Screenshot Sun Palace
Ruaj RSS

Pallati i Diellit

400% Bonus Welcome
Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për depozituesit për herë të parë në Sun Palace Casino.
Oferta është e kufizuar në një lojtar për shtëpi dhe / ose kompjuter.
Kupon mund të shpengohet vetëm një herë nga lojtari në një maksimum prej $ 500 në bonus.
Depozitoni një minimum $ 20 për t'u kualifikuar për këtë bonus.
Depozita dhe bonusi duhet të jenë të paguara pesëdhjetë (50) herë para se të lejohet një fitim parash.
Vetëm ndeshjet e mëposhtme numërohen sipas kërkesave të fitimit të bonusit: disa Real Video Slots, disa Slots, Keno dhe kartat gërvishtëse.
Wagering në lojëra të kufizuara nuk llogaritet në përmbushjen e kërkesave të fitimit dhe fitimet nga raundet e luajtura në lojëra të kufizuara para se të përmbushen kërkesat e fitimit do të hiqen në kohën e një kërkese për arkëtim.
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
Sun Palace Casino rezervon të drejtën të ndryshojë afatet dhe kushtet e kësaj oferte në çdo kohë dhe është përgjegjësia juaj të kontrolloni periodikisht këtu për ndryshime dhe përditësime.
Në rast të mosmarrëveshjes, të gjitha vendimet e marra nga kazinoja do të jenë përfundimtare.
Thyerja e ndonjërës prej rregullave të kazinosë ose kushteve të bonusit e zhvlerëson këtë shpërblim dhe fitimet e ndërlidhura.
Termat e Bonusit të Dyfishtë të Ndeshje 200%
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Depozita min .: $ 20
Bonusi Max: $ 2,000

Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
Kërkesat e pranimit: Për të tërhequr duhet së pari të bastni 40 herë depozitën tuaj plus bonus në lojëra të vlefshme.
Lexo më shumë
Bonusin e Depozitës 150% (IDBSUNPALACE, 150BONUS)
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Depozita min .: $ 20
Bonusi Max: $ 3,000
Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
Për të tërhequr bonusin tuaj, fitimet dhe shumën e depozitës duhet të bastni 40 herë depozitën tuaj plus bonusin në lojëra të vlefshme.
Nëse luani Multi-Hand Video Poker ose Video Poker, kërkesat e fitimit rriten në 90 herë depozitën tuaj plus bonus.
Wagers në Lojërat Tregtare, Craps, Vegas Tre Card Rummy, Tri Card Poker, Karaibe Hold'em, Baccarat, Ruletë, SicBo, Black Jack ose 21 Games nuk mund të zbatohen në kërkesat e basteve.
Promovimet dhe përdorimi ose shlyerja e këtij ose ndonjë kodi tjetër promovues kuponesh mund të zgjatet ose kufizohet me vendimin e Kazinës në çdo kohë të caktuar. Promovimet mbahen për një kohë të kufizuar dhe mund të ndërpriten pa paralajmërim. Kazinoja mund të ndërpresë, të çaktivizojë ose të mohojë përdorimin e bonusit ose të blen paratë në ndonjë llogari pa njoftim paraprak.
Lojtaret nga Evropa: Të gjitha Bonuset dhe Promovimet kërkojnë një lojë të dyfishtë me para të gatshme para se të arkëtohet ose të përpunohet ndonjë kërkesë për tërheqje. Çdo fitore që nuk përputhet me playthousin e kërkuar të dyfishuar për çdo bonus të dhënë, do të jetë i pavlefshëm.
KUSHTET DHE KUSHTET E 150% Bonus dhe BONUSET DHE PROMOVIME TË TJERA
* Cilado lojë tjetër që nuk është e shënuar në mënyrë specifike në këtë tabelë.
** Kohën e shumës së depozitave + Shuma e Bonusit.
**** Wagers nuk llogariten për përmbushjen e kërkesave të fitimit.

Lojtaret nga Evropa: Të gjitha Bonuset dhe Promovimet kërkojnë një lojë të dyfishtë me para të gatshme para se të arkëtohet ose të përpunohet ndonjë kërkesë për tërheqje. Çdo fitore që nuk përputhet me playthousin e kërkuar të dyfishuar për çdo bonus të dhënë, do të jetë i pavlefshëm.

Të hënën Cash Back Privilegje:

Çdo e martë ju mund të merrni 20% Cash Back nga të gjitha depozitat tuaja bërë të hënën midis 00: 00: 00 AM dhe 23: 59: 59 PM CST !! Pas parave të kthimit të parave të gatshme kreditohen në llogarinë tuaj; ju mund të zgjidhni ose të luani atë ose të kërkoni një tërheqje (tërheqja minimale $ 150, tërheqja maksimale $ 1,000). "ASNJË KËRKUAR NUK KA PLAYTROUGH"

Fitimet e mëtejshme që rrjedhin nga kjo promovim do të jenë të pavlefshme dhe sapo Bilanci i Bonusit të konvertohet në Shuma e Tërheqshme, të gjitha fitimet që tejkalojnë $ 1000.00 do të zbriten automatikisht.

Disa kufizime dhe kufizime mund të aplikojnë për këtë bonus të posaçëm:

Shuma maksimale e shpërblimit $ 500.
Vetëm për llogaritë me validimin e plotë të kartës së kreditit.
Ajo mund të kreditohet vetëm një herë në llogari.
Depozitat me fitime ose kërkesa për tërheqje të rrjedhura nga këto depozita të veçanta nuk aplikohen për këtë promovim.
Mund të aplikohen kufizime të mëtejshme në varësi të aktivitetit të llogarisë dhe depozitave të përgjithshme neto.
Promovimi mujor i Bonusit:

Kjo promovim është e vlefshme për llogari në pozitë të mirë, një herë në muaj.
Kërkesa të rregullta të pagesave dhe të parave.
Anëtarët aktiv vetëm një herë.
Për këtë bonus mund të aplikohen disa kufizime dhe kufizime.
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
Promovimi i Bonusit të sezonit:

Kjo promovim fillon të hënën, çdo dy javë, vetëm një herë.
Kërkesa të rregullta të pagesave dhe të parave.
Shuma maksimale e shpërblimit $ 500.
Anëtarët aktiv vetëm një herë.
Për këtë bonus mund të aplikohen disa kufizime dhe kufizime
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
Promovimi i Bonusit të Ditëlindjes:

Kjo promovim mund të kreditohet një herë në vit.
Anëtarët aktiv vetëm një herë.
Për këtë bonus mund të aplikohen disa kufizime dhe kufizime
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
Promovimi i Bonusit të Përvjetorit:

Kjo promovim mund të kreditohet një herë në vit.
Kërkesa të rregullta të pagesave dhe të parave.
Anëtarët aktiv vetëm një herë.
Për këtë bonus mund të aplikohen disa kufizime dhe kufizime
Patate të skuqura bonus nuk janë të pagabueshme dhe do të hiqen nga arkëtimi i lidhur.
Ju lutemi kontrolloni KUSHTET E PËRGJITHSHME, RREGULLAT DHE RREGULLAT PËR TË GJITHA PROMOVIMET DHE BONUSET në mënyrë që të arkëtohet.
$ 1,000 Weekly REWARD ... kliko këtu

Bonusi i Verifikimit të Shpejtë ... kliko këtu

Programi i Besnikërisë i Programit Sun Palace Casino ... klikoni këtu

Refero Promovimin e një Miku ... kliko këtu

Ditë Bonus të Kazinosë të Palace Palace
Të gjitha ofertat falas të parave janë subjekt i kushteve tona të gjykimit falas të referuara më poshtë. Promovimi i depozitave i nënshtrohet të njëjtave termave dhe kushteve si dhe kërkesave për fituesin e Bonusit tonë të dyfishtë. Oferta e vlefshme vetëm për lojtarët e ftuar të SHBA.

KUSHTET FALAS GJYQËSORE
Mund të rimbursohen vetëm nëse vijnë nga një vend partner dhe kërkojnë kupon për shlyerjen.

Slots (me përjashtim të progresistëve), Keno, dhe Biletat Gërvishtëse VETËM.

Çdo lojë tjetër e luajtur nuk lejohet, ndërsa këto fonde bonus janë në lojë.

Bonusi duhet të blihet 70 herë në bastet e vlefshme para tërheqjes.

Tërheqja maksimale e bonusit është $ 50. Bonusi nuk është i arkëtueshëm dhe shuma e bonusit do të zbritet nga tërheqja.

Ky bonus mund të përdoret vetëm një herë në person në një kazino në grup.

Duke pretenduar më shumë se një herë do të anullojë çdo fitim.

Për shkak të shpenzimeve që lidhen me tërheqjet e përpunimit, tërheqja minimale është $ 50.Free Trial në dispozicion të lojtarëve amerikanë dhe kanadezë VETËM.

Me kërkesë për tërheqjen e fitimeve, lojtari duhet të vendosë të paktën një depozitë për të verifikuar llogarinë në sistem. Shuma minimale e tërheqjes fillon me $ 150; duke ndjekur atë, lojtari do të kërkohet të vendosë një depozitë, e barabartë me diferencën midis shumës së tërheqjes minimale dhe fitimit maksimal të fituar nga Bonusin e Depozitave (nëse nuk shprehet ndryshe). Shuma e depozitës së depozituar do të jetë gjithashtu subjekt i basteve në shumën e përballjes së depozitës së bërë para se të kërkohet për arkëtimin. ** (Kjo do të shkojë edhe për kushtet dhe konditat e provës falas).

Termat dhe kushtet e turneut
1. Depozitat e përdorura në turnetë nuk kanë të drejtë për shpërblime.

2. Fondet e bonusit dhe pikat e përafërta nuk mund të përdoren për blerjet e turneve. Nëse përdoren fonde bonus, fitimet janë të pavlefshme.

3. Në rast të një problemi teknik ne rezervojmë të drejtën për të anulluar rezultatet e turneut dhe për të rimbursuar buy-in, nëse ka. Përgjegjësia jonë maksimale është e barabartë me sasinë e blerjeve tuaja.

$ 20 FREE COUPON (Coupon 20FREECASH)
Mund të rimbursohen vetëm nëse vijnë nga një vend partner dhe kërkojnë kupon për shlyerjen.

Slots (me përjashtim të progresistëve) VETËM. Çdo lojë tjetër e luajtur nuk lejohet, ndërsa këto fonde bonus janë në lojë.

Bonusi duhet të blihet 70 herë në bastet e vlefshme para tërheqjes.

Tërheqja maksimale e bonusit është $ 50. Bonusi nuk është i arkëtueshëm dhe shuma e bonusit do të zbritet nga tërheqja.

Ky bonus mund të përdoret vetëm një herë në person në një kazino në grup.

Duke pretenduar këtë bonus më shumë se një herë, do të anullojë çdo fitim.

Për shkak të shpenzimeve që lidhen me tërheqjet e përpunimit, tërheqja minimale është $ 50.

Kjo ofertë është në dispozicion vetëm për lojtarët amerikanë dhe kanadezë.

Me kërkesë për tërheqjen e fitimeve, lojtari duhet të vendosë të paktën një depozitë për të verifikuar llogarinë në sistem. Shuma minimale e tërheqjes fillon me $ 150; duke ndjekur atë, lojtari do të kërkohet të vendosë një depozitë, e barabartë me diferencën midis shumës së tërheqjes minimale dhe fitimit maksimal të fituar nga Bonusin e Depozitave (nëse nuk shprehet ndryshe). Shuma e depozitës së depozituar do të jetë gjithashtu subjekt i basteve në shumën e përballjes së depozitës së bërë para se të kërkohet për arkëtimin. ** (Kjo do të shkojë edhe për kushtet dhe konditat e provës falas).

Keni një pyetje që ju duhet përgjigjur? Na kontaktoni dhe ne do të përgjigjem brenda orëve 24.

$ 20 FALAS SPINS (Coupon 20FREESPINS)
Mund të rimbursohen vetëm nëse vijnë nga një vend partner dhe kërkojnë kupon për shlyerjen.

Slots VETEM. Çdo lojë tjetër e luajtur nuk lejohet, ndërsa këto fonde bonus janë në lojë.

Fitimet e luajtura falas duhet të bien herë 70 në bastet e vlefshme para tërheqjes.

Tërheqja maksimale është $ 50.

Ky bonus mund të përdoret vetëm një herë në person në një kazino në grup.

Duke pretenduar këtë bonus më shumë se një herë, do të anullojë çdo fitim.

Për shkak të shpenzimeve që lidhen me tërheqjet e përpunimit, tërheqja minimale është $ 50.

Kjo ofertë është në dispozicion vetëm për lojtarët amerikanë dhe kanadezë.

Me kërkesë për tërheqjen e fitimeve, lojtari duhet të vendosë të paktën një depozitë për të verifikuar llogarinë në sistem. Shuma minimale e tërheqjes fillon me $ 150; duke ndjekur atë, lojtari do të kërkohet të vendosë një depozitë, e barabartë me diferencën midis shumës së tërheqjes minimale dhe fitimit maksimal të fituar nga Bonusin e Depozitave (nëse nuk shprehet ndryshe). Shuma e depozitës së depozituar do të jetë gjithashtu subjekt i basteve në shumën e përballjes së depozitës së bërë para se të kërkohet për arkëtimin. ** (Kjo do të shkojë edhe për kushtet dhe konditat e provës falas).

Keni një pyetje që ju duhet përgjigjur? Na kontaktoni dhe ne do të përgjigjem brenda orëve 24.

Kushtet e Përgjithshme, Rregullat dhe Rregulloret për të gjitha Promovimet dhe Bonuset
Depozita minimale për të marrë pjesë në ndonjë promovim ose bonus në dispozicion është $ 20.00

Të gjitha PROMOVIMET mund të kërkohen ose të shpengohen VETËM nga përdorimi i KODEVE të CUPON-it specifik, të cilat duhet të futen përpara marrjes së depozitës në arkë. Përndryshe Promovimi nuk do të zbatohet. Për detaje, ju lutemi kontaktoni Stafin Mbështetës.

Arkëtimi i bonusit, fitimeve dhe shumës së depozitave i nënshtrohet kërkesave të tërheqjes. Ju lutemi lexoni me kujdes afatet dhe kushtet e secilit bonus. Përveç kësaj, çdo bonus i nënshtrohet Rregulloreve dhe Rregulloreve të Përgjithshme.

Nëse aktualisht keni një bilanc të llogarisë ose tërheqje në pritje, ju lutemi na kontaktoni për udhëzime se si të vazhdoni me shpërblimet dhe promovimet tona.

E RËNDËSISHME: Çdo individ ose grup individësh që përpiqen të mashtrojnë kazininë ose të angazhohen në ndonjë lloj bastesh të sindikatave, do të humbasin depozitat, shpërblimet dhe fitimet e tyre. Kjo përfshin, por nuk kufizohet në, hapjen e llogarive të shumëfishta në një përpjekje për të kërkuar bonusin fillestar të depozitave të shumëfishta.

1-Kazino rezervon të drejtën për të mbyllur çdo llogari në të cilën nuk ka aktivitet brenda 180 ditëve. Mos vendosja e një basti, mos bërja e një depozite ose tërheqjeje ose mos qasja në llogari, brenda kësaj periudhe, konsiderohen shembuj, por jo vetëm, të pasaktësisë së llogarisë dhe si pasojë, çdo ekuilibër humbet.

2- Përdorimi i parave bonus (çdo lloj kuponi ose kredie manual) është menduar vetëm për qëllime rekreative. Kazino rezervon të drejtën për të marrë në konsideratë një keqpërdorim të bonuseve kur lojtarët ose grupet profesionale po abuzojnë ose përfitojnë nga programi ynë i bonusit. Në këtë rast, jo vetëm funksioni i bonusit mund të pezullohet, por gjithashtu, çdo fitim nga bastet bazuar në një sjellje të tillë humbet. Ky veprim ose abuzimi rrjedh gjithashtu në pezullimin e llogarive të lojtarit dhe në parandalimin e aksesit të mëtejshëm.

3- Çdo fitim nga paratë bonus, në llogaritë në të cilat depozita e fundit është më e vjetër se tre muaj, konsiderohen të pavlefshme dhe të humbura nga lojtari, dhe asnjë tërheqje nuk do të përpunohet. Në këtë rast, çdo bilanc do të hiqet nga llogaria.

4- Ndërsa luan me paratë Bonus, në cilëndo prej llojeve të tij, shuma maksimale e bastit është $ 20.00, qoftë në ndonjë linjë pagese ose në ndonjë lojë. Çdo fitim që vjen nga baste që janë më të larta se ky limit maksimal, ndërsa përdorimi i parave bonus, pjesërisht ose tërësisht, është i pavlefshëm dhe asnjë tërheqje nuk mund të përpunohet. Në këtë rast, çdo ekuilibër mund të hiqet në diskrecionin e vetëm të kazinosë.

5- Përveç nëse specifikohet ndryshe nga Kazinoja; të gjitha fondet promocionale (shuma bonus) qëndrojnë në shtëpi pas përfundimit të ofertave. Paratë Bonus shërbejnë për të rritur lojën dhe për të ndihmuar në gjenerimin e fitimeve; megjithatë, nuk mund të tërhiqet si pjesë e fitimeve. Bonusi nuk do të kthehet në llogari, por do të zbritet nga fitimet nga Kazino pas tërheqjes. Në momentin e arkëtimit të fitimeve, të gjitha paratë bonus do të hiqen nga shuma totale e parave të fituara duke luajtur në Kazino.

6- Maksimi i parave të gatshme zbatohet në të gjitha rastet kur luan me paratë e bonusit, në cilëndo nga llojet e tij, ose kuponat ose kreditë manuale, përveç nëse përcaktohet ndryshe për një promovim apo fushatë specifike të veçantë. Për çdo bonus bonusi të depozitave nga 250% ose më shumë, tërheqja maksimale e lejuar është shuma e 20 herë shumës së depozitës (Maksimumi i parave të lejuara do të jetë $ 5,000.00 në të gjitha rastet dhe varet nga klasa e lojtarit, bazuar në shumën e depozitës prej $ 250.00 , nëse nuk është deklaruar ndryshe për promovimin specifik) dhe 20 herë, shuma e depozitës, kur shpërblimi i dhënë përfaqëson më pak se 249% (Maksimumi i parave të lejuara do të jetë $ 10,000.00 në të gjitha rastet dhe varet nga klasa e lojtarëve, $ 500.00, përveç nëse thuhet ndryshe për promovimin specifik). Posaçërisht për Blendë/ 21 promovimi i lojrave, tërheqja maksimale e lejuar është shuma e 20 herë shumës së depozitës (Maksimumi i parave të lejuara do të jetë $ 2,000.00 në të gjitha rastet dhe varet nga klasa e lojtarit, bazuar në shumën e depozitës prej $ 100.00, përveç nëse thuhet ndryshe për promovim specifik) Të gjitha bilancet që tejkalojnë shumën maksimale të parasë (MKO) do të anulohen dhe zbriten nga llogaria e lojtarit. Sapo të jenë plotësuar kërkesat e fitimit, një lojtar mund të kërkojë fondet e tyre. Ju lutem vini re nëse një lojtar vazhdon të luajë në çdo pikë para se të fitojë paratë e tij, ndonjë fitim shtesë do të anullohet dhe humbet.

7- PER BONUS FALAS: Me kërkesë për tërheqjen e fitimeve, lojtari duhet të vendosë të paktën një depozitë për të verifikuar llogarinë në sistem. Shuma minimale e tërheqjes fillon me $ 150; duke ndjekur atë, lojtari do të kërkohet të vendosë një depozitë, e barabartë me diferencën midis shumës së tërheqjes minimale dhe fitimit maksimal të fituar nga Bonusin e Depozitave (nëse nuk shprehet ndryshe). Shuma e depozitës së depozituar do të jetë gjithashtu subjekt i basteve në shumën e përballjes së depozitës së bërë para se të kërkohet për arkëtim.

Pikat 8-Comp janë kredi speciale për lojë në çdo lojë, të cilat janë grumbulluar për çdo bast, në varësi të lojës së zgjedhur. Këto pika mund të shpengohen dhe të konvertohen në bilancin e tërheqshëm, dhe sapo të ketë një minimum prej comps 100 të përllogaritur. Paratë maksimale të lejuara janë shuma e 5 herë sasia e kompensimeve të shpenguara. Çdo kërkesë e tejkaluar është e pavlefshme.

9- Vetëm llogaritë e verifikueshme të kazinosë me adresa të vlefshme email dhe shtëpije lejohen të kërkojnë bonuse.

10- Promovimet janë të vlefshme vetëm për llogaritë në gjendje të mirë.

11- Asnjë promocion nuk mund të kombinohet, përveç nëse specifikohet ndryshe.

12- Promovimet zhvillohen për një kohë të kufizuar dhe mund të ndryshohen ose ndërpriten pa paralajmërim. Kazinoja mund të ndryshojë, të ndërpresë, të çaktivizojë ose të mohojë përdorimin e bonusit ose të përpilojë para në ndonjë llogari të veçantë pa njoftim paraprak.

13- Limit një bonus për person, adresë IP, familje, familje dhe / ose grup. Fitimet që rrjedhin nga promovimet e kazinove ose paratë bonus në llogaritë që konsiderohen dublikata do të konsiderohen të pavlefshme. Kazino rezervon të drejtën për të zbritur bonusin nga bilanci i lojtarit në diskrecionin e tij.

14- Nëse luani Multi-Hand Video Poker ose Video Poker, kërkesat e fitimit do të rriten. JU LUTEM KONTROLLO TABELËN MË E DREJTË.

15-Wagers në çdo formë të CRAPS, CARIBBEAN HOLD'EM - STUD dhe DRAW, TRI KARTELA POKER, THREE CARD RUMMY, BLACK JACK, "21" GAMES, lundruese, BACCARAT, ROULETTE, KIS BO, GAMES PROGRESSIVE, DISA GAMES SLOTS DHE LIVE DEALERS GAMES nuk janë të zbatueshme ndaj kërkesave minimale të basteve të ndonjë bonusi, përveç nëse thuhet ndryshe. Bonuset specifike mund të përcaktojnë lojëra shtesë të kufizuara. Wagering në lojëra të kufizuara nuk llogaritet në përmbushjen e kërkesave të fitimit dhe fitimet nga raundet e luajtura në lojëra të kufizuara para se të plotësojnë kërkesat e basteve mund të hiqen në kohën e një kërkese për arkëtim.

Depozitat 16 nuk kanë të drejtë për shpërblime sa herë që ka tërheqje në pritje ose të miratuara që vijnë nga ose prodhohen nga depozita e veçantë. Përveç kësaj, promovimet me shumë etapa dhe / ose promovime që mund të jepen disa herë do të konsiderohen të mbyllura sapo një lojtar të fitojë fitime - dmth fazat e mëtejshme të të njëjtit promovim nuk do të zbatohen.

17- Përdorimi i Points Comp ose Comp Balance varet nga shuma e fituar. Çdo pikë 100 Comp mund të konvertohet në $ 1.00. Pikët e Kompensuar për çdo bast varen nga loja dhe klasa e lojtarit dhe mund të ndryshojnë nga $ 8.00 në $ 15.00 në bastet për të marrë pikë 1 comp.

18- Nëse nuk dëshironi të merrni pjesë në një bonus ju mund të anuloni kuponin e tij në arkë para se të bëni depozitën tuaj. Nëse keni depozituar tashmë atëherë email support@sunpalacecasino.eu për të hequr fondet bonus para se të luani. Nëse nuk dëshironi të merrni ndonjë shpërblim, lutemi dërgojini kërkesën tuaj në support@sunpalacecasino.eu

19- Kompania rezervon të drejtën të kërkojë verifikimin e identitetit tuaj në çdo kohë duke përfshirë para lëshimit të pagesave. Kjo mund të përfshijë, por nuk kufizohet vetëm në kopjet e ID, faturës së shërbimeve, para dhe mbrapa kartës së kreditit dhe formularin e konfirmimit të depozitës së kartës së kreditit të nënshkruar. Nëse dyshohet se mashtrimi ose dokumentimi është i dyshuar, menaxhmenti mund të kërkojë dokumente të noterizuara. Për më tepër, nëse janë përdorur kartat e dhuratave, këto dokumente mund t'i ofrohen ofruesit të kartës së dhuratës dhe / ose ofruesit të përpunimit të kartelave të telekomunikacionit ose të kartës së kreditit, nëse kërkohet me qëllim të dokumentimit se transaksionet me kartelë origjinale janë bërë nga mbajtësi legjitim i kartës.

20- Ju duhet të shkruani kodin kupon para se të bëni depozitën tuaj për t'u kualifikuar për të marrë bonusin. Nëse aplikohet për një promovim specifik, duhet të futni kodin kupon që korrespondon me promovimin, metodën e depozitave që po përdorni dhe sipas vendit tuaj gjeografik. Përndryshe, çdo fitim që rrjedh nga kuponi i gabuar mund të jetë i pavlefshëm.

21- Paratë bonus (kodet kupon ose kreditë manuale) nuk mund të përdoren për të luajtur në Lojrat e Tregtarëve Live. Pa përjashtim, çdo fitim nga paratë e bonusit në çdo formë, madje edhe pas plotësimit të kërkesave të fitimit, nuk mund të përdoret për të luajtur në ndonjë lojë brenda platformës LIVE Dealers. Çdo fitim që prodhohet në Lojrat e Tregtarëve Live, nga paratë e mëparshme të Bonusit, do të jetë e pavlefshme dhe lojtari do të humbasë të gjitha fitimet.

22- Lojtarë nga EVROPA: Të gjitha Bonuset dhe Promocionet kërkojnë një lojë të dyfishtë wagering, para se të arkëtohet ose të përpunohet ndonjë kërkesë për tërheqje. Çdo fitore që nuk përputhet me playthousin e kërkuar të dyfishuar për çdo bonus të dhënë, do të jetë i pavlefshëm.

Kushtet dhe rregullat
Duke përdorur softuerin e "Sun Palace Casino", dhe me kusht që ju ("Lojtari") të jenë 18 vjeç ose më shumë, ju do të konsiderohet se keni manifestuar pëlqimin tuaj për të hyrë në marrëveshjen e mëposhtme me Sun Palace Casino dhe për të pranuar kushtet dhe kushtet e saj . Ju lutemi lexoni me kujdes marrëveshjen dhe konsultohuni me këshillin ligjor në juridiksionin tuaj nëse keni ndonjë dyshim për të drejtat dhe detyrimet tuaja; sigurohuni që të mbani një kopje për regjistrimet tuaja.

Marrëveshja Qëllimore
Qëllimi i kësaj Marrëveshjeje është të rregullojë marrëdhënien juridike midis Sun Palace Casino dhe Lojtarit sapo Lojtari të ketë marrë software Sun Palace Casino nga Sun Palace Casino.eu. Sun Palace Casino me anë të kësaj i jep Lojtarit një licencë personale, joekskluzive, të pa-transferueshme, për të përdorur softuerin për të luajtur në kazino.

Deklaratat nga lojtari
Lojtari deklaron dhe garanton se:

Të gjitha të dhënat e Lojtarit që përmbahen në formularin e regjistrimit të dorëzuara në Sun Palace Casino janë të vërteta dhe korrekte.
Lojtari do të përdorë aplikacionin softuerik për të luajtur në internet vetëm për përdorim privat personal dhe jo për ndonjë përdorim të biznesit, ose përdorim nga të tjerët.
Përdorimi komercial i softuerit të Sun Palace Casino është rreptësisht i ndaluar.
Për të mirë të njohurive të tij ose të saj, Lojtari nuk është në kundërshtim me asnjë ligj të juridiksionit të tij në shtëpi, duke përdorur softuerin për të rrezikuar në internet.
Lojtari i kupton plotësisht metodat, rregullat dhe procedurat e lojërave të fatit në internet nëpërmjet aplikimit të softuerit.
Lojtari është plotësisht i vetëdijshëm se ekziston rreziku i humbjes së parave kur lojrat e fatit në internet nëpërmjet aplikimit të softuerit.
Lojtari pranon të gjitha rezultatet e rezultateve të lojës të pranuara në aplikacionin e klientit nga serveri i lojës Sun Palace Casino. Lojtari pranon plotësisht dhe pajtohet që gjeneratori i numrave të rastësishëm software do të përcaktojë rezultatin e lojrave.
Burimi i fondeve të përdorura nga Lojtari për lojërat e fatit në internet nëpërmjet aplikimit të softuerit nuk është i paligjshëm.
Lojtari është i vetmi përgjegjës për pagesën e çdo dhe të gjitha taksave që duhet të paguhen në vendin e origjinës së Lojtarit ose në vendin në të cilin ndodhet lojtari, nëse ka, si rezultat i përdorimit të Lojtarëve të softuerit të Sun Palace Casino.

Deklaratat nga Sun Palace Casino
Sun Palace Casino deklaron dhe garanton se:

Funksionimi i kazinove virtuale të kazinosë së Sun Palace Casino drejtohet vetëm ndaj lojtarëve, të cilët me ligjet e juridiksionit të tyre në shtëpi nuk janë të ndaluar nga lojrat e fatit në internet nëpërmjet aplikimit të softuerit. Sun Palace Casino nuk synon të lejojë lojtarin të aplikojë software për lojërat e fatit në internet në kundërshtim me ndonjë ligj në juridiksionin e lojtarit.
Aplikimi i softuerit për lojërat e fatit në internet siguron shanset e rastësishme dhe të drejta të lojtarit ('Atlantic City, Rregullat e Las Vegas' ose më mirë).
Duke përdorur encryption kryesore private / publike, Sun Palace Casino ka bërë çdo përpjekje të arsyeshme për të siguruar që të gjitha fjalëkalimet dhe emrat e përdoruesve të punësuar nga Player janë të sigurta kundër qasjes së palës së tretë ndërsa transferohen në internet.
Rregullat e përgjithshme
Aplikimi i softuerit nga ana e Lojtarit do të bëhet ekskluzivisht në përputhje me dhe rregulluar nga Rregullat e Përgjithshme të Sun Palace Casino si të detajuara në softuer dhe / ose në faqen e Internetit të Internetit të Sun Palace Casino, kohë pas kohe, duke përfshirë, pa kufizim, në lidhje me metodat e lojërave të fatit, rregullat e lojës, procedurat e pagesës dhe pagesat e fitimeve.
Ofruesi i Shërbimeve të Telekomunikacionit

Sun Palace Casino nuk do të jetë në asnjë mënyrë përgjegjës për veprimet ose mosveprimet e bëra nga Ofruesi i Shërbimeve të Internetit të Lojtarit ("ISP") me të cilin është lidhur kontrata për të fituar akses në Sun Palace Casino.eu dhe Sun Palace Casino nuk do të jetë një palë në ndonjë mosmarrëveshje midis Lojtarit dhe ISP-së, dhe asnjë mosmarrëveshje e tillë nuk do të ketë efekt në detyrimet e Lojtarit ose Sun Palace Casino sipas kësaj Marrëveshjeje.

Copyrights & Trademarks
Lojtari merr përsipër të respektojë të gjitha të drejtat e autorit dhe / ose marka tregtare në lidhje me operacionin Sun Palace Casino dhe softuerin, dhe të ushtrojë të gjithë kujdesin e nevojshëm në përdorimin e çelësit të kodimit dhe masave të tjera të sigurisë.

Abuzimi nga lojtari
Në rast se Sun Palace Casino beson se Lojtari është duke abuzuar ose duke u përpjekur të abuzojë me një shpërblim ose promovim tjetër, ose ka të ngjarë të përfitojë nëpërmjet abuzimit ose mungesës së besimit të mirë nga një politikë e lojrave e miratuar nga Sun Palace Casino atëherë Sun Palace Casino mund, diskrecionin e tij absolut, mohon, ndalon ose tërhiqet nga Lojtari ndonjë bonus ose reklamim tjetër, ose anulon ndonjë politikë në lidhje me Lojtarin, qoftë përkohësisht ose përgjithmonë.

Ndërprerja
Lojtari mund ta përfundojë këtë Marrëveshje duke njoftuar Sun Palace Casino me shkrim në çdo kohë, me kusht që lojtari nuk i ka borxh Sun Palace Casino për çfarëdo arsye.

Sun Palace Casino rezervon të drejtën të ndërpresë anëtarësimin e Lojtarit, në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye, në diskrecionin e saj të vetëm, dhe në veçanti në rast të ndonjë aktiviteti që mund të dëmtojë Sun Palace Casino dhe / ose anëtarët e tij, duke përfshirë, por jo kufizuar në , mashtrimet, shpërdorimet e shpërblimeve dhe promovime të tjera, pretendimet e pavlerë dhe të pabazuara, dhe keqpërdorimi i softuerit të Sun Palace Casino.

Pas përfundimit nga lojtari ose Sun Palace Casino si më sipër, Sun Palace Casino do të rimbursojë Lojtarin çdo fond, i cili mund të jetë në llogarinë e Lojtarit mbi dhe mbi çdo shumë, që mund të jetë për shkak të Sun Palace Casino (nëse ka). Sidoqoftë, rimbursimi nuk duhet të tejkalojë depozitën fillestare të bërë nga lojtari.

Ndërprerja nga lojtari ose Sun Palace Casino si më sipër nuk do të paragjykojë rikuperimin nga secila palë të çfarëdo shumës ligjore të detyruar nga pala tjetër në bazë të kësaj Marrëveshjeje.

Ligji në fuqi / Juridiksioni
Kjo Marrëveshje, interpretimi dhe ekzekutimi i saj, si dhe marrëdhënia midis palëve, do të qeverisen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Mbretëria e Bashkuar.

Çdo kërkesë ose mosmarrëveshje që lind ose direkt ose indirekt nga kjo Marrëveshje, do të paraqitet në gjykatën kompetente të vendit të Panamasë, e cila gjykatë do të ketë juridiksion ekskluziv. Pavarësisht nga sa më sipër, Sun Palace Casino ka të drejtën të ngrejë çdo procedurë ligjore kundër Lojtarit përpara gjykatës kompetente në juridiksionin e tij të lojtarit ose diku tjetër.

Ndryshimet
Sun Palace Casino rezervon të drejtën për të ndryshuar këto Kushte dhe Afate kohore kur ajo e sheh të arsyeshme. Lojtarit këshillohet të rishikojë këto Kushte dhe Afate jo më pak se një herë në muaj në faqen e internetit të Sun Palace Casino.eu në mënyrë që të konstatohet se cilat ndryshime, nëse ka, janë bërë.

KJO KËTU MARRËVESHJE ËSHTË SHUMË I PRANUAR DHE I NËNSHKRUAR NGA Casino Sun Palace dhe nga lojtari siç tregohet në Paragrafin Parathënie sipër "KUSHTET DHE KUSHTET" të fjalës, në datën në të cilën SOFTUERI ËSHTË PARË INSTALIMI NGA USER.

BET ME HEAD TUAJ NUK DUKE IT IT. Ne në Sun Palace Casino VETËM mendojmë se nëse mendoni se ju, ose një anëtar i ngushtë i familjes, keni një problem në lojë që duhet të kërkoni këshillimin e përshtatshëm. JU MUNDI TË GJETI HELP NË GAMBLERSANONYMOUS.ORG

Luaj Tanihttp://www.sunpalacecasino.eu

Bonuse aktive

Total: 9,170
65X Wager $ 80000 Bonus Max CashOutAdditional: 665% Bonus më i mirë i regjistrimit në makinën e frutave 27 ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55X Luaj me € 170000 Max CashOutExtra Bonus: € 370 Free Chip Kazino në Penguin Splash Lojë Rabcat Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

45X Luaj përmes £ 10000 Maksimumit të parave të gatshme nga bonuset ekskluzive: 210 Pa pagesë rrotullon kazino në Skinë të shpërndara Slots Kazino Spinomenal ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

30X WageringEur 175000 Bonus Max Exclatchespecial: 295 rrotullime të lira në Egjiptin e Artë lojë me lojëra elektronike Igt ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

30X Kërkesat e basteveEUR Bonus 42000 Max CashOutExkluziv: 310% Ndeshja në një Kazino në Hotshot Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

66x Kërkesat për bast € 178000 Bonus maksimal për tërheqje: EURO 490 Mobile freeroll slot në slotin Magjike të Kazinosë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

50x Play Through Kazino € 39000 Max cash outPoker Bonus shtesë: 50 falas luan pa kazino depozitash në Easy Streak ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60X Kërkesat për bast £ 838000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: $ 145 Mobile freeroll slot në Simbat e parave ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

44x Play Through CasinoEUR 510000 Max në cash outextra Casino Bonus: € 815 Tournament në Champions Goal ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60x Wagering € 923000 Tërheqja MaksimalePoker Bonus shtesë: £ 610 Daily freeroll slot në Slot Hoff ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55x Kërkesat për bast £ 892000 Bonus maksimal për tërheqjen e bonusit: € 995 Tournament në kazino në Scrooge ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35x Play throughEUR 241000 Tërheqja maksimale Bonus ekskluziv: 615% Bonus i Bonusit të Kazinove në Frutat Freaky Gamesos Slots Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

33x WageringEUR Bonus 788000 Max CashOutExclusive Kazino: Bonus i Mirëkuptimit i 205% në Aladins Lamp Slot Casino Cayetano ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65x Play përmes CasinoEURO Bonus 918000 Max CashOutSpecial: EURO 610 Torneja e Lirë në Kazino në Rritje të Diellit Reelët 3 Shpalosin Slotsin e Kazinosë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35x Kërkesat e bastit $ 426000 Bonus maksimal i tërheqjes shtesë: $ 655 Tornei i Kazinosë Online në Sweet 27 ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

44x Kërkesat e bastit € 462000 Bonus Max Cash Out: 625% Bonusin e parë të depozitave në lojë me lojëra të avullit Netent Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

66x Wagering $ 341000 Max Tërheqja Bonus i Veçantë: $ 245 Casino chip në Firemen ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

44X Wagering $ 392000 Max Tërheqja e bonusit shtesë: $ 4355 nuk ka kazino bonus depozitash në Wild Cat Canyon ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

40X WageringEur 148000 Maksimumi i tërheqjes shtesë: EURO 115 FALAS Chip në Olimp Slotland ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

44X Kërkesat e basteve $ 519000 Max CashOutspecial bonus: $ 4355 nuk ka bonus për kazino depozitash në Gurë të çmendur ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35x WagerEur 728000 Maksimumi i parave të gatshme nga bonus shtesë: $ 2125 Bonus i depozitave në Mane të Artë Lojë me Lojëra të Lojërave të Lojërave të Futbollit Nextgen ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35x Luaj me bonus € 703000 MaximumText bonus: Bonus 515% në përbërjen e përbindëshit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65X Play Through Kazino $ 551000 Max CashOutexclusive bonus: Eur 800 Turneu i Kazinosë në Kullën e Diellit Lojë Rrufeja e Kutisë së Kutisë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65X Luaj me € 531000 Max Tërheqje shtesë bonus: € 395 kazino chip në Golden Acorn Casino Teknologji Slot Machine ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77X Play nëpërmjet kazinosë € 642000 Maksimumi i bonusit të parave të gatshme: 290 Pa lundrime pa depozitë në lojëra elektronike të Player Casino Archer ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

30X Luaj me $ 448000 Max cash outspecial bonus: $ 165 FALAS CHIP në Rock Boat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55x Luaj Përmes CasinoEur 101000 Max CashOutextra bonus: € 3445 NUK KA DEPOZITIMI BONUS në Butterfly Hot 20 Zeus Luaj ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

50X Luaj me anë tëEUR Bonus 724000 Max CashOutExclusive Kazino: 195 bonus bonus për kazino në moshën e zotave Princi i Olimpit Playtech ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60x Luaj me $ 46000 Max CashOutadditional bonus: falas 85 pa asnjë depozitim në Irish Play Luck Luck ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77x Play nëpërmjet CasinoEUR Bonus 274000 MaxTroudimi shtesë i Kazinosë: € 105 Biletat e Kazinosë Pa pagesë në shpatën e lojërave të lojërave të fatit Bally ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

66X Bast $ 887000 Bonus Max Outextra: £ 2145 Nuk ka bonus për kazino depozitash në Knights Slot Slots B3w Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77X Wagering $ 851000 Bonus Max Outdrawalextra: Kazino falas 205 në Pimp My Slot Openbet Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60X Bast $ 907000 Max CashOutspecial bonus: 50% Bonusin e parë të depozitave në Wild West ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

40x Luaj me Kazino € 24000 Bonus maksimum cash outexclusive: $ 60 FALAS Chip në Dr Watts Up Lojë Microgaming Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

44x Kërkesat e bastit $ 65000 Max para nga bonuset ekskluzive: € 360 CASINO FALAS CHIP në Super Monopoly Money ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77x Bast £ 56000 Bonus Maksimal TërheqjeSpecialë: EUR 3040 JO KODI I DEPOZITIMIT BONUS në Nëntë Kthim ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65X Wagering £ 602000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: $ 1445 Bonus Depozitimi në Totem Wild ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60x Kërkesat e bastit $ 320000 Max Bonusi i tërheqjes shtesë: EURO 170 Kazino e kasetës në Dragon Prosperitet ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

30X Play nëpërmjet CasinoEURO 985000 Max Tërheqja e bonusit ekskluziv: € 665 Kazino pa pagesë në vendin Frankies ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

45x Luaj me bonus $ 390000 Max Exclusion: 70 falas luan pa kazino depozitash në Dream Run ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

45X Luaj me Kazino € 13000 Maksimumi i parave nga Bonus shtesë Casino: $ 444 Free Chip Casino në Top Deck Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60x Luaj me £ 715000 Maximum TërheqjaExtra Bonus Kazino: EUR 600 Tournament në Rimbushës Reels Jack dhe Jill Microgaming lojë Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

50X Play throughEur 161000 Max tërheqje bonus special: Eur 195 kazino falas në Holdtimer Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55x Luaj me Kazino € 974000 Max cash out Bonus ekskluziv Kazino: EURO 805 Casino turne freeroll në Paradise Beach ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55x Luaj Përmes CasinoEur 509000 Max CashOutspecial bonus: Bonus 960% në Dynamite 27 ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60X Play Through Casino € Bonus 557000 Max CashOutExkluziv: $ 655 Tournament në Crazy Cars ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

sukses 100%
33x Play Nëpërmjet CasinoEur 452000 Max cash outPoker Bonus shtesë: 88 Pa pagesë rrotullime nuk ka kazino depozituese në lojë Tiki Shuffle Merkur Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

33x Kërkesat e bastit £ 506000 Max cash out Bonus ekskluziv i kazinos: EUR 310 Turnetë e pokerit në freeroll në ditën e pjekjes ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

50x Play përmes € 7000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: $ 555 Pa pagesë Chip në kërkimin e piramidës për lojë të pavdekësisë Netent Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

50X Play Through Kazino € 948000 Bonus Max outexclusive cash: 35 Pa lundrime asnjë depozitë në Star Trek: Red Alert ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

66x Luaj me Kazino € 404000 Tërheqja maksimale Bonus i veçantë i Kazinosë: 120% Kazinoja më e mirë e regjistrimit në Double Buffalo Spirit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

50x Play Through Kazino € 925000 Max cash outextra Casino Bonus: $ 650 Bonus Depozitues në Ditën e të Vdekurve ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

sukses 100%
44X WagerEUR Bonus 98000 Maksimumi shtesë: $ 375 Daily freeroll slot në ndeshjen Tokidoki Lucky Town Igt Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65X Play Through Casino € Bonus 655000 Max CashOutExkluzive Kazino: EUR 945 Free Tournament Kazino në Viking Age Betsoft Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

45X Luaj me $ 798000 Max CashOutSpecial Bonus: $ 100 Paratë e Lirë në Wheel of Fortune: Ul ... ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

45x Kërkesat e basteveEURO 986000 Bonus maksimale të parave shtesë: 200% Bonusin e kazinosë në Wild Wild West: ...... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

40X Play throughEur 634000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: $ 110 JO DEPOZITË BONUS në Tokio Nights Extreme! ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55X Kërkesat e basteveEUR Bonus 411000 Max CashOutExtra: 50 gjyqi shpërthen në pëlhurë 4 Frymëzuar Lojëra Kazinoje Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77x Kërkesat e basteveNjë 894000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë Casino: 195 Besnikëritë e Lirë! në Buffalo Blitz ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35x Kërkesat e bastit $ 760000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: $ 120 Mobile freeroll slot në Circus Brilliant Slots Casino Egt ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65X Kërkesat e basteveEURO 748000 Tërheqja maksimaleSpecial Bonus: $ 325 Casino chip në Gold Of Ra Gameart Slot Machine ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60x Wager $ 757000 Bonus Max CashOutAdditional: € 444 Nuk ka kazino bonus depozitash në Sword Of Destiny Bally Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77x Luaj me Kazino € 668000 Max CashOutexclusive bonus: 985% Bonusin e parë të depozitave në Circus ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77x Play Through Kazino € 989000 Max CashOutPoker shtesë: EURO 695 çip i lirë në Kërkimin Kozmik 1 Misioni i Kontrollit të Kazinove Rivale të Rivaleve ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65x Wager € 147000 Max cash outextra bonus: $ 965 Casino Tournament në Contraption Game HD ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Faqe 1 e 1421 2 3 ... 142

Bonuset e pabesueshme

Total: 4
66x Play përmes CasinoEUR 731000 Max CashOutspecial bonus: 145 Pa lundrime tani në Daring Dave & T ... ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

40x Luaj me Kazino € 251000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: € 50 nuk ka kazino bonusesh të depozitave në Star Fall ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35x Wagering € 681000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë i Lojërave: 280% Bonus i depozitave në Ooga Booga që jeton në xhungël ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65x Kërkesat e basteve € 320000 Bonus MaxFund Extra: € 1370 Nuk ka Bonus Kodi Depozitues mbi Reels Finer Of Life ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon: