdo informacion të rëndësishëm të llogarisë ose oferta ekskluzive për llogarinë tuaj.

Luaj Tanihttps://cdk.twoupcasino.com

bonuse kazino

Total: 9,158
44X WageringEURO Bonus 643000 Max CashOutExkluziv: Bonus i Bonusit të Bonusit të 560% në Arcadia e Lashtë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66x Luaj me € 722000 Max cash outextra Casino Bonus: $ 365 Turneu i Kazinove Online në Pintë dhe Paund ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
33x WagerEURO 241000 Paratë maksimale jashtë Bonusit ekskluziv të Kazinosë: Eur 185 Turneu i Kazinove Online në karamele dhe frutat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66X Kërkesat e bastit $ 814000 Maksimumi i tërheqjes Bonus ekskluziv: € 200 Daily freeroll slot në Disco80 HD ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
40X Wagering € 430000 Paratë e gatshme maksimale jashtë Bonusit ekskluziv: 35 Rrotullon falas kazino në Martianët e Parave të Vogla ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
55x Wager $ 786000 Bonus Max Outdrawalextra: Bonus 880% bonus kazino në 1x2gaming lojë klasike të Fruit Classic ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

40X Luaj nëpërmjet £ 220000 Max CashOutAdditional Bonus Kazino: $ 595 Çip i lirë në kazino në Lojrat e Kazinove të Depozitës së Pigëve ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

65X Luaj me CasinoEUR 107000 Max cash outspecial bonus: EURO 155 Kazino pa pagesë chip në Kitty Cash ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

30X Luaj me $ 869000 Max TërheqjeExtra Bonus: EURO 720 Daily freeroll slot në Spitalin Haunted ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

35X Wagering € 895000 Maksimumi i tërheqjes bonus ekskluziv: 30 FREE luhatet në slotet e kazinosë Novomatic të Mosquitozzz ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

40x Kërkesat e bastit $ 501000 Maksimumi i bonusit të parave të gatshme: $ 66 CHIP FALAS në Endorphina në Epokën e Gurit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66X Wagering € 752000 Tërheqja maksimale Bonus i jashtëzakonshëm i kazinosë: $ 2765 JO DEPOZIT në Zare Joker ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
40X Luaj me Kazino £ 968000 Max cash out Bonus ekskluziv Kazino: 70% Regjistrohu Bonus kazino në hënë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

30x Play nëpërmjet Casino € Bonus 100000 Maksimensionimi Plus Bonus i Kazinos: 315% Bonus më të Mirë Bonusu në Bonus Rat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
66X Kërkesat për bast £ 423000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë për kazino: EURO 700 çip i lirë në Fu Dao Le ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
40X WagerEUR 558000 Tërheqja maksimale Extra Bonus Kazino: 295% Bonus më i Mirë Bonusu i Regjistrimit në Blazin & Buffalo ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66x Bast £ 208000 Maksimumi më i madh i tërheqjes: 250 Pa rrotullime tani nga Kina me dashuri ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

55X Play nëpërmjet Casino € 879000 Bonus Max CashOutextra: $ 335 Chip falas në The Rat Pack ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

55X Luaj Përmes CasinoEUR 138000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: 210% Bonusin e bonusit të depozitës në RoboJack ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66X Luaj me £ 788000 Maximum Tërheqja Bonus ekskluziv: 275 Pa pagesë Spins Kazino në Bonanza Megaways Big Time ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

65x Wagering € 974000 Max para nga Extra Bonus Kazinoje: Bonusin e Parë të Depozitës 115 në Dinastinë e Artë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

55X Luaj Nëpërmjet Kazino $ 421000 Bonus Maksimal Tërheqje ekskluzive: £ 4000 JO KODI I DEPOZITIMIT BONUS në Dr Feelgood Slot Machine Habanero ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

65x Bast £ 40000 Max CashOutspecial bonus: € 3365 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Lucky Bakery Lojë Foxium Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

40x Wager $ 453000 Bonus Maksimal për Casino Bonus shtesë: € 3670 nuk ka bonuse të depozitave në Lindje të Diellit, Wes ... ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

77x Wager € 858000 Max para të holla shtesë: EURO 370 FALAS Kazino Chip në lojë Wipeout Barcrest Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

44x Kërkesat e basteveNjë 148000 Tërheqje maksimalePoker Bonus i Përjashtuar: € 325 kazino falas në Alaska Wild ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

55X Luaj Nëpërmjet Kazino $ 862000 Maksimumi i Tërheqjes së Posaçme: $ 2720 NUK BONUS DEPOZITË NË RAST TË RASTËVE NGJITORE TË RIOTOMATICIT ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

33x Luaj me anë të Bonusit 855000 Max CashOut shtesë të Kazinosë: $ 845 Tournament në Kazino të Hammerit të Lojërave të Thor Tom Horn Kazino Lojërave ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

30X WagerEur 408000 Bonus MaxFut me përjashtim: Eur 745 Turneu në Kazino Online në Run Ice ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

45X Luaj me $ 628000 Max CashOutspecial bonus: Bonus 490% Match në Shark Meet ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

40x Luaj Përmes CasinoEUR 191000 Bonus Maksimal i Tërheqjes Bonus: 610% Bonus Welcome Bonus në Kleopatra & Coins ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
30X Wagering Bonus £ 522000 Max CashOutExtra: 160 Pafundime me Lucky 3 Penguins Casino Technology ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
45X Kërkesat e basteve $ 769000 Max Bonuset e tërheqjes: $ 920 JO BONUS DEPOZITË në Çikago Nights ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
66x WagerEUR 189000 Max CashOutspecial bonus: 210 Spins Pa pagesë Kazino në Jackpots Yjor Me Monkeys Më shumë lojë Lightning Box Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
65X WageringEURO 957000 Bonus Max CashOutAdditional: $ 395 Freeroll freeroll turneu i fundit në Tokën e Lojërave të Lemuzisë Microgaming Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66x Kërkesat për bast $ 756000 Bonus maksimal për tërheqje ekskluzive: 60 Kazino e lirë për rihapen në revolucion 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
50x Kërkesat e bastit $ 605000 Maksimumi i cash-it outekskluziv: 88 Kazino Pa pagesë Kazinohet në Crazy Gems Booongo Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

44X Kërkesat për bast € Bonus 97000 Max CashOutExclusive Kazino: 475% Ndeshja në një Kazino në Mummy Money ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
33X Luaj me £ 710000 Max Tërheqja Bonus shtesë: € 365 Çarë falas kazino në Tobia & s Farm ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

40x Luaj me $ 369000 Bonus Maksimum shtesë: $ 650 Turneu i Kazinosë Online në Lojërat Olimpike të Pompeit Aristokrat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

40x Play throughEur 630000 Max Bonus CashOutExclusive Kazino: $ 325 Tournament on Heist ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

33X Kërkesat për bast € 268000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: € 88 chip falas për kazino në Bohemia Joker ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

45x Play përmes CasinoEur 96000 Maksimumi i parave nga bonuset ekskluzive: € 235 FALAS CHIP në Vampires Vs Werewolves ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

33x Wagering € 302000 Tërheqja MaksimaleExtra Bonus i Kazinos: EURO 325 Freeroll të turneut të kasinës në Golden Jaguar Casino Amaya Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

65x Play Through Casino € Bonus 661000 Max CashOutExkluziv: $ 140 Free Tournament Kazino në 40 Thesaret ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
33X Kërkesat e basteveEURO 520000 Bonus maksimum tërheqje speciale: € 705 JO DEPOSIT në Bejeweled 2 ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

50X Wagering € 589000 Tërheqja MaksimalePoker Bonus i Ekskluzive: 140 rrotullime falas në Lojrat e Kazanit të Madh të Kazinosë Teknologjike Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

35x WagerEURO 739000 Bonus Max CashOutextra: € 100 Freeroll frekuentare në turne në Piramidë Kërkimi për Lojë Immortal Netent Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
77X Play përmes CasinoEUR 67000 Max cash outextra Bonus: Eur 645 Mobile freeroll slot në Super Flip ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

30x WagerEUR Bonus 564000 Max CashOutAdditional: EUR 4435 NUK KODI I DEPOZITIMIT BONUS mbi Vajzat Me Guns & # 82 ...... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
55X Kërkesat e basteve $ 98000 Max Bonuset e tërheqjes speciale: € 565 kazino falas në Diamond Dreams Slots Betsoft Casino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
77X Bast $ 613000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: 665% Kazino më e mirë e regjistrimit në Kajot Lines Kajot Slots Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
33X Bast £ 820000 Tërheqja maksimale Extra Bonus Kazino: EUR 515 Paratë e Lirë në Wizard Of Odds Lojë Novomatic Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
66x Bast $ 600000 Bonus Maksimumi i Tërheqjes: € 585 Turneu i Kazinove në Lojrat Kazino të Playtech Archer ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

66X Wagering $ 111000 Tërheqja MaxExtra Bonus Kazino: EURO 4970 NUK KA DEPOZITUAR në Tre Lojëra Muskujtare Quickspin Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
44X Wagering $ 67000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: $ 690 Turneu i Kazinove Online në Reels Super Ultimate ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
33X Wagering € 430000 Max para nga Bonuset ekskluzive Kazino: $ 565 Tournament në Paco dhe Popping ... ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
sukses 100%
50X Wagering € 909000 Max Tërheqja e bonusit ekskluziv: 111 Pa pagesë Spins Kazino në të Mrekullitë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

50X Luaj me Bonus $ 534000 Max CashOutExclusive: 650% Bonus në Bonus në Daredevil Lojë Playtech Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

💎
55x Bast £ 613000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: 160% Ndeshja në një kazino në Artic HD Adventure ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

45X Luaj me Kazino $ 493000 Maksimumi i bonusit të parave të gatshme: 280 luan pa pagesë në kazino të Viva Las Vegas Ash Gaming Casino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit

Faqe 1 e 1511 2 3 ... 151

Bonuset e pabesueshme

Total: 1
💎
50x Luaj me € 521000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: $ 3470 Nuk ka kod depozitash bonus në Easter Coop Daub Lojra Slots Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

Kodi Bonus i Kazinosë së Kuponit