Slots Plus screenshot
Ruaj RSS

Kodet Bonus të Slots Plus Casino | Lojërat më të mira elektronike Slots Plus No Bonus Depozitash | Slots Plus Kazino Pa pagesë çip | Slots Plus Casino Rrotullime të lira, 2020 #1

Duke përdorur softuerin SlotsPlus.eu dhe me kusht që ju ("Përdoruesi") të jenë 18 vjeç ose më shumë, ju do të konsideroheni se keni shfaqur pëlqimin tuaj për të hyrë në marrëveshjen e mëposhtme me SlotsPlus.eu dhe për të pranuar kushtet dhe kushtet e saj, të cilat janë pranuar nga SlotsPlus.eu. Ju lutemi lexoni me kujdes marrëveshjen dhe konsultohuni me këshillin ligjor në juridiksionin tuaj nëse keni ndonjë dyshim për të drejtat dhe detyrimet tuaja; sigurohuni që të mbani një kopje për regjistrimet tuaja.

Qëllimi i Marrëveshjes
Qëllimi i kësaj Marrëveshjeje është të rregullojë marrëdhënien juridike ndërmjet SlotsPlus.eu dhe Përdoruesit sapo Përdoruesi të ketë marrë softuerin SlotsPlus.eu nga www.slotsplus.eu. SlotsPlus.eu me anë të kësaj i jep Përdoruesit një nën-licencë personale, joekskluzive dhe jo të transferueshme për të përdorur softuerin për të luajtur në kazino.

Deklaratat nga Përdoruesi
Përdoruesi deklaron dhe garanton se:

Të gjitha të dhënat e Përdoruesit të përfshira në Formularin e Regjistrimit të dorëzuar në SlotsPlus.eu janë të vërteta dhe korrekte.
Përdoruesi do të përdorë aplikacionin softuerik për të luajtur në internet vetëm për përdorimin e tij privat personal dhe jo për ndonjë përdorim të biznesit, ose përdorim nga të tjerët.
Lexo më shumë Deklaratat nga SlotsPlus.eu
SlotsPlus.eu deklaron dhe garanton se:

Funksionimi SlotsPlus.eu i kazinove virtuale kazino drejtohet vetëm ndaj përdoruesve të cilët me ligjet e juridiksionit të tyre në shtëpi nuk janë të ndaluar nga lojrat e fatit në internet nëpërmjet aplikimit të softuerit. SlotsPlus.eu nuk synon të lejojë një përdorues të aplikojë softuerin për lojërat e fatit në internet në kundërshtim me ndonjë ligj në juridiksionin e përdoruesit.

Aplikimi i softuerit për lojërat e fatit në internet siguron koeficientët e rastësishëm dhe të drejtë të përdoruesit Ultimate ('Atlantic City, Las Vegas Rules' ose më mirë).
Duke përdorur encryption kryesore private / publike, SlotsPlus.eu ka bërë çdo përpjekje të arsyeshme për të siguruar që të gjitha fjalëkalimet dhe emrat e përdoruesit të punësuar nga Përdoruesi janë tërësisht të sigurta ndaj qasjes së palës së tretë derisa transferohen në internet.
Rregullat dhe udhëzimet
Aplikimi i softuerit nga përdoruesi do të bëhet ekskluzivisht në përputhje me rregullat dhe udhëzimet e SlotsPlus.eu siç është detajuar në softuer dhe / ose në faqen e internetit të SlotsPlus.eu-s kohë pas kohe, duke përfshirë, pa kufizim , në lidhje me metodat e lojërave të fatit, rregullat e lojës, procedurat e pagesës dhe pagesat e fitimeve.

Ofruesi i Shërbimeve të Telekomunikacionit
SlotsPlus.eu nuk do të jetë në asnjë mënyrë përgjegjës për veprimet ose mosveprimet e bëra nga Ofruesi i Shërbimeve të Internetit të Përdoruesit (ISP) me të cilin Përdoruesi ka kontraktuar për të fituar qasje në SlotsPlus.eu (c), dhe SlotsPlus.eu nuk duhet të jetë palë në ndonjë mosmarrëveshje midis përdoruesit dhe ISP-së, dhe asnjë mosmarrëveshje e tillë nuk do të ketë efekt në detyrimet e Përdoruesit sipas kësaj Marrëveshjeje.

Copyrights / Trademarks
Përdoruesi merr përsipër të respektojë të gjitha të drejtat e autorit dhe / ose marka tregtare të lidhura me SlotsPlus.eu (c) operacionin dhe softuerin, dhe të ushtrojë të gjitha masat e nevojshme për përdorimin e çelësit të kodimit dhe masave të tjera të sigurisë.

Abuzimi i përdoruesit
Në rast se SlotsPlus.eu beson se një Përdorues është duke abuzuar ose duke u përpjekur të abuzojë me një shpërblim ose promovim tjetër, ose ka të ngjarë të përfitojë nëpërmjet abuzimit ose mungesës së besimit të mirë nga një politikë e lojrave e miratuar nga SlotsPlus.eu atëherë SlotsPlus.eu mund, diskrecionin e tij absolut, mohon, ndalon ose tërheq nga ndonjë Përdorues çdo shpërblim ose promovim tjetër, ose anulon ndonjë politikë në lidhje me atë Përdorues, përkohësisht ose përgjithmonë.

Llogaritë Duplicate
Llogaria juaj duhet të regjistrohet në emrin tuaj ligjor; vetëm një llogari lejohet për përdoruesit dhe çdo llogari tjetër e hapur me të njëjtat të dhëna personale do të konsiderohet si "Llogari Duplicate". Llogaritë e dyfishta do të mbyllen nga ne menjëherë dhe të gjitha transaksionet e bëra në llogarinë e dublikuar do të kthehen. Sidoqoftë, çdo fitim ose shpërblim që keni fituar ose fituar gjatë kohës kur aktiviteti i llogarisë Duplicate ishte aktiv, do të humbet.

Llogaritë e krijuara nën emra të ndryshëm, por nga e njëjta familje, kompjuter ose duke përdorur të njëjtin informacion, numri i tillë i telefonit ose adresa e postës elektronike do të konsiderohet si "Llogari Duplicate". Megjithatë, çdo kufizim mund të hiqet pasi të kemi marrë konfirmimin se ka më shumë se një person unik në amvisëri, duke siguruar secilin person (mbajtës llogarie) kopje të ID-së së figurës dhe një projektligji të shërbimit.

Ndërprerja
Përdoruesi mund ta përfundojë këtë Marrëveshje duke njoftuar SlotsPlus.eu me shkrim në çdo kohë, me kusht që Përdoruesi të mos ketë borxh për SlotsPlus.eu për çfarëdo arsye.

SlotsPlus.eu rezervon të drejtën të ndërpresë anëtarësimin e Përdoruesit, në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye, në diskrecionin e saj të veçantë dhe në veçanti në rast të ndonjë aktiviteti që mund të dëmtojë SlotsPlus.eu dhe / ose anëtarët e tij duke përfshirë, por pa u kufizuar në, mashtrimit, abuzimit të shpërblimeve dhe promovimeve të tjera, pretendimeve të pavlerë dhe të pabazuar, dhe keqpërdorimit të softuerit të kazinosë.

Me përfundimin nga User ose SlotsPlus.eu si më sipër, SlotsPlus.eu rimburson Përdoruesin çdo fond, i cili mund të jetë në llogarinë e Përdoruesit mbi dhe mbi çdo shumë, e cila mund të jetë për shkak të SlotsPlus.eu (nëse ka). Sidoqoftë, rimbursimi nuk duhet të tejkalojë depozitën fillestare të bërë nga Përdoruesi.

Ndërprerja nga Përdoruesi ose SlotsPlus.eu si më sipër do të jetë pa paragjykim për rikuperimin nga secila palë të çdo shume të cilën e kërkon ligjërisht pala tjetër në bazë të kësaj Marrëveshjeje.

Ligji në fuqi / Juridiksioni
Kjo Marrëveshje, interpretimi dhe ekzekutimi i saj, si dhe marrëdhënia midis palëve, do të qeverisen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Mbretëria e Bashkuar.
Çdo kërkesë ose mosmarrëveshje që lind ose direkt ose indirekt nga kjo Marrëveshje, do të paraqitet në gjykatën kompetente të vendit të Panamasë, e cila gjykatë do të ketë juridiksion ekskluziv. Pavarësisht nga sa më sipër, SlotsPlus.eu do të ketë të drejtë të ndërmarrë çdo procedurë ligjore kundër Përdoruesit përpara gjykatës kompetente në juridiksionin e vendit të përdoruesit ose diku tjetër.

Ndryshimet
SlotsPlus.eu rezervon të drejtën për të ndryshuar këto Kushte dhe Afati kohore kur e sheh të arsyeshme. Përdoruesit këshillohen të shqyrtojnë këto Kushte dhe Afate jo më pak se një herë në muaj në faqen e internetit të SlotsPlus.eu në mënyrë që të konstatohet se cilat ndryshime, nëse ka, janë bërë.

KJO KËTU MARRËVESHJE ËSHTË SHUMË I PRANUAR DHE I NËNSHKRUAR NGA SlotsPlus.eu DHE NGA PËRDORUESIT SI NDAJ PARAGRAPHIT TË PARASHTRUES SIPAS NËN KUSHTET DHE KUSHTET E KËSHILLIT, DITËN NË TË CILIN SOFTUERI ËSHTË I INSTALIMUAR NGA USER.

Luaj lojëra elektronike plus

Kodet Bonus të Slots Plus Casino

Kuponat Gjithsej: 9,165
Të gjitha Bonuset nga
60x Wagering 550000 $ Maksimumi i Tërheqjes së Bonusit të Kazinosë Shtesë: 120 rrotullime të lira pa kazino depozitash në Lojërat Slot Surprise Playtech Surprise Surprise Surprise ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
50x Wagering 26000 $ Maksimumi i tërheqjes së bonusit shtesë: 222 € turneu i slotave ditore të freerollit në lojën e lojërave të fatit Mermaid Queen Rtg ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
60X Luaj Nëpër Kazino 601000 $ Max Bonus Bonus shtesë: 735 € Freeroll i turneve të Kazinosë në Spellance Spellance ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
50X Kërkesat e basteve EURO 960000 Max Bonus Bonus shtesë: 430 XNUMX turne i lojërave freeroll për celularë në Miliarda Simbat ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
77X Luaj përmes Kazinos 667000 EUR Max CashOut Bonus Extra Casino: 620 € falas kazino chip në Carousel ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
33X Luaj me 382000 € Bonus Exclusive i Tërheqjes: 175 Spin Pa pagesë nuk ka asnjë depozitë në League League ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
40X Kërkesat e basteve 156000 € Bonusi Ekskluziv i Tërheqjes Maksimale: 865% Bonus i ndeshjes së Kazinosë në Lojërat elektronike të Lojtarëve të Arkibaldit Afrika Hd Ndeshjet me Lojëra Botërore ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

55X Kërkesat e basteve 243000 € Bonus Special i CashOut Speciale: 22 dollarë turne të kazinove falas në Nights Of Fort Slots Spinomenal Casino Spinomen ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
65X Luaj Nëpër Kazino 592000 $ Max Bonus nga Ekskluzive e Bonusit të Kazinosë: 100 rrotullime falas në Bombë Qershi ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
35x Luaj Nëpër Kazino 109000 $ Bonus i Tërheqjes Maksimale: $ 805 Turneu i Kazinos në Steam Tower ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
33x Kërkesat e basteve 639000 Euro Max CashOut Ekskluzive e Bonusit të Kazinosë: 625% Regjistrim bonus i kazinosë në Wonder Woman ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

40X Luaj përmes 461000 € Bonusi i veçantë i tërheqjes maksimale: 2170 € Pa bonus të depozitave të kazinove në Slots Dog Pound Dogs Lojërat Riv Casino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
77X Kërkesat e basteve 162000 EUR Max Bonus Ekskluzive e Kazinosë Tërheqëse: 110 € çip pa pagesë në Lojërat Slot Foxium Lucky Bakery Lucky ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30x Luaj përmes Bonusit prej 66000 EUR të Max Tërheqjes Extra Casino Bonus: 365 € CHIP CASINO FALAS në Thor ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
77X Wager 942000 With Maksimumi i Tërheqjes së Bonusit të Kazinosë Shtese: 2920 no asnjë kazino bonus depozitimi në Gnome Sweet Home ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
65x Wager 254000 € Bonus ekskluziv i tërheqjes: 220 Rrotullime falas në Viz ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30x Wager 778000 Euro Maksimumi i mjeteve monetare nga Bonusi Ekskluzive e Kazinosë: 370 dollarë Paraja Falas për Casinomeister ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
55x Wager 268000 $ Maksimumi i Tërheqjes së Bonusit shtesë: 3785 $ pa bonus të depozitave të kazinosë në Lojërat e Lojëra elektronike Slim Reels Jack dhe Jill Microgaming ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
66x Wagering 322000 $ Max CashOut Bonus special: 250 $ Pa pagesë Cash në Mbretëreshën e Arit ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30x Luaj Nëpër Kazino EURO 15000 Bonus Ekskluziv i Tërheqjes: 222 Rrotullime falas në Paratë Magjike ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
55X Kërkesat e bastit 267000 EUR Bonus maksimal nga Ekskluzive: 495% Bonus i Parë i Depozitimit në Mbretërinë e Frutave ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

77X Luaj Nëpër Kazino 341000 dollarë Max CashOut bonus special: 1665 € Pa bonus depozitimi në Breakout ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
44X Luaj përmes Bonusit të Kazinosë Ekskluzive të Tërheqjes Maksimale prej 710000 €: 175 Pa pagesë Spins pa asnjë depozitë në Lojëra elektronike Diellore Cayetano Slot ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
55X Wager 335000 € Maksimumi i mjeteve monetare nga Bonus shtesë i Kazinosë: 450 € Tournament në Rrotullime mëkatare ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
55x Luaj përmes Kazinos 898000 € Maksimumi i parave të gatshme shtesë: 175 Rrotullime falas tani në Slot Machine Monster Mash Cash Habanero ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30x Luaj Nëpër Kazino 705000 $ Bonus maksimal i tërheqjes Ekskluzive e Kazinosë: 375% Ndeshje në një Kazino në Diner Of Fortune Lojëra Spinomenale të Kazinove Spinomen ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
50X Luaj Nëpër Kazino 697000 $ Maksimumi i parave të gatshme shtesë: 555 Euro Turneu në Naughty O Nice ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
35x Kërkesat e basteve 871000 Max Bonus shtesë të Kazinosë shtesë Cash: shtesë 1310 EURO Nuk ka asnjë depozitë në Tornado ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
60X Luaj Nëpër Kazino 875000 Max Maksimumi i mjeteve monetare shtesë: 230 Tournament në Leprechauns me fat Saucify lojëra elektronike për kazino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
44X Luaj përmes 296000 $ Bonus i posaçëm Bonus special: 610% Kazinoja më e mirë e bonusit për regjistrim në Lojërat elektronike të çastit Eggomatic ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Faqe 1 e 3061 2 3 ... 306