Casinos Online: Cilat janë Kërkesat e Wagering?

0 Comments
Casinos Online: Cilat janë Kërkesat e Wagering?

Nuk është e rrallë që kazinotë në internet përpiqen të tërheqin lojtarët duke u ofruar atyre shpërblime - thjesht duke folur, para falas - që lojtari mund të përdorë sa më shpejt që të regjistrohen në kazino. Megjithatë, për të mos marrë një rrezik shumë të lartë, kazinotë kanë tendencë për të zbatuar një kërkesë për të fituar. Le të hedhim një vështrim më të afërt se çfarë nënkupton. kazino blackdiamond

Një kërkesë për kërcim (e njohur edhe si një kërkesë për playthrough) është mjaft shpesh një element thelbësor për operacionet e një kazinoje. Natyrisht, nga këndvështrimi i një lojtari, kjo nuk është nuanca më tërheqëse. Kjo është arsyeja pse faqja e lojës është projektuar në mënyrë të tillë që të mos e vëreni as ndonjë gjë të veçantë në lidhje me bonusin para se ta provoni ta rifitoni atë. Në thelb, ne rekomanduam me kujdes studimin e rregullave që përshkruajnë kushtet në të cilat do t'ju jepet bonus. Është atje që ju do të gjeni informacion në lidhje me kërkesën jo aq të drejtpërdrejtë wagering. Nëse nuk mund ta gjeni në fillim, shikoni fontin e vogël në faqe ose kontrolloni faqen që përshkruan vetë bonusin dhe promovimet e ndryshme të ofruara. uptownaces

Casinos Online: Cilat janë Kërkesat e Wagering?

Getting në thelbin e kërkesës wagering

Pra, çfarë është në thelb? Kjo kërkesë është një shumëzues që përfaqëson numrin e kohës që duhet të luani bonusin e ofruar para se të mund të tërhiqni ndonjë fitim (në disa raste, së bashku me bonusin, rregulli mund të prekë edhe depozitën). Normalisht, përcaktimi i numrit të kohës së lojës është pjesë e aktiviteteve të menaxhimit të rrezikut të kompanisë. Sa më i madh është shuma e parave të lira të ofruara, aq më e mundshme është që numri i kohës për të luajtur do të jetë më i lartë. Numri i kohës së lojërave mund të ndryshojë shumë në mesin e kazinove të ndryshme - mund të fillojë në 15-20 herë dhe të arrijë pothuajse 40, e cila është proporcionale me atraktivitetin e një bonus. kazino në cash

Le të hedhim një vështrim se si ndodh. Për shembull, le të imagjinojmë një kërkesë playthrough nënkupton luajtur bonus me njëzet herë. Shuma e ofruar është e barabartë me $ 50, e cila i jepet lojtarit nga kazinoja online sapo ai të regjistrohet. Le të themi që përdorni shumën e plotë dhe depozita juaj është e barabartë me $ 100. Në shembullin tonë, kërkesa e caktuar do të caktohet si njëzet herë më shumë se shuma e shpërblim dhe depozitën së bashku. Llogaritjet shumë të thjeshta do të na tregojnë se bastet me të cilat luani do të duhet së pari të arrijnë në $ 2000 (ne thjesht shumëzoi $ 100 të bonusit dhe depozitave nga 20). Kur kjo të ndodhë, ju do të keni përmbushur kërkesat e playthrough dhe do të jeni në gjendje të tërheqni fitimet.

A ndryshon kërkesa për fitues nga një lojë në tjetrën?

Sistemi i kërkesave të playthrough nuk është i thjeshtë. Nuk është e rrallë që kazinotë të përcaktojnë përqindje të ndryshme për të ndryshme Lojra. Sasitë korresponduese ju ndihmojnë në përmbushjen përfundimtare të kërkesës për playthrough. Përqindjet janë vendosur në mënyrë të pavarur nga kazinotë dhe ndryshojnë kryesisht në të gjithë industrinë. Megjithatë, ka disa tendenca të dukshme - për shembull, Blendë, ruletë dhe disa të tjera Lojra nuk kontribuojnë (ose kontribuojnë shumë pak) në përmbushjen e kërkesës, ndërsa zakonisht është 100% e bastit me lojëra elektronike që llogaritet. Një nga përjashtimet e pakta në industri konsiderohet të jetë kazino duke përdorur "Clear Play Bonus System" - ata mbështeten në Microgaming software dhe thuhet se kanë të njëjtat standarde në vend.

Për të demonstruar se si funksionon kjo, le të japim një shembull. Imagjinoni një kazino që ofron një bonus prej $ 100, duke imponuar një kërkesë për playthrough të kohës 20 për lojtarin që do të takohet. Për hir të ilustrimit, le të supozojmë që lojtari vendos të vendosë $ 30 në Slots dhe $ 20 në Blackjack, Roulette dhe Video Poker. Në këtë rast, ne mund të llogarisim kontributin ndaj kërkesës për playthrough: 100% x $ 30 (Slots) + 25% x $ 20 (Blackjack) + 10% x $ 20 (Ruletë) + 80% e $ 20 (Video Poker) . Duke shtuar të gjitha elementet, arrijmë në $ 53 - ky është kontributi që është bërë në drejtim të përmbushjes së kërkesës $ 2000 playthrough. blacklotuscasino

* Ju lutem, vini re se numrat e përdorur në shembull përdoren këtu vetëm për hir të demonstrimit. Para se të luani, lexoni me kujdes afatet dhe kushtet për bonusin specifik të ofruar nga një kazino specifike, pasi ato mund të ndryshojnë shumë.

Casinos Online: Cilat janë Kërkesat e Wagering? përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon