Slideshow i EU Slot
Ruaj RSS

UE Slot

Para se të përdorni faqen tonë të internetit, ju lutemi lexoni me kujdes këto Kushte dhe Kushte. Duke regjistruar një Llogari Lojtarësh me faqen e internetit ju konfirmoni miratimin tuaj me Termat dhe Kushtet.

Ligjet e Maltës zbatohen në Termat dhe Kushtet. Në rast se ka versione të gjuhëve të tjera të Termave në dispozicion, versioni në gjuhën angleze gjithmonë do të mbizotërojë.

Faqja e internetit www.euslot.com ("Casino", "Website", "Company", "Ne", "Na", "Our") është në pronësi dhe operohet nga N1 Interactive Ltd, një kompani e inkorporuar sipas ligjeve të Maltës me numri i regjistrimit C 81457 dhe adresa e regjistruar në 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Malta.

Faqja e internetit është e licencuar dhe e rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Lojërave të Maltës nën licencën MGA / CL1 / 1419 / 2017 lëshuar në 01 / 08 / 2018. Ndonjëherë mund të ofrojmë lojëra të tjera që nuk licencohen dhe rregullohen nga Autoriteti i Lojrave të Malta. Lojëra të tilla do të tregohen qartë gjatë gameplay. Pavarësisht nga ndeshjet e luajtura, të gjitha depozitat dhe tërheqjet janë përgjegjësi e vetme e kompanisë dhe kompania ka përgjegjësi të plotë ndaj lojtarit për menaxhimin e fondeve në llogarinë e përdoruesit.

Ndryshimet e Termave dhe Kushteve
Kushtet dhe konditat aktuale mund të ndryshohen nga Shoqëria kur të ndodhë një nevojë e tillë. Kompania do të njoftojë lojtarët për çdo ndryshim të rëndësishëm, aty ku është e mundur. Megjithatë, ju lutemi vizitoni rregullisht Kushtet e Përdorimit për të kontrolluar ndryshimet e mundshme.

Në rast se Termat dhe Kushtet i nënshtrohen ndonjë ndryshimi material, duhet të konfirmoni përsëri pranimin para se ndryshimet të hyjnë në fuqi dhe ju jeni në gjendje të vendosni baste në faqen e internetit.

Kush mund të luajë
Kazino pranon lojtarë vetëm nga ato vende dhe rajone gjeografike ku lojrat e fatit në internet janë të lejuara me ligj.

Ju jeni vetëm përgjegjës për të përcaktuar nëse qasja juaj dhe / ose përdorimi i faqes suaj është në përputhje me ligjet në fuqi në juridiksionin tuaj dhe ju na garantoni që bixhozi nuk është i paligjshëm në territorin ku banoni. Çdo kërkesë kundër kompanisë që ju ka sjellë për ndonjë arsye në lidhje me të lartpërmendurat do të konsiderohet e pavlefshme dhe nuk do të pranohet.

Kazino pranon lojtarë të rritur në mënyrë rigoroze (mosha minimale është 18) dhe lojtarët që kanë arritur moshën e përcaktuar nga juridiksioni i vendbanimit të lojtarit si të ligjshëm për lojëra online.

Është përgjegjësi e vetme e lojtarit të hetojë në lidhje me ligjet ekzistuese dhe rregulloret e juridiksionit të dhënë lidhur me kufizimet e moshës për lojërat në internet. Kompania rezervon të drejtën të kërkojë provën e moshës nga lojtari dhe të kufizojë qasjen në faqen e internetit ose të pezullojë llogarinë e lojtarit për ata lojtarë që nuk e përmbushin këtë kërkesë.

Është tërësisht dhe vetëm përgjegjësia juaj për të kërkuar dhe siguruar që ju të mos shkelni ligjet e aplikueshme për ju duke marrë pjesë në lojëra. Depozitimi i fondeve reale dhe luajtja për para të vërteta është subjekt i ligjeve të vendit tuaj dhe është përgjegjësia juaj e vetme të respektoheni nga rregulloret tuaja amtare.

Kompania rezervon të drejtën të kërkojë vërtetimin e moshës nga lojtari dhe të kufizojë qasjen në faqen e internetit ose të pezullojë llogarinë e lojtarëve për ata lojtarë që nuk e përmbushin këtë kërkesë.

Përdoruesit nga vendet e mëposhtme ("Vendet e Kufizuara") nuk lejohen të depozitojnë dhe të luajnë lojëra të parave të vërteta: Anguilla, Australi, Belgjikë, çek Lituania, Estonia, Franca dhe territoret e saj jashtë shtetit (Guadeloupe, Martinique, Guiana Franceze, Réunion, Mayotte, Shën Martin, Polinezia Franceze, Wallis dhe Futuna, Kaledonia e Re) Itali, Sllovakia, Spanjë, Turqi, Mbretëria e Bashkuar, SHBA of Amerikë. Kazinoja nuk mund të garantojë përpunimin e suksesshëm të tërheqjeve ose rimbursimeve në rast se lojtari shkel këtë politikë të vendeve të kufizuara.

Disponueshmëria e lojërave
Ju lutem mbani në mendje që disa lojëra mund të mos jenë të disponueshme në disa juridiksione, siç kërkohet nga politikat e ofruesve të lojërave që mund të ndryshojnë herë pas here.

NetEnt lojërat nuk janë të disponueshme për Afganistanin, Shqipërinë, Algjerinë, Angolën, Australi, Bahamas, Botsvanë, Kamboxhia, Ekuador, Etiopi, Ganë, Guajanë, Hong Kong, Indonezi, Iran, Irak, Izrael, Kuvajt, Lao, Myanmar, Namibi, Nikaragua, Veri Filipinet, Singapori, Koreja e Jugut, Sudani, Siria, Tajvani, Trinidad dhe Tobago, Tunizia, Uganda, Jemeni, Zimbabve, si dhe Belgjika, Bulgari, Kanada, Republika Çeke, Danimarkë, Estonia, Franca, Italia, Letonia, Lituania, Meksika, Portugalia, Rumania, Spanja, Suedi, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Përveç kësaj, Planet e majmunëve, Guns & Roses, Motorhead, Jimi Hendrix, Emoji Planet, Jumanji, Vikingët nuk janë në dispozicion në Australi, Azerbajxhan, Kinë, Indi, Malaysia, Katar, Rusi, Tajlandë, Tunizi, Turqi, Ukrainë.

Të huajt nuk janë në dispozicion Japoni, Kanada.

Përveç kësaj, seri Universal Monsters (Frankenstein, Nusja e Frankensteinit, Drakula, Mummy, The Wolf Man, Krijesë nga Laguna e Zezë, Njeriu i padukshëm), dhe Scarface janë vetëm në këto vende: Andorra, Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Brazili, Gjeorgjia, Islanda, Lihtenshtajni, Moldavia, Monako, Mali i Zi, Norvegji, Rusi, San Marino, Serbi, Zvicër, Ukrainë, Kroaci, Maqedoni, Turqi, Austri, Belgjikë, Bullgari, Qipro, Çeki, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Hungari, Irlandë, Itali, Letoni, Lituani, Luksemburg, Malta, Holandë, Peru, Poloni, Portugalia, Rumania, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Mbretëria e Bashkuar.

Lojtarët nga vendet e mëposhtme nuk kanë të drejtë të fitojnë ndonjë jackpot nga lojërat e fituara nga jackpot të ofruara nga NetEnt (si por pa u kufizuar në Mega Fortune): Australia, Azerbajxhani, Kina, Danimarka, India, Izraeli, Italia, Japonia, Malajzia, Katari, Rusia, Spanja, Tajlanda, Tunizia, Turqia, Ukraina. Kazino do të bëjë përpjekje të arsyeshme për të parandaluar lojtarët nga këto vende për të arritur në lojëra, por nëse lojtarët nga ndonjë prej vendeve të deklaruara do të fitonin çmim të parë, fitimi i çmim i parë do të anullohet.

Lojtarët nga Australia nuk kanë të drejtë të luajnë lojërat nga Amatic.

Lojtarët nga vendet e mëposhtme nuk kanë të drejtë të luajnë lojërat Microgaming: SHBA, Singapori, Italia, Danimarka, Afrika e Jugut, Franca, UK, Spanjë, Belgjikë, Australi, Tajvan, Filipine.

Lojtaret nga Kanada nuk kane te drejte te luajne lojrat NYX (NextGen).

Ju lutem vini re gjithashtu se duke depozituar nëpërmjet Paysafecard, Neteller ose Skrill vetëm lojërat NetEnt janë në dispozicion për lojtarët nga Gjermania për shkak të rregullores së Autoritetit të Lojrave të Maltës.

Monedhat e pranuara
Faqja e internetit lejon të luash për monedhat e mëposhtme: EUR, USD, NOK, CAD, RUB, PLN, NZD, ZAR.

Tarifat dhe taksat
Ju jeni plotësisht përgjegjës për pagimin e të gjitha taksave dhe taksave të aplikuara për fitimet tuaja sipas ligjeve të juridiksionit të banesës suaj.

Rregullat e lojës
Duke pranuar këto Kushte dhe Afate, ju konfirmoni që i njihni dhe i kuptoni rregullat e lojrave të ofruara në Website. Është në diskrecionin tuaj të njohësh veten me përqindjen e pagimit teorik të secilës lojë.

Mohimi i detyrimeve
Duke pranuar këto Kushte dhe Afate ju konfirmoni ndërgjegjësimin tuaj për faktin se lojrat e fatit mund të çojnë në humbjen e parave. Kazino nuk mban përgjegjësi për ndonjë dëm të mundshëm financiar që vjen nga përdorimi i internetit.

Kazino nuk mban përgjegjësi për ndonjë defekt hardware ose software, të paqëndrueshëm ose humbur Lidhje interneti ose ndonjë gabim tjetër teknik që mund të kufizojë qasjen në faqen e internetit ose të parandalojë ndonjë lojtar nga luajtja e pandërprerë.

Në një rast të pamundur kur një bast konfirmohet ose një pagesë kryhet nga ne gabimisht, Kompania rezervon të drejtën të anulojë të gjitha bastet e pranuara që përmbajnë një gabim të tillë, ose të korrigjojë gabimin duke ri-vendosur të gjitha bastet në të korrekt termat që duhej të ishin në dispozicion në kohën kur bastja ishte vendosur në mungesë të gabimit.

Nëse gabimisht llogarisim llogarinë tuaj të lojtarit me fitimet që nuk i përkasin juve, qoftë për shkak të ndonjë problemi teknik, gabimit në faturat e pagueshme, gabimit njerëzor ose ndryshe, shuma do të mbetet pronë tonë dhe do të zbritet nga llogaria juaj e lojtarit. Nëse i keni tërhequr fondet që nuk ju takojnë para se ne të bëhemi të vetëdijshëm për gabimin, shuma e paguar gabimisht (pa paragjykuar mjetet dhe masat e tjera që mund të jenë në dispozicion në ligj) përbëjnë një borxh që ju detyroheni. Në rast të një kreditimi të pasaktë, ju jeni të detyruar të na njoftoni menjëherë me email.

Kazino, drejtorët, punonjësit, partnerët, ofruesit e shërbimeve të saj:

nuk garanton se software apo interneti është / janë të përshtatshme për qëllimin e tyre;
nuk garanton se software dhe interneti janë të lirë nga gabimet;
nuk garantojnë që faqja e internetit dhe / ose lojëra të jenë të arritshme pa ndërprerje;
nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje, shpenzime, shpenzime ose dëmshpërblime, qoftë direkte, indirekte, speciale, rrjedhëse, rastësore apo tjetër, që lindin në lidhje me përdorimin tuaj të internetit ose pjesëmarrjen tuaj në lojëra.
Nëpërmjet kësaj ju pranoni të siguroj plotësisht dhe të mbajë të padëmshme Kazino, drejtorët, punonjësit, partnerët, dhe ofruesit e saj të shërbimit për çdo kosto, shpenzim, humbje, dëmtimet, pretendimet dhe detyrimet e shkaktuara sido që mund të lindin në lidhje me përdorimin tuaj të internetit ose pjesëmarrja në Lojrat.

Ju pranoni se Casino do të jetë vendim-marrësi përfundimtar nëse keni shkelur Termat dhe Kushtet e Kazinosë në një mënyrë që rezulton në pezullimin tuaj ose ndalimin e përhershëm nga pjesëmarrja në faqen e internetit.

Përdorimi i llogarisë së lojtarit
Secili lojtar mund të krijojë vetëm një (1) llogari personale të përdoruesit. Krijimi i llogarive të shumëfishta nga një lojtar ("Duplicate Accounts") mund të çojë në përfundimin e llogarive dhe pezullimin e të gjitha pagesave. Çdo fitim, fitim ose shpërblim që lojtari ka fituar ose ka grumbulluar gjatë kohës kur Llogaria Duplicate ishte aktive mund të rimbursohet nga ne dhe lojtarët marrin përsipër të kthehen tek ne me kërkesë të këtyre fondeve të cilat janë tërhequr nga Llogaria Duplicate.

Lojtari nuk duhet të ofrojë qasje në llogarinë e tij ose të lejojë përdorimin e faqes së internetit për ndonjë palë të tretë, duke përfshirë, por pa u kufizuar, tek të miturit.

Faqja e internetit mund të përdoret vetëm për qëllime personale dhe nuk do të përdoret për asnjë lloj fitimi tregtar.

Çdo gjuhë ofenduese ose e turpshme, si dhe çdo informacion tregtar ose promovues, nuk lejohet në fushën e "Nickname" në profilin e lojtarit. Nëse zbulohen shkelje, anëtarët e shërbimit mbështetës ose stafi i kompanisë mund të zëvendësojnë përmbajtjen e fushës "Pseudonimi" me diçka neutrale. Në rast të një shkelje të përsëritur, llogaria e lojtarit mund të bllokohet dhe të konfiskohen të gjitha fondet.

Ju duhet të mbani llogarinë tuaj dhe t'i mbani të dhënat tuaja të përditësuara.

Ne rezervojmë të drejtën për të bërë një telefonatë në numrin e dhënë në llogarinë tuaj të përdoruesit, i cili sipas diskrecionit tonë mund të jetë një pjesë e domosdoshme e procedurës së KYC. Derisa llogaria të verifikohet plotësisht, nuk do të përpunohen paratë. Në rast se numri i telefonit është i pasaktë, i zhdukur ose i pavërtetë ose lojtari nuk do të përgjigjet në thirrjen telefonike, ne rezervojmë të drejtën për të konfiskuar fitimet tuaja dhe / ose për të çaktivizuar llogarinë tuaj të përdoruesit. Ne do të bëjmë përpjekje të arsyeshme duke u përpjekur t'ju kontaktojmë në lidhje me tërheqjen e fondeve, por në qoftë se ne nuk mund të arrijnë ju (me email ose telefon) në dy (2) javë, fondet do të mbahen nga Kompania, nuk arriti të kalojë procedurën e KYC-së.

Nëse gabimisht llogaritni llogarinë tuaj të përdoruesit me fitimet që nuk i përkasin juve, qoftë për shkak të një gabimi teknik, gabimi në tavolinat e pagesave ose gabimi njerëzor, ose shuma tjetër do të mbetet pronë tonë dhe do të zbritet nga llogaria juaj e lojtarit. Nëse i keni tërhequr fondet që nuk ju takojnë para se ne të bëhemi të vetëdijshëm për gabimin, shuma e paguar gabimisht (pa paragjykuar mjetet dhe masat e tjera që mund të jenë në dispozicion në ligj) përbëjnë një borxh që ju detyroheni. Në rast të një kreditimi të pasaktë, ju jeni të detyruar të na njoftoni menjëherë me email.

Në rast të pamundur të një mosmarrëveshje midis rezultatit që shfaqet në ekranin tuaj dhe serverin e lojës, rezultati që shfaqet në serverin e lojës do të mbizotërojë. Ju pranoni dhe pranoni që dosjet tona do të jenë autoriteti përfundimtar në përcaktimin e kushteve dhe rrethanave të pjesëmarrjes tuaj në aktivitetin përkatës të lojrave online dhe rezultatet e kësaj pjesëmarrjeje.

Kazino rezervon të drejtën për të ndërprerë lojërat ose ngjarjet në rrethana të jashtëzakonshme të përshkruara më poshtë. Nëse një lojë dështon ose nuk funksionon pas fillimit për shkak të një gabimi teknik, ne: a) do të anulojë lojën; b) të rimbursojë shumën e fituar; nëse mbajtësi i llogarisë ka një kredi të përllogaritur në momentin e humbjes së lojës, krediton vlerën monetare të kredisë në llogarinë e përdoruesit të llogarisë, ose nëse llogaria në fjalë nuk ekziston më, duke e paguar atë mbajtësin e llogarisë në mënyrë të aprovuar; c) informon rregullatorin e rrethanave të incidentit nëse është e nevojshme; d) të përmbahen nga sigurimi i mëtejshëm i lojërave ose shërbimeve nëse lojërat apo shërbimet e tilla ka të ngjarë të preken nga i njëjti dështim.

Ne rezervojmë të drejtën të refuzojmë të gjithë ose pjesë të ndonjë transaksioni të kërkuar nga ju në çdo kohë sipas gjykimit tonë të vetëm. Asnjë transaksion nuk pranohet nga ne derisa të marrësh një konfirmim se është pranuar. Nëse nuk merrni konfirmim se transaksioni juaj është pranuar, ju duhet të kontaktoni Mbështetjen e Klientit.

Ju do të na kompensoni në mënyrë të plotë për çdo kërkesë, detyrime, shpenzime, shpenzime (duke përfshirë tarifat ligjore) dhe çdo akuzë tjetër që mund të lindë si rezultat i shkeljes tuaj të Termave.

Politika kundër mashtrimit
Kompania ka një politikë strikte kundër mashtrimit. Nëse lojtari dyshohet për veprime mashtruese, duke përfshirë, por pa u kufizuar në:

pjesëmarrja në ndonjë lloj bashkëpunimi me lojtarë të tjerë;
zhvillimin e strategjive që synojnë fitimet jobesnikë;
veprime mashtruese ndaj kazinove të tjera online ose ofruesve të pagesave;
të rimarrësh procedurat me një kartë krediti ose mohimin e disa pagesave të bëra;
lloje të tjera të mashtrimit;
ose është i njohur të ketë falimentuar në vendin e vendbanimit të tij;
dhënia e informacionit të pasaktë në lidhje me të dhënat personale gjatë regjistrimit;
Kompania rezervon të drejtën të ndërpresë llogarinë e përdoruesit dhe të pezullojë të gjitha pagesat tek lojtari. Ky vendim është në diskrecionin e vetëm të Kompanisë dhe lojtari nuk do të njoftohet ose informohet për arsyet e veprimeve të tilla. Kompania gjithashtu rezervon të drejtën për të informuar organet rregullatore për mashtrime të tilla të kryera nga lojtari.

Kazino ka zero tolerancë për të luajtur avantazh. Çdo lojtar që do të përpiqet të përfitojë nga ofertat e mirëpritur në kazino apo promovime të tjera pajtohet që Kompania rezervon të drejtën për shpërblime të pavlefshme dhe fitime nga shpërblimet e tilla, për arsyet e:

përdorimi i kartave të vjedhura;
chargebacks;
duke krijuar më shumë se një llogari për të përfituar nga promovimet e kazinove;
dhënia e të dhënave të pasigurta të regjistrimit;
çdo veprim tjetër që mund të dëmtojë Kazinon;
Kazino rezervon të drejtën për të mbyllur llogarinë tuaj të lojtarit dhe për të rimbursuar shumën në bilancin e llogarisë suaj, duke iu nënshtruar zbritjes së tarifave përkatëse të tërheqjes, në diskrecionin absolut të Kazinosë dhe pa asnjë detyrim për të deklaruar ndonjë arsye ose njoftim paraprak.

Për të verifikuar llogarinë e lojtarit, menaxhimi i kazinosë kërkon dokumenta (ID, sistemet e pagesave, faturat e shërbimeve еtc) në alfabetin latin ose cirilik. Në rast se lojtari nuk ka mundësi të ofrojë dokumente në alfabetet e lartpërmendura, rezervat e kasinos kanë të drejtën të kërkojnë verifikim video ku lojtari tregon dokumentet e tij / saj.

Kazino rezervon të drejtën për të mbajtur pagesat, në qoftë se ekziston dyshimi ose prova për manipulimin e sistemit të kazinosë. Akuza penale do të ngrihet kundër çdo përdoruesi ose çdo personi tjetër që ka manipuluar sistemin e kazinosë ose ka tentuar ta bëjë këtë. Kazino rezervon të drejtën të ndërpresë dhe / ose të ndryshojë ndonjë lojë ose ngjarje që ofrohet në faqen e internetit.

Nëse jeni të vetëdijshëm për ndonjë gabim ose mosplotësi të mundshme në softuer, ju pranoni të mos përfitoni prej tyre. Për më tepër, ju pranoni të raportoni në Kazino çdo gabim ose paplotësi menjëherë. Nëse nuk i përmbushni këto detyrime, Kazino ka të drejtën e kompensimit të plotë për të gjitha shpenzimet që lidhen me gabimin ose paplotësinë, duke përfshirë kostot e shkaktuara në lidhje me gabimin / paplotësinë përkatëse dhe njoftimin e dështuar.

Ju lutem vini re se nëse keni kërkuar një tërheqje, por shuma e basteve të bëra që nga depozita e fundit është më pak se tre (3) herë madhësia e asaj depozite, Kazino rezervon të drejtën të ngarkoni kostot e procesimit të transaksioneve për depozitim dhe tërheqje. Ky vendim është në diskrecionin e vetëm të Kazinosë.

depozitimit
Faqja e internetit ofron një shumëllojshmëri të metodave të pagesës. Ato përfshijnë kartat e kreditit dhe debitit VISA dhe MasterCard, si dhe portofolet e ndryshme të internetit. Ju lutemi të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në support@euslot.com për të pyetur për mënyrat e pagesës që janë më të favorshme për vendin tuaj të banimit.

Kompania nuk pranon pagesa nga palët e treta. Ju duhet të bëni depozita vetëm nga një llogari bankare, karta bankare, e-kuletat ose metoda të tjera të pagesave të cilat janë regjistruar në emrin tuaj. Nëse përcaktojmë gjatë kontrolleve të sigurisë se keni shkelur këtë kusht, fitimet tuaja do të konfiskohen dhe depozita origjinale do t'i kthehet pronarit të llogarisë së pagesës. Kompania nuk është përgjegjëse për fondet e humbura të depozituara nga llogaritë e palëve të treta.

Ju lutem vini re se shuma minimale e depozitës është 20 $ / €. Shuma maksimale e depozitimit varet nga mënyra e pagesës që vendosni të përdorni.

Politikat e Tërheqjes / Rimbursimit
Shuma minimale për tërheqje është 20 € ose një ekuivalent. Shuma maksimale për tërheqje varet nga mënyra e pagesës që përdorni. Nëse shuma e kërkuar e tejkalon kufirin e një sistemi të caktuar të pagesave, shuma do të tërhiqet në këste.

Tërheqjet tuaja do të përpunohen sa më shpejt që të jetë e mundur, megjithatë, mbani në mend se disa portofolë web marrin deri në tre (3) ditë për të përpunuar kërkesën për tërheqje.

Faqja e internetit mbështet pagesat nëpërmjet transferimit të kredive origjinale (OCT) nga Visa dhe nëpërmjet transferimit të pagesave nga Mastercard. Kërkesa të tjera janë që karta përkatëse e kreditit nuk është një kartë krediti korporate dhe karta lëshohet në një vend të mbështetur.

Për vizave, vendet e mëposhtme nuk janë të mbështetur: SHBA, Australi, Hong Kong, Indi, Indonezi, Japoni, Korea, Malajzia, Singapori.

Për Mastercard, mbështeten vetëm vendet e mëposhtme: Andorra, Austria, Belgjika, Qiproja, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Franca, Gjermania, Gjibraltari, Greqia, Hungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Luksemburgu, Malta, Monako, Holanda Norvegjia, San Marino, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra, Turqia dhe Mbretëria e Bashkuar.

Ju lutem vini re se edhe për vendet e mbështetura Kazino nuk është në gjendje të garantojë kartë krediti përpunimit të suksesshëm të pagesave në të gjitha rastet, pasi bankat lëshojnë kartat e kreditit mund të bllokojë ose të refuzojë transaksione të tilla sipas dëshirës së tyre.

Monedha e brendshme e veprimit të internetit është Euro. Për shkak të këtij fakti, në rast se transaksionet në monedha të tjera, shuma e zbritur nga karta juaj e kreditit mund të jetë pak më e lartë se ajo e shfaqur në momentin e transaksionit për shkak të konvertimeve të monedhës në anën e bankës suaj dhe / ose sistemit të përpunimit të pagesave të Kazinosë.

Nëse keni depozituar nëpërmjet kartës së kreditit ose debitit ose një metode tjetër të pagesës dhe shuma e tërheqjes është e barabartë ose më e vogël se ajo e depozituar, ne rezervojmë të drejtën të paguajmë shumën e tërheqjes prapa në kartën e kreditit ose debitit ose në një tjetër metodë pagese të përdorur. Nëse shuma e tejkalon atë të depozituar, shuma e tepërt do të paguhet nëpërmjet një prej mënyrave alternative të pagesës.

Kompania rezervon të drejtën të kontrollojë identitetin e lojtarit para se të përpunojë pagesat dhe të mbajë tërheqje për kohën e nevojshme për të kontrolluar identitetin e lojtarit. Ju lutem vini re se kur tërheqjet kumulative arrijnë € 2,330 procedura e verifikimit të lojtarit do të jetë e detyrueshme. Në rast të të dhënave të rreme personale të ofruara nga lojtarët, tërheqja mund të refuzohet dhe llogaria e përdoruesit mund të ndërpritet. Lojtari do të njoftohet me këtë me email. Në disa raste Website mund të kërkojë selfie me ID, selfie me ID dhe shenjë të veçantë, ose thirrje. Mosdhënia e këtij verifikimi do të çojë në mbylljen e llogarisë dhe konfiskimin e fitimeve.

Shuma maksimale e tërheqjes së përpunuar për një lojtar është 4,000 € / $ në ditë, 7,500 € / $ në javë dhe 15,000 € / $ në muaj, përveç nëse specifikohet ndryshe në Termat dhe Kushtet e një promovimi të veçantë. Përjashtimet mund të bëhen për lojtarët me nivel më të lartë VIP, nëse ka, në diskrecionin e vetëm të Kazinosë. Nëse fitoni më shumë se € 15,000, Kazino rezervon të drejtën për të ndarë pagimin në këste mujore të maksimum € 15,000 derisa të paguhet shuma e plotë.

Të gjitha fitimet progresive të jackpot do të paguhen në mënyrë të plotë.

Paratë e depozituara në Kazino duhet të përdoren për veprimtarinë e lojrave. Për shkak të kësaj, të gjitha depozitat duhet të blihen së paku tre (3) herë.

Llogaritë e fjetura
Nëse nuk bëhet identifikimi në llogarinë e lojtarit në faqen e internetit (llogaria është joaktive) për një periudhë më të gjatë se 12 muaj, Kompania rezervon të drejtën të paguajë një tarifë mujore të mirëmbajtjes prej € 5 duke filluar nga muaji 13th nga regjistrimi i fundit i regjistruar.

Nëse llogaria mbetet joaktive për një periudhë më të gjatë se 12 muaj, një email përkujtues do të dërgohet me email çdo muaj duke filluar nga muaji 13th.

Nëse llogaria është joaktive për një periudhë prej muajve 30, bilanci i llogarisë do të kthehet në lojtar.

Nëse lojtari nuk mund të gjendet, fondet do t'i dorëzohen Autoriteteve Malteze duke mbetur në dispozicion për lojtarin për të hyrë. Për të marrë informacion se si të rivendosni llogaritë e mbyllura, të fjetura ose të rikuperoni fondet e mbajtura në këto llogari, ju lutemi kontaktoni me mbështetjen e klientit.

Ankese
Ju jeni të lirë të kontaktoni ekipin tonë të shërbimit të klientit sipas udhëzimeve të gjetura në faqen e internetit për të na dhënë ndonjë ankesë lidhur me shërbimet tona.

Ankesat trajtohen në departamentin mbështetës dhe përshkallëzohen në organizimin e Kazinosë në rast se personeli mbështetës nuk e ka zgjidhur rastin menjëherë. Ju do të informoheni për gjendjen e ankesës në një nivel të arsyeshëm.

Nëse mosmarrëveshja nuk zgjidhet në nivelin e menaxhimit të kazinosë, ju mund të kontaktoni çdo organ të pavarur, autoritetin e lojrave ose rregullatorin e licencimit të listuar në faqen e internetit.

Në rast të ndonjë mosmarrëveshjeje, ju pranoni që dosjet dhe regjistrimet e serverit do të veprojnë si autoriteti përfundimtar në përcaktimin e rezultatit të çdo kërkese. Ju pranoni që në rastin e pamundur të mosmarrëveshjes midis rezultatit që shfaqet në ekranin tuaj dhe serverin e lojës, rezultati që është regjistruar në serverin e lojës do të mbizotërojë dhe ju pranoni dhe pranoni që dosjet tona do të jenë autoriteti përfundimtar në përcaktimin kushtet dhe rrethanat e pjesëmarrjes tuaj në aktivitetin përkatës të lojrave online dhe rezultatet e kësaj pjesëmarrjeje.

Kur dëshirojmë të kontaktojmë për një mosmarrëveshje të tillë, ne do ta bëjmë këtë duke përdorur ndonjë nga të dhënat e kontaktit të dhëna në llogarinë tuaj të lojtarit.

POLITIKA E PRIVATËSISË
Efektive nga: 10.09.2018
Përditësimi i fundit: 20.11.2018
1. TË PËRGJITHSHME
Si një kontrollues i të dhënave, ne kemi një detyrim ligjor sipas rregullave të lojërave të fatit për të përpunuar të dhënat personale nga lojtarët në mënyrë që t'u lejojmë atyre të marrin pjesë në lojëra dhe t'u sigurojmë atyre shërbime ndihmëse. Kjo Privacy Policy shpjegon se cilat të dhëna personale i mbledhim nga lojtarët, pse e mbledhim dhe si e shfrytëzojmë atë.

Faqja e internetit www.euslot.com ("Casino", "Website", "Company", "Ne", "Na", "Our") është në pronësi dhe operohet nga N1 Interactive Ltd, një kompani e inkorporuar sipas ligjeve të Maltës me numri i regjistrimit C 81457 dhe adresa e regjistruar në 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Malta.

Duke regjistruar një Llogari Lojtarësh me Website ju konfirmoni miratimin tuaj me këtë Politikë Privatësie. Nëse nuk pajtoheni me kushtet e kësaj Politike të Privatësisë dhe nuk dëshironi të na jepni informacionet personale që kërkojmë, ju lutemi mos e përdorni këtë faqe interneti.

Ju lutem vini re se kjo Privacy Policy përbën një marrëveshje mes jush dhe kompanisë. Ne mund të bëjmë ndryshime periodike në këtë Politikë. Ndërsa ne do të bëjmë çmos për t'ju njoftuar për ndryshime të tilla, ne ju rekomandojmë që të rishikoni rregullat e privatësisë. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Faqes dhe / ose shërbimeve të tij do të përbëjë pëlqimin tuaj për Politikën e Privatësisë.

2. INFORMACIONI NE KUPTUAR
Informacioni Personal që ne mund të kërkojë të përdorim dhe të procesojmë do të përfshijë, pa kufizim:

a) Çdo informacion që ju na jepni kur plotësoni formularët në faqet e regjistrimit të llogarisë suaj, si dhe çdo të dhënë tjetër që ju dërgoni më tej nëpërmjet faqes së internetit ose emailit (p.sh. emri dhe mbiemri, data e lindjes, adresa e postës elektronike , Numri i telefonit);

b) Korrespondenca e bërë me ne nëpërmjet faqes së internetit, email-it, web chat-it ose nëpërmjet mjeteve të tjera të komunikimit;

c) Të gjitha historitë e transaksionit të llogarisë së Lojtarit, nëse kjo bëhet përmes faqes së internetit ose përmes mjeteve të tjera të komunikimit;

d) Identifikimet e internetit dhe detajet e tyre, duke përfshirë të dhënat e trafikut, të dhënat e vendndodhjes GeoIP, të dhënat e shfletuesit / pajisjes, webloget, shkrimet e aktivitetit dhe të dhënat e tjera të trafikut të regjistruara në sistemin tonë;

e) Dokumentet dhe dëshmitë e kërkuara nga ne për të vërtetuar llogarinë tuaj, për të përpunuar depozitat ose tërheqjet dhe për të kryer kontrolle kundër mashtrimit (me iniciativën tonë ose siç kërkohet me legjislacionin në fuqi). Prova të tilla mund të përfshijnë skanime të pasaportave, fletë pagesash, deklarata bankare etj.

f) Pjesëmarrjet e anketimit ose vlerësimet e tjera të konsumatorëve që mund të bëjmë herë pas here.

3. SI PËRDORET INFORMACIONET TUAJ
Ne përpunojmë informacionin personal që ne mbledhim nga ju për të ofruar shërbimet tona. Në veçanti, ne do t'i përdorim të dhënat tuaja për qëllimet e mëposhtme:

a) Përpunimi i basave dhe transaksioneve tuaja. Kjo përfshin përdorimin tuaj të kartave të kreditit dhe sistemeve të pagesave online;

b) t'ju ofrojë shërbime të lojrave dhe shërbimeve ndihmëse që kërkoni nga faqja jonë e internetit;

c) dhënien e mbështetjes së klientit, të tilla si ndihma për ngritjen dhe menaxhimin e llogarisë suaj;

d) Identifikimi dhe kryerja e kontrolleve të nevojshme të verifikimit;

e) t'u sigurojë lojtarëve të regjistruar informacione mbi ofertat tona promocionale ose të ofrojë informata promovuese nga partnerët tanë të zgjedhur të biznesit, bashkëpunëtorët dhe bashkëpunëtorët (vetëm nëse lojtarët kanë dhënë pëlqimin e duhur për marrjen e materialit të tillë marketingu);

f) Përputhshmëria me përgjegjësitë ligjore, përfshirë respektimin e pastrimit të parave (AML) dhe luftimin e ligjeve të financimit të terrorizmit (CFT);

g) monitorimin dhe hetimin e transaksioneve me qëllim të parandalimit të mashtrimit, abuzimit me termat, pastrimit të parave dhe veprimtarive të tjera të lojrave të paligjshme ose të parregullta;

h) Analizimi i tendencave të konsumatorëve nëpërmjet vlerësimeve të studimit të tregut (pjesëmarrja në sondazhet nuk është e detyrueshme dhe ju gjithmonë mund të zgjidhni të mos merrni pjesë);

i) Kryerja e hulumtimit dhe analizës statistikore të të dhënave të grumbulluara.

4. KOMUNIKIMI MARKETINGU
Përveç nëse nuk keni zgjedhur të mos merrni materiale promovuese, ne mund t'i përdorim informacionet tuaja personale, duke përfshirë adresën tuaj të postës elektronike dhe numrin e telefonit, për t'ju dërguar komunikime marketingu në lidhje me produktet, shërbimet dhe promovimet. Kjo mund të përfshijë informacione për produktet dhe shërbimet nga partnerët tanë të biznesit, siç janë ofruesit e lojërave të kazinove.

Sa herë që vendosni të ndaloni marrjen e materialeve të tilla të marketingut dhe reklamimit, mund të zgjedhni nga kjo në parametrat e Llogarisë së Lojtarit ose duke kontaktuar mbështetjen tonë të klientit në support@euslot.com.

Përveç kësaj, vini re se duke pranuar ndonjë çmim konkurrimi ose fitime nga ne, ju pranoni përdorimin e emrit tuaj dhe / ose pseudonimin për qëllime reklamimi dhe promovimi pa kompensim shtesë, përveç kur është e ndaluar me ligj.

5. MARRJA E INFORMACIONIT PERSONAL
Ne nuk do të mbledhim asnjë informacion personal për ju pa dijeninë tuaj. Megjithatë, ne mund të mbledhim automatikisht të dhëna të caktuara rreth jush, ku do të kishit dhënë informacion të tillë nëpërmjet përdorimit të shërbimeve tona dhe nëpërmjet ndërveprimeve tuaja me ne.

Ne gjithashtu mund të marrim informacione të caktuara personale nga shitësit dhe ofruesit e shërbimeve online, siç janë kompanitë për parandalimin e mashtrimeve. Përveç kësaj, ne ruajmë të drejtën për të angazhuar shërbimet e ofruesve të palëve të treta për të dhënë mbështetje teknike, në mënyrë që të përpunojmë transaksionet tuaja në internet dhe përmbajtjen e lojrave burimore.

Ju lutemi, kuptoni që ne mund t'ju ofrojmë qasje në çdo informacion që mund t'ju ofrojë shitësve të tillë, ofruesve të shërbimeve dhe shërbimeve të tregtisë së palëve të treta. Jeni i sigurt se do të përdorim dhe ruajmë çdo informacion personal të marrë në këtë mënyrë, siç përcaktohet në këtë Politikë. Çdo informacion që jepni do të zbulohet vetëm palëve të treta jashtë kompanisë në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë dhe ne do të ndërmarrim çdo hap të nevojshëm për të siguruar që marrëveshjet tona me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta gjithmonë mbrojnë informacionin tuaj privat.

6. RECIPIENTET E TË DHËNAVE
Ne mund të kalojmë informacione që na keni dhënë subjekteve të tjera brenda grupit tonë të kompanive dhe partnerëve tanë të biznesit. Këto kompani përfshijnë kompanitë tona mëmë, kompanitë e tyre mëmë dhe të gjitha filialet e këtyre kompanive përkatëse, si dhe kompani të tjera me të cilat ne kryejmë biznesin dhe mbajmë marrëveshje të nevojshme. Përpunimi i të dhënave të informacionit mund të ndërmerret nga Kompania ose nga një subjekt tjetër në grupin tonë të kompanive, të cilat mund të përdorin një palë të tretë për të përmbushur nevojat e përpunimit të të dhënave.

Punonjësit e kompanisë, më konkretisht Zyrtari për Mbrojtjen e të Dhënave, Zyrtari për Pastrimin e Parave, Analistët e Pagesave dhe Anti-Mashtrimit, Agjentët e Mbështetjes së Klientit, Anëtarët e Ekipit të Ruajtjes së Konsumatorëve, Menaxherët e Lojtarëve VIP si dhe punonjësit e tjerë të përzgjedhur, gjithashtu kanë qasje në të dhënat tuaja personale qëllimi i ekzekutimit të detyrave të tyre dhe ofrimi i ndihmës.

Punonjësit tanë që kanë qasje ose janë të lidhur me përpunimin e informacionit personal të lojtarit, kanë nënshkruar marrëveshje konfidencialiteti për të respektuar natyrën konfidenciale të informacionit të lojtarit në përputhje me ligjet e aplikueshme të lojrave, të mbrojtjes së të dhënave dhe privatësisë.

Në mënyrë që t'ju ofrojmë një shërbim efikas, ne dhe / ose ofruesit tanë të shërbimeve mund të kërkojnë transferimin e të dhënave tuaja personale nga një vend në tjetrin në rajonet e Bashkimit Europian (BE) dhe të Shoqatës Evropiane të Tregtisë së Lirë (EFTA) dhe gjithashtu disa përpunuesve të të dhënave që mund të bazohet jashtë Zonës Ekonomike Evropiane (EEA). Prandaj, duke shfletuar faqen elektronike dhe duke komunikuar në mënyrë elektronike me ne, ju pranoni dhe pranoni (përpunuesit ose nën-kontraktuesit ose përpunuesit tanë) përpunimin e të dhënave tuaja në këto vende. Ne do të përdorim gjithmonë përpjekjet tona më të mira për të siguruar që të dhënat dhe të dhënat tuaja të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë.

7. Dhënia e të dhënave për palët e treta
Ne nuk i shesim ose marrim me qira të dhënat tuaja personale palëve të treta.

Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal nëse kërkohet me ligj, rregullore ose urdhër tjetër ligjor ose urdhër. Ne gjithashtu mund të zbulojmë informacionet tuaja personale në një agjenci rregullatore ose të zbatimit të ligjit nëse ne e konsiderojmë të nevojshme për të mbrojtur interesat legjitime të kompanisë, klientëve të saj apo ndonjë pale të tretë.

Të dhënat personale do t'u zbulohen palëve të treta vetëm në rastet e mëposhtme:

a) Ku na kërkohet ta bëjë këtë me ligj;

b) nëse faqja e internetit duhet të ndajë të dhënat me përpunuesit e saj të pagesave për të lehtësuar transaksionet e pagesave në përputhje me politikat e tyre të privatësisë (Në veçanti, shumica e transaksioneve me kartën bankare janë përpunuar nga Wirecard Bank AG, politika e privatësisë e të cilëve zbatohet për transaksione të tilla);

c) të përmbushë detyrat dhe përgjegjësitë tona ligjore dhe rregullative tek autoritetet përkatëse të licencimit dhe rregullatorit, si dhe të gjitha detyrat dhe përgjegjësitë që i detyrohen çdo legjislacioni tjetër në fuqi dhe çdo rregullatori tjetër në fuqi në juridiksionet e tjera;

d) kur kompania beson se zbulimi është i domosdoshëm për të mbrojtur sigurinë e kompanisë ose të lojtarit, ose sigurinë e të tjerëve, të hetojë mashtrimin ose t'i përgjigjet kërkesës së qeverisë;

e) Nëse ofruesit e shërbimeve të marketingut kërkojnë që të dhënat të kryejnë detyrat e tyre;

f) Për çdo palë tjetër të tretë me pëlqimin paraprak të lojtarit për ta bërë këtë.

Ne përdorim përpunuesit e të dhënave të palëve të treta për të përpunuar të dhëna të kufizuara personale në emër tonë. Ofruesit e shërbimeve të tilla mbështesin Websitin, veçanërisht në lidhje me mbajtjen dhe funksionimin e faqeve të internetit, marketingun, analitikën, përmirësimin e faqeve të internetit dhe dërgimin e gazetave elektronike. Ne do të sigurojmë që transferimi i të Dhënave Personale tek marrësi është në përputhje me legjislacionin e aplikueshëm për Mbrojtjen e të Dhënave dhe se të njëjtat detyrime i imponohen procesorit siç na imponohet sipas Marrëveshjes përkatëse të Shërbimeve.

Faqet e internetit mund të përfshijnë edhe veçoritë e mediave sociale (p.sh. butonat "të ndarë" ose "si"). Tipare të tilla ofrohen nga platforma të mediave të treta të palëve të treta si Facebook. Ku të dhënat mblidhen në këtë mënyrë, përpunimi i tij rregullohet nga politika e privatësisë së platformave përkatëse të mediave sociale.

Përveç sa më sipër, mund të nxjerrim të dhëna personale nëse fitojmë ndonjë biznes të ri. Nëse kompania i nënshtrohet ndonjë ndryshimi në strukturën e saj, si një bashkim, blerje nga një kompani tjetër ose një blerje e pjesshme, ka më shumë gjasa që të dhënat personale të klientëve tanë të përfshihen brenda shitjes ose transferimit. Ne do të, si pjesë e Politikës sonë, informojmë lojtarët tanë me e-mail para se të prekin transferimin e tillë të të dhënave personale.

Ju lutem vini re që përmbajtja jonë mund të lidhet me faqet e internetit të palëve të treta për të dhënë referenca përkatëse. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtje të tilla të jashtme, të cilat mund të përmbajnë politika të veçanta të privatësisë dhe zbulime të përpunimit të të dhënave.

8. Ruajtja e të dhënave
Siç thuhet në Termat dhe Kushtet tona, ju dhe Casino mund të vendosni që Llogaria juaj e Lojtarit të mbyllet në çdo kohë. Pas mbylljes së llogarisë suaj, ne do t'i ruajmë të dhënat tuaja personale në procesverbal për aq kohë sa kërkohet me ligj. Këto të dhëna do të përdoren vetëm nëse kërkohet nga autoritetet kompetente në rastet e hetimeve lidhur me regjistrimet financiare dhe fiskale, mashtrimet, pastrimin e parave ose hetimet për çdo veprimtari tjetër të paligjshme.

Ju duhet të vini re se për shkak të rregulloreve kundër pastrimit të parave në juridiksionet e lojërave të licencuara në Bashkimin Evropian, ne jemi të detyruar të mbajmë të dhënat personale të lojtarëve të paraqitur gjatë regjistrimit dhe të gjitha të dhënat e dhëna gjatë periudhës operative të një Llogari Lojtari për një minimum pesë vjet nga transaksioni i fundit lojtar apo mbyllja e llogarisë. Prandaj, kërkesat për fshirje para kalimit të kësaj periudhe nuk mund të argëtohen.

9. SIGURIA E TË DHËNAVE TUAJ
Ne pranojmë se në mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave tuaja personale për qëllime të menaxhimit të llogarisë suaj të lojtarit, ne jemi të detyruar nga dispozita strikte ligjore për mbrojtjen e të dhënave personale.

Rrjedhimisht, ne përpiqemi të mbrojmë të dhënat tuaja personale dhe të respektojmë privatësinë tuaj në përputhje me praktikat më të mira të biznesit dhe rregulloret në fuqi. Duke qenë të angazhuar për të ofruar shërbime të sigurta për lojtarët dhe ne do të bëjmë të gjitha masat e arsyeshme për të siguruar që të gjitha të dhënat që na keni dorëzuar mbeten të sigurta.

Llogaritë e lojtarëve mund të arrihen vetëm me ID dhe fjalëkalim unik të lojtarit. Ju gjithashtu mund të krijoni vërtetim me dy faktorë (2FA) si mbrojtje shtesë nga përdorimi i paautorizuar i llogarisë suaj. Ju jeni përgjegjës për mbajtjen e informacionit tuaj të identifikimit të fshehtë dhe për t'u siguruar që nuk mund të arrihet nga një person tjetër.

10. KONTAKTONI SHBA
Ju mund të na kontaktoni në lidhje me këtë Politikë nëse dëshironi:

a) konfirmoni saktësinë e të dhënave personale që kemi mbledhur për ju;

b) pyesni për përdorimin tonë të informacionit tuaj personal;

c) ndalon përdorimin e të dhënave tuaja në të ardhmen për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë;

d) Përditësoni ose korrigjoni çdo informacion që na keni dhënë (në raste të tilla ju do të jepni çdo provë që mund të kërkojmë me arsye për të bërë ndryshime të tilla). Vini re që është e paligjshme të na ofroni informata të rreme për ju dhe është përgjegjësia juaj për të siguruar që ne jemi përditësuar gjithmonë me të dhënat tuaja të sakta.

Përveç kësaj, sipas nenit 77 të DPPM-së, ju keni të drejtë të parashtroni një ankesë në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja në një autoritet mbikëqyrës, veçanërisht në Shtetin Anëtar të banesës suaj të përhershme, vendin e punës ose vendin e një shkeljeje të supozuar.

11. Politika Cookie
Kur vizitoni faqen e internetit, sistemi ynë mbledh automatikisht informacion rreth vizitës suaj, siç është shfletuesi juaj, adresa IP dhe faqja e referimit. Ky koleksion mund të bëhet në bashkëpunim me ofruesit dhe partnerët tanë të platformës. Mund të marrim prej tyre të dhëna të përgjithshme demografike ose të përdorimit të vizitorëve të faqes tonë. Ne nuk përdorim informacionin e mbledhur automatikisht për t'ju identifikuar personalisht pa marrë pëlqimin shtesë.

Për të mbledhur informacionin në fjalë, ne përdorim cookies dhe mjete të ngjashme ndjekëse. Cookies janë skedarë të veglave të vogla që ruhen në kompjuterin ose pajisjet tuaja kur vizitoni faqet tona të internetit. Disa nga cookies janë thelbësore për të vepruar në Website; të tjerët përmirësojnë përvojën tuaj në Internet dhe na ndihmojnë të ofrojmë një shërbim më të mirë. Më poshtë janë llojet e cookies që përdorim dhe qëllimet e tyre.

Biskotat e kërkuar: aktivizoni navigimin dhe funksionalitetin bazë të faqeve të internetit, p.sh., qasjen në zonat anëtare të faqes së internetit.

Biskota funksionale: na lejoni të analizojmë përdorimin e faqes suaj të internetit dhe zgjedhjet tuaja në faqen e internetit (p.sh. kyçi i sesionit, gjuha ose rajoni), kështu që mund t'i ruajmë këto cilësime dhe t'ju ofrojmë një përvojë më të personalizuar.

Biskotat e reklamimit: na lejojnë të vlerësojmë sa efektiv është marketingu i përmbajtjes sonë. Këto biskota sigurohen nga partnerët tanë për të ndjekur vizitat e internetit dhe regjistrimet e reja të lojtarëve nga reklamat. Ne nuk i ndajmë informacionet tuaja personale (të tilla si emri ose email) te partnerët e lidhur me përjashtim të të dhënave të vizitës në vend të mbledhura direkt nga Cookies të Reklamimit. Sidoqoftë, të dhënat e vizitës në vend mund të lidhen me informacione të tjera personale të mbledhura nëpërmjet burimeve të tjera nga ofruesit. Përpunimi i jashtëm i të dhënave të fundit udhëhiqet nga njoftimet e privatësisë dhe politikat e këtyre ofruesve të palëve të treta.

Përveç sa më sipër, ne përdorim një numër ofruesish të shërbimeve të palëve të treta që gjithashtu vendosin cookies në këtë Website, në mënyrë që të ofrojnë shërbimet që ato po na japin. Shërbime të tilla përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, duke na ndihmuar për të përmirësuar përvojën tuaj duke ndjekur aktivitetin tuaj në faqen e internetit, duke matur efektivitetin e faqes së internetit dhe efektivitetin e fushatave tona të marketingut.

Shumica e shfletuesve online automatikisht pranojnë cookies. Nëse preferoni, është e mundur të bllokoni disa ose të gjitha cookies ose të fshini cookies që janë vendosur tashmë duke modifikuar parametrat e shfletuesit tuaj. Megjithatë, ju rekomandojmë që të mos bllokoni ose fshini cookies tuaj pasi kjo mund të kufizojë përdorimin tuaj të faqes tonë.

12. Lojërat e NETENT
Kur luani lojëra kazino të zhvilluara nga NetEnt, vlen edhe politika e privatësisë së NetEnt. Kjo politikë mund të gjendet këtu

GAMING PËRGJEGJËS
SI KOMITOHEN NË GAMING PËRGJEGJËS?
Bastet e fatit në një kazino online gjithmonë duhet të synojnë argëtimin. Megjithatë, ekziston një përqindje e caktuar e njerëzve që humbin kontrollin mbi vetveten, ndërkohë që luajnë lojëra të fatit. Para se të filloni të luani, është e rëndësishme të kuptojmë se lojërat e fatit nuk do të shihen kurrë si burim të ardhurash ose mjetesh për rimëkëmbje nga borxhet. Është e dobishme të mbash gjurmët e kohës dhe sasisë së parave të shpenzuara në një kazino online çdo ditë.

Nëse mendoni se filloni të shpenzoni më shumë para sesa mund të përballoni, ose në rast se lojrat fillojne të ndërhyjnë në rutinat normale të përditshme, këshillojmë fuqimisht që të marrin në konsideratë disa masa që mund të ndihmojnë, të tilla si vendosja e limiteve personale në aktivitetet e lojrave, zgjedhja e vetes - Përfshirja, dhe kërkimi i ndihmës dhe mbështetjes nga organizmat e pavarur të besueshëm.

SI MUND TA KUFIZUAR SHPENZIMIN OSE HUMBJET?
Për t'ju ndihmuar në lojërat me përgjegjësi, ne ofrojmë funksionin Limits personale. Ju mund të vendosni kufizime për shumën që depozitoni, humbisni, bastni, shpenzoni në një lojë ose në aktivitetin tuaj të llogarisë në tërësi. Ky funksionalitet mund të arrihet brenda llogarisë tuaj në seksionin "Limitet personale" këtu.

Kufijtë mund të ndryshohen në çdo kohë. Një rënie në limit do të hyjë në fuqi menjëherë, megjithatë një rritje mund të ndodhë vetëm pas konfirmimit të postës elektronike dhe vetëm pasi të kalojë kufiri i mëparshëm i të njëjtit lloj, me qëllim që të shmangen vendimet e nxituara. Nëse keni nevojë për informata ose ndihmë të mëtejshme në lidhje me limitet personale, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në support@euslot.com.

Kufizimi i depozitave. Një limit për depozitat tuaja për një ditë, një javë ose një muaj.

Limiti Humbje. Një limit për humbjet tuaja në kazino për një ditë, një javë ose një muaj. Ju lutemi vini re se humbja bazohet në depozitat fillestare dhe jo në fitimet që i atribuohen shumës së depozituar. Nëse për shembull ju depozitoni € 50, vendosni një Limit Humbje prej € 10 dhe pastaj vazhdoni të fitoni € 1,000, përsëri mund të humbni më shumë se € 10 të bilancit € 1,000 pasi ajo bazohet në depozitimin fillestar në vend të fitimeve.

Bast Limit. Një kufi në shumën e fituar për një ditë, një javë ose një muaj.

Limit Sesioni. Një kufizim në sasinë e kohës në minutat e kaluara duke luajtur një lojë.

KANË DUHUR NJË BREATHER?
Kufizimi i ftohjes. Mund të caktoni një periudhë ftohëse për javën 1, muajin 1, muajin 3 ose muajin 6. Derisa kufiri është aktiv, nuk mund të depozitoni në Kazino dhe do të përjashtoheni nga të gjitha ofertat promocionale, edhe pse mund të tërhiqni fondet e mbetura gjatë kësaj periudhe. Periudha e ftohjes-off është aplikuar menjëherë në llogarinë tuaj. Pas skadimit të saj, llogaria juaj automatikisht do të riaktivizohet.

Kufiri i Vetë-Përjashtimit. Ju mund të vendosni një Limit për Vetë-Përjashtim për muajin 6, muajin 9 ose vitin 1. Pas kësaj, Llogaria juaj e Lojtarit do të çaktivizohet menjëherë dhe do të përjashtoheni nga të gjitha ofertat promocionale për periudhën e caktuar. Ju nuk do të jeni në gjendje të depozitoni ose të tërhiqni fondet kur kufiri është aktiv. Pas skadimit të saj, llogaria juaj automatikisht do të riaktivizohet.

ÇFARË ËSHTË VETËKOKUZOHET?
Vendosja e Vetë-përjashtimit na lejon të dimë se duhet të marrim të gjitha masat për të bllokuar qasjen tënde në llogarinë tënde dhe të sigurohemi që të mos marrësh materiale promovuese. Ju gjithashtu mund të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në support@euslot.com dhe na informoni në lidhje me vendimin tuaj për të ndaluar lojërat e fatit në faqen e internetit për një periudhë të caktuar kohore ose përgjithmonë. Vetë-përjashtimi do të thotë që ju do të jeni të ndaluar të luani në të gjitha kazinotë online nën licencën pjesëmarrëse.

A TË SHIKO ndonjë ID?
Kazino pranon vetëm lojtarë të cilët janë të paktën 18 vjeç dhe përdor të gjitha metodat në dispozicion për të ndaluar çdo përpjekje të të miturve për t'u regjistruar dhe luajtur në faqen tonë të internetit. Kazino rezervon të drejtën të kërkojë vërtetimin e identitetit dhe në rast se lojtari nuk ka arritur moshën ligjore për të luajtur, qasja në faqen e internetit do të mohohet menjëherë.

Megjithatë, ne e kuptojmë se për shkak të një disponueshmëri të gjerë dhe natyrën e njerëzve të internetit në moshë ligjore ende kanë një shans të regjistrohen dhe të luajnë në një kazino online. Prandaj, ne fuqimisht inkurajojmë prindërit që të bashkëpunojnë në mbrojtjen e fëmijëve të tyre nga qasja e lirë në faqet e lojrave. Nuk ka programe të veçanta që mund të ndihmojnë në këtë çështje. Për më shumë informacion vizitoni faqet e mëposhtme të internetit:

CyberPatrol
GamBlock®
Software Solid Oak
Dado e Net
ÇKA ËSHTË KONTROLLI I REALITETIT?
Marrja e lehtë është e lehtë kur jeni duke u argëtuar, prandaj ne do t'ju dërgojmë një njoftim për orë në lojë për t'ju kujtuar se sa keni shpenzuar në Kazino. Pavarësisht se sa lojëra po luani në të njëjtën kohë, mesazhi do t'ju tregojë se ku jeni. Kjo ka për qëllim të sigurojë disa kohë për të reflektuar mbi baste tuaj dhe ndoshta konsiderojnë ndalur pla

y për një kohë.

Luaj Tanihttps://www.euslot.com/

Bonuse aktive

Total: 102
495% Ndeshja në një kazino në Slotin e BE-së 45x Play Through Kazino € 550000 Max Bonuset më të mëdha të tërheqjes: 685% Asnjë Bonus i Rregullave! në Hot Lines Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

160 Pa pagesë Spins nuk ka kazino depozitë në Slots EU 55X WageringEur 917000 Tërheqja maksimale Bonus ekskluziv: 945% Ndeshja në një Kazino në Playson Mbretëresha Burlesque ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

135% Match bonus kazino në BE Slot 65X Luaj me $ 15000 Max cash out Bonus ekskluziv: Bonus i mirëpritur për 905 në Çokollatën e Krishtlindjeve Booongo Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 320 Online Turneu i Kazinosë në Slotin e BE-së 55x Wager € 974000 Bonus Maksimensional Max: 90 Free Spins nuk ka kazino depozituese në Fast Lane ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

200 Rrotullime të Lirë në Fitoren e BE-së 45X Wager € 895000 Max CashOutPërveç kësaj Bonus: $ 430 Cash falas në Nurshëm Lady Luck ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 250 Free Casino Ticket në Slots EU 45x Wagering $ 913000 Tërheqja MaxSpecial Bonus: 520% Best Bonus Regjistrohu Bonus në Hot City lojë Slot Netent ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

105 futet falas në kazino të UE-së 44x Play throughEur 161000 Maksimumi i bonusit të parave të gatshme: € 3595 Nuk ka bonus kod depozitë në aventurën Amazon ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 3670 Bonus Depozitimi në Slots EU 77X Play Through Casino $ 870000 Tërheqja Maksimale Bonus shtesë: 720% Bonus Mirëseardhje në Thesarin e Faraonëve Pragmatik ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 370 FALAS Chip Kazino në Fitoren e BE 33X Wagering € 407000 Bonus Max CashOutextra: $ 3775 JO DEPOZITË në Futboll Mania Wazdan Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

370% Bonus më i mirë i Bonusit në Bonus në BE 55x Play Through Kazino € 288000 Bonus Maksimal TërheqjeSpecial: £ 95 Casino Tournament në Faeries Fortune Big Time ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 205 Turneu i Kazinosë në Slotin e BE-së 40X Wagering € 411000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: 110 rrotullime falas në Oxo ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

33 nuk luan asnjë depozitë në Slotin e BE-së 66x Play nëpërmjet Kazino $ 540000 Max CashOutSpecial Bonus: € 475 kazino pa pagesë në Casino Always Hot Novomatic Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

135 Spins Pa pagesë Kazino në Slots EU 33X Play përmes Kazino € 529000 Max CashOut bonus ekskluziv: € 515 Tournament on Dead or Alive ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 260 Pa pagesë Cash në Slots EU 50X Play përmesEURO 637000 Max CashOutSporte Casino Bonus: Eur 345 FALAS Chip në Durga ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 305 Free Casino Chip në Slotin e BE-së 35X Wagering € 132000 Bonus Max Extractingxtra: 11 Pa pagesë tituj pa depozitë në Dinastinë Mbretërore ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

40% Match Bonus Kazino në Slotin e BE-së 35X Luaj me $ 577000 Max Tërheqje bonus të veçantë: € 4710 Nuk ka depozitë bonus kazino në Fire Hawk ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 3570 Pa depozitë në Slots 77X EU Play Through Kazino € 517000 Max BonusTërheqjaSpecialë: $ 245 Chip Pa pagesë Kazino në Frutat Magjike Lojë 4 Wazdan Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 395 Turneu i Kazinove Online në Slotin e BE-së 60x Play përmes KazinoEUR 807000 Max TërheqjeSpecial Bonus: Eur 405 Pa pagesë Chip Kazino në Lojë Vulcan Rtg Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 960 Turneu i Kazinosë në Slotin e BE-së 77X Wagering $ 297000 Çmimi maksimal i tërheqjes ekskluzive: $ 2800 asnjë kod bonus i depozitave në biznesin e Monkey ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 805 Turneu i Kazinove Online në Slotsin e BE-së 55x Luaj Përmes CasinoEur 760000 Maksimumi i Parasë nga Bonusi shtesë: 745% Bonus i parë i depozitave në Grand Slam Novomatic Casino Slots ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 2275 nuk ka bonuse në kazino të depozitave në Slotin e BE 60x Wagering € 386000 Bonus Max CashOutextra: $ 250 Free Tournament Kazino në Slots Kazino Novomatic të Basketbollit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

240 FREE SPINS në BE Slot 35x Kërkesat e basteve € 989000 Tërheqja maksimaleExtra Bonus: Eur 4295 JO DEPOZITË BONUS CASINO në Bruce Lee - Dr ...... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

390% Regjistrohu bonusin e kazinosë në Slotin e BE-së 60X Luaj përmesEUR 76000 Maksimumi më i madh i tërheqjes: 915% Bonusin e parë të depozitave në Gurë të Rrufeshëm ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 680 nuk ka kodin e bonusit të depozitave në Slotin e BE-së 66X Bast 921000 Tërheqje MaksimalePoker bonus ekskluziv: 155 Pa lundrim pa depozitim në Toki Time Game Thunderkick Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 2170 nuk ka bonus të depozitave në Slotin e BE 35X Wagering € 123000 Tërheqja MaksimaleSpecial Bonus: € 1275 JO DEPOZITIM BONUS në Gushers Slots Rivalë Kazinoje Gold ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 655 Free Ticket Kazino në Slotin e BE-së 40x Play Nëpërmjet Casino $ 745000 Bonus Max Outdrawalextra: $ 90 Bonus Depozitues në Goddess Of Life Lojë Playtech Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

140 Kazino Pa pagesë Kazinohet në Slotin e BE-së 55x Luaj me Kazino £ 149000 Bonus Maksimal Tërheqje shtesë: Eur 455 chip kazino në Crystal Cash ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 285 Pa pagesë Chip në Slots EU 44x Play përmes KazinoEUR 808000 Tërheqja MaksimalePas Bonusit ekskluziv të Kazinosë: 160 futet pa pagesë kazino në Endorfine Shaman ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 355 Kazino pa pagesë në UE Slot 30X WagerEURO 366000 Max Bonus CashOut shtesë: € 65 Free Casino Tournament në Nouveau Riche ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

605% Bonus i Mirëseardhjes në Slotin e BE-së 65x Luaj me KazinoEUR 18000 Maksimumi i Tërheqjes shtesë: Eur 920 Turneu i Kazinove në Eliksir Sekret ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 1840 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Slotin e BE-së 50x Play përmes € 38000 Tërheqja Maksimale Bonuset ekskluzive Kazino: £ 4320 Nuk ka Depozitë Bonus Kazino në Hollywood Star Novomatic Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 4095 Nuk ka depozitë në Slot 66X të BE-së Luaj me $ 274000 Max cash outextra Bonus: Eur 450 Tournament në Lost Riches Of Amazon Foxium lojë Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

220% Bonus i Parë i Depozitave në Slotin e BE-së 50X Play Through CasinoEURO 441000 Bonus Maksimum Tërheqje ekskluzive: € 395 Nuk ka kazino të bonusit të depozitave në Super Fruit 7 1x2gaming Slots Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 300 chip falas në kazino në fitoren e UE-së 77X Wagering £ 177000 Paratë maksimale nga Bonus shtesë Casino: € 170 CASINO FALAS CHIP në Premier Liner Merkur Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

55 gjyqi spins në BE Slot 33x Kërkesat bastEur 317000 bonus Max outexclusive cash: € 880 turne në kërkimet kozmike 2 planetet misterioze Slots Kazino Rival ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

145% Casino Bonus i mirëpritur në Slotin e BE-së 50X Play nëpërmjet CasinoEUR Bonus 841000 Max CashOutExkluziv: EURO 75 Pa pagesë Cash në Doggather Lojë Microgaming Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 2950 Nuk ka depozitë në Slot 40x të UE-së Luaj Përmes CasinoEUR 238000 Maksimatë të holla nga Bonusi shtesë: 155% Bonus ndeshje në Pirates Ghost ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

22 Lidhjet e Lirë të Besnikërisë! në Bastin e BE-së 60X Bast € 175000 Tërheqja MaksimalePoker Bonus Ekstrakt: £ 445 Chip Pa pagesë Kazino në Super Flip ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

630% Nuk ka Bonus Rregullash! në Slotin e BE-së 30X Bast $ 348000 Bonus maksimum cash out-ekskluziv: 530% Bonus fitimi i depozitave në Perandorinë e Cezarit ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 555 asnjë bonus depozitë në Slotin e BE-së 30X Bast $ 692000 Tërheqje MaksimalePoker Bonus shtesë: £ 4040 nuk ka depozitë në Vampires ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

565% Kazino Bonus i Mirëseardhjes në Slotin e BE-së 30x Play përmes € 633000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: 275 Lojrat e Lirë të Besnikërisë! në Lojrat e Lojrave të Pavarura të Lojrave në Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 2605 nuk ka kazino të bonusit në depozitë në BE 55X WageringEURO 24000 Maksimumi i bonusit të parave të gatshme: £ 4305 Nuk ka depozitë në Zanafillën e Aventurës së Dinosaur ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 2750 Nuk ka Bonus Kodi Depozitues në Slotin e BE 40x Wagering $ 351000 Max Bonus CashOutAdditional Kazino: € 560 Casino Freeroll turne në Triassic Wild ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 210 Turneu i frekuenteve të freerollit të përditshëm në Slotin e BE-së 40x Wager $ 929000 Max Bonus CashOutExclusive: 230 luan falas kazino në Partinë e Gjuetisë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EUR 595 Pa pagesë Chip në Slots EU 50X Play përmes CasinoEur 271000 Max CashOutextra bonus: 145 FREE SPINS në Meteor ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

345% Bonus i Ndeshjeve në Slotin e BE-së 66x Luaj me $ 448000 Max cash outextra bonus: $ 240 Casino chip në Play Turbo ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

105 Rrotullime Lojalë Falas! në Slotin e BE-së 44X WagerEur 107000 Paratë e gatshme maksimale jashtë Bonusit Special: € 640 Kazino e Kazinosë në Double O Dollarë ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

200% Regjistrohu Bonusin e kazinosë në Slotin e BE-së 55X Play throughEur 507000 Tërheqje maksimale Bonus ekskluziv: Bonus i Bonusit të Mirëkuptimit të 310% në Lojëin e Parave të Mëdha ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

60 Pa pagesë Tërheqje tani në Slots EU 30X Kërkesat e bastit € 232000 Maksimumi i bonusit shtesë: Bonusi i 520% në Dinastinë Ming ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

200 nuk luan asnjë depozitë në Slotin e BE-së 35x Luaj me $ 917000 Bonus maksimal i Tërheqjes shtesë: 225 Trial Spins në Dino Mund ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

EURO 50 Freestoll freeroll slot në UE Slot 45x WagerEURO 379000 Paratë maksimale bonus shtesë të kazinosë: 15 Pa pagesë Spins Kazino në Xhungël II ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

115 Rrotullime Lojalë Falas! në Slotin e BE-së 66X WageringEURO 94000 Tërheqja maksimale Bonus shtesë: £ 360 Free Tournament Kazino në Jin Qian Wa Playtech ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

210 nuk luan asnjë depozitë në Slotin e BE-së 77X Kërkesat për bast £ 315000 Max Bonus CashOutExclusive Kazino: Eur 1815 asnjë bonus kazino depozitash në Gunslinger ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

215 Pa rrotullime asnjë depozitë në Slotin e BE-së 35X Bast € 752000 Tërheqja maksimale Bonus i Veçantë: $ 215 Casino Tournament në Kthimin e Rudolph ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 735 Mobile freeroll slot në Slots UE 30x Wagering $ 101000 Max CashOutspecial bonus: 355% Ndeshja në një kazino në lojë me Shinobin Spin Isoftbet ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 605 Paraja e Lirë në Fitoren e BE-së 65x Bast £ 659000 Maksimumi i Parasë së Parasë: Fitimi i Bonusit 490% në Bonusin e Kazinove të Nefertari Portomaso ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

€ 245 FALAS CHIP në Slots EU 65X Wagering £ 734000 Bonus Maksimal TërheqjePërdorim shtesë: 290 rrotullime të lira në Lojërat mahnitëse të nxehta të Bf Slots për Kazino ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

45 Pa pagesë Tërheqje tani në Slotin e BE-së 77x Luaj me Kazino $ 39000 Tërheqja Maksimale Bonus shtesë: € 3780 nuk ka kodin e bonusit të depozitave në Panda Magic Rtg ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 270 Mobile freeroll slot në Slotin e BE-së 77x Play throughEUR 877000 Paratë maksimale të bonusit të posaçëm: 45 Kazino e lirë luan në King Kong ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Bonusin e Parë të Depozitave 275 në Slotin e BE-së 33X WageringEUR 179000 Max cash outextra Casino Bonus: EURO 455 Tournament në Game Of Thrones 15 Lines Lojë Microgaming Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

$ 305 Mobile freeroll slot në fitoren e UE 33X Luaj me € 487000 Max cash out Bonus ekskluziv: 620% Regjistrohu Bonus Kazino në Madtimer Simbat ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

80 Rrotullime të lira në Slotsin e BE-së 55X Play Through Kazino € 140000 Max CashOutExtra Bonus: € 3665 Bonus Depozitash në Pemët Purpuri Teknologji Kazino Slot Machine ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

£ 4705 nuk ka bonuse në kazino të depozitave në Slotin e BE-së 40x Play nëpërmjet Casino € 684000 Tërheqje MaksimalePërzgjedhja Extra: € 720 Torneja e Lirë në Kazino në Partinë Karaoke ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

820% Nuk ka Bonus Rregullash! në Slotin e BE-së 55X Bast € 750000 Maksimum maksimum cash outexclusive: 130 luan pa pagesë kazino në Tiger Vs Bear Zanafilla lojë Slot ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Eur 245 Free Casino Chip në Slotin e BE-së 66X Play përmes € 314000 Max cash nga Bonuset ekskluzive Kazino: 120 FREE SPINS në South Park Netent Slot Game ... 👁️ më shumë >>

📁 Kategoria:

Krijuar:

skadon:

Faqe 1 e 21 2

Bonuset e pabesueshme

Total: 0

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë bonus kazino