Politika e Privatësisë

Ne jemi Rreth Forumit të Komunitetit të bonusit. Shprehni ("ne", "tonë", "ne"). Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur dhe respektuar privatësinë tuaj. Nëse keni pyetje në lidhje me informacionin tuaj personal ju lutem na kontaktoni.

Çfarë informacioni që mbajmë për ty

Lloji i të dhënave që mbledhim dhe përpunojmë përfshin:

  • Emri ose emri i përdoruesit.
  • Adresa juaj e emailit.
  • Adresa IP juaj.

Të dhënat e mëtejshme mund të mblidhen nëse zgjedh ta ndani atë, si për shembull nëse plotësoni fushat në profilin tuaj.

Ne mbledhim disa ose të gjithë këtë informacion në rastet e mëposhtme:

  • Ju regjistroheni si anëtarë në këtë faqe.
  • Ju plotësoni formularin tonë të kontaktit.
  • Ju shfletoni këtë faqe. Shikoni më poshtë “Politika e cookies”.
  • Ju plotësoni fushat në profilin tuaj.

Si përdoren të dhënat tuaja personale

Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal në mënyrat e mëposhtme:

  • Për të bërë ju një anëtar i regjistruar i faqes tonë, në mënyrë që ju të kontribuoni me përmbajtjen në këtë faqe.
  • Ne mund të përdorim adresën tuaj të postës elektronike për t'ju informuar për aktivitetin në faqen tonë.
  • Adresa juaj IP regjistrohet kur kryeni veprime të caktuara në faqen tonë. Adresa IP juaj nuk është kurrë e dukshme në publik.

Mënyra të tjera që mund t'i përdorim të dhënat tuaja personale.

Përveç njoftimit për veprimtarinë në faqen tonë që mund të jetë relevante për ju, kohë pas kohe mund të dëshirojmë të komunikojmë me të gjithë anëtarët çdo informacion të rëndësishëm si gazetat ose njoftimet me email. Mund të zgjedhësh ose të zgjedhësh nga këto email në profilin tënd.

Ne mund të mbledhim informacione jo-personale të identifikueshme për ju gjatë ndërveprimit tuaj me faqen tonë. Ky informacion mund të përfshijë informacione teknike në lidhje me shfletuesin ose llojin e pajisjes që po përdorni. Ky informacion do të përdoret thjesht për qëllime të analizave dhe ndjekjes së numrit të vizitorëve në faqen tonë.

Mbajtja e të dhënave tuaja të sigurta

Ne jemi të angazhuar për të siguruar që çdo informacion që na siguron është i sigurt. Për të parandaluar aksesin ose zbulimin e paautorizuar, ne kemi vendosur masa dhe procedura të përshtatshme për të mbrojtur dhe siguruar informacionin që mbledhim.

Politika Cookie

Cookies janë skedarë të veglave të vogla të cilat janë vendosur nga ne në kompjuterin tuaj, të cilat na lejojnë të sigurojmë funksione të caktuara në faqen tonë, si të jesh në gjendje të identifikohesh ose të kujtojmë preferenca të caktuara.

Ne kemi një politikë të hollësishme të cookie-t dhe më shumë informacion në lidhje me cookies që vendosim në këtë faqe.

Drejtat

Ju keni të drejtën për të hyrë në të dhënat personale që mbajmë për ju ose për të marrë një kopje të tij. Për ta bërë këtë lutemi na kontaktoni. Nëse besoni që informacioni që ne mbajmë për ju është jo i plotë ose i pasaktë, mundeni na kontaktoni të na kërkojë të plotësojmë ose korrigjojmë atë informacion.

Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale. ju lutem na kontaktoni nëse dëshiron që ne të heqim të dhënat tuaja personale.

Pranimi i kësaj politike

Përdorimi i vazhdueshëm i faqes tonë nënkupton pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse nuk e pranoni politikën atëherë lutemi mos e përdorni këtë faqe. Gjatë regjistrimit ne do të kërkojmë më tej pranimin tuaj të qartë të politikës së privatësisë.

Ndryshime në këtë politikë

Ne mund të bëjmë ndryshime në këtë politikë në çdo kohë. Mund t'ju kërkohet të rishikoni dhe ri-pranoni informacionin në këtë politikë nëse ndryshon në të ardhmen.

Politika e Privatësisë përditësuar: Nëntor 26, 2018 Author: Damon

përmbajtje

Bonuse të lidhura:

argëtim Blackjack në internet