Slideshow Mobby Slots
Ruaj RSS

Kodet e Bonusit të Kazinosë Mobby Slots | Kazinoja më e mirë me lojëra elektronike Mobby Pa Bonus Depozitash | Slots Mobby Slots Kazino | Lojëra elektronike Kazino Lojëra të çastit Rrotullime të lira, 2020 #1

Slots Mobby është një kazino online e cila punon nën licencat e UK. Është nisur në 2016 dhe tani po shpejton platformat TOP rreth internetit. Lojërat e licencuara të Playson, Parlay Games dhe zhvilluesit e tjerë provojnë të jenë ato me kthim të lartë të 97%.

Programet e Bonus në Slots Mobby janë duke u zhvilluar gjatë gjithë kohës. Është e mundur që të merrni deri në 200% për depozitimin tuaj të parë. Gjithashtu ka turne dhe beteja për përdoruesit.

Seksioni kryesor këtu është një përzgjedhje slotesh. Pothuajse të gjitha videotrat mund të luhen si versione demo.

Ekziston një grup profesionistësh nga Slots Mobby:

 • vlerësim i mrekullueshëm sipas rishikimeve të lojtarëve;
 • certifikimit nga GamCare dhe GamblingJustice;
 • ngarkesa e metodave të pagesave për depozitat;
 • transaksione të shpejta dhe pak kufizime.

Ju mund të tërhiqni para me Skrill ose karta bankare që kufizojnë gamën, por nuk krijojnë probleme për lojtarët. Gjithashtu vini re se monedha e vetme këtu është GBP.

Slots Mobby është një konkurrent i ri për kazinotë të mëdha me lojëra të ndershme dhe dizajn të thjeshtë të internetit.


Mirë se vini në Termat dhe Kushtet e MobbySlots.com. Disa prej tyre janë paraqitur më poshtë dhe disa janë të gjetura diku tjetër në faqet tona të internetit. Ju do të gjeni lidhje me ta më poshtë. Këto terma dhe kushte janë efektive nga korriku 18th, 2016.

Ky seksion përmban informacionin ligjor që ju duhet të lexoni dhe pranoni nëse doni të përdorni ose përdorni ndonjë nga produktet dhe shërbimet interaktive të lojrave dhe shërbimeve të ofruara nga MobbySlots.com. Ne i quajmë këto produkte dhe shërbime në tërësi "Shërbimet e Lojërave". Ne i referohemi çdo lojëje individuale (bingo, kazino, lojëra elektronike etj.) Si një "Produkt i Lojërave".

Kur ju hyni dhe përdorni Shërbimet e Lojërave ju e bëni këtë në kushtet e një kontrate me ne që përbëhet nga përcaktimet kryesore të Termave 3:

 • Termat dhe Kushtet e Përgjithshme: të cilat zbatohen për të gjitha aspektet e Shërbimeve të Lojërave. Ju do t'i gjeni këto të paraqitura më poshtë;
 • Termat specifike të produktit: të cilat janë të organizuara duke iu referuar cilit prej produkteve dhe shërbimeve të lojrave tona po përdoret nga Klienti. Ju do të gjeni këto Kushtet specifike të produktit me produktin ose shërbimin përkatës të lojrave;
 • Rregullat e Lojërave ose Rregullat e Shtëpisë për produktet individuale: Ju gjithashtu do të gjeni këto Rregulla me produktin përkatës të lojrave.

Ju do të gjeni lidhjet më poshtë në seksionet kryesore të Termave dhe Kushteve të Përgjithshme. Gjithashtu, klikoni në lidhjen përkatëse të produktit në krye të kësaj faqeje për të hyrë dhe lexuar artikujt e ndryshëm në Termat dhe Kushtet specifike të produktit dhe Rregullat e aplikueshme të lojës ose Rregullat e shtëpisë.

Kur i referohemi "Termeve dhe Kushteve", pra ne do të thotë ato të termave të mësipërm që zbatohen në rrethanat (p.sh. Kushtet e Përgjithshme dhe Kushtet gjithmonë do të aplikohen, por nëse përdorni vetëm Bingo atëherë kushtet dhe kushtet specifike Bingo dhe Rregullat e Sistemit Bingo aplikoni, por jo ato që lidhen me produktet e tjera).

Ka edhe disa pjesë të tjera të tilla si Politika e Privatësisë, Politika Përgjegjëse e Lojërave të Fatit dhe aspekte të tjera që janë relevante dhe gjithmonë do të zbatohen dhe këto konsiderohen të jenë pjesë e Termave dhe Kushteve.

Nëse ka ndonjë mospërputhje në mes të Kushteve të Përgjithshme dhe çdo gjë tjetër, atëherë Kushtet dhe Kushtet e Përgjithshme mbizotërojnë.

KUSH JEMI NE

"Ju", "Juaj", "Klient" dhe "Lojtar" i referohen regjistrimit të klientëve tanë me ne për të hyrë dhe për të përdorur Shërbimet e Lojërave. "Ne" "Na" dhe "Lojra në Rrjet" i referohen anëtarëve të Grupit të Kompanive që ofrojnë Shërbimet e Lojërave përfshirë Parlay Games Inc dhe ofruesit e lojërave të palëve të treta.

Detajet e këtyre kompanive janë si më poshtë:

MobbySlots.com licencohet dhe rregullohet nga Komisioni i Lojërave të Fshehura në Mbretërinë e Bashkuar. Numri i Licencës 41297.

Kur regjistroheni, hapni, qaseni ose drejtojeni një llogari klientësh me ne (duke përfshirë marrjen dhe pranimin e pagesave), ju keni të bëni me Parlay Games Inc.

Ne përdorim faqet e internetit të ndryshme për të ofruar Shërbimet e Lojërave ("Websites").

Kryesore është MobbySlots.com. Ne mund të shtojmë ose të zëvendësojmë faqet e internetit dytësore ose të lidhur me kohë.

ZBATUESHMËRIA E TERMAVE DHE KUSHTEVE

JU DUHET TË LEXONI TERMAT DHE KUSHTET E PËRGJITHSHME TË PRODUKTIT DHE KUSHTET DHE RREGULLAT E HOUSE OSE GAME ME PARAJSISHËM PARA REGJISTRIMIT ME US, PRENOTONI DHE RUAJTENI ME TË GJITHA EMAILET E KONFIRMIMIT, TË DHËNAT PËR TRANSACTION, TERMAT E SPECIFIKUARA TË PRODUKTEVE DHE METODAT E PAGESËS SIPAS SHFRYTËZIMIT TUAJ SHËRBIMET E GAME. NE NUK DO TË FILE KONTRATËN TUAJ ME JU DHE NË DUHET TË PRINTONI JETË PËR REGJISTRIMET TUAJ.

Në veçanti, këto Terma dhe Kushte të Përgjithshme janë të gjata. Ju duhet të lexoni të gjitha ato që ju do të jeni të lidhur nga të gjithë. Megjithatë, për lehtësimin e qasjes, më poshtë do të gjeni lidhje me seksione që fokusohen veçanërisht në pjesë specifike të termave. Klikoni mbi këto lidhje për të hyrë direkt në ato seksione:

 1. Ju dhe përgjegjësitë tuaja
 2. Hapja e një llogari
 3. Të dhënat e identifikimit të klientëve dhe përdorimi i llogarisë së klientit
 4. Verifikimi i moshës dhe identitetit
 5. Pastrimi i parave dhe kontrolle të tjera të sigurisë
 6. Fondet Elektronike
 7. Tërheqjet dhe depozitat
 8. Llogaritë e klientëve të fjetur dhe joaktive
 9. Pezullimi & Mbyllja e Llogarisë
 10. Limitet e lojtarëve dhe Vetë-përjashtimi
 11. Vendosja e baste ose të bera
 12. Bastet e Vlefshme dhe Wagers
 13. Transmetimet kompjuterike dhe programet e numrit të rastësishëm të gjeneratorëve
 14. Security & Privacy
 15. Mbrojtja e të dhënave dhe të dhënat personale
 16. Mashtrimi, Bashkëveprimi, Sjellja e Papërshtatshme & Aktiviteti i paligjshëm
 17. Bonuset dhe Ofertat Promocionale
 18. Marrëveshja e Licencës dhe Pronësia Intelektuale
 19. Detyrim
 20. Ankesat dhe mosmarrëveshjet
 21. i llojllojshëm
 22. Ligji drejtues dhe juridiksioni
 23. Lojëra të përbashkëta, Tabela dhe Baza e të Dhënave
 24. Vendosja e bërjes së anulimit dhe tërheqjes

Këto Terma dhe Kushte duhet të lexohen me politika të tjera të sitit, sidomos Politikat tona të Privatësisë, Politikën e Përgjegjshme të Lojërave të Fatit dhe Llogarinë time. Ju gjithashtu do të gjeni Kushtet specifike të produktit dhe Rregullat e Shtëpisë me çdo Produkt të Lojërave. Klikoni mbi Produktin përkatës të Lojrave për të hyrë në këto objekte.

Është kusht për të hyrë ose për të përdorur Shërbimet e Lojërave që ju të pranoni Termat dhe Kushtet dhe ju konsideroheni se i keni pranuar duke klikuar "Aktivizo Llogarinë". Duke rënë dakord me Termat dhe Kushtet dhe / ose me përdorimin e vazhdueshëm të Web faqeve tona, ju jeni të detyruar nga kontrata që bëni.

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar Termat dhe Kushtet. Sidoqoftë, ne do të bëjmë përpjekje të arsyeshme për të siguruar që çdo ndryshim i rëndësishëm i Termave dhe Kushteve do t'ju njoftohet me një metodë të përshtatshme në varësi të shkallës së ndryshimeve të tilla (për shembull, me postë elektronike ose nëpërmjet një njoftimi të shquar në faqet e internetit).

Versioni i azhurnuar i Termave dhe Kushteve do të gjendet në vendin e duhur në Faqen përkatëse dhe do të jetë i arritshëm nëpërmjet lidhjeve.

Mbetet përgjegjësia juaj për të kontrolluar periodikisht Termat dhe Kushtet për të siguruar që ju të vazhdoni të pajtoheni me ta dhe ju këshillojmë të kontrolloni Kushtet dhe Kushtet çdo herë që të keni akses ose përdorni Shërbimet e Lojërave.

Nëse ndryshon Kushtet dhe Kushtet që ju nuk dëshironi të pranoni, ju mund të mos përdorni pjesën përkatëse të Shërbimeve të Lojërave ose të mbyllni llogarinë tuaj. Sidoqoftë, aksesi juaj i vazhdueshëm ose përdorimi i ndonjë prej faqeve të internetit do të konsiderohet si pranimi i Termave dhe Kushteve dhe çdo ndryshim i tyre si në kohën e hyrjes ose përdorimit, me përjashtim të rasteve kur ndonjë bast ose bast pranuar (por nuk u vendos) ose transaksione të tjera para kohës së ndonjë ndryshimi në Termat dhe Kushtet do t'i nënshtrohen Kushteve dhe Kushteve ekzistuese.

Nëse në çdo kohë nuk pranoni ndonjë ndryshim në Termat dhe Kushtet, ju duhet të përmbaheni nga përdorimi i Shërbimeve të Lojërave.

Këto Kushte dhe Afat janë në fuqi nga Mars 11th, 2016 dhe zëvendësojnë të gjitha Kushtet dhe Kushtet e mëparshme.

JU DHE PËRGJEGJËSITË TUAJ

 1. Ju na konfirmoni se jeni në krye të 18, ose plotësoni moshën ligjore për lojëra të fatit në vendin tuaj të banimit dhe ju pranoni se mund të jetë një kundërvajtje për ju të merrni pjesë në lojëra bixhozi nëse jeni nën 18 ose nën moshën ligjore në vendin tuaj .
 2. Ju na konfirmoni se keni aftësinë mendore për të marrë përgjegjësinë për veprimet tuaja dhe mund të lidhni një marrëveshje të detyrueshme me ne.
 3. Ju e kuptoni se punonjësit e Parlay Games Ltd, të licencuarit, distributorët, tregtarët me shumicë, filialet dhe filialet e tyre nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në Shërbimet e Lojërave përveçse për qëllimet e testimit, verifikimit etj.
 4. Ju pranoni që është përgjegjësia juaj për të siguruar përputhjen me ligjet e aplikueshme lokale ose kombëtare para se të regjistroheni me ne dhe / ose para se të merreni me ne, dhe ju pranoni se mund të ketë ligje specifike në vendin tuaj, vendin e banimit ose vendin nga të cilat bastet ose bastet tuaja janë ofruar për ne, të cilat ndalojnë lojrat e fatit.
 5. Ju na konfirmoni se nuk do të hyni ose nuk do të përdorni Shërbimet e Lojërave nga një juridiksion që ndalon një qasje apo përdorim të tillë ose nëse jeni shtetas i një shteti kombëtar që ndalon qytetarët e tij të marrin pjesë në lojëra të fatit (duke përfshirë, pa kufizim, SHBA of Amerikë dhe territoret dhe varësitë e saj).
 6. Ju pranoni që ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për shkeljen tuaj të ligjeve të zbatueshme lokale ose kombëtare.
 7. Ju pranoni që çdo propozim ose material i përcaktuar nga ne nuk përbën një ofertë, kërkesë ose ftesë nga ne për përdorimin ose abonimin e basteve, lojërave ose shërbimeve të tjera në çdo juridiksion ku aktivitetet e tilla janë të ndaluara me ligj.
 8. Ju pranoni që ne rezervojmë të drejtën, për çfarëdo arsye dhe në çdo kohë, të refuzojmë pagesën e fitimeve, të mbyllim llogarinë tuaj ose të pezullojmë aksesin në Shërbimet e Lojërave nëse zbulohet se shkelni këtë kërkesë.
 9. Ju pranoni që ne gjithashtu rezervojmë të drejtën për të bllokuar ofrimin e Shërbimeve të Lojërave në tërësi ose pjesërisht për çdo territor për çfarëdo arsye, pa paralajmërim.
 10. Ju konfirmoni se interesi juaj në Shërbimet e Lojërave është personale dhe jo profesionale dhe që ju merrni pjesë vetëm për argëtimin tuaj.
 11. Ju e kuptoni se duke përdorur Shërbimet e Lojërave ju mund të humbni para dhe ju pranoni përgjegjësinë e plotë për humbje të tilla.
 12. Ju pranoni dhënien e Shërbimeve të Lojërave nga kompanitë e ndryshme të identifikuara në këto Kushte dhe Afate.

HAPJA E NJË LLOGARI

 1. Ju duhet të hapni një llogari me ne (një "llogari të klientit" ose "llogari"). Llogaria e Klientit do t'ju mundësojë të merrni pjesë në produktet e ndryshme të ofruara në Shërbimet e Lojërave. Qasja dhe përdorimi i këtyre produkteve i nënshtrohet kushteve përkatëse të Produkteve dhe Rregullat e Lojërave ose Rregullat e Shtëpisë që ju keni pranuar duke hapur llogarinë tuaj të klientit.
 2. Çdo kartë krediti, kartë pagesë ose ndonjë metodë tjetër e pagesës që na dërgoni në lidhje me hapjen e një llogarie të klientit ose në çdo kohë të mëvonshme për përdorim në një Llogari duhet të jetë juaji dhe në emrin tuaj. Ne kemi të drejtë të supozojmë se po veproni kështu. Nëse përpiqeni të përdorni një kartë në emër të një personi tjetër, llogaria juaj mund të pezullohet derisa të merret kartela nga mbajtësi i kartës dhe autorizimi për të përdorur kartën.
 3. Fondet e mbajtura në llogarinë tuaj të klientit nuk janë subjekt i ndonjë marrëveshjeje specifike të mirëbesimit, por pranoni që kjo nuk do t'ju japë të drejtën për interesa që ne kemi të drejtë të mbajmë. Shihni "Fondet elektronike" për informacion shtesë.
 4. Vetëm një Llogarinë e Konsumatorëve lejohet për Klientin dhe Regjistrimi i Llogarisë së Klientit duhet të ekzekutohet nga ju personalisht. Ne rezervojmë të drejtën për të mbyllur çdo llogari të kopjuar të klientëve dhe për të bërë të pavlefshme çdo bast ose bast të vendosur nëpërmjet dyfishta të llogarive të klientëve. Ju mund të kërkoni një llogari të re të klientit duke na kontaktuar në [email protected] dhe duke dhënë arsyet për të kërkuar llogarinë e re. Nëse hapet një llogari e re e klientit (e cila është në diskrecionin tonë absolut), llogaria e vjetër e klientit do të mbyllet.
 5. Nëse fondet kreditohen gabimisht në llogarinë tuaj të klientit, ne do të kemi të drejtë të bëjmë përshtatjen e duhur për të. Nëse shfrytëzoni fondet e kredituara gabimisht për të vendosur bastet ose bastet, ne mund të anulojmë të gjitha bastet e tilla dhe të anulojmë fitimet sipas gjykimit tonë.
 6. Nëse tërheq fondet e kredituara gabimisht në Llogarinë Tuaj të Konsumatorëve, ju duhet të na rimbursoni në bazë të kërkesës dhe ne kemi të drejtë të përcaktojmë çdo shumë të mëvonshme që depozitoni me ne për të plotësuar këtë detyrim.
 7. Nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë në hapjen e një llogarie të klientit, ju lutemi kontaktoni Ekipin Mbështetës të Klientit.

INFORMACIONET E KLIENTIT TË LOGJISË DETAJE DHE PËRDORIMI I LLOGARISË SË KONSUMATORËVE

 1. Kur hapni një llogari të klientit, duhet të zgjidhni një emër përdoruesi dhe fjalëkalim që do të përdoret për të hyrë në llogarinë tuaj të klientit. Ju mund të ndryshoni fjalëkalimin tuaj në çdo kohë nëpërmjet MY ACCOUNT >> DETAJET E MIA
 2. Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi duhet të mbahen të sigurta. Ju jeni përgjegjës për këtë. Bastet dhe bastet e vendosura nga palët e treta, të vetëdijshëm për këto detaje, do të konsiderohen të vlefshme.
 3. Është përgjegjësia juaj e vetme të siguroheni që të gjitha informatat që na janë furnizuar nga ju, lidhen me ju personalisht, janë të sakta dhe të azhurnuara dhe se mbeten kështu dhe në rastin e informacioneve transaksionale siç janë depozitat apo tërheqjet, ajo pasqyron synimet tuaja.
 4. Ju nuk duhet të lejoni ndonjë person tjetër (duke përfshirë, pa kufizime, çdo person nën moshën e kërkuar për lojrat e fatit) për të përdorur llogarinë tuaj të klientit, të pranoni ndonjë çmim ose të merrni pjesë në Shërbimet e Lojërave në asnjë rrethanë.
 5. Nëse besoni se një palë e tretë ka marrë emrin tuaj të përdoruesit dhe / ose fjalëkalimin, duhet të kontaktoni menjëherë me Ekipin Mbështetës të Klientit; [email protected]
 6. Ju referoheni në Politikën tonë të privatësisë e cila zbatohet për informacionin tuaj

MOSHA DHE VERIFIKIMI I IDENTITETIT

 1. Kur vendosni nëse do ta pranoni kërkesën tuaj për një Llogarinë e Konsumatorit, ne mund të japim informacionin që na keni dhënë palëve të treta të autorizuara për të konfirmuar identitetin tuaj dhe / ose detajet e kartës. Ata do të kontrollojnë çdo hollësi që ua bëjmë të ditur atyre kundër çdo baze të të dhënave (publike ose private) për të cilën ata kanë akses dhe do të mbajnë një regjistër të asaj çeku.
 2. Ju pranoni që ne mund të përpunojmë, përdorim, rregjistrojmë dhe zbulojmë informatat personale që ju jepni në lidhje me kërkesën tuaj dhe që të dhënat e tilla personale mund të regjistrohen nga ne ose nga palët e treta tek të cilët ne kemi bërë zbulimin.
 3. Në veçanti, ne mund të dëshirojmë të verifikojmë çdo informacion që na jepni kur të aplikoni për një Llogarinë e Konsumatorëve ose të përpiqeni të bëni një tërheqje në mënyrë që të siguroheni se jeni 18 ose më shumë ose të plotësoni moshën ligjore për lojërat e fatit në vendin tuaj. Kjo mund të zbatohet veçanërisht kur identifikojmë përdorimin e një metode të pagesës që mund të jetë në dispozicion për individët nën moshën ligjore të lojërave të fatit dhe çdo përpjekje për të bërë një depozitë ose tërheqje mund të bllokohet derisa të përfundojmë me sukses procesin e verifikimit.
 4. Ne do të përpiqemi dhe do të bëjmë proceset tona të verifikimit në mënyrë elektronike, por nëse nuk jemi në gjendje ta bëjmë këtë, mund t'ju kërkojmë të na ofroni dëshmi të mëtejshme dokumentare dhe ju do të kërkohet që të na dërgoni prova të tilla brenda orës 72 të kërkesës sonë. Kjo mund të përfshijë t'ju dërgoni gjëra të tilla si një kopje me ngjyra në faqen e fotos së pasaportës suaj, patentë shoferi foto, letërnjoftim tjetër i miratuar nga qeveria dhe një kopje të një deklarate të fundit të shërbimeve, bankë ose kartë, një kopje të maskuar të kartës të përdorura për pagesa ose ndonjë dokument tjetër siç mund të kërkojmë në mënyrë të arsyeshme për këto qëllime.
 5. Ju nuk do të jeni në gjendje të hapni ose në disa raste të përdorni llogarinë tuaj ose të tërheqni ndonjë fitim derisa procesi ynë i verifikimit të jetë përfunduar në mënyrë të kënaqshme, si në lidhje me identitetin, detajet e kartës dhe moshën. Në çdo rast, nëse kjo nuk mund të bëhet, ne kemi të drejtë të pezullojmë Llogarinë tuaj të Klientit dhe t'ju ndalojmë nga lojrat e fatit ose tërheqja e fitimeve derisa këto kontrolle të jenë përfunduar në mënyrë të kënaqshme.
 6. Në veçanti, nëse verifikimi i moshës kontrollon në fund të fundit që ju tregon të jeni nën moshë, ne do t'i kthejmë të gjitha aksionet për ju, por nuk kemi asnjë detyrim për të paguar ndonjë fitim.
 7. Përveç kësaj, ne mund të kryejmë kontrolle të rastësishme të sigurisë në çdo kohë dhe ju pranoni që ne kemi të drejtë të kërkojmë dokumentacion shtesë për t'ju verifikuar në këtë kontekst.
 8. Për qëllime sigurie, si dhe për mbrojtjen tuaj, thirrjet telefonike, emailet, SMS dhe bisedat mbështetëse të drejtpërdrejta për Ekipet Mbështetëse të Klientit mund të regjistrohen dhe monitorohen.

VAZHDIMET KUNDËR PARAPIT DHE SIGURIME TË TJERA

 1. Sipas ligjeve në fuqi në lidhje me pastrimin e parave dhe çështje të tjera, ne mund të dëshirojmë të kryejmë kontrolle të veçanta dhe ne rezervojmë të drejtën për të refuzuar pranimin e depozitave dhe / ose pagimin e fitimeve deri në përfundimin e këtyre kontrolleve.
 2. Nëse dëshironi të tërhiqni fondet që tejkalojnë limitet tona ditore (detajet e të cilave mund të gjenden në seksionin tonë të Ndihmës), do t'ju kërkohet të kontaktoni ekipin tonë të pagesave. Ne rezervojmë të drejtën për të kërkuar dokumentacion të mëtejshëm nga ju në këto rrethana.
 3. Fondet e depozituara në Llogarinë e Konsumatorëve duhet të kenë origjinën nga një burim që nuk lidhet me aktivitete kriminale ose të paligjshme. Mund të kërkohet që të njoftojmë autoritetet përkatëse nëse bëhemi të vetëdijshëm për ndonjë depozitë nga burime të tilla.

FONDET ELEKTRONIKE

 1. Ne mbajmë fondet tuaja në llogarinë tuaj të klientit. Shuma e fondeve të pastruara që keni në dispozicion do të shfaqet kur të hyni në llogarinë tuaj. Ju pranoni që ne të mundësojmë dhënien e një informacioni të tillë për ju në Website (s).
 2. Ju pranoni që të gjitha pagesat dhe tërheqjet bëhen përmes këtij llogari të klientit. Azhurnimi financiar i llogarisë suaj të klientit do të bëhet nëpërmjet një rakordimi midis të dhënave mbi produktet e ndryshme dhe fondeve aktuale të mbajtura nga ne të cilat janë kredituar në llogarinë tuaj të klientit.
 3. Ne na kërkohet nga licenca jonë për të informuar klientët për atë që ndodh me fondet që ne mbajmë në llogari për ju, dhe masën në të cilën fondet mbrohen në rast të falimentimit.

Ne i mbajmë fondet e klientëve të ndara nga fondet e kompanisë në një llogari të veçantë bankare nga fondet e Biznesit. Kjo do të thotë se janë ndërmarrë hapa për të mbrojtur fondet e klientëve, por nuk ka garanci absolute se të gjitha fondet do të paguhen.

Kjo plotëson kërkesat e Komisionit të Lojërave të Lojërave për ndarjen e fondeve të klientëve në nivel: Mbrojtja Bazë; http://www.gamblingcommission.gov.uk/Consumers/Protection-of-customer-funds.aspx

TËRHEQJE DHE DEPOZITA

 1. Çdo referencë për pagesat ose tërheqjet nga llogaria e klientit janë referenca për pagesën tek ne dhe pagesa nga ne, të bëra përmes sistemeve dhe proceseve tona të pagesave kohë pas kohe.
 2. Ne ofrojmë disa metoda të ndryshme për të bërë një depozitë ose tërheqje nga llogaria e klientit. Detajet e mëtejshme mbi opsionet e pagesës që ofrohen aktualisht dhe çdo tarifë të lidhur, mund të gjenden në seksionin Ndihmë. Informacionet në lidhje me kufijtë e depozitave dhe të tërheqjes, kohën e përpunimit, kualifikimet dhe tarifat e përpunimit gjithashtu mund të gjenden këtu.
 3. Përveç kur kufizimet në tërheqje zbatohen në çdo kohë (p.sh. në lidhje me fondet që rrjedhin nga skemat e bonusit) ju mund të tërheqni fonde nga llogaria juaj e klientit jo më shumë se një herë në javë duke siguruar që të gjitha pagesat janë konfirmuar dhe keni plotësuar procedurat tona të verifikimit. Nëse dëshironi të bëni kërkesa më të shpeshta të riblerjes, mund të aplikohet një tarifë transaksioni duke zvogëluar shumën e shpengimit tuaj.
 4. Kudo që të jetë e mundur, fondet e tërhequra gjithmonë do të kreditohen përsëri në origjinën e depozitës nëse nuk jemi të ndaluar ose në pamundësi për ta bërë këtë, me ç'rast tërheqja juaj do të përpunohet duke përdorur një metodë alternative. Në raste të tilla ne rezervojmë të drejtën për të kryer verifikime të mëtejshme për qëllime sigurie dhe të paguani një tarifë aty ku është e aplikueshme.
 5. Ne nuk lejojmë transferimin e fondeve në mes të Konsumatorëve.
 6. Ju duhet të këshilloheni që disa kompani të kartës së kreditit kategorizojnë transaksionet e lojërave të fatit si 'para' dhe mund të marrin një pagesë fikse dhe / ose interesi nga data e pagesës.
 7. Aty ku bëni depozita dhe tërheqje të përsëritura pa luajtur në mënyrë proporcionale në një Produkt Lojëra (që do të përcaktohet në diskrecionin tonë të arsyeshëm), ne rezervojmë të drejtën për të kaluar pagesat bankare të lidhura me ju duke debituar llogarinë tuaj të klientit.
 8. Transferet bankare në dhe nga llogaritë bankare (depozitat dhe tërheqjet) tërheqin pagesa bankare, të cilat mund të ndryshojnë sipas shumës së parave të transferuara dhe duhet të plotësohen nga Klienti.
 9. Ne rezervojmë të drejtën për të ngarkuar një komision të arsyeshëm për çdo shkëmbim të monedhës që ndodh aty ku, sipas mendimit tonë të arsyeshëm, një nivel i duhur i lojës në një Produkt Lojëra nuk ka ndodhur në mënyrë që Konsumatori të konsiderohet të abuzojë luhatjet e kursit të këmbimit. Kurset tona të këmbimit valutor llogariten në përputhje me një normë ditore të ofruar nga www.xe.com.
 10. Ne nuk operojmë me llogari kredie.

Depozitat e bëra duke përdorur faturën e telefonit tuaj celular janë subjekt i rregullave të mëposhtme:

 1. Ju jeni në gjendje të depozitoni një maksimum prej £ 30 në ditë nëpërmjet faturimit të celularit ose kufizimeve të tjera të vendosura nga rrjeti juaj i telefonisë celulare ose nga autoriteti rregullator i Shërbimeve të telefonizuara.
 2. Nëse na këshilloni nga operatori i rrjetit tuaj celular për mospagesë, keqpërdorim ose nëse pagesa nuk pranohet nga operatori ose dyshojmë për ndonjë nga veprimet e lartpërmendura, mund të pezullojmë ose përfundojmë llogarinë tuaj dhe çdo fitim do të konfiskohet.
 3. Pas përfundimit të një depozite të suksesshme ju do të dërgohet një SMS që konfirmon depozitën tuaj. Ju lutemi të mbani një kopje të këtij njoftimi të transaksionit.

LLOGARITË E KONSUMATORËVE DORMANT DHE INAKTIVE

 1. Nëse nuk keni hyrë në llogarinë tuaj të klientit ose nuk keni pasur akses ose keni përdorur për një periudhë të vazhdueshme prej tre muajsh kalendarik, llogaria juaj e klientit konsiderohet të jetë në gjumë ose joaktiv. Në mënyrë të ngjashme, nëse ne kemi pezulluar llogarinë tuaj të klientit për arsyet e dhëna në seksionin e titulluar Pezullimi dhe mbyllja e llogarisë për një periudhë të tillë do të konsiderohet si në gjumë ose joaktiv.
 2. Çdo llogari e Konsumatorit që konsiderohet të jetë në gjumë ose joaktive do të administrohet në përputhje me ligjet ose rregulloret në fuqi.

PËRPUNIMI DHE MBYLLJA E LLOGARISË

 1. Në rrethana të caktuara, mund të duhet të pezullojmë llogarinë tuaj ose të hyni në paratë në llogarinë tuaj të klientit, që do të thotë se fondet tuaja mund të jenë përkohësisht të padisponueshme për ju që të përdorni ose tërhiqni.
 2. Një Llogari ose aksesi në të holla mund të pezullohet për një numër arsyesh, duke përfshirë këtu edhe se ku kemi arsye të besojmë që siguria e llogarisë suaj është shkelur ose Llogaria juaj po përdoret për çdo veprim të paligjshëm ose qëllim mashtrues (përfshirë paratë pastrim), ose nëse ka pasur ngarkesa në llogarinë tuaj, ose nëse kemi arsye për të besuar se jeni të përfshirë në bashkëpunim ose mashtrim të çfarëdo lloji ose jeni nën 18 ose në një juridiksion (ose qytetar të një juridiksioni) që siguron ofrimin e Lojrat Produkte për ju ose përdorimin tuaj të tyre të paligjshme.
 3. Ne do të përpiqemi dhe do të përfundojmë çdo hetim dhe do të merremi me shkakun e çdo pezullimi sa më shpejt të jetë e mundur në kontekstin e ndonjë detyrimi ligjor ose rregullator që mund të kemi, por derisa të bëhet kjo, mund të vazhdojmë pezullimin ose të zgjedhim të mbyllim llogarinë në diskrecioni i vetëm. Ne mund të vendosim një pezullim ose ta mbyllim llogarinë tuaj të klientit në çdo kohë (siç mund ta përcaktojmë sipas gjykimit tonë).
 4. Nëse pezullojmë një Llogarinë e Klientit ose kemi qasje në fondet në të, do të heqim kufizimet nëse paraqitni një ankesë dhe na ofroni prova të arsyeshme në lidhje me shqetësimet tona. Ju duhet të na ofroni një provë të tillë më së voni brenda tre (3) muajve nga data e pezullimit. Procedura për paraqitjen e një ankese është përcaktuar në seksionin e kryesuar me Ankesat dhe Kontestet më poshtë.
 5. Ne rezervojmë të drejtën për të mbyllur llogarinë e klientit në çdo kohë në diskrecionin tonë. Ne do t'ju japim njoftim të arsyeshëm para se të bëjmë kështu, përveç nëse rrethanat diktojnë që ne ligjërisht apo praktikisht nuk mund ta bëjmë këtë.
 6. Ju keni të drejtë të mbyllni llogarinë e klientit në çdo kohë, me kusht që Llogaria juaj të mos tregojë një ekuilibër për ne. Ju duhet të tregoni qëllimin tuaj për të mbyllur një Llogarinë e Konsumatorëve duke kontaktuar Ekipin Mbështetës të Konsumatorit tonë. Në këtë rast, do të dërgohet shuma që qëndron në kredinë e llogarisë suaj të klientit, me një metodë pagese të përcaktuar nga ne.
 7. Ju pranoni që pagesa e fondeve të depozituara do të konsiderohet shkelje e këtyre Kushteve dhe Kushteve dhe na jep të drejtë të pezullojmë ose mbyllim llogarinë tuaj të klientit dhe të ndërpresim marrëdhënien tonë me ju. Në raste të tilla ne rezervojmë të drejtën për të mbajtur çdo bilanc në llogari (duke përfshirë edhe në lidhje me fitimet) për të kompensuar çdo detyrim mbrapsht.
 8. Nëse për ndonjë arsye ju humbni të drejtën për fondet në llogarinë tuaj të klientit (p.sh. për shkak të veprimtarisë kriminale) fondet do të trajtohen në përputhje me ligjet ose rregulloret në fuqi.
 9. Duhet të jeni të vetëdijshëm se këto dispozita janë përveç dispozitave të tjera të përcaktuara në lidhje me ndonjë produkt të veçantë të lojrave (p.sh. në kushtet specifike të produktit ose në lojë ose rregullat e shtëpisë) dhe nëse ka konflikte do të zbatohen rregullat më kufizuese.

KUFIZIMET E DEPOZITAVE DHE VETËKUZULLIMI

 1. Kur depozitoni së pari me ne dhe në çdo kohë pas kësaj, ju keni të drejtë të vendosni një depozitë ose një kufi tjetër (p.sh. bast / bast / tabelë / humbje). Këto lehtësi ju janë vënë në dispozicion në përputhje me Politikën tonë të Përgjegjshme të Lojërave të Fatit dhe ju duhet të ndiqni procedurat e përshkruara atje. Konsumatorët duhet të theksojnë veçanërisht se pas caktimit të kufizimeve duhet të dalin dhe të regjistrohen në mënyrë që të jenë të sigurtë se limitet janë aktivizuar.
 2. Ne do të bëjmë të gjitha masat e arsyeshme për të siguruar që çdo kufizim që keni vendosur do të respektohet, por nuk jeni përgjegjës për ju nëse shmangni procedurat tona (p.sh. plotësoni llogarinë tuaj me fonde që tejkalojnë limitin tuaj).
 3. Përderisa shumica e Konsumatorëve janë në gjendje të gëzojnë lojrat e tyre të fatit, për një numër shumë të vogël të lojërave të fatit të Konsumatorëve pushon të jetë kënaqësi. Për ata Konsumatorë që dëshirojnë të kufizojnë lojrat e tyre, ne ofrojmë një strukturë të vetë-përjashtimit. Po ju referohemi edhe Politikës sonë të Përgjegjshme të Lojërave të Fatit, e cila nënvizon sa seriozisht e marrim këtë çështje dhe ndihmën që ne ofrojmë.
 4. Vetë-përjashtimi është një proces formal me të cilin ne pushojmë së ju lejojmë të keni ose të përdorni një llogari të klientit me ne për një periudhë kohore prej muajve 6 në mënyrë të përhershme, sipas kërkesës suaj. Ju gjithashtu mund të dëshironi të bëni një pushim nga lojrat e fatit për një periudhë të shkurtër, në të cilën rast mund të zgjidhni të keni një përjashtim të shkurtër (përjashtim të përkohshëm ose "Kohëzgjatja") midis periudhës 1 dhe muajve 3. Gjatë çdo periudhe përjashtimi, ne nuk mund të pranojmë asnjë depozitë ose bastesh / bastesh dhe as t'ju lejojmë të hyni në produktet tona të Lojërave.
 5. Pas skadimit të periudhës së përkohshme të vetë-përjashtimit, mund të na kontaktoni për të kërkuar që ne të hapim përsëri llogarinë tuaj të klientit, të cilën mund ta bëjmë sipas gjykimit tonë. Pas një kërkese të tillë, nëse e bëjmë rihapjen e Llogarisë suaj, do t'ju ofrojmë një periudhë ftohjeje në ditë 1 para se të keni përsëri akses në Shërbimet e Lojërave, gjatë së cilës ju mund të zgjidhni të mbani përjashtimin në vend. Pas periudhës së ftohjes, duhet të kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe të kërkoni përsëri përjashtimin tuaj ose të rihapni llogarinë tuaj, që ne mund të bëjmë sipas gjykimit tonë.
 6. Nëse ju vendosni të përhershëm të vetë-përjashtoni, ne do të mbyllim llogarinë tuaj të klientit dhe do t'ju kthejmë çdo ekuilibër dhe do t'ju heqim nga listat tona të postimeve. Pasi të përhershëm të vetë-përjashtoni, ne nuk mund ta ndryshojmë këtë proces për një minimum prej 6 muajsh nga data e vetëkualifikimit dhe ju nuk mund të aplikoni për të hapur një Llogari të re të Klientit.
 7. Nëse vendosni që përkohësisht të përjashtoni veten si mjet i një "Kohëzgjatja" për një periudhë prej muajsh ose më shumë, do të mbyllim llogarinë tuaj të klientit dhe do t'ju kthejmë çdo ekuilibër dhe do t'ju heqim nga listat tona të postimeve. Pasi ta përjashtoni vetë, ne nuk mund ta ndryshojmë këtë proces për një minimum prej 12 muajsh nga data e vetëkualifikimit dhe ju nuk mund të aplikoni për të hapur një llogari të re të klientit.
 8. Për të përdorur limitet e lojtarit tonë ose objektin e vetë-përjashtimit, duhet të keni hyrë në llogarinë tuaj të klientit. Ne do të veprojmë sipas kërkesës suaj në pranim dhe do t'ju konfirmojmë me email, në llogarinë tuaj të jashtme të postës elektronike, kur të vendosim përjashtimin. Ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të siguruar pajtueshmërinë me kërkesat e vetë-përjashtimit.
 9. Software-i është në dispozicion nga organizata të ndryshme për t'ju ndihmuar me vetë-përjashtim. Gjithashtu, mund të gjeni më shumë këshilla dhe informata rreth lojërave të fatit përgjegjës dhe mbrojtjes së të miturve dhe personave të pambrojtur në: www.gambleaware.co.uk dhe www.gamcare.com
 10. Duke zbatuar kontrolle të arsyeshme dhe masa mbrojtëse për të siguruar që ndërsa jeni vetë-përjashtuar, nuk mund të hyni në uebfaqet tona dhe nuk merrni materiale të marketingut për lojërat e fatit, ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për ju ose për ndonjë palë të tretë nëse jeni në gjendje të vazhdoni rrezikoj në faqet e internetit, ose nëse ndonjë material marketingu pa dashje ju dërgohet. Ju gjithashtu duhet të theksoni se vetë-përjashtimi nga Shërbimet e Lojërave nuk ju përjashton nga shërbime të tjera të ngjashme dhe gjithashtu duhet të ndërmarrni hapa për të përjashtuar veten nga ato. Ne nuk jemi përgjegjës nëse vazhdoni të shkoni në garë diku tjetër (qoftë në faqet e internetit të ndonjë faqeje tjetër apo në lokalet).
 11. Ne mund të kërkohet ligjërisht që të njoftojmë Komisionin e lojërave të fatit për çdo kërkesë të përhershme të vetë-përjashtimit. Këto kërkesa mund të kërkojnë që ne të zbulojmë emrin, emailin dhe informacionin përkatës të kontaktit.
 12. Ne do të konsiderojmë çdo veprim nga ju që përfshin ndryshimin e detajeve të regjistrimit ose hapjen e një llogarie të re të klientëve me të dhëna thelbësisht të njëjta, por të futur në formën e regjistrimit në një mënyrë tjetër, në një përpjekje për të anashkaluar një përjashtim, për shërbimet e lojës përgjithmonë.
 13. Në çdo kohë gjatë çdo aktiviteti të lojërave të fatit, pavarësisht nëse janë apo jo gjatë ndonjë periudhe vetëkualifikimi (nga vetja ose operatorët e tjerë), ne ju këshillojmë që të kërkoni ndihmë urgjente profesionale nëse jeni në ndonjë mënyrë të pakëndshme me lojrat e fatit tuaj.

VENDOSJA BETS OSE WAGERS

 1. Ju mund të bastni ose të bastni deri në shumën e depozituar në llogarinë tuaj të klientit duke përdorur një ose më shumë Produkte të Lojërave. Ne nuk operojmë me llogari kredie.
 2. Ju jeni i detyruar të kontrolloni që instruksionet e bastit ose bastit që dorëzoni janë të sakta përpara se të konfirmoni bastin ose bastin. Është përgjegjësia juaj për të siguruar që çdo bast ose bast i paraqitur nga ju reflekton synimet tuaja dhe ne nuk pranojmë përgjegjësinë për gabimet që mund të bëni.
 3. Kur një bast është ofruar nga ju dhe pranuar në një Produkt Lojëra, shuma korresponduese ngarkohet kundër llogarisë suaj të klientit.
 4. Në çdo kohë, aty ku ka ndonjë mosmarrëveshje në lidhje me detajet e ndonjë bast ose bast të vendosur në një Produkt Lojëra ose rezultatin e ndonjë bast ose bast, rekordet tona elektronike (të cilat janë pjesë e objekteve tona të rregulluara dhe të audituara teknike) do të mbizotërojnë.
 5. Disa ofrues të lojërave të palëve të treta mund të mos japin informacion të plotë për detajet e basteve për çdo transaksion dhe vetëm informacioni i përmbledhur është në dispozicion. Nëse keni një hetim mbi transaksionet e basteve dhe kërkojnë informata shtesë për një lojë të palëve të treta, ju lutemi kontaktoni mbështetjen e lojtarit.
 6. Nëse një klient zgjedh të përdorë një pajisje mekanike ose softuer për të luajtur në emër të tyre, menaxhmenti rezervon të drejtën për të mbyllur llogarinë pa paralajmërim.

VEPRIMET E VLEFSHME DHE WAGERS

 1. Çdo propozim ose informacion tjetër i vendosur nga ne në cilëndo pjesë të Shërbimeve të Lojërave nuk është një ofertë, por është një ftesë për Konsumatorët për të paraqitur një transaksion bast ose bast për t'u pranuar nga ne. Një bast ose bast konsiderohet të jetë i vlefshëm vetëm pas konfirmimit elektronik të pranimit. Vetëm atëherë është e vendosur në serverat tanë. Ky pranim demonstrohet me gjenerimin e numrit të Identifikimit të Hand ose Game ose transaksion tjetër ose referenca për luajtje.
 2. Ju pranoni që të dhënat e Shërbimeve tona të Lojërave do të jenë autoriteti përfundimtar në përcaktimin e vlefshmërisë dhe kushteve të çdo baste ose bastesh që vendosni dhe rrethanat në të cilat ato janë bërë.
 3. Ne rezervojmë të drejtën të refuzojmë të gjitha ose ndonjë pjesë të bastit ose bastit që na është ofruar, të pavlefshme bastin e pranuar ose bastin dhe mbajtjen e shlyerjes për çfarëdo arsye që justifikon një refuzim të tillë që anulon apo ndalon të tilla (por jo vetëm) nëse kemi arsye për të besuar :
  1. Ju jeni nën moshën ligjore për lojërat e fatit në vendin tuaj të banimit;
  2. Ju jeni të përfshirë në ndonjë aktivitet që sipas gjykimit tonë është i paligjshëm ose i papranueshëm, duke përfshirë mashtrimin, pastrimin e parave, marrëveshjet e fshehta, abuzimin e bonuseve, manipulimin e ndeshjeve ose mashtrimin e çdo lloji;
  3. Ju jeni në një juridiksion (ose qytetar të juridiksionit) që ju bën furnizimin e ndonjë Produkti të Lojërave ose përdorimin tuaj ilegal.
 4. Ne jemi të detyruar të paguajmë vetëm fitimet që janë fituar me të vërtetë në përputhje me këto Kushte dhe Afate. Të gjitha fitimet do të kreditohen në llogarinë tuaj të klientit.
 5. Në rast të ndërprerjes së lojërave për shkak të lidhjes së rrjetit, mosfunksionimit të lojës ose anomalisë tjetër që ndërpret rrjedhën e lojës, bastja fillestare e lojtarit do të kthehet. Mosfunksionimi i funksionit bllokon të gjitha pagat dhe lojërat.

TRANSMETIMET KOMPJUTERIKE DHE PROGRAMI I GAZETARIT TË NUMËR TË RANDOM

 1. Ju pranoni plotësisht që Shërbimet e Lojërave dhe ndërveprimi juaj me të varen nga funksionimi i kënaqshëm i sistemeve kompjuterike dhe rrjeteve, duke përfshirë mediat e komunikimit, dhe që një veprim i tillë nuk garantohet të jetë i disponueshëm ose i saktë ose i kënaqshëm në çdo kohë.
 2. Ju gjithashtu pranoni që të gjitha udhëzimet dhe përgjigjet dërgohen në mes jush dhe nesh dhe / ose të palëve të treta në internet ose nga media të tjera lidhëse mbi të cilat as ju dhe ne nuk kemi kontroll dhe se ne nuk pranojmë asnjë rrezik të mosfunksionimit ose papërshtatshmërisë në asnjë mënyrë e lidhjes së medias.
 3. Ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për t'u marrë me çdo dështim ose keqfunksionim të sistemeve tona dhe për të trajtuar Konsumatorët në mënyrë të drejtë në këtë drejtim dhe disa nga pasojat e ngjarjeve të tilla (sidomos në lidhje me lojën e ndërprerë) trajtohen në Termat dhe Kushtet specifike të Produkteve ose rregullat e aplikueshme të shtëpisë ose rregullat e lojës.
 4. Të dhënat tona do të jenë dëshmi bindëse për të gjitha transaksionet e bëra me ne si në lidhje me natyrën dhe vlerën e tyre.
 5. Ju pranoni dhe pranoni plotësisht që softueri i gjeneratorëve të numrave të rastësishëm do të përcaktojë rezultatin e basteve ose basteve në Produktet e Lojrave (me përjashtim të çdo loje peer to peer) dhe se të dhënat e një softueri të tillë do të jenë përfundimtare dhe përfundimtare në të gjitha aspektet.
 6. Çdo softuer i klientit që ju është dhënë ose shkarkohet nga ju për të mundësuar ose lehtësuar lidhjen me një produkt lojërash konsiderohet si softueri juaj i hyrjes në shërbimet e lojës dhe informacioni i dhënë nga ai do të jetë i detyrueshëm për ju.

SIGURIA DHE PRIVATIZIMI

 1. Ju pranoni që siguria është e rëndësishme për të dy ne. Përveç kontrolleve të sigurisë, ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të mbrojtur sigurinë e operacioneve dhe komunikimeve tona midis nesh dhe nesh duke përfshirë përdorimin e teknologjisë së sigurt për të mbrojtur informacionin që Konsumatorët na paraqesin.
 2. Ne do të përdorim të gjitha përpjekjet e arsyeshme për të ruajtur mbrojtjen e sistemeve tona anti-denial-of-service (DOS) dhe anti-denial-of-service (DDOS) mbrojtje, anti-virus dhe mjete dhe procese të tjera teknologjike për të siguruar qasje në sistemet tona dhe informacionin që përmban ai kundër sulmeve me qëllim të keq.
 3. Ne do të merremi me informacionin në përputhje me Politikën tonë të privatësisë e cila përshkruan se si ne merremi me dhe mbrojmë të dhënat tuaja personale dhe gjithashtu në përputhje me ligjet dhe rregulloret relevante për mbrojtjen e të dhënave që ndikojnë në operacionet tona.
 4. Ju pranoni se ne kemi të drejtë të ndajmë ose mund të kërkohet të ndajmë informacionin tuaj me rregullatorët dhe organet e autorizuara siç kërkohet nga rregulloret që ndikojnë në operacionet tona si dhe me autoritetet e zbatimit të ligjit me qëllim të hetimit të mashtrimit apo pastrimit të parave ose ndonjë akt tjetër të paligjshëm .

MBROJTJA E TË DHËNAVE DHE TË DHËNAT PERSONALE

Për të siguruar që kartela juaj e kreditit, e debitit ose e pagesës nuk është duke u përdorur pa pëlqimin tuaj, ne do të vërtetojmë emrin, adresën dhe informacione të tjera personale të dhëna nga ju gjatë procesit të porosisë kundër bazave të të dhënave të palëve të treta. Duke pranuar këto kushte dhe kushte, ju pranoni që këto kontrolle të bëhen. Gjatë kryerjes së këtyre kontrolleve informacionet personale të siguruara nga ju mund të zbulohen në një Agjenci të regjistruar të Referencës së Kreditit e cila mund të mbajë një regjistër të atij informacioni. Ju mund të jeni të sigurt se kjo bëhet vetëm për të konfirmuar identitetin tuaj, që një kontroll kredie të mos kryhet dhe se vlerësimi juaj i kredisë do të jetë i pandikuar. Të gjitha informacionet e siguruara nga ju do të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe në mënyrë strikte në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave 1998.

MBROJTJA, COLLUSION, PËRSHTATSHMËRIA E MUNDSHME DHE AKTIVITETI I LEJUAR

 1. Mund të kemi arsye të dyshojmë se keni qenë i përfshirë në mashtrim, mashtrim, mashtrim, mashtrim, fiksim, manipulim, mashtrim ose veprimtari të tjera të papranueshme (pavarësisht nëse janë apo jo të paligjshme) në lidhje me qasjen tuaj ose përdorimin e Shërbimit të Lojërave. Një aktivitet i tillë mund të përfshijë (por nuk kufizohet);
  1. që keni përdorur ose keni tentuar të përdorni ndonjë metodë ose teknikë të asistuar në softuer ose pajisje hardware për pjesëmarrje në ndonjë Produkt të Lojërave ose manipulim të ndonjë sistemi lojrash ose sistemesh të tjera;
  2. që keni futur ose keni tentuar të futni ndonjë virus ose aplikacion tjetër të dëmshëm ose me qëllim të keq në sistemet tona;
  3. që ju keni prezantuar ose tentuar të futni ndonjë material shpifës, të pahijshëm, abuziv ose të paligjshëm në sistemet tona;
  4. që keni bashkëpunuar ose keni bërë përpjekje për të bërë collude me një përdorues tjetër ose përdoruesit e një Produksioni të Lojërave;
  5. që ju keni marrë pjesë në ndonjë veprim të humbjes me dashje të një lojtari tjetër (siç është dumping chip);
  6. që keni abuzuar ose keqpërdorur ndonjë ofertë bonus ose promovim të ofruar nga ne;
  7. që ju keni dhënë informacione të pasakta;
 2. Nëse kemi ndonjë dyshim do të kemi të drejtë të ndërmarrim një veprim të tillë që ne e gjykojmë të përshtatshme, duke përfshirë pa kufizim;
  1. menjëherë duke bllokuar juve nga qasja në ndonjë Produkt të Lojërave;
  2. mbyllja e llogarisë suaj të klientit;
  3. pezullimin e llogarisë suaj të klientit;
  4. konfiskimi i të gjitha fondeve në llogarinë tuaj të klientit; dhe
  5. duke hequr bastet ose bastet e vendosura nga ju, të cilat na duken të bëra duke shfrytëzuar një aktivitet të tillë.
 3. Ne rezervojmë të drejtën për të kërkuar sanksione të plota civile dhe penale kundër çdo Klienti të përfshirë në mashtrime dhe për të njoftuar autoritetet relevante rregullatore ose të zbatimit të ligjit kur është e përshtatshme. Ne rezervojmë të drejtën për të mbajtur pagesën tek çdo Konsumator ku mashtrimi dyshohet ose dyshohet.
 4. Ju duhet të zhdëmtoni dhe do të jetë i detyruar të na paguani, sipas kërkesës, të gjitha shpenzimet, tarifat ose humbjet e pësuara ose detyrimet e bëra nga ne (duke përfshirë humbjet e drejtpërdrejta, indirekte ose pasuese, humbjen e fitimit dhe humbjes së reputacionit) që lindin direkt ose indirekt nga veprimet tuaja mashtruese, të pahijshme, collusive, mashtruese, fiksuese, manipuluese, mashtruese ose të tjera të papranueshme (nëse janë apo jo të paligjshme).

BONUSA DHE OFERTA PROMOVIMORE

 1. Ju e kuptoni se kur regjistroheni për Shërbimet e Lojërave ju kërkohet të tregoni në formularin e regjistrimit nëse ju pëlqeni të merrni literaturë ose informacion marketingu nga ne, nga partnerët tanë ose nga palët e treta të zgjedhura.
 2. Ne mund nga koha në kohë të ofrojmë ose të ju jap shpërblime ose shpërblime për t'u kredituar në llogarinë tuaj të klientit. Bonuset mund të përdoren vetëm në lidhje me Produktet e Lojërave të specifikuara kur ofrohet ose jepet shpërblimi. Përdorimi i çdo shpërblimi do të jetë në përputhje me Termat dhe Kushtet shtesë të ofertës së bonusit përkatës ose kushteve të aplikueshme promovuese dhe kufizimeve të lëshimit të bonuseve që përmbahen në ofertën ose dhënien përkatëse.
 3. Në varësi të kushteve të Politikës sonë të Privatësisë dhe ligjeve të aplikueshme për mbrojtjen e të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të dërguar promovime të veçanta për ju. Ofertat promovuese mund të kenë terma të posaçme të lidhura me to dhe do të jenë në dispozicion vetëm në përputhje me kushtet e aplikueshme të këtij promovimi.
 4. Ofertat e Bonusit dhe ofertat promocionale (përveç nëse janë shprehur të jenë përgjithësisht në dispozicion) janë të destinuara vetëm për marrësit e adresuar ose kategorinë e personave dhe nuk mund të transferohen. Nëse nuk jeni marrësi i synuar ose nuk jeni pjesë e kategorisë së synuar, atëherë oferta nuk mund të pranohet nga ju.
 5. Ku ofrojmë të përputhen me depozitimin e parë të klientit në një Llogari, këto para do të fitohen pas luajtjes së parave në Produktin përkatës të Lojrave dhe do të kreditohet në llogarinë e klientit në përputhje me kushtet dhe afatet e promovimit. Do të ketë vetëm një depozitë të përputhshme fillestare për Klient.
 6. Ju pranoni që është përgjegjësia juaj për të siguruar që çdo ofertë bonus ose promovim që ju intereson është ende në dispozicion (nëse është i vlefshëm vetëm për një periudhë të caktuar), se ju keni të drejtë për të dhe që i kuptoni kushtet që zbatohen për të.
 7. Ne rezervojmë të drejtën për të kufizuar numrin e kohës që mund të merrni pjesë në një bonus ose ofertë promocionale. Përjashtim të rasteve kur shprehimisht thuhet në vetë ofertën, shpërblimet dhe ofertat promocionale janë të kufizuara në një llogari për person, familje, adresë shtëpiake, adresë e-mail, numrin e kartës së kreditit dhe mjedise të tjera të përbashkëta (vëllazëri, universitet, biblioteka etj.). Aty ku pjesëmarrja e shumëfishtë është e lejuar, ne rezervojmë të drejtën për të kufizuar numrin e pjesëmarrjeve, sipas gjykimit tonë të vetëm.
 8. Identiteti i pjesëmarrësve në ndonjë bonus ose ofertë promocionale do të përcaktohet në bazë të kritereve të tilla që mund të zgjedhim sipas gjykimit tonë, si të gjitha ose ndonjë kombinim i mëposhtëm: emri, adresa, adresa e emailit, numri i kredisë / ngarkimit / debitit , IP Address dhe format e tjera të identifikimit.
 9. Përveç nëse shprehimisht përcaktohet ndryshe në termat e aplikueshëm, shpërblimet dhe ofertat promocionale nuk mund të përdoren në kombinim me ndonjë skemë tjetër bonusimi ose reklamimi.
 10. Nëse vendosen, kërkesat e lirimit ose kufizimet nga cash-i duhet të plotësohen përpara se ndonjë shpërblim ose shuma promovuese të luhet ose të arkëtohet. Përdorimi ose tërheqja e çdo shpërblimi ose shuma promovuese do të jetë e mundur vetëm duke respektuar kushtet e aplikueshme duke përfshirë, pa kufizim, ndonjë kualifikues ose kufizim.
 11. Të gjitha daljet e parave të gatshme mund të jenë subjekt i auditimit para se të përpunohen dhe ne rezervojmë të drejtën për të kërkuar shpërblime ose fitime në qoftë se një arkë nuk del ndonjë auditim.
 12. Bonuset e shpërblimeve Bonus shtrihen tek lojtarët si një mjet për të plotësuar kohën e tyre të lojës dhe nuk kanë për qëllim të zëvendësojnë depozitat dhe paratë e gatshme. Manipulimi i strukturës sonë të bonusit për të parandaluar depozitat e reja të parasë dhe lehtësimin e riblerjeve të vazhdueshme konsiderohet si shpërdorim i qëllimit. Lojtarët që shfaqin këtë sjellje mund të kenë privilegje bonus të pezulluara në diskrecionin e menaxhmentit.

MARRËVESHJA E LICENCËS DHE PRONËSIA INTELEKTUALE

 1. Shërbimet e Lojërave dhe Produktet e Lojërave përfshijnë çdo Softuer të Klientit në pronësi ose të licencuar për ne që mund të furnizohet nga ne ose të shkarkohet nga burimet e vëna në dispozicion nga ne për përdorim me çdo pjesë të Shërbimeve të Lojërave dhe Lojërave dhe të përfshijë gjithashtu të gjitha markat tregtare, emrat e domain-it, logot, fotografitë, dizajnet, grafikat, fotografitë, animacionet, videot, muzika, audio, teksti dhe përmbajtje të tjera (të gjitha së bashku quhen "Parlay Games IPR")
 2. Ju pranoni që të gjitha të drejtat e pronësisë dhe të gjitha të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të pronësisë intelektuale në IPR të Parlay Games janë në pronësi të ne ose të licensuesve tanë dhe që ju nuk keni titull të drejtë ose interes tjetër në ndonjë prej këtyre artikujve, përveç siç është shprehur shprehimisht në Termat dhe Kushtet.
 3. Ju jepet një licencë personale, joekskluzive, e pakontribueshme dhe e pa transferueshme për të përdorur Parrullën e Lojrave IPR vetëm për qëllime të qasjes dhe përdorimit të Shërbimeve të Lojërave dhe Lojërave dhe për asnjë qëllim tjetër.
 4. Ju nuk mund të nënlicensoni, caktoni ose transferoni licencën që ju është dhënë, ose merrni me qira ose me qira ose pjesë me të gjithë ose ndonjë pjesë të kësaj licence ose IPR të Parlay Games të përfshirë në këtë licencë.
 5. Ju mund të përdorni ndonjë Softuer të Klientit në një kompjuter në të cilin, në kohën e përdorimit të tillë, ju jeni shfrytëzuesi kryesor.
 6. Ju nuk mund të transferoni, kopjoni, riprodhoni, shpërndani, shfrytëzoni ose bëni ndonjë përdorim tjetër të materialit në uebfaqe në ndonjë mënyrë tjetër përveçse për qëllime të shfaqjes në ekranin e kompjuterit tuaj dhe shtypjen e saj me qëllim që të shikoni përmbajtjen e tij.
 7. Ju nuk mund të lidhni uebsajtet në ndonjë faqe tjetër pa lejen tonë.
 8. Në lidhje me ndonjë IPR Parlay Games ju nuk mund të:
  1. inxhinier i kundërt, decompile, disassemble, modify, translate, të bëjë ndonjë përpjekje për të zbuluar kodin burim, ose të krijojë vepra të bazuar në të;
  2. cenojnë të drejtën e autorit ose të drejtën tjetër të pronësisë intelektuale ose të drejtën e pronësisë në ndonjë prej saj, qoftë nga kopjimi ose shpërndarja e paautorizuar ose përndryshe të gjitha janë rreptësisht të ndaluara dhe ju pranoni që nëse e bëni këtë, ne kemi të drejtë të ndërmarrim procedime civile ose penale kundër jush kur ne e konsiderojnë të përshtatshme.
 9. Ju mund të merrni informacion mbi, dhe të shkarkoni dhe printoni ekstrakte nga, uebfaqet për përdorim tuaj personal. Asnjë e drejtë, titull ose interes në ndonjë material të shkarkuar ose në Programin e Klientit nuk është transferuar tek ju duke shkarkuar dhe ju jeni shprehimisht të ndaluar të përdorni materiale të tilla për ndonjë qëllim komercial, përveç nëse kjo është rënë dakord me ne me shkrim paraprakisht.

PËRGJEGJËSIA

 1. Asgjë në këto Kushte dhe në veçanti në këtë seksion nuk do të veprojë në mënyrë që të përjashtojë ose kufizojë përgjegjësinë tonë për vdekje ose lëndime personale të shkaktuara nga neglizhenca jonë.
 2. Ju pranoni që Shërbimet e Lojërave, Produktet e Lojrave, të gjitha faqet e internetit dhe çdo softuer klienti të jenë në dispozicion ose ju ofrohen "siç është" me ndonjë gabim ose dështim dhe çdo përfaqësim, garanci, kusht ose garanci çfarëdo, shprehur ose nënkuptuar (duke përfshirë pa kufizim, çdo garanci e nënkuptuar e saktësisë, plotësisë, ofrimit të pandërprerë, cilësisë, tregtueshmërisë, përshtatshmërisë për një qëllim të caktuar ose mosveprimi) është përjashtuar në masën më të plotë të lejuar nga ligji.
 3. Në asnjë rrethanë (duke përfshirë, pa kufizime, në kontratë, neglizhencë ose tortime të tjera) jemi ne ose ndonjë prej ofruesve tanë të softuerëve ose licensuesve përgjegjës për çdo dëmtim, humbje, pretendim, humbje të të dhënave, humbje të të ardhurave, humbje fitimi ose humbje mundësisë, humbjes ose dëmtimit të pronës, dëmeve të përgjithshme ose dëmeve të drejtpërdrejta, indirekte, të veçanta, rastësore, pasuese, shembullore ose ndëshkuese të çfarëdo lloji që lindin nga ose në lidhje me qasjen tuaj ose përdorimin ose paaftësinë për të hyrë ose përdorim, Shërbimet e Lojërave, Produktet e Lojërave, çdo Website dhe çdo Softuer Klient ose ndonjë element të tyre, edhe nëse jemi këshilluar ose jemi në dijeni për mundësinë e dëmeve apo humbjeve të tilla ose që humbja e tillë ishte e parashikueshme. Ju pranoni të na dëmtoni ne dhe ofruesit e softuerit tonë dhe licensuesit nga çdo pretendim në lidhje me ndonjë çështje të tillë.
 4. Kur loja juaj është ndërprerë për ndonjë arsye, pasojat e një ngjarjeje të tillë do të trajtohen sipas Termave Specifike të Produkteve, Rregullat e Shtëpisë ose Rregullat e Lojërave të aplikueshme për Produktin përkatës të Lojrave ku po merrni pjesë.
 5. Ju në mënyrë specifike pranoni, pajtohuni dhe pranoni që ne nuk jemi përgjegjës për ju për:
  1. sjellje shpifëse, ofenduese ose të paligjshme të çdo Klienti tjetër ose për çdo gjë që rezulton të jetë mashtruese, e pasaktë, shpifëse, kërcënuese, e turpshme ose ndryshe e paligjshme, qoftë me origjinë nga një klient tjetër ose ndryshe;
  2. çdo humbje që lind nga përdorimi, abuzimi ose keqpërdorimi i llogarisë suaj të klientit ose ndonjë prej produkteve dhe shërbimeve tona dhe faqeve përkatëse të faqeve;
  3. çdo humbje të shkaktuar në transmetimin e informacionit nga ose tek ne ose nga ose në faqet tona të internetit nga interneti ose nga media të tjera lidhëse;
  4. çdo dështim teknik, prishje të sistemit, defekte, vonesa, ndërprerje, manipulim apo transmetim të pahijshëm të të dhënave, humbje ose prishje të të dhënave ose linjave të komunikimit (duke përfshirë dështimet që ndikojnë në aftësinë për aftësitë e kthimit në televizion interaktiv) sulme, viruse ose ndonjë dukuri tjetër teknologjike që lind në lidhje me qasjen tuaj ose përdorimin e produkteve dhe shërbimeve tona;
  5. saktësinë, plotësinë ose valutën e çdo shërbimi informacioni të ofruar ose ndonjë statistikë të treguar në faqet e internetit;
  6. çdo dështim nga ana jonë për të vëzhguar çdo politikë të vetë-përjashtimit që mund të kemi në vend herë pas here; ose
  7. çdo dështim nga ana jonë për të bashkëvepruar me ju, ku mund të kemi shqetësime në lidhje me aktivitetet tuaja.
 6. Ju pranoni që ne nuk e pranojmë përmbajtjen dhe nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose informacionin në ndonjë reklamim, marketing, lidhje ose prani tjetër të palës së tretë në faqet e internetit. Në veçanti, ne nuk jemi përgjegjës.
 7. Ju pranoni që ne jemi të lirë nga çdo kërkesë ose kërkesë, duke përfshirë tarifat e arsyeshme juridike, të bëra nga ndonjë palë e tretë në lidhje me përdorimin tuaj të faqeve të internetit duke përfshirë edhe shkeljen e ndonjë Termi dhe Kushti, ligjeve të zbatueshme ose të drejtave të një personi ose subjekti tjetër .
 8. Ju pranoni që përgjegjësia jonë maksimale sipas kësaj marrëveshjeje, në të gjitha rrethanat, përveçse për pagesën e fitimeve ose parave të tjera për shkak të juve nga Llogaria juaj, është US $ 2,000 (ose ekuivalent i monedhës alternative).
 9. Ju pranoni që ne nuk jemi përgjegjës për pajtueshmërinë me faktin se ju mund të jeni të detyruar ligjërisht të llogarisni dhe të bëni pagesa tek autoritetet përkatëse tatimore në lidhje me përdorimin tuaj ose qasjen në Shërbimet e Lojërave ose Produktet e Lojërave, duke përfshirë në veçanti në lidhje me ndonjë nga fitimet tuaja dhe se kjo mbetet përgjegjësia juaj.
 10. Ju pranoni që nuk do të keni asnjë shkak të veprimit ose të drejta ose pretendime të tjera kundër zhvilluesit të softuerëve të Games Products për çdo çështje, shkak ose gjë që përfshin pjesëmarrjen tuaj në Produktet e Lojërave.

ANKESAT DHE DISPUTET

 1. Me "ankesë" nënkuptojmë një ankesë që ju keni në lidhje me çdo aspekt të sjelljes sonë në lidhje me marrëdhëniet tuaja me ne dhe me "mosmarrëveshje" nënkuptojmë ose një ankesë e cila nuk është zgjidhur përmes Procedurës së Ankesave ose një mosmarrëveshje që lidhet me rezultatin e një transaksion kumar në një Produkt Lojëra.
 2. Nëse keni një ankesë, duhet të kontaktoni në radhë të parë me Ekipin e Mbështetjes së Konsumatorëve. Ankesat duhet të bëhen sa më shpejt që të jetë e mundur pas lindjes së rrethanave që ju bëjnë që të keni një ankesë. Ankesat do të trajtohen sipas Procedurës së Ankesave.
 3. Ne do të përdorim përpjekjet tona të arsyeshme për të zgjidhur një Ankesë menjëherë. Nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me zgjidhjen tonë të ankesës suaj, ju keni të drejtë të përshkallëzoni çështjen siç përcaktohet në Politikën tonë të Zgjidhjes së Kontesteve
 4. Të gjitha mosmarrëveshjet trajtohen me Politikën tonë të Zgjidhjes së Kontesteve.
 5. Ne rezervojmë të drejtën të regjistrojmë të gjitha komunikimet me ju dhe çdo person tjetër lidhur me ankesat ose mosmarrëveshjet. Nëse ka një mosmarrëveshje në lidhje me përmbajtjen e çdo komunikimi të tillë, referimi do të bëhet në regjistrime të tilla dhe në bazën tonë të të dhënave të transaksionit e cila, në mungesë të ndonjë prove të kundërt, do të jetë vendimtare.
 6. Ju kujtoheni se sipas dispozitave të tjera të Termave dhe Kushteve ju dhe ne kemi të drejtë të mbyllim ose të pezullojmë veprimin e llogarisë suaj dhe se kjo mund të ndodhë gjatë një ankese ose mosmarrëveshjeje në pritje.
 7. Ju pranoni që çdo ankesë dhe mosmarrëveshje të jenë dhe të mbeten konfidenciale edhe kur kërkohet një rezolutë dhe më pas. Ju pranoni që nuk do të zbuloni ekzistencën, natyrën ose çdo hollësi të ndonjë ankese apo mosmarrëveshjeje ndaj ndonjë pale të tretë, përveç asaj të Politikës së Zgjidhjes së Mosmarrëveshjeve (që do të përfshijë diskutimin e çdo ankese dhe mosmarrëveshjeje në ndonjë dhomë chat apo forum të ofruar nga vetja ose nga ndonjë palë e tretë me përjashtim të entitetit të caktuar të zgjidhjes alternative të mosmarrëveshjeve, "ADR", i caktuar nga Parlay ose Komisioni).
 8. Ju pranoni që çdo mosrespektim i këtij detyrimi konfidencial është një shkelje e Kushteve dhe Kushteve dhe që ne rezervojmë të drejtën të mos vazhdojmë të kërkojmë një zgjidhje për ankesën tuaj ose mosmarrëveshjen.

Procedura e ankesave

 1. Si një fazë e parë, nëse bëni një ankesë, ne do ta hetojmë çështjen në një mënyrë që është e drejtë dhe objektive dhe ju këshillojmë për rezultatin dhe / ose vendimin tonë sa më shpejt të jetë e mundur. Mund t'ju duhet t'ju kërkojmë më shumë informata ose dëshmi të përshtatshme nga ju për qëllimet e trajtimit të ankesës suaj.
 2. Nëse ankesa juaj nuk zgjidhet për kënaqësinë tuaj në fazën e parë ju mund të kërkoni që çështja të eskalohet dhe të shqyrtohet përsëri. Në raste të tilla, si një fazë e dytë, ankesa juaj do t'i referohet brenda në një menaxher të lartë i cili do të kryejë një rishikim të pavarur. Ne do t'ju këshillojmë për rezultatin dhe / ose vendimin tonë sa më shpejt që të jemi të arsyeshëm dhe ndoshta do t'ju duhet t'ju pyesim përsëri për më shumë informacion ose dëshmi të përshtatshme

Politika e Zgjidhjes së Mosmarrëveshjeve

 1. Nëse keni një mosmarrëveshje që nuk rrjedh nga një ankesë e pazgjidhur, ju duhet si fazë e parë ta përdorni procedurën tonë të ankesave për të kërkuar një zgjidhje të kësaj mosmarrëveshjeje. Ju nuk jeni i detyruar ta bëni këtë dhe mund t'i referoheni menjëherë një gjyqtari të pavarur, siç tregohet më poshtë.
 2. Ju mund t'i referoheni një mosmarrëveshje (duke përfshirë një ankesë të pazgjidhur) në eCogra.org e cila është organi i caktuar për të vepruar si ADR për Parlay në lidhje me këto Kushte dhe Afate. Nëse mosmarrëveshja ka të bëjë me një Produkt të Lojërave, gjyqtari i duhur përcaktohet duke iu referuar asaj Produkteve të Lojrave.
 3. Çdo mosmarrëveshje që nuk lidhet vetëm me një Produkt të veçantë të Lojërave, do t'i referohet rregullatorit të Produktit të Lojërave në të cilën keni luajtur me shumë lojtarë.
 4. Kur një mosmarrëveshje i referohet një rregullatori, kjo do të trajtohet në përputhje me ligjet dhe proceset e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve të përcaktuara nga rregullatori i tillë dhe vendimi që rezulton është përfundimtar dhe detyrues dhe prandaj nuk do të keni më shumë rekurs në gjykata. Kur i referoheni një mosmarrëveshje ndonjë pale të tretë të pavarur, ju do të keni gjithmonë mbështetje në gjykata nëse mendoni se është e përshtatshme.

TË NDRYSHME

 1. Nëse nuk kuptoni ndonjë nga Termat dhe Kushtet, atëherë ju lutemi kontaktoni Ekipin Mbështetës të Klientit.
 2. Termat dhe Kushtet (dhe të gjitha dokumentet e referuara këtu) përbëjnë të gjithë marrëveshjen mes nesh dhe nuk ka kushte të tjera që zbatohen.
 3. Asnjë pjesë e Termave dhe Kushteve nuk do të konsiderohet si e përjashtuar nga ndonjë palë, përveç nëse një heqje dorë është dhënë me shkrim nga kjo palë.
 4. Ne nuk do të jemi përgjegjës për çdo shkelje të kësaj marrëveshjeje nga ne, për aq sa ajo shkaktohet direkt ose indirekt nga rrethanat përtej kontrollit tonë të arsyeshëm dhe që na pengon të kryejmë detyrimet tona ndaj jush.
 5. Këto Termat dhe Kushtet janë hartuar në gjuhën angleze. Nëse në çdo kohë ato u paraqiten Konsumatorëve në një gjuhë tjetër dhe ekziston një konflikt ose mospërputhje ndërmjet tekstit të gjuhës angleze dhe çdo teksti në një gjuhë tjetër, teksti i gjuhës angleze do të mbizotërojë.
 6. Ju nuk mund të caktoni, transferoni, ngarkoni, krijoni një besim mbi ose ndryshe të merreni në të gjitha ose në ndonjë nga të drejtat dhe / ose detyrimet tuaja sipas Termave dhe Kushteve (ose pretendoni ta bëni këtë) pa pëlqimin tonë paraprak me shkrim. Ne kemi të drejtë të caktojmë, transferojmë, ngarkojmë, krijojmë një besim mbi ose ndryshe veprojmë në të drejtat tona sipas Termave dhe Kushteve siç e shohim të arsyeshme.
 7. Nëse ndonjë nga Termat dhe Kushtet konsiderohet e paligjshme, e pavlefshme ose për ndonjë arsye të pazbatueshme, atëherë ajo pjesë do të konsiderohet të jetë e ndara nga pjesa tjetër e Kushteve dhe Kushteve dhe nuk do të ndikojë në vlefshmërinë dhe zbatueshmërinë e dispozitave të mbetura të Termave dhe kushtet.
 8. Çdo taksë dhe tarifë e aplikueshme në lidhje me ndonjë fitim ose çmim të dhënë është përgjegjësi e vetme e Konsumatorit. Fitimet ose shpërblimet nuk mund të transferohen, të zëvendësohen ose të shpengohen për ndonjë fitore ose çmim tjetër.
 9. Asgjë nuk ka thënë ose shkruar nga asnjë punonjës ose agjent i kompanisë MobbySlots.com do të përbëjë një ndryshim të Termave dhe Kushteve ose një përfaqësimi të autorizuar për natyrën ose cilësinë e çdo aspekti të produkteve ose shërbimeve që ne ofrojmë. Me përjashtim të rastit të mashtrimit apo keqinterpretimit mashtrues, ne nuk do të kemi asnjë përgjegjësi për ju për ndonjë përfaqësim të tillë të paautorizuar.
 10. Përveç një kompani MobbySlots.com dhe çdo ofrues të softuerit ose licencues të një kompanie MobbySlots.com, një person i cili nuk është palë në këto Kushte dhe Afate nuk ka të drejtë sipas statutit të njohur si Marrëveshjet e të Drejtave të Palëve të Treta 1999 ose ndonjë dispozitë tjetër të ligjit të statutit ose barazisë në çdo juridiksion për t'i zbatuar ato.

LIGJI DHE DREJTIMI JURIDIK

Kushtet dhe Kushtet dhe të gjitha pjesët përbërëse të tyre rregullohen dhe rregullohen nga Komisioni i Lojërave të Fatit të Mbretërisë së Bashkuar. Numri i Licencës 41297.

PLATFORMA E SHKRUARA, TABELA DHE DATABASE

 1. Pa kufizim ndaj kufizimit të llogarive të shumëfishta në Termat dhe Kushtet e Përgjithshme, mund të kërkojmë që të keni vetëm një llogari me ne në Platformën e Lojërave të Ndarjes.
 2. Ju pranoni që ju mund të grumbulloheni në një Platformë të Përbashkët të Lojrave, sipas gjykimit tonë të vetëm dhe në atë masë që shkelni kushtet dhe termat e një faqeje ose marke që vepron në Platformën e Përbashkët të Lojërave, mund t'ju bllokojmë pjesë ose të plotë, nga i gjithë sistemi në mënyrë që ju të mos mund të luani nëpër ndonjë faqe interneti ose markë duke përdorur ose në platformën e lojërave të përbashkëta.

ANULIMI DHE TËRHEQJA E BET-PLACING

 1. Kur vendosni një bast, ante ose të verbër në një tavolinë gjatë një lojë në cash, këto para konsiderohen në lojë dhe nuk mund të anulohen ose të kthehen tek ju.
 2. Ku keni zgjedhur para një butoni bast që do të udhëzonte automatikisht një bast që do të bëhej, nëse nuk dëshironi të bastni, duhet të zgjidhni butonin bast përpara se të ktheheni, përndryshe bast do të bëhet automatikisht.
 3. Në rastet e turneve, mund të aplikohen terma shtesë dhe këto mund të përfshijnë që kur bëhet një blerje në turne, ju keni mundësinë të çregjistroni nga turneu përpara se të vlerësohet se ka filluar dhe të rimbursohet blerja e plotë, në shumë. Disa përjashtime mund të aplikohen në varësi të llojit të turneut dhe nëse keni bërë një blerje të drejtpërdrejtë në turne ose të avancuar nga një satelit.

Përditësuar së fundmi: 17th Gusht 2017

Luaj lojëra elektronike Mobby

Kodet e Bonuseve të Kazinosë Mobby Slots

Kuponat Gjithsej: 9,136
Promovimet ekskluzive të sloteve të Mobi. Merrni $ 3,000 Welcome Bonus! ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Bonus 100%. Deri në £ 200 në Slots Casino Mobby ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
33x Wager 287000 € Maksimumi i parave të gatshme: 205 EUR Tournament në Bangkok Nights Nextgen Lojë me lojëra elektronike lojëra elektronike ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
60X Luaj përmes Casino EURO 890000 Bonus maksimal i tërheqjes: 75% Bonus i ndeshjes së depozitave në lojëra elektronike Oktoberfest Amaya Casino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

44x Luaj Nëpër Kazino 271000 $ Maksimumi i Tërheqjes Ekskluzive e Kazinosë Bonus: 3700 Euro Nuk ka kod të bonusit të depozitave në lojëra elektronike slot Carnaval Microgaming ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
40X Kërkesat e basteve 485000 € Bonus shtesë të Bonusit të Kazinosë shtesë: $ 825 Freeroll i turneve të Kazinosë në Robbie Jones ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
44X Luaj përmes Kazinos 132000 € Maksimumi i Tërheqjes Bonus shtesë i Kazinosë: 275 rrotullime falas në kazino në Dream Wheel Saucify Slots Casino ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
44X Luaj përmes Kazinos 226000 € Maksimumi i Bonusit të Tërheqjes: 300 Spin Falas Besnik! në Deck Sallat Lojë Slot Microgaming ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
45x Luaj Nëpër Kazino 927000 € Maksimumi i Bonusit Ekskluziv për Tërheqjen: 4855 $ Pa Bonus Depozitash në Lojërat Slot të Nett fatit të Lucky 8 Line ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
40x Wagering EURO 849000 Bonus shtesë i Tërheqjes: 440 $ Kazino me çip falas në Royal Masquerade ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
35x Wagering 480000 $ Max CashOut bonus special: 145% Ndeshje Bonus Kazino në Viking Striking Pragmatik ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
sukses 100%
55x Wager 919000 Max Bonus Special CashOut Special: 680 Euro Casino Falas për Chip në ditën e lojërave të mbara Igt të Vdekur ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
65X Wagering 58000 EUR Max CashOut Bonus shtesë Kazino: 325 € kazino pa çip në Sea Raider ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
44x Kërkesat e Bastit $ 90000 Max CashOut Ekskluzive e Bonusit: 444 $ Casino Tournament në Slots Kazino të Pasur të Pasur Hyjnore ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30X Luaj Nëpër Kazino 833000 € Max Bonus CashOlus Ekskluzive: 222 Spin Falas pa depozitë në Rock Star ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30x Luaj përmes 338000 EUR Maksimumi i tërheqjes Bonus ekskluziv: 235% Match Bonus Casino në Sinderella ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
55X Wagering 604000 € Maksimumi i Tërheqjes së Bonusit shtesë: 645 $ CHIP FALAS në Totem Treasure ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
30X Kërkesat e basteve 458000 € Bonus i veçantë i tërheqjes: 265 rrotullime falas në Aloha Island ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
77x Wager 275000 Euro Maksimumi i Tërheqjes së Bonusit: 65 NO JO JO DEPOSIT CASINO BONUS në Royal Fortune ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
40x Wagering 609000 $ Max Bonus nga Ekskluzive Bonusi i Kazinosë: 55 Rrotullime falas të Kazinosë në Rrugën e Gingerbread ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
60X Kërkesat e basteve 821000 € Max Bonus shtesë Cash: 185 rrotullime falas në Thesarin e Pyjeve ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
40X Luaj përmes 326000 $ Bonus Exclusive Ekskluzive e Kazinosë: 250% Bonus i kazinosë Regjistrimi në Kartat Joker ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
40x Luaj Nëpër Kazino 567000 EUR Max CashOut Bonus shtesë i Kazinosë: 1190 Euro Pa Depozitë në Batman & Ri ... ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
55x Luaj përmes Kazinës 98000 $ Bonus Max Bonus i Tërheqjes së Casino: 265 Rrotullime falas në Call Of Colosseum Nextgen Lojë me lojëra elektronike slot ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

44X Luaj përmes Kazinos 104000 Bonus Maksimum i Tërheqjes: 940 $ Tournament në Klubet e Milionerëve III ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
35x Luaj përmes Bonusit Ekskluziv të Tërheqjes Maksimale prej EURO 829000: 420 $ NO DEPOSIT në lojëra elektronike slot Tally Ho Microgaming ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
33X Luaj Nëpër Kazino 179000 EUR Max Cash bonus shtesë: 70 € Freeroll i turneve të Kazinosë në Explorer ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
35x Luaj me 311000 175 bonus shtesë shtesë: XNUMX Lojëra Falas për Casino në Joker Jester Nextgen Lojë me lojëra elektronike lojëra elektronike ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
77x Luaj Nëpër Kazino 355000 bonus Bonus ekskluziv i tërheqjes: 295% Bonus i Mirëseardhur i Kazinos në Star Mystery ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Të gjitha Bonuset nga
33X Luaj përmes Kazinos 262000 EUR Max Bonus Bonus shtesë: 190% Ndeshje në një Kazino në Bear Bears Playtech Kazino Lojëra elektronike ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Faqe 1 e 3051 2 3 ... 305