Screenshot Pantasia Casino
Ruaj RSS

Pantasia Casino

Luajtja në kazino, qoftë për luajtje argëtuese ose për luajtje reale, përbën një marrëveshje midis lojtarit dhe Kazinosë që lojtari të jetë i lidhur nga kushtet dhe kushtet e mëposhtme të përmbajtura këtu. Lojtari pranon se kjo është një marrëveshje e detyrueshme midis lojtarit dhe kazinosë dhe është marrëveshja e vetme që rregullon marrëdhënien e lojtarit me kazino, me përjashtim të të gjitha marrëveshjeve, deklaratave dhe përfaqësimeve të tjera.

Çdo klauzolë e përfshirë në këto kushte dhe kushte duhet të jetë e ndarë dhe e ndashme nga secila prej të tjerave. Nëse ndonjë klauzolë është e pavlefshme, e pavlefshme ose e pazbatueshme për çfarëdo arsye, kushtet dhe kushtet e mbetura do të mbeten me fuqi dhe efekt të plotë.

Kushtet dhe Kushtet e mëposhtme rregullojnë përdorimin e internetit të Pantasia dhe kazinës online:

PËRMBAJTJA E WEBSITE DHE CASINO

Të gjitha softuerët dhe përmbajtjet e uebit të gjetur në faqen e internetit të Pantasia janë të drejta autori në Kazino ("Materiale të Licencuara"). Të gjitha materialet e licencuara që paraqiten në mënyrë vizuale ose të dukshme për lojtarin janë vetëm për përdorim personal dhe mbeten pronë intelektuale e Kazinosë. Asnjë lojtar nuk do të marrë asnjë të drejtë në të gjitha ose në ndonjë pjesë të materialeve të licencuara përveç të drejtës për të përdorur materialet e licencuara në përputhje me këtë Marrëveshje.

OBLIGIMI I PLAYERIT

Duke u bërë anëtar (lojtar) i kazinos, kuptoni plotësisht dhe pranoni të respektoni të gjitha rregullat, afatet dhe kushtet e parashtruara nga Kasino herë pas here. Është përgjegjësi e lojtarit të mbajë deri në datën me këto rregulla, terma dhe kushte pasi ato janë subjekt i ndryshimeve periodike. Ju duhet të kuptoni dhe pranoni që ne nuk jemi në gjendje t'ju ofrojmë këshilla ose garanci ligjore.

Lojtarët e kazinosë duhet të jenë me një minimum 18 vjeç. Juridiksione të ndryshme përmbajnë rregulla të ndryshme që kanë të bëjnë me lojërat e fatit në internet. Është përgjegjësi e lojtarit të sigurojë, para se të regjistrohet në kazino dhe të pajtohet me këto kushte dhe kushte, që ata të mos shkelin ndonjë rregull në juridiksionin në të cilin ata jetojnë. Për shkak të natyrës së internetit, nuk është e mundur që Kazino të kufizojë qasjen në faqen e saj të internetit në ato juridiksione në të cilat ai bën biznes. Shërbimet dhe produktet e përshkruara në këtë faqe mund të mos kenë të drejtë për kërkesë në juridiksionin tuaj. Nëse jeni duke hyrë në këtë faqe interneti nga një juridiksion i tillë, nuk duhet të konsideroni asgjë në këtë faqe si një ofertë për të shitur ose si një kërkesë për ofertë për të blerë ndonjë produkt ose shërbim nga Kompania. Kjo faqe është për përdorim vetëm nga persona që banojnë në juridiksione ku mund të ofrohen legalisht produktet dhe shërbimet e Kazinos.

Në krijimin e një llogarie dhe duke u bërë lojtar në kazino, qoftë për luajtje argëtuese apo për luajtje reale, ju garantoni vërtetësinë dhe saktësinë e të gjitha informacioneve që dorëzoni. Nëse përcaktohet nga Kazinoja se çdo informacion që i është dhënë nga lojtari është i rremë, Kazino rezervon të drejtën për të pezulluar llogarinë e një lojtari së bashku me të gjitha paratë që lidhen me të. Llogaria do të mbetet e pezulluar deri në kohën kur Casino ka vendosur në diskrecionin e saj të vetëm se informacioni i lojtarit është autentik dhe i saktë.

Casino rezervon të drejtën për të refuzuar anëtarësimin në kazino për çdo kërkues ose për të pezulluar privilegjet e luajtur një anëtari ekzistues pa arsye dhe në diskrecionin e vetëm të Kazinosë.

Në vendosjen e basteve në kazino, lojtari e kupton se ky është përfshirja e tyre vullnetare dhe është e barabartë me lojrat e fatit. Pjesëmarrja mbart rrezikun e humbjes së parave dhe në asnjë rast nuk Casino do të jetë përgjegjës për humbjet apo dëmtimet e çfarëdo që ka ndodhur nga Player në lidhje me përdorimin e lojtarit nga kazinoja.

Përdorimi i pajisjeve elektronike, mekanike, robotike ose të tjera për të bërë vendime automatike automatikisht është e ndaluar me vendosmëri. Nëse Casino zbulon se një lojtar ka shkelur këtë term, veprimi mund dhe do të merret duke përfshirë ndalimin e lojtarit nga promovimet dhe / ose luajtjet e ardhshme, konfiskimin e fitimeve neto dhe ofrimin e një informacioni të tillë në një bazë të dhënash të industrisë së kazinove lojtarë të kufizuar.

Duke luajtur ndonjë lojë në kazino, lojtari garanton që lojtari është i njohur me rregullat e lojës së tillë dhe pranon se rregullat e secilës lojë janë në dispozicion përmes përdorimit të ndihmë në kazino.

LLOGARITË & LIGJORE

Kazino lejon vetëm një llogari kazino për çdo familje në secilin prej kazinove të tij.

Për shkak të një histori të madhe të abuzimit promovues, lojtarë nga Danimarkë, Kinë, Japoni, Poloni, dhe Izraeli do të jetë i detyruar t'i përmbahet kërkesave të veçanta të ofertave për promovimet e ofruara. Këto mund të gjenden në tonë promovime terma dhe kushte.

Është përgjegjësi e lojtarit të mbajë të fshehtë numrin e llogarisë dhe fjalëkalimin. Kuptohet që të kesh ndonjë palë të tretë të përfshirë në llogarinë e kazinove online të një lojtari është një shkelje e kësaj marrëveshjeje. Lojtari merr përgjegjësinë e plotë dhe pranon të mos e mbajë Casino përgjegjës për humbjet ose dëmet që rezultojnë nga dështimi i lojtarit për të mbajtur llogarinë e tij të llogarisë dhe fjalëkalimin konfidencial.

Për të siguruar adresën e tyre të postës elektronike pas regjistrimit, lojtari pranon të marrë korrespondencë të rastësishme në atë adresë. Nëse lojtari nuk është më i interesuar në marrjen e këtyre emaileve, ata mund të çregjistrohen me anë të email-it të mbështetjes.

Duke siguruar adresën e tyre postare, lojtari pranon të marrë materiale të rastësishme prej kasetës. Nëse lojtari nuk është më i interesuar në marrjen e postës, ata mund të çregjistrohen nëpërmjet emailit të mbështetjes.

PRIZE & FITIM

Kazino rezervon të drejtën të kërkojë dokumentacionin me qëllim të verifikimit të identitetit para dhënies së ndonjë depozite me ose tërheqje nga llogaria e kazinos së lojtarit.

Një tarifë mund t'i ngarkohet lojtarit për të mbuluar pagesat e bëra me çek.

Një lojtar është i lejuar të tërheqë një maksimum prej $ 2000 USD nga fitimet e tyre në muaj nëse nuk është rënë dakord ndryshe me VIP Manager-in e tyre.

Lojtarët që fitojnë një shumë të konsiderueshme që konsiderohen të denjë për reklamim nga kazinoja, bien dakord që të jenë në dispozicion për çdo ngjarje të rregulluar nga Kazino në lidhje me atë fitore. Kazino gjithmonë do të respektojë privatësinë e lojtarit në këtë ngjarje.

Kazino rezervon të drejtën për të përdorur emrin tuaj të parë dhe fillimin e parë të mbiemrit tuaj (p.sh. John S.) në çdo njoftim kazino lidhur me rezultatet e fitimit.

Kazino rezervon të drejtën për të mbyllur llogarinë tuaj të kazinove pa njoftim paraprak. Çdo bilanc ose arkëtim në pritje gjatë këtyre anullimeve mund të ju kreditohet, megjithatë, kasino rezervon të drejtën për të konfiskuar çdo balancë ose arkë në pritje për arsyet e mëposhtme:

  1. Nëse kazino gjen prova që sugjerojnë që ju keni më shumë se një llogari aktive me kazino.
  2. Nëse emri në llogarinë tuaj të kazinosë nuk përputhet me emrin në kartën e kreditit që është përdorur për të bërë një depozitë në atë llogari.
  3. Nëse merrni pjesë në promovimin e Kazinosë dhe para të gatshme përpara se të përmbushni kërkesat e atij promovimi të veçantë.
  4. Nëse jepni regjistrim të gabuar ose mashtrues, llogari ose informacion identifikimi;
  5. Nëse nuk jeni në moshë ligjore.
  6. Nëse banoni në një juridiksion ku pjesëmarrja në lojëra të fatit në internet është e ndaluar ose e paligjshme.
  7. Nëse llogaria juaj e kazinosë po përdoret nga një person tjetër, qoftë me pëlqimin apo pa tuaj.
  8. Nëse jeni i lidhur me veprimtari mashtruese, dyshoni për mashtrim, duke luajtur si pjesë e një sindikate ose përdorni softuer me qëllim të keq, kompjutera apo sisteme të dizajnuara për të mundur kasinën.
  9. Nëse vrojtimet e modelit tuaj të lojës sugjerojnë se nuk po luani në frymën e lojës, ose me qëllim që luani me rrezik minimale në mënyrë që të fitoni para në bonus.
  10. Nëse keni ushtruar sjellje mashtruese, duke përfshirë, por pa u kufizuar në llogari të shumëfishta, pagesat e arkës në kazino të tjera rivale.

pyetjet

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mbrojtjen e të dhënave tona, politikat ose praktikat e privatësisë, ju lutemi na dërgoni email në support@pantasia.com Për të na kontaktoni me telefon ose postë ju lutemi shihni informacionin e kontaktit në Faqja mbështetja.

Luaj Tanihttp://pantasia.com