Sheshi i CashBery
Ruaj RSS

Kodet e Bonusit të Casino CashBery | Kazino më e mirë CashBery Pa Bonus Depozitash | Chip pa pagesë Casino CashBery | Rrotullime falas të Casino CashBery, 2020 #1

CashberyNe jemi të kënaqur t'ju prezantojmë një shërbim investimi plotësisht me tipare ku ju mund të merrni fonde dhe t'i lëshoni ato për përdoruesit e tjerë të platformës.

Në kompaninë tonë, ju mund të investoni duke lëshuar microloans për individët, bizneset e vogla dhe të mesme, si dhe përdoruesit e shërbimit për sigurinë. Rendimenti mund të jetë investimi deri në 600% në vit. Dhe shumë lloje bonusepër aktivitetin, mundësia për të tregtuar aksionet e kompanisë mund të jetë një burim i të ardhurave të larta për ju.

«Cashbery» është një vend ku investitorët mund të japin hua për huamarrësit përmes shërbimit tonë të specializuar. Që nga 2016, «Cashbery» është një grup i kompanive që përbëjnë «Cashbery» Kompani Mikrofinanciare, Kompani me Përgjegjësi të Këmbimit të Parave dhe Britanikët «Cashbery» Kompania e kufizuar koordinon platformën e operimit për investitorët. Një listë e kompanive do të zgjerohet në të ardhmen së bashku me zhvillimin e kompanisë.

Misioni ynë

Për t'u bashkuar me investitorët dhe huamarrësit e gjithë bota në një konsorcium të vetëm për të maksimizuar ndërveprimin e brendshëm.

Të bëjmë investime fitimprurëse sa më të përballueshme për të gjitha kategoritë e qytetarëve në mbarë botën.

Avantazhet tona

  • Bonuset për tërheqjen e investitorëve (programi i referimit në shumë nivele, shpërblimet për aktivitetin, shpërblimet menaxheriale dhe shpërblimet përfaqësuese)
  • Sistemet më të njohura të pagesave (bankat e RF, KZ, UA, sistemet kryesore të pagesave elektronike)
  • Platforma është përgjegjëse për të gjithë punën me huamarrësit (ju vetëm duhet të bëni një fitim)
  • Investimet shpërndahen në hua në kohë reale (ju mund të shihni statistikat individuale në llogarinë tuaj)
  • Puna me individë dhe persona juridik (një qytetar i çdo vendi mund të bëhet investitor)
  • Llogaria personale shumëkombëshe (rubla, pako, hryvnia, dollarë, euro, BTC)
  • Shumë plane tarifore për investitorët më të kërkuar (ju vendosni se sa doni të fitoni)
  • Ekipi profesional me eksperiencë shumëvjeçare në fushën e marketingut financiar dhe në shumë nivele
  • Investimet mbështeten nga kontratat formale (marrëveshja për përgjegjësinë e palëve, fondi i garancisë së sigurimeve dhe fondi i garantuar i pasurisë së kolateralizuar)

Luaj CashBery

Kodet e Bonusit të Casino CashBery

Kuponat Gjithsej: 5
Investime në tregtinë algorithmic në shkëmbimet cryptocurrency dhe tregjet e aksioneve. Aktualisht gjithnjë e më popullor në mesin e investitorëve duke fituar tregti algorithmic në tregjet e ndryshme financiare, një ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Investimi në kriptocurrency Kriptocurrency dhe potencialin që ai jep, për momentin, trendi më premtues në tregun financiar. Kjo është konfirmuar në vitet e fundit dhe hav ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Financimi për sigurimin e pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme Dhënia e huave për sigurimin e pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme për individët ose sipërmarrësit të marrë maksimumin nga të gjitha yield-et e tarifave ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Kreditë për biznesin e vogël dhe të mesëm Hua bizneset e vogla dhe të mesme me një yield deri në 228.5% në vit. Për shkak të mungesës së financimit të jashtëm dhe likuiditetit të parasë në bankat e shumë autobusëve ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave

Microloans për individët Dërgo një kredi jep deri në 600% në vit. Zgjedhja e ndonjërës nga normat, Ju kreditoni individët, duke u dhënë atyre microloans përmes platformës tonë. Kapaciteti i këtij tregu ... me shume ››

Krijuar:

asnjë bonus depozitave