Red Ping Win screenshot
Ruaj RSS

Red Ping Win

Kryesor

Termat dhe Kushtet e përcaktuara më poshtë janë në fuqi që nga maji 5, 2017. Para përdorimit të faqes së internetit RED Pingwin, ju lutemi lexoni me kujdes kushtet dhe kushtet. Fakti i përdorimit të faqes së internetit konfirmon pëlqimin tuaj me Termat dhe Kushtet.

Faqja e internetit redping.win është në pronësi dhe operohet nga Direx NV, një kompani e regjistruar dhe themeluar sipas ligjeve të Curacao, me numër regjistrimi 131879 dhe adresën e regjistruar në Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curaçao dhe dega e saj tërësisht në pronësi Direx Limited, me adresë të regjistruar në Stasinou 1, MITSI Ndërtesa 1, Kati 1st, Banesë / Zyra 4, Plateia Eleftherias, Nikosia, Qipro. Direx NV është regjistruar zyrtarisht nga Qeveria e Kuraçao si një Ofrues i Informacionit i autorizuar ligjërisht për të kryer operacione online të lojrave nga Kuraçao. Licencimi dhe mbikëqyrja e lojrave në distancë ofrohet nga Antillephone NV

NDRYSHIMET E TERMAT DHE KUSHTET

Termat dhe Kushtet e tanishme mund të ndryshohet nga Casino kur ndodh nevojë të tillë. Kazino do të njoftojë lojtarët e çdo ndryshim të rëndësishëm me email. Megjithatë, ju lutem vizitoni faqen Termat dhe kushtet rregullisht për të kontrolluar për ndryshimet e mundshme.

KUSH MUND TË PLAY

Faqja e internetit pranon lojtarë vetëm nga ato vende dhe rajone gjeografike ku lojrat e fatit në internet është e lejuar me ligj. Është përgjegjësia e vetme e lojtarit për të pyetur rreth ligjeve ekzistuese e lojërave të fatit dhe rregullat e juridiksionit të dhënë para vendosjes baste në faqen e internetit. Faqja e internetit e pranon vetëm lojtarë të rritur (mosha minimale është 18) dhe lojtarët të cilët kanë arritur moshën e përcaktuar nga juridiksioni i vendit lojtarit të banimit si të drejtë për lojrave online. Është përgjegjësia e vetme e lojtarit për të pyetur në lidhje me ligjet ekzistuese dhe rregullat e juridiksionit të dhënë në lidhje me kufizimin e moshës për kumar online. Kazino rezervon të drejtën për të kërkuar prova të moshës nga lojtar dhe kufizojnë qasjen në faqen e internetit ose pezullojë llogarinë e lojtarit për ata lojtarë që nuk arrijnë të përmbushur këtë kërkesë.

Nëse jeni një lojtar nga Mbretëria e Bashkuar, SHBA ose ndonjë prej shteteve të saj, Spanjë, Holanda, Izraeli, Franca, Guadeloupe, Martinique, Guiana Franceze, Réunion, Mayotte, Shën Martin, Polinezia Franceze, Wallis dhe Futuna, Kaledonia e Re (si dhe territoret e këtyre vendeve), ju nuk do të lejoheni luaj lojra të fituara me para të vërteta.

Monedhat pranuar:

Faqja e internetit lejon të luash për valutë:
EUR;
USD;
RUB;
NOK;
AUD;
CAD;
NZD;
PLN;
BTC;
ETH;
LTC;
BCH;
DOG;

TARIFAT DHE TAKSAT

Lojtari është plotësisht përgjegjës për pagimin e të gjitha taksave dhe taksave të aplikuara për fitimet sipas ligjeve të juridiksionit të vendbanimit të lojtarit.

rregullat e lojës

Lojtar konfirmon se ai / ajo e di dhe kupton rregullat e lojrave të ofruara nga faqja e internetit.

Ju lutem mbani në mendje që disa lojëra mund të mos jenë të disponueshme në disa juridiksione, siç kërkohet nga politikat e ofruesve të lojërave që mund të ndryshojnë herë pas here.

NetEnt nuk janë në dispozicion për Afganistan, Shqipëri, Algjeri, Angola, Australi, Kamboxhia, Ekuador, Guajana, Hong Kong, Indonezi, Iran, Irak, Izrael, Kuvajt, Laosi, Myanmar, Namibia, Nikaragua, Koreja e Veriut, Pakistani, Panama, Papua New Guinea, Filipine, Singapori, Koreja e Jugut, Sudani, Siria, Tajvani, Uganda, Jemeni, Zimbabve, si dhe Belgjika, Bulgari, Kanada, çek Republika, Danimarkë, Estoni, Francë, Itali, Letonia, Lituania, Meksika, Portugalia, Rumania, Spanja, Suedi, SHBA of Amerikë dhe Mbretëria e Bashkuar.

Përveç kësaj, seri Universal Monsters (Frankenstein, Nusja e Frankensteinit, Drakula, Mummy, The Wolf Man, Krijesë nga Laguna e Zezë, Njeriu i padukshëm), dhe Scarface janë vetëm në këto vende: Andorra, Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Brazili, Gjeorgjia, Islanda, Lihtenshtajni, Moldavia, Monako, Mali i Zi, Norvegji, Rusi, San Marino, Serbi, Zvicër, Ukrainë, Kroaci, Maqedoni, Turqi, Austri, Belgjikë, Bullgari, Qipro, Çeki, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Hungari, Irlandë, Itali, Letoni, Lituani, Luksemburg, Malta, Holandë, Peru, Poloni, Portugalia, Rumania, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Mbretëria e Bashkuar.

Lojërat nga Play'n GO nuk janë në dispozicion në vendet e mëposhtme: UK, Danimarkë, Maltë, Ishulli i Njeriut, Italia, Kroacia, Letonia, Lituania, Estonia dhe Rumania.

Lojtarët e vendeve në vijim nuk mund të fitojnë çmim të parë në ndonjë ndeshje nga NetEnt: Australia, Azerbajxhani, Kinë, Danimarkë, Indi, Izrael, Itali, Japoni, Malaysia, Katari, Federata Ruse, Spanja, Tajlanda, Tunizia, Turqia, Ukraina. Kazino do të bëjë përpjekje të arsyeshme për të parandaluar lojtarët nga këto vende për të arritur në lojëra, por nëse lojtarët nga ndonjë prej vendeve të deklaruara do të fitonin çmim të parë, fitimi i çmim i parë do të anullohet.

Përveç kësaj, Planet e majmunëve, Guns & Roses, Motorhead, Jimi Hendrix, Emoji Planet, Jumanji, Vikingët nuk janë në dispozicion në Australi, Azerbajxhan, Kinë, Indi, Malajzi, Katar, Rusi, Tajlandë, Tunizi, Turqi, Ukrainë.

Lojtaret nga Kanada nuk kane te drejte te luajne lojrat NYX.

DISCLAIMER E DETYRIMEVE

Lojtari është i vetëdijshëm për faktin se lojërat e fatit në faqen e internetit mund të të çojë në humbjen e parave. Kazino nuk është përgjegjës për çdo dëm të mundshëm financiare që rrjedhin nga përdorimi i internetit.
Kazino është duke marrë masa efektive për të mbrojtur të dhënat private lojtar nga çdo përdorim të paautorizuar dhe është vetëm duke e bërë atë në dispozicion të palëve të përfshira në ofrimin e shërbimeve të lojërave të fatit nëpërmjet internetit. Pavarësisht kësaj, Casino nuk është përgjegjës për mënyrën se si informacioni është trajtuar më tej nga palët e treta, për ofruesit e software shembull palës së tretë apo filialeve. Trajtimi i të dhënave private të lojtarit nga partitë është subjekt i termave dhe kushteve të këtyre partive, nëse ka.
Kazino nuk mban përgjegjësi për asnjë harduer ose softuer, defekte, jostabile ose humbur Lidhjet e internetit ose ndonjë gabim tjetër teknik që mund të kufizojë qasjen e lojtarit në faqen e internetit ose të parandalojë lojtarin nga një lojë e pandërprerë.
Disa rrethana mund të lindin kur një bast është konfirmuar, ose pagesa është kryer, nga ne në gabim. Në të gjitha këto raste Casino rezervon të drejtën që të anulojë të gjitha wagers e pranuara përmbajnë një gabim të tillë, apo për të korrigjuar gabimin e bërë ri-zgjidhjen gjitha wagers e në çmime më të sakta / përhapet / kushtet që duhet të ketë qenë në dispozicion në kohën që bast është vendosur në mungesë të gabimit.
Në qoftë se ne gabimisht kreditit llogarinë tuaj anëtare me fitimet që nuk i përkasin për ju, qoftë për shkak të një teknike, gabim në pay-tavolina, apo gabimi njerëzor apo ndryshe, shuma do të mbetet pronë e jona dhe do të zbriten nga llogaria juaj Anëtare. Nëse ju janë tërhequr fondet që nuk i përkasin për ju para se të na bërë të vetëdijshëm për gabim, shuma e paguar gabimisht do të (pa paragjykim ndaj mjeteve juridike dhe veprime të tjera që mund të jenë në dispozicion në ligj) përbëjnë një borxh nga ju për ne. Në rast të një kreditimi të pasaktë, ju jeni të detyruar për të na njoftoni menjëherë me email.
Kazino, drejtorët, punonjësit, partnerët, ofruesit e shërbimeve të saj:
nuk garanton se software apo interneti është / janë të përshtatshme për qëllimin e tyre;
nuk garanton se software dhe interneti janë të lirë nga gabimet;
nuk garanton se interneti dhe / ose Games do të jetë i mundshëm pa ndërprerje;
nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje, kosto, shpenzim apo dëm, qoftë direkt, indirekt, të veçantë, i rëndësishëm, të rastësishme ose ndryshe, që dalin në lidhje me përdorimin tuaj të internetit apo pjesëmarrjen tuaj në Lojëra.
Nëpërmjet kësaj ju pranoni të siguroj plotësisht dhe të mbajë të padëmshme Kazino, drejtorët, punonjësit, partnerët, dhe ofruesit e saj të shërbimit për çdo kosto, shpenzim, humbje, dëmtimet, pretendimet dhe detyrimet e shkaktuara sido që mund të lindin në lidhje me përdorimin tuaj të internetit ose pjesëmarrja në Lojrat.
Ju pranoni që Casino do të jetë final vendimmarrës nëse ju keni shkelur rregullat e kasinos, afatet ose kushtet në mënyrë që rezulton në pezullim tuaj ose të përhershme ndalon nga pjesëmarrja në faqen tonë.

PËRDORIMI I LLOGARISË lojtarit

Secili lojtar mund të krijojë vetëm një llogari personale të përdoruesit. Krijimi i llogarive të shumta të përdoruesit nga një lojtar mund të çojë në përfundimin e llogarive dhe pezullimin e të gjitha pagesave.
Lojtari nuk duhet të ofrojë qasje në llogarinë e tij të përdoruesit ose të lejojë përdorimin e faqes së internetit për ndonjë palë të tretë, duke përfshirë, por pa u kufizuar, tek të miturit. Faqja e internetit mund të përdoret vetëm për qëllime personale dhe nuk do të përdoret për asnjë lloj fitimi tregtar.
Çdo kthim, fitim ose shpërblim të cilin lojtari ka fituar ose ka arritur gjatë kohës kur Llogaria e Kopjimit ishte aktive mund të rimbursohet nga ne dhe lojtarët marrin përsipër të kthehen tek ne me kërkesë të fondeve të tilla të cilat janë tërhequr nga Llogaria Duplicate.

ANTI-FRAUD POLITIKA

Kazinoja ka politika strikte kundër mashtrimit. Nëse lojtari është i dyshuar për veprime mashtruese, duke përfshirë, por pa u kufizuar në: pjesëmarrjen në ndonjë lloj bashkëpunimi me lojtarë të tjerë, zhvillimin e strategjive që synojnë fitimet jofetare, veprimet mashtruese ndaj kazinove të tjera në internet ose ofruesit e pagesave, mohimi i disa pagesave të bëra, llojet e tjera të mashtrimit, ose që njihet se ka falimentuar në vendin e banimit të tij, duke dhënë informacion të pasaktë në lidhje me të dhënat personale gjatë regjistrimit
Kazino rezervon të drejtën të ndërpresë llogarinë e përdoruesit dhe të pezullojë të gjitha pagesat tek lojtari. Ky vendim është në diskrecionin e vetëm të Kazinosë dhe lojtari nuk do të njoftohet ose informohet për arsyet e veprimeve të tilla. Kazino gjithashtu rezervon të drejtën për të informuar organet rregullatore për veprimet e tilla mashtruese të kryera nga lojtari.
Kazino rezervon të drejtën për të mbyllur llogarinë tuaj anëtare dhe të kthejë ty "ekuilibrin e llogarisë", subjekt i zbritjes së akuzave përkatëse të tërheqjes, në diskrecionin absolut kasinos dhe pa asnjë detyrim të deklarojë një arsye ose dhënë njoftim paraprak.
Kazino rezervon të drejtën për të mbajtur pagesat, në qoftë se dyshimi apo dëshmi ekziston e manipulimit të sistemit kazino. akuza penale do të ngrihen kundër çdo përdorues ose ndonjë person tjetër (a), i cili ka / kanë manipuluar sistemin kazino, ose në tentativë për ta bërë këtë. Kazino rezervon të drejtën për të ndërprerë dhe / ose të ndryshojë asnjë lojë ose ngjarje që ofrohen në faqen e internetit.
Nëse përdoruesit bëhen të vetëdijshëm për gabimet e mundshme ose mungesa e plotësisë në software, ai / ajo pranon të përmbahen nga duke përfituar prej tyre. Për më tepër, përdoruesi pajtohet për të raportuar ndonjë gabim dhe mungesa e plotësisë menjëherë në Kazino. Nëse përdoruesi nuk i përmbush detyrimet e përcaktuara në këtë pikë, Kazino ka të drejtë në kompensim të plotë për të gjitha shpenzimet që lidhen me gabim dhe mungesa e plotësisë, duke përfshirë çdo shpenzimet e bëra në bashkëpunim me gabimit përkatës / paplotsueshmėrisė dhe njoftimit të dështuar nga ana e përdoruesit .
Gjithashtu çdo kthim, depozitat, fitimet apo shpërblimet që keni fituar apo përllogaritur gjatë në kohën kur Llogaria Duplicate ishte aktive do të konfiskohet nga ju dhe mund të bonifikuar nga ne, dhe ju do të kthehen tek ne mbi kërkesën të gjitha fondet e tilla të cilat kanë qenë tërhiqet nga Llogaria e Duplicate.
Nëse një lojtar ka kërkuar tërheqjen e fondeve, por shuma e basteve të bëra që nga depozita e fundit është më pak se 3x (tre) herë më i madh se depozitimit, Kazino rezervon të drejtën për të ngarkuar lojtar kostot e përpunimit të transaksioneve, duke përfshirë depozitat dhe tërheqjet. Ky vendim është në zgjedhjen e vetme të menaxhimit Kazino.
Kazino ka zero tolerancë për të luajtur avantazh. Çdo lojtar që do të përpiqet të përfitojë nga ofertat e mirëpritur në kazino apo promovime të tjera pajtohet që Kompania rezervon të drejtën për shpërblime të pavlefshme dhe fitime nga shpërblimet e tilla, për arsyet e:
përdorimi i kartave të vjedhura;
chargebacks;
duke krijuar më shumë se një llogari për të përfituar nga promovimet e kazinove;
dhënia e të dhënave të pasigurta të regjistrimit;
çdo veprim tjetër që mund të dëmtojë Kazinën.

depozitimit

Redping.Win ofron një shumëllojshmëri të metodave të pagesës. Ato përfshijnë kartat e kreditit dhe debitit VISA dhe MasterCard, si dhe portofolet e ndryshme të internetit. Ju lutemi të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në support@redping.win për të pyetur për mënyrat e pagesës që janë më të favorshme për vendin tuaj të banimit.
Ju mund të përdorni vetëm kartën tuaj personale të kreditit / debitit ose ndonjë metodë tjetër të pagesës për të financuar llogarinë tuaj. Emri që shfaqet në kartat e kreditit ose regjistrohet në llogaritë e pagesave të përdorura për depozita ose pagesa duhet të përputhet me emrin e regjistruar në llogarinë tuaj.
Ju lutem vini re se shuma minimale e depozitës është EUR 5 / USD 5 / NOK 50 / AUD 5 / CAD 5 / NZD 10 / PLN 20 / BTC 0.001 / BCH 0.01 / LTC 0.1 / DOGE 2500 / ETH 0.01 / RUB 100.

TËRHEQJA / POLITIKA E RIMBURSIMIT

Shuma minimale për tërheqje është USD 20 / EUR 20 / 200 30 / 30 / 35 85 / 2000 0.001 / 0.001 0.01 / 0.01 0.01 / XNUMX XNUMX / BTC XNUMX / BTC XNUMX / LTC XNUMX / DOGE XNUMX / ETH XNUMX
Shuma maksimale për tërheqje varet nga mënyra e pagesës që vendosni të përdorni. Nëse shuma e kërkuar e tërheqjes tejkalon kufirin e një sistemi të caktuar të pagesave, shuma do të tërhiqet në këste.
Ndërsa Casino do të përpiqet për të paguar tërheqjet menjëherë, disa tërheqjet mund të zgjasin më shumë se të tjerët. Kazino do të përpiqemi për të paguar tërheqjet brenda 1 ore, por në disa raste, tërheqjet mund të marrë më të gjatë; kjo në mënyrë të qartë do të thuhet kur ju zgjidhni një metodë e tërheqjes.
Për të tërhequr çdo fond virtual që është depozituar, ne kërkojmë që zinxhiri i bllokut të japë një minimum konfirmimi 1 të depozitimit tuaj të fundit, përpara se të bëhet tërheqja. Nëse depozitoni me një tarifë të vogël minerare, konfirmimi i 1 mund të shkojë deri në min. 20.
Nëse ju kanë depozituar nëpërmjet kartë krediti ose debiti dhe shuma e tërheqjes është e barabartë ose më e vogël me atë të depozituar, ne rezervojmë të drejtën për të paguar shumën e tërheqjes prapa në kartë krediti ose debiti. Nëse shuma e tejkalon një të depozituar, shuma më të madhe do të paguhet me anë të një prej metodave alternative të pagesës.
Kazino rezervon të drejtën për të kontrolluar identitetin e lojtarit para përpunimit pagesa dhe për të mbajtur tërheqje për kohën e nevojshme për të kontrolluar identitetin e lojtarit. Në rast të dhënave të rreme personale të ofruara nga lojtarët, tërheqja mund të refuzohet dhe llogari përdoruesi mund të ndërpritet. Lojtar do të informohet tij me e-mail.
Nëse fitoni një shumë që tejkalon limitin e tërheqjes mujore, Kazino rezervon të drejtën e ndarjes së pagesës në këste mujore në shumën maksimale të tërheqjes mujore derisa shuma të paguhet plotësisht.
Shuma maksimale e tërheqjes, e siguruar për një lojtar, është:
Nuk verifikohet - Dita: 500EUR, Java: 1250EUR, Muaji: 2000EUR
Verifikuar - Dita: 2000EUR, Java: 5000EUR, Muaji: 15000EUR.
VIP - tërheqja mbi kufirin është e mundur në marrëveshjen me kazino.
Nëse nuk është dhënë ndryshe në Termat dhe Kushtet promocionale.
Gamble përgjegjshëm dhe të moderuar.
Dokumentet do të kërkohen nëse përdorni disa ofrues të shërbimeve të pagesave, fitoni një bonus, të dyshuar në mashtrim në lojë, si dhe shuma fituese tejkalon vijën e lojtarit të verifikuar.
Kazino mbështet pagesa nëpërmjet Transferimit origjinal Kredive (tetor) nga Visa dhe nëpërmjet Transfer Pagesave nga Mastercard. Kërkesat shtesë janë se karta përkatëse e kreditit nuk është një kartë krediti të korporatës dhe kartë është lëshuar në një vend të mbështetur.
Për Visa, vendet në vijim nuk mbështeten: Bangladeshi, Kamboxhia, Hong Kongu, India, Indonezia, Japonia, Koreja, Macau, Malajzia, Nepali, Zelanda e Re, Pakistani, Filipinet, SHBA, Vietnam.
Për Mastercard, mbështeten vetëm vendet e mëposhtme: Andorra, Austria, Belgjika, Qiproja, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Franca, Gjermania, Gjibraltari, Greqia, Hungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Luksemburgu, Malta, Monako, Holanda Norvegjia, San Marino, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra, Turqia dhe Mbretëria e Bashkuar.
Ju lutem vini re se edhe për vendet e mbështetura Kazino nuk është në gjendje të garantojë kartë krediti përpunimit të suksesshëm të pagesave në të gjitha rastet, pasi bankat lëshojnë kartat e kreditit mund të bllokojë ose të refuzojë transaksione të tilla sipas dëshirës së tyre.
Ju lutem mend se monedha e brendshme që veprojnë e internetit është Euro. Ju nuk do të jetë në gjendje për të kërkuar një transferimin e bankës për pagesa USD. Të gjitha pagesat e transferit bankar janë të përpunuara brenda 3 (tre) ditë pune bankare. Nëse ju bëj në monedha të tjera, shuma zbritet nga kartën tuaj të kreditit mund të jetë më e lartë se parëndësisht shfaqet në kohën e transaksionit për shkak të konvertimeve të monedhës në anën e bankës suaj dhe / ose sistemit të përpunimit të pagesave e kasinos. Përveç kësaj, Casino nuk është një institucion financiar dhe kështu nuk duhet të trajtohet si i tillë. Llogaria juaj nuk do të ketë ndonjë interes dhe nuk ka konvertimit ose të këmbimit shërbimet do të ofrohen.
Të gjitha fitimet progresive çmim i parë do të paguhet në një këst në mënyrë të plotë.

LLOGARITË gjumë

Një Llogaria joaktive është një Llogaria Player cilin një lojtar nuk ka hyrë në ose identifikuar nga dymbëdhjetë muaj rresht. Nëse Llogaria juaj Player konsiderohet të jetë joaktive, Kazino rezervon të drejtën për të ngarkuar një tarifë mujore administrative të € 10 ose ekuivalentin në një tjetër monedhë (ose ekuilibrin aktual të llogarisë tuaj Player, në qoftë se më pak) për aq kohë sa bilancin e juaj Llogaria Player mbetet pozitive. Ju autorizoni Kazino për të debituar këtë tarifë nga llogaria juaj e Lojtarit në fillim të muajit pas ditës në të cilën Llogaria juaj Player konsiderohet joaktive, dhe në fillim të çdo muaji vijues që Llogaria juaj Player mbetet joaktiv. Kazino do të ndalet zbritur tarifën, nëse bilanci i llogarisë është zero ose në qoftë se llogaria është ri-aktivizuar.

ANKESE

Ju mund të kontaktoni shërbimin tonë të konsumatorëve në bazë të udhëzimeve të vendosura në faqen e internetit për të na dhënë ndonjë ankesë në lidhje me shërbimet tona.
Ankesat janë trajtuar në departamentin mbështetje dhe u shkallëzua në organizimin e Kazino në rastin që mbështesin personeli nuk zgjidhur rastin menjëherë. Lojtari do të informohet për gjendjen e ankesës në një nivel të arsyeshëm.
Në qoftë se mosmarrëveshja nuk është zgjidhur në nivelin e menaxhimit kazino, ju mund të kontaktoni një organ, autoritet i pavarur lojrave ose licensëdhënësit të listuara në faqen e internetit kazino.
Në rast të ndonjë mosmarrëveshjeje, ju pranoni se të dhënat e serverit do të veprojë si autoriteti përfundimtar në përcaktimin e rezultatit të çdo kërkesë.
Ju pranoni se në rast nuk ka gjasa të një mosmarrëveshjeje mes rezultat që shfaqet në ekranin tuaj dhe server lojë, rezultat që shfaqet në lojë server do të mbizotërojë, dhe ju pranojnë dhe pajtohen që të dhënat tona do të jetë autoriteti final per te percaktuar kushtet dhe rrethanat e pjesëmarrjen tuaj në aktivitetin përkatës lojrave online dhe rezultatet e kësaj pjesëmarrjeje.
Kur ne dëshirojmë që të lidhen me ju në lidhje me një mosmarrëveshje të tillë, ne do të bëjmë këtë duke përdorur ndonjë nga detajet e kontaktit tuaj.

Vetësi dhe Siguri

FSHEHTËSISË

Kazino Redping.Win është në përputhje me ligjet e mbrojtjes së të dhënave dhe privatësisë dhe po trajton të gjithë informacionin e klientit si rreptësisht konfidencial.

MBLEDHJA E TË DHËNAVE PERSONALE

Ne mbledhim informacione private të lojtarëve kur lojtarët regjistrohen brenda sistemit tonë, përgjigjen në komunikimin tonë, ose kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Informacioni mund të përfshijë emrin e lojtarit, datën e lindjes, adresën private, adresën e emailit, adresën IP, detajet e kartës së kreditit dhe debitit dhe disa të dhëna të tjera personale të informacionit. Të dhënat personale të lojtarëve janë në dispozicion të punonjësve të kazinosë Redping.Win, punonjësve të ofruesve të softuerit, sistemeve të pagesave dhe palëve të treta që ndihmojnë kazinën Redping.Win në ofrimin e shërbimeve të fatit për përdoruesit e fundit. Të gjitha palët të cilëve u është dhënë informacioni i lojtarëve e trajtojnë atë si konfidenciale sipas marrëveshjeve dhe ligjeve përkatëse. Të dhënat mbrohen plotësisht nga aksesi i paautorizuar.

INFORMATA MBI BILANCIN E PLAYERIT

Redping.Win po ruan informacionin mbi depozitat e lojtarëve, fitimet dhe cash-out si rreptësisht konfidenciale dhe nuk është duke e zbuluar atë tek ndonjë palë e tretë pa pëlqimin paraprak të lojtarit përveç nëse kërkohet ndryshe nga ligji.

PËRDORIMI I TË DHËNAVE PERSONALE PËR MARKETING

Redping.Win po përdor informacionin e lojtarëve për qëllime marketingu. Megjithatë, ne e respektojmë privacinë e lojtarëve. Nëse lojtarët nuk dëshirojnë të marrin ndonjë material promovues, ata mund të zgjedhin një opsion të tillë gjatë regjistrimit ose çregjistrimit në çdo kohë kur përdorin shërbimet e kumarit të kazinove Redping.Win.

POLITIKA KOKE

Faqen e internetit Redping.Win kazino po përdor cookies për të ruajtur preferencat tuaja dhe për të garantuar një eksperiencë më të këndshme të lojrave. Për çdo cilësim personal të personalitetit, lojtarët duhet të kontaktojnë ekipin tonë të ndihmës në support@redping.win.

SHPALLJA E TË DHËNAVE PERSONALE

Në rast se Casino Redping.Win zbulon se një lojtar ka marrë pjesë në çdo lloj veprimtarie mashtruese, si manipulimi i lojërave, mashtrimi i pagesave, dhënia e të dhënave personale të rreme, pastrimi i parave, përdorimi i kartelave të vjedhura etj., Kazino rezervon të drejtën të zbulojë të dhënat personale të një lojtari të tillë tek ndonjë palë e tretë ose ta bëjë atë publikisht të disponueshëm.

SIGURIA E TË DHËNAVE PERSONALE

Redping.Win është e angazhuar që 100% të sigurojë shërbime të lojrave të fatit për lojtarët për të siguruar që asnjë të dhënë nuk është vjedhur, humbur apo keqpërdorur. Ne zbatojmë arritjet më të fundit teknologjike për të siguruar sigurinë e të gjitha të dhënave personale të lojtarëve.

SSL TEKNOLOGJIA

Ne përdorim 128-bit SSL (Secure Socket Layer), teknologjinë preferuar nga shumë institucione ligjore dhe financiare, për të garantuar sigurinë e të gjitha transaksionet e kryera në faqen e internetit.

ANTI-FRAUD SYSTEM

Për më tepër, ne përdorim teknika të veçanta anti-mashtrim për të parandaluar çdo lloj të mashtrimit financiar në faqen e internetit. Çdo përpjekje e veprimeve mashtruese të rezultojë në ndërprerjen e menjëhershme të llogarisë lojtarit.

Qasje në llogarinë lojtar

Llogaria e lojtarit mund të ketë akses vetëm me ID dhe fjalëkalim unik të lojtarëve. Lojtari është përgjegjës për mbajtjen e informacionit të tij / saj të identifikimit të fshehtë dhe për t'u siguruar që nuk mund të arrihet nga një person tjetër.

SECURE PAGESA PËRPUNIMI

Ne vetëm punojmë me ofruesit më të njohur dhe trustable përpunimit të pagesave për të siguruar që depozitat dhe cashouts lojtarëve të trajtohen me kujdes dhe sipas standardeve përkatëse.

NETENT GAMES

Kur luani lojëra elektronike të kazinove të zhvilluara nga NetEnt, vlen edhe politika e privatësisë së NetEnt. Mund të gjendet këtu Politika e privatësisë së NetEnt

GAMING PËRGJEGJËS

Kumar në një kazino online është bërë kryesisht për qëllime argëtuese. Megjithatë, ka një përqindje të caktuar të njerëzve që humbasin kontrollin mbi veten e tyre, ndërsa kumar. Para fillimit të luajtur, është e rëndësishme që të kuptojnë se lojrave nuk do të shihet si një burim të të ardhurave ose mjeteve të shërimit nga borxhet. Është e dobishme për të mbajtur gjurmët e kohës dhe sasinë e parave të shpenzuara në një kazino online çdo ditë.
Përveç kësaj, si një lojtar, ju keni mundësinë për të vënë një kufi humbje në llogarinë tuaj (në mesin e kufijve të tjera të tilla si "Depozitë", "ftohjes Off", "Basti", dhe "Vetë-përjashtimit", që mund të aplikohet në "Përgjegjës Kumar "tab për profilin tuaj personal). Për të sqaruar funksionalitetin e këtij afati, humbja është e bazuar në depozitën e bërë nga lojtar dhe jo fitimet që i atribuohen shumën e depozituar. Nëse një lojtar për shembull depozitave € 50, ka një limit humbje prej € 10 dhe lojtari vazhdon dhe fiton € 1,000, lojtari ende mund të humbasin më shumë se € 10 të bilancit të € 1,000 si ajo e bazuar në depozitën e parë në vend të të fitimet.

Personal-KUFIJTE

Për t'ju ndihmuar në lojërat me përgjegjësi, ne ofrojmë funksionin Limits personale. Ju mund të vendosni kufizime për shumën që depozitoni, humbisni, bastni, shpenzoni në një lojë ose në aktivitetin tuaj të llogarisë në tërësi. Kjo funksionalitet mund të arrihet brenda llogarisë tuaj në seksionin "Limitet personale".

Kufijtë mund të ndryshohen në çdo kohë. Një rënie në limit do të hyjë në fuqi menjëherë, megjithatë një rritje mund të ndodhë vetëm pas konfirmimit të postës elektronike dhe vetëm pasi të kalojë kufiri i mëparshëm i të njëjtit lloj, me qëllim që të shmangen vendimet e nxituara. Nëse keni nevojë për informata ose ndihmë të mëtejshme në lidhje me limitet personale, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në support@redping.win.

Kufiri i depozitave. Një limit për depozitat tuaja për një ditë, një javë ose një muaj.

Limiti Humbje. Një limit për humbjet tuaja në kazino për një ditë, një javë ose një muaj. Ju lutem vini re se humbja bazohet në depozitimin fillestar dhe jo në fitimet që i atribuohen shumës së depozituar. Nëse për shembull ju depozitoni € 50, vendosni një Limit Humbje prej € 10 dhe pastaj vazhdoni të fitoni € 1,000, akoma mund të humbni më shumë se € 10 të bilancit € 1,000 pasi ajo bazohet në depozitimin fillestar në vend të fitimeve.

Bast Limit. Një kufi mbi shumën e fituar për një ditë, një javë ose një muaj.

Kufizimi i ftohjes. Mund të caktoni një periudhë ftohëse për javën 1, muajin 1, muajin 3 ose muajin 6. Përderisa kufiri është aktiv, nuk mund të depozitoni në Kazino dhe do të përjashtoheni nga të gjitha ofertat promocionale, edhe pse mund të tërhiqni fondet e mbetura gjatë kësaj periudhe. Periudha e ftohjes-off është aplikuar menjëherë në llogarinë tuaj. Pas mbarimit të llogarisë suaj automatikisht do të riaktivizohet.

Kufiri i Vetë-Përjashtimit. Ju mund të vendosni një Limit për Vetë-Përjashtim për muajin 6, muajin 9 ose vitin 1. Pas kësaj, Llogaria juaj e Lojtarit do të çaktivizohet menjëherë dhe do të përjashtoheni nga të gjitha ofertat promocionale për periudhën e caktuar. Ju nuk do të jeni në gjendje të depozitoni ose të tërhiqni fondet kur kufiri është aktiv. Pas mbarimit të llogarisë suaj automatikisht do të riaktivizohet.

Vetë-Exclusiom sipas kërkesës

Ju gjithashtu mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes në support@redping.win dhe na informoni në lidhje me vendimin tuaj për të ndaluar lojërat e fatit në faqen e internetit për një periudhë të caktuar kohore ose përgjithmonë. Ne do të marrim të gjitha masat për të bllokuar qasjen tuaj në llogarinë tuaj dhe sigurohuni që të mos merrni materiale promovuese.

NDIHMA për problemin GAMING

Nëse ju mendoni se ju fillojnë të shpenzimeve më shumë para se ju mund të përballojë, apo lojrave fillon ndërhyrë me rutinat normale tuaj të përditshme, masat e mëposhtme mund t'ju ndihmojnë:

Vetë-përjashtimit

Ju mund të kontaktoni Ekipin Mbështetës në support@redping.win dhe na informoni për vendimin tuaj për të ndaluar lojërat e fatit në faqen e internetit për një periudhë të caktuar kohore. Ne do të marrim të gjitha masat për të bllokuar qasjen tuaj në faqen e internetit dhe sigurohuni që të mos merrni materiale promovuese.

HELPIN E JASHTËM

Ju mund të kontaktoni ndonjë nga organizatat e mëposhtme për konsultime dhe mbështetje:
Kumari Anonim
Gamcare
Terapia bixhozit

Luaj Tanihttps://redping.win

Bonuse aktive

Total: 84
$ 4850 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Red Ping Win 45X Play nëpërmjet Kazino € 744000 Max TërheqjaSpecial Bonus: $ 1285 Nuk ka kod bonus depozitë për Heroes nordike ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

155% Bonus i depozitave në Red Ping Win 45X Luaj me CasinoEUR Bonus 872000 Max TërheqjeSporte Kazino shtesë: 270 Pa pagesë kazinonë në lojën e Ullirit Ngritja e Lojrave ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

130 Kazino Pa pagesë Spins në Ping Red 55x Wager € 744000 Max CashOutadditional bonus: 110 Pa pagesë Pa lundrues asnjë depozitë në Jackpot Jester Wild Nudge ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

435% Bonusin e parë të depozitave në Red Ping Win 44x Kërkesat e basteve € 593000 Bonus maksimal i tërheqjes Bonus shtesë: € 875 Daily freeroll slot në Titan Storm Slot Nextgen Gaming Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

200 nuk luan asnjë kazino depozituese në Red Ping Win 65X Bast 408000 Bonus Max CashOutextra: Eur 720 Bonus Depozitues në Jolly Roger Playn Go lojë me Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65 gjuan falas në Red Ping Win 55X Luaj Me Kazino £ 826000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: 25 Spins Pa pagesë në Paws Santa ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 220 Mobile freeroll slot në Red Ping Win 40x Bast $ 766000 Max CashOut bonus ekskluziv: EUR 4530 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Wild Shark ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 315 nuk ka kodin e bonusit të depozitave në Red Ping Win 35X Luaj me Kazino € 246000 Max TërheqjeShumë ekskluzive: $ 765 Turneu i Kazinosë Online në Vogëlspektimet e Mëdha 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

66 Pa pagesë Rrotullime në Red Ping Fitoni 77x Kërkesat për bast $ 638000 Maksim prej cash outextra Bonus: 65 Besnikëritë Pa pagesë! në Red Chili Hunter Pragmatic ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

155 Kazino falas luan në Red Ping Win 45x WageringEUR Bonus 552000 Max CashOutExtra Kazino: $ 425 çip falas në Lojrat e Nonstop Gamesos Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Bonusi i 395% në Red Ping Win 50x Kërkesat e basteveNjë bonus 334000 Max cash outexclusive: 220% Bonusin e bonusit të kazinosë në Vezë Pashkëve ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 665 Çip i lirë në Red Ping Win 66X WagerEUR 414000 Max CashOutspecial bonus: 235% Bonusin e parë të depozitës në Jumbo Joker ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 77 Casino turneu freeroll në Red Ping Win 77X Luaj Nëpërmjet Kazino € 474000 Max CashOutAdditional Casino Bonus: € 235 Kazino chip në Mermaid Gold ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 845 Mobile freeroll slot në Red Ping Win 44x Luaj me £ 29000 Max CashOutAdditional Casino Bonus: $ 430 çip i lirë në Dragons Misteri Lojë Stack Logic Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

755% Bonusin e parë të depozitave në Red Ping Win 77X Play nëpërmjet Kazino $ 331000 Max CashOutExtra Bonus: $ 85 Mobile freeroll slot në Thesaret e Trojës lojë Igt Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 660 Kazino pa pagesë në Red Ping Win 30x Wagering € 958000 Maksimumi i Tërheqjes shtesë: $ 815 Turneu në Kazino Online në Jurassic World ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 1345 nuk ka bonus të depozitave në Red Ping Win 66X Kërkesat për bast $ 549000 Max cash outPoker Bonus shtesë: EURO 1680 Nuk ka depozitë në Tesoro Del Amazonas ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 333 Mobile freeroll slot në Red Ping Win 65X Luaj me € 386000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: 755% Bonus fitimi i depozitave në Slot Machine Tre Stooges Pariplay ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

265 FREE Rrotullime në Red Ping Win 77X Play nëpërmjet Kazino € 990000 Tërheqja maksimale Bonus i veçantë: Eur 2060 JO KASINO BONUS DEPOZITË në Bingo Slots Topgame Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

830% Bonus i Mirëseardhjes në Red Ping Win 45x WagerEURO 990000 Tërheqja Maksimale Bonus shtesë i Kazinosë: € 1920 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Glitz ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 2040 Bonus në Depozitë në Red Ping 55x Wagering Çmimi 457000 Maksimumi Plus i Kazinosë: Bonus i Bonusit të Kazinosë 740 në Akull Dice Egt Kazino Kazinoje ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 555 Online Turneu i Kazinove në Red Ping Win 50X Wagering $ 494000 Maksimumi i Tërheqjeve Special: $ 615 Casino Chip në Jackpot Block Party ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

930% Match kazino bonus në Red Ping Win 66X Luaj me Kazino € 916000 Max cash out Bonus shtesë: EUR 580 Kazino chip në Wildfruits Endorphina ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 625 Bonusin e Depozitave të Kazinosë në Red Ping Win 45X Luaj Me Kazino £ 844000 Tërheqje Maksimale Bonus Extra Bonus: Bonus 310% në Reely Roulette ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 3030 NUK KA DEPOZITI CASINO BONUS në Red Ping Fitoni 60X Wagering £ 192000 Max TërheqjeShumë ekskluzive: Euro 99 Casino Chip në Cash Galaktik ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 365 CHIP FALAS në Red Ping Win 44x Luaj me Kazino $ 933000 Bonus Maksimal i Tërheqjes shtesë: Eur Ticket 410 Kazino falas në Knights Life ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

290 rrotullon falas në Red Ping Win 30X WagerEURO 69000 Max Bonus CashOut shtesë: 260 rrotullime falas në Gunslinger ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 485 çip i lirë i kazinove në Red Ping Win 60x Luaj me Euron 413000 Paratë maksimale jashtë Bonusit ekskluziv: EUR 660 Freeroll në turneun e kazinove në Fronter Final ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 4795 JO DEPOZITIMI BONUS në Red Ping Fitoni 40x Kërkesat për bast $ 711000 Tërheqja maksimale Bonus ekskluziv i kazinosë: $ 665 Pa pagesë në arkë të shpejta Microgaming Slots kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 690 Free Chip në Red Ping Win 45x Luaj Nëpërmjet Kazino $ 536000 Max cash out Bonus ekskluziv: 965% Ndeshja në një kazino në Flakëruesin e Fruta ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 980 Casino Tournament në Red Ping Fitoni 44X Wager € 912000 Max cash extraextra bonus: $ 1830 JO DEPOZITIMI BONUS KODI në Club 2000 Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 2290 nuk ka bonuse në kazino të depozitave në Red Ping Win 60x Luaj me € 923000 Paratë maksimale të bonusit shtesë: EURO 3125 Nuk ka bonus depozitues në Lojën Lucky Queen Wazdan Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35 Kazino Pa pagesë Spins në Red Ping Win 65x WageringEur 71000 Max para shtesë jashtë cash: £ 425 Casino Tournament në Multistake ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

65% Regjistrohu Bonus kazino në Red Ping Win 45x Bast € 701000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: 825% Bonus më i mirë për tu regjistruar në Gold Train ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 88 CHIP CASINO FALAS në Red Ping Fitoni 77x Play Nëpërmjet Kazinosë $ 713000 Maksimatë nga Bonuset ekskluzive: £ 4795 JO DEPOZITË në Dino Might Microgaming Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

70% Bonusin e parë të depozitave në Red Ping Win 50x Play nëpërmjet Kazino € 648000 Max CashOutexclusive bonus: 230 Besnikëritë Pa pagesë! në Diamond Valley ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 1810 Nuk ka Bonus Depozitimi në Red Ping Fitoni 77x Wagering $ 781000 Tërheqje Maksimale Bonus Exclusive: EURO 150 Mobile freeroll slot në Rising Sun Saucify Slots Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 695 FALAS Chip në Red Ping Fitoni 60x Wagering € 75000 Maksim bonus cash outextra: 125 Pa pagesë Spins asnjë depozitë në Stampede ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Bonus 160% në Red Ping Win 55x Luaj Përmes CasinoEURO 330000 Tërheqja Maksimale Bonus shtesë: $ 160 Turneu i Kazinove në Dy herë Paratë Ainsworth Kazino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 75 Daily freeroll slot në Red Ping Win 44X Kërkesat për bast € 749000 Max cash out Bonus ekskluziv i kazinosë: 395% Bonusin e bonove të kazinosë në lojë Win dhe Replay Wazdan Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 1275 Nuk ka Depozitë Bonus Kazinoje në Red Ping Win 35x Luaj Me Kazino $ 411000 Tërheqje Maksimale Bonus i Ekskluzive: € 660 çip i lirë kazino në Thesarin e Humbur Rrënojat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 555 Kazino e lirë e kazinove në Red Ping Win 40X Wagering € 277000 Tërheqja maksimale Extra Bonus Kazino: € 310 Chip falas në Hounds Firehouse ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 390 kazino falas në Red Ping Win 33X Luaj Përmes Kazinos € 686000 Maksimum të holla shtesë: € 455 FALAS Kazino Chip në Spartania ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 480 CHIP CASINO FALAS në Red Ping Win 44X Kërkesat e bastit $ 645000 Tërheqja maksimale Bonus i veçantë ekskluziv i kazinosë: 275 rrotullohet pa pagesë në kazino në lojën e lojës Taiga Playson ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

35 Rrotullime Lojalë Falas! në Red Ping Win 55X Wagering Bonus £ 400000 Max CashOutExtra: $ 3970 Bonus Depozitues në Lojrat e Kazinove të King Arthur Ash ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 165 Tournament në Red Ping Win 33X Wager $ 658000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: EUR 1395 Nuk ka Depozitë Bonus Kodi mbi Bukurinë Transilvaniane ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 620 Kazino e Kazinove në Red Ping Win 44X Luaj Përmes Casino € 50000 Bonus Maksimal TërheqjeSpecialë: Eur 130 Lirë Bileta Kazino në Linjën e Partisë Playtech Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

135 Lidhjet e Lirë të Besnikërisë! në Red Ping Win 35x WagerEur 131000 Paratë maksimale të bonusit të posaçëm: £ 510 Casino Tournament në Super Cash Caribbean 1x2gaming Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 215 Free Tournament Kazino në Red Ping Win 40X Kërkesat për bast € 968000 Max CashOutexclusive bonus: 170% Bonus Bonus për Bonusin për të fituar një Pasuri ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 4045 Nuk ka Bonus Depozitimi Kodi në Red Ping Win 35X WageringEURO 604000 Tërheqja Maksimale Bonus shtesë: $ 850 Nuk ka kazino bonus depozitë në Ramses Book Bally Wulff lojë Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

135 Pa pagesë rrotullime në Red Ping Win 44x Play Nëpërmjet Kazino € 13000 Max CashOutexclusive bonus: $ 630 FALAS Chip në Syri i Lojë Amulet Isoftbet Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

310% Bonus i Mirëseardhjes në Red Ping Fitoni 45x Wagering $ 707000 Bonus Max outexclusive maksimale: 45 falas luan pa kazino depozitash në Bandits Cash ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 333 Free Casino Ticket në Red Ping Fitoni 33x Kërkesat për bast € 666000 Max CashOutextra bonus: £ 650 Mobile freeroll slot në Juicy Booty ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 270 FALAS Kazino Chip në Red Ping Fitoni 55X Wager $ 153000 Max TërheqjeShumë ekskluzive: € 895 Turneu në Kazino Online në Slots Totem Wild Cayetano Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 1325 nuk ka bonus depozitash në Red Ping Win 60x Luaj Nëpërmjet Kazino £ 444000 Max cash outextra Casino Bonus: 135 FREE Spins në Jewel të Arteve ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

690% Regjistrohu Bonus Kazino në Red Ping Fitoni 35x Wager € 471000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: 145% Bonus i depozitave në 4 Fitues Drejtime ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

595% Nuk ka Bonus Rregullash! në Red Ping Win 40X Luaj me Bonus $ 28000 Max CashOutSpecial: 265 Pafundime në Saloon me fat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 444 Free Tournament Kazino në Red Ping Win 77x Luaj me $ 126000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: $ 715 Tournament në Bell Of Fortune Playn Go lojë në lojë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

360% Nuk ka Bonus Rregullash! në Red Ping Win 77x Luaj Përmes Casino € 110000 Tërheqja MaksimaleExtra Bonus Kazino: EURO 550 Paratë e Lirë në Chilli Gold ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

230 Kazino falas luan në Red Ping Win 65X Luaj me € 404000 Max CashOutSpecial Bonus: $ 435 chip lirë në Thesaret e Trojës ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

130 Pa pagesë Spins nuk ka kazino depozituese në Red Ping 40x Kërkesat për bast $ 295000 Tërheqja maksimale Bonus ekskluziv: 780% Bonusin e kazinosë në kazino të lojërave të magjisë së magjistarit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 2340 nuk ka depozitë në Red Ping Win 35x Luaj me $ 475000 Tërheqje Maksimale Bonus Extra Kazino: $ 440 Casino chip në Hotshot Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

77 Rrotullime të lira në Red Ping Win 55X Luani Përmes CasinoEUR 343000 Tërheqja MaksimaleExtra Bonus i Kazinosë: EURO 1815 Nuk ka bonus depozitues në Slots Microgaming në Machu Picchu ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

155 luan falas pa kazino depozituese në Red Ping Win 40x Luaj me € 464000 Tërheqje maksimaleSpecial Bonus: 95 Besnikëritë Pa pagesë! në 50 kuaj Egt ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

970% Bonusin e parë të depozitave në Red Ping Win 55x Kërkesat e bastitEURO 167000 Bonus MaxUse shtesë: 15 kazino falas luan në Hot Game Microgaming ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Faqe 1 e 21 2

Bonuset e pabesueshme

Total: 0

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë bonus kazino