Casinos Online Në Kanada dhe teknologjinë pas tyre

Lojërat e internetit po përjetojnë rritje të konsiderueshme në mbarë botën dhe Kanadaja është shumë pjesë e këtij trendi pozitiv. Ndërkohë që nuk mund të mohohet se zhvillime të tilla si dalja e Komisionit të Lojrave të Kahnawake kanë ndihmuar në krijimin e kushteve të favorshme tregtare online, suksesi i vazhdueshëm i kazinove online në Kanada është mbështetur nga një model biznesi me një gamë shumë më të gjerë të tipareve të dëshirueshme.

Një fushë e veçantë është teknologjia dixhitale: kazinotë kanadeze në internet kanë vendosur me forcë të mbrojnë zhvillimin e teknologjisë dhe kanë kontribuar në evolucion e e-commerce në përgjithësi. Për shembull, krijimi dhe zhvillimi i lojërave digjitale të kazinove që inkorporojnë dhe shfaqin softuerin dhe inovacionet teknologjike më të fundit dhe më mbresëlënëse mbeten një qëllim strategjik qendror brenda sektorit të lojërave të lojërave virtuale. Po kështu, karakteristika të tilla si shfaqja e sistemeve për sigurimin e sigurtë të bankave online në kazinotë në internet, si dhe krijimi i mënyrave të besueshme për të mbrojtur të dhënat personale të ndjeshme, ka bërë shumë për të bindur konsumatorët se vendet e lojërave të fatit nuk janë vetëm kënaqësi, por janë të denjë për besimin e konsumatorit.

Diku tjetër, si shumë tregtarë të tjerë të suksesshëm në internet, industria kanadeze e kumarit online ka përdorur teknologji për të përmirësuar efikasitetin e praktikave të saj të marketingut. Për shembull, vendosja e sofistikuar e analitikës parashikuese dhe përdorimi i të Dhënave të Mëdha u ka lejuar operatorëve të internetit që të gjejnë dhe targetojnë me saktësi ata që kanë gjasa të jenë më të pranueshme për produktet e tyre, si dhe të zhvillojnë dhe prezantojnë karakteristikat e reja të kazinosë që elementet konsumatorët vërtet duan të shohin.

Industria është jashtëzakonisht e sofistikuar dhe ata që mund të pozicionojnë veten si gjithmonë të parët në fushë me tituj lojrave futuristike dhe teknologjitë e mundshme që rrisin përvojën e konsumatorëve do të fitojnë një avantazh të konsiderueshëm konkurrues. Dhe në mënyrë të barabartë, të gjithë operatorët e suksesshëm të kazinove duhet të jenë të vetëdijshëm për atë që konkurrentët e tyre aktualisht po ofrojnë si rënie në fushën e teknologjive të kazinosë online mund të kenë së shpejti pasoja serioze për performancën e ardhshme të biznesit.

Softuerët e kazinove online

Çdo aspekt i lojrave online të kazinosë të Kanadasë mbështetet në një teknologji të sofistikuar. Programimi i softuerit kontrollon funksionimin e lojrave dhe përcakton se si përdoruesi mund të ndërveprojë me secilin titull produkti, ndërsa grafika e avancuar krijon mjedisin virtual të cilin lojtarët gjejnë aq tërheqës.

Operatorët e kazinove si JackpotCity Casino përdorin teknologjinë e zhvilluar nga specialistë të industrisë së palës së tretë. Për shembull, kompanitë softuerike të lojërave janë përgjegjëse për zhvillimin e titujve të lojërave të cilat më pas janë blerë dhe promovuar nga kazinotë në internet. E njëjta gjë ndodh edhe në industrinë e lojërave kompjuterike më të gjera, e cila jo vetëm që i bën lojërat më të sofistikuara dhe profesionale, por i bën ata më të përballueshëm për operatorët e kazinove dhe për përdoruesit përfundimtarë.

Në studio, krijimi i një loje të re kazinoje është një proces i ekipit që përfshin shumë disiplina të ndryshme. Artistët zakonisht do të hartojnë imazhe themelore Photoshop në konsultim me hartuesit e konceptit të lojës dhe rregullat si një model matematik. Programuesit e programeve pastaj peshojnë me mjete programimi: kodim përmes gjuhëve të tilla si C dhe C + +, ose mjete të specializuara softuerike si Turbo C ++ dhe Microsoft Windows SDK (kit zhvilluesi i softuerit) që përmban të gjitha elementet e nevojshme për të krijuar aplikacione softuerike për platforma të tilla si Microsoft Windows dhe .NET Framework.

Futja e mëtejshme e lojës vjen nga një kompozitor dhe inxhinierë audio, të cilët do të krijojnë dhe regjistrojnë një fonogram dhe çdo efekt të veçantë të kërkuar - një proces që përdor harduer dhe softuer të veçantë, si puna e bërë në studiot e filmit. Ndërkohë, dizajnerët grafikë gjithashtu do të kenë qenë të zënë me punën e një mjedisi grafik të dizajnit grafik që do të përcaktojë shumë nga karakteri dhe apeli i titullit të lojës së përfunduar. Animacioni video-lojë trajtohet nga softueri i fuqishëm si Autodesk Maya për të prodhuar animacione me cilësi të lartë 3D dhe fazat përfundimtare të procesit përfshijnë protokollet e kontrollit të cilësisë dhe procedurat e debugging.

"Dhoma e motorit" e çdo lojë elektronike është gjeneruesi i numrave të rastësishëm (RNG). Ky është një algoritëm softuerësh që vazhdimisht gjeneron një sekuencë numrash të rastësishme me shpejtësi rrufe. Çdo tipar i lojës që përfshin një element të shansit shpërthehet përmes RNG të lojës. Ajo që shton RNG-ja e rregulluar nga jashtë është një element i drejtësisë absolute që siguron që këto elemente të lojës janë thjesht poshtë për shans dhe nuk mund të parashikohen kurrë, ose kontrollohen ose ri-konfigurohen nga operatori i kazinosë.

Microgaming dhe Net Entertainment janë liderët globalë në zhvillimin e lojës dhe do të gjeni lojërat e tyre mahnitëse në shumicën e kazinove online në Kanada. Ka gjithashtu shumë zhvillues kanadezë të softuerëve lojë si 3 Oak Gaming, Software Aberrant dhe Blaze Soft.

Jeton teknologjinë e kazinosë online

Lojërat për kazino online arritën rreth 1996 dhe u bënë tepër popullore. Dhe ndërsa teknologjia dha grafika më të mprehta dhe më shumë lojëra të përgjegjshme, kështu që dëshira për lojëra në kohë reale filloi të rritet. Por, për shkak të nevojës për sinkronizim të sofistikuar, i cili kërkonte fuqi të madhe informatike, gameplayja e gjallë e kazinosë u bë e mundur vetëm pasi teknologjitë konvergjente dhe video-streaming u bë e disponueshme dhe e përballueshme. Lojërat e sotme të kazinove të gjalla ofrojnë aksesin 24 / 7 dhe suksesi i tij mbështetet kryesisht në koordinimin e kujdesshëm të burimeve.

Për lojtarët dhe tregtarin e gjallë të kazinës njësoj, kamera të mira në internet që janë në gjendje të kapin imazhe me cilësi të mirë luajnë një rol jetësor. Dhe çdo lojtar individual duhet të ketë gjithashtu një lidhje të qëndrueshme dhe të besueshme me Internetin. Pajisjet esenciale të përdoruesit përfundimtar gjithashtu përfshijnë një kompjuter, tabletë ose smartphone të lartë, të aftë për të trajtuar përmbajtjen e videos në HD. Kjo shmang çdo vonesë serioze (vonesë kohore) që mund të ndërpresë rrjedhën e të dhënave që kërkojnë lojra në kohë reale.

Në një kontekst gameplay të gjallë, një tregtar i gjallë kazino kërkon pajisje të sofistikuara të monitorimit për të drejtuar bërjen dhe rrjedhën e lojës duke komunikuar me të gjithë lojtarët, ashtu siç do të ndodhte në çdo kontekst të bazuar në tokë. Kjo kërkon monitorim me rezolucion të lartë të të gjitha transmetimeve video në kohë reale. Por është GCU (njësia e kontrollit të lojërave) në fund të kazinosë të gjallë e cila me të vërtetë e bën këtë të mundur. GCU mund të transmetojë dhe të marrë transmetime video me shpejtësi të shpejtë në mënyrë që tregtari të mund të monitorojë të gjithë lojtarët dhe t'u mundësojë lojtarëve të shikojnë vazhdimisht tregtarin e drejtpërdrejtë dhe të jenë të vetëdijshëm për lojtarët e tjerë në lojë. Çdo vonesë e të dhënave mund të kompromentojë pjesëmarrjen e lojtarëve dhe në këtë mënyrë mund të çojë në pretendimet se lojrat janë kryer në mënyrë të padrejtë.

Për lojtarët, tregtia e drejtpërdrejtë e lojrave online të kazinosë përsërit përvojën e bazuar në tokë. Kjo do të thotë që, si dhe një tregtar i drejtpërdrejtë, do të përmbajë dhoma e kazinosë online ruletë rrota dhe pajisje të lojrave të tjera që gjenden në kazinotë aktuale. Por, në vend që të mbështeten në përditësime vizuale, p.sh. rrotullimet e rrotave të ruletit, kjo pajisje modifikohet për të dërguar një ushqim të drejtpërdrejtë dixhital të rrotullimeve dhe rezultateve të ngjashme të lojës direkt tek secili lojtar. Ngjarje të tilla ende mund të shihen, por lidhja digjitale e bën gameplay më të shpejtë dhe më efikas.

Një tjetër komponent thelbësor që kërkohet për të lehtësuar lojrat e tregtimit të drejtpërdrejtë është softueri i transmetimit i cili përdoret për të dërguar, marrë dhe monitoruar të gjitha transmetimet në kohë reale HD. Dhe për shkak se luajtja e tregtarit të drejtpërdrejtë kërkon burime të fuqishme informatike, shumica e sistemeve të kazinosë përdorin cloud-computing si për të ruajtur sasitë e mëdha të të dhënave të krijuara gjatë përpunimit në kohë reale ashtu edhe për të garantuar nivelet e performancës të cilat të gjithë pjesëmarrësit presin dhe kërkojnë.

Kazino Online: Teknologjia E-commerce dhe mbështetja e qendrës së thirrjeve

Ashtu si çdo ndërmarrje tjetër e-commerce, një faqe në internet për lojëra si JackpotCity Casino kërkon mbështetjen e teknologjive komerciale dhe teknologjive softuerike për të ndërtuar dhe operuar një biznes të suksesshëm. Përveç zgjedhjes së ofruesve të softuerëve të lojërave të fatit me cilësi të lartë dhe zgjedhjes së titujve të lojrave, ka teknologji që lidhen me vendosjen e pagesave të sigurta online, dizajnimin e faqes, marketingun dhe promovimin, si dhe shërbimet e kujdesit ndaj klientit.

Kërkesa e parë është një web server i cili normalisht do të veprojë nëpërmjet një platforme Windows ose Linux. Në varësi të arkitekturës dhe qëllimit të biznesit, kjo mund të jetë një server i dedikuar për kazino ose një hapësirë ​​të pritur në një server të palëve të treta. Në secilin rast, serveri i uebit do të kërkojë softuerin e serverit për të kryer detyra të tilla si komunikimi në internet dhe aksesi. Kjo ka të ngjarë të jetë një aplikacion popullor si Apache ose Windows IIS.

Mjete të mëtejshme web do të kërkohen për të hartuar dhe ndërtuar fundin e parë (= atë që vizitorët e site-it e shohin) dhe mbrapa (= kuadri i kompanisë që fuqizon pjesën e përparme dhe mundëson që faqja e internetit të funksionojë). Do të ketë redaktorët e tekstit HTML, suita për krijimin e grafikut dhe një sistem për menaxhimin e përmbajtjes (CMS). Përveç kësaj, do të ketë një bazë të dhënash që përmban të gjitha të dhënat e nevojshme të biznesit së bashku me një sistem të menaxhimit të bazës së të dhënave (DBMS), me teknologji të tilla si PHP dhe MY SQL që përdoren respektivisht për të kontrolluar komunikimin në mes të internetit dhe bazës së të dhënave dhe për të lejuar qasjen në shumë përdorues. Teknologjitë e tjera do të kërkohen për të trajtuar kërkesat e rrjeteve të internetit (p.sh shkarkime) dhe për të siguruar që faqja e internetit të jetë në përputhje me të gjitha platformat e njohura të shfletuesit.

Pasi të jetë ndërtuar një faqe interneti e sigurt, një operator kazino do të duhet të përdorë aplikacione të bazuara në softuer për të menaxhuar aktivitetet e ndryshme të marketingut dhe promovimit që nevojiten për të sjellë një vëllim të trafikut në internet në kazino online. Dhe sapo të sigurohet një rrjedhje e trafikut, do të kërkohet aplikacione të mëtejshme të analitikës së internetit për të analizuar dhe optimizuar elemente të tilla si marketingu i ardhshëm dhe performanca e internetit.

Ndonëse shumë kazino online mund të ofrojnë mundësi të ngjashme të lojrave, vëmendja e tyre ndaj kujdesit ndaj klientit është shpesh një mjet i rëndësishëm për të dalluar cilësinë e shërbimit që ato ofrojnë. Disa aspekte të kujdesit ndaj klientit, të tilla si programet e personalizimit dhe besnikërisë, mund të trajtohen nga një aplikacion i CRM (Customer Relationship Management). Përveç kësaj, softueri për mbështetjen e klientëve ka të ngjarë të kërkohet të kryejë në mënyrë qendrore detyrat, të tilla si pajisjet chat në internet dhe përgjigjet në e-mail, si dhe mundësisht të ofrojnë mbështetje telefonike.

Analitika, Big Data dhe Shkenca e të Dhënave aplikohen në kazinotë online

Këto tre terma të gjitha kanë të bëjnë me të dhënat, dhe janë të gjitha të lidhura. Por ato nuk janë saktësisht të njëjta. Pra, këtu janë disa përkufizime:

Të Dhënat e Mëdha: përgjithësisht do të thotë një sasi e madhe e të dhënave të papërpunuara, shumë më tepër se shumica e aplikacioneve të sistemit do të kishin fuqinë informatike për t'u përpunuar. Është gjithashtu e vështirë të strukturohet me efikasitet dhe të vështirë për t'u ruajtur. Megjithatë, ajo duhet të mblidhet dhe të përdoret për të informuar vendimmarrjen e biznesit të kazinove.

Shkenca e të dhënave: ka të bëjë me përpunimin e madh të të dhënave. Ka shumë nënndarje në këtë fushë p.sh. pastrimi i të dhënave, analiza, statistika, programimi, kapja e të dhënave dhe shumë më tepër. Si një term i gjerë, shkenca e të dhënave përfshinë teknikat e përdorura për mbledhjen e informacionit dhe informacioneve nga të dhënat e papërpunuara.

Analiza e të dhënave: është veçanërisht e lidhur me grumbullimin e informacionit kuptimplotë dhe nxjerrjen e konkluzioneve nga të dhënat e papërpunuara. Shumë industri përdorin analytics të të dhënave për të marrë vendime efektive, verifikojnë ose anulojnë modelet ekzistuese ose teoritë e reja. Mjetet e analitikës së të dhënave mund të përdoren gjithashtu për të parashikuar dhe modeluar rezultatet alternative.

Të dhënat e konsumatorëve janë industria flori pluhur. Raporton informacione për lojtarët tuaj, për atë se çka bast, për sa kohë ata shpenzojnë në gameplay, dhe gjurmojnë udhëtimin e tyre përmes kazinosë suaj online. Të dhënat e mëdha kapin demografikë dhe nëse, për shembull, i njihni klientët tuaj më të mëdhenj, jeni meshkuj të moshës 18-35, mund të zgjidhni të orientoni demografikë të tjerë për të rritur bazën tuaj të konsumatorëve. Dhe përse ky informacion është kaq i fuqishëm është sepse bazohet vetëm në të dhënat tuaja të rritura në shtëpi.

Të dhënat e mëdha mund të përdoren gjithashtu në trialling qasjet e ndryshme - lojëra, Layouts, harton, promovime dhe më shumë mund të testohen (zakonisht në kohë reale) për t'ju dhënë reagime mbi atë se çfarë funksionon, çfarë nuk do të funksionojë, ata kryejnë.

Merrni bonuse të mirëpritur, për shembull. Një grup lojtar merr bonusin A, ndërsa tjetri fiton bonusin B. Cila nga dy shpërblimet jep normën më të mirë të konvertimit? Dhe cili grup janë shpenzuesit më të lartë? Ky lloj reagimi i hollësishëm mund të informojë dhe të përmirësojë përpjekjet tuaja të marketingut. Për shembull, disa kazinove tani përdorin një bonus të ri të lojtarëve të rinj, por shpërblimet e synuara për kthimin e klientëve sipas lojës dhe interesave të tyre.

Trajtimi i ndjeshëm i fokusuar në mënyrë të ndjeshme mund të shpëtojë ndërmarrjen tuaj të kazinove duke shpenzuar kohë dhe burime për të kapur atë që thjesht nuk do të funksionojë. Dhe kjo çliron kohë p.sh. për të lejuar targetim të personalizuar të lojtarëve që gëzojnë lojëra elektronike ose ata që kalojnë kohën duke luajtur Blendë.

Teknologjia e kazinove mobile

Kazinotë në internet janë dëshmi e zhvendosjes së kaluar të klientëve të lojrave nga kazinot e bazuara në tokë në portalet e lojërave të fatit në internet. Por tani ka prova bindëse se lojtarët po lëvizin tani në celular në numër të madh.

Arsyet janë të ndryshme: pajisjet mobile janë të përshtatshme, celularët lejojnë qasje të menjëhershme në burimet e basteve, mediat sociale dhe kazinotë në internet zënë të njëjtat platforma etj. Por, konsiderata më e rëndësishme është se teknologjia mobile ka kërkesa të ndryshme nga teknologjitë tradicionale desktop.

Në terma biznesi, lojtarët më celularë automatikisht do të thotë më shumë të hyra tani vijnë nga burime të lëvizshme. Dhe kjo prirje duket e destinuar të vazhdojë. Pra, optimizimi i aksesit të kazinosë për të akomoduar teknologjinë mobile nuk është më një zgjedhje, është thelbësore. Një faqe interneti e optimizuar nga celularët duhet të jetë ultra e përgjegjshme dhe të ofrojë faqe që ngarkohen me shpejtësi. Dizajnuesit duhet të japin mendime të kujdesshme për çështje të tilla si thjeshtëzimi i lundrimit dhe përshtatja e përmbajtjes në ekranet më të vogla në të cilat zhvillohen aktivitetet e lojrave.

Përveç përshtatjes së përmbajtjes së desktopit në shfaqjet e lëvizshme, projektuesit e softuerëve duhet të mendojnë për shpërndarjen e përmbajtjes e cila është projektuar posaçërisht për mjediset e lojërave të lëvizshme. Ndërveprimet e lëvizshme të të gjitha llojeve janë gjithnjë të shpejta dhe kjo veçori me siguri nënkupton që platforma mobile është një zonë pjellore ku përmbajtja me ritme të shpejta me shumë eksitim shpejt do të dërgonte konvertime përmes kulmit.

Marketing Digital në industrinë e lojërave të fatit

Analitika e të dhënave gjithashtu ka një rol të rëndësishëm për të luajtur në strategjitë e marketingut digjital për kazinotë në internet. Ndjekja e sjelljes së vizitorëve të faqes është me interes për tregtarët sepse krijon një pamje të detajuar të përvojës së përdoruesit. Ky informacion, nga ana tjetër, mund të përdoret për të optimizuar një faqe në internet kazino. Kjo e bën vendin më të dukshëm për motorët e kërkimit si Google. Dhe nëse faqja e internetit e kazinosë është e optimizuar për kërkim-motor (SEO), ai gjithashtu do të renditet më i lartë në kërkimet e Google, dhe kështu të sjellë edhe më shumë trafik në faqen e internetit të kazinosë online. (Lexo më shumë rreth SEO në faqe: Strategjitë SEO për Online Kazinove në Kanada - https://blog.jackpotcitycasino.com/seo-strategies-online-casinos-canada/)

Marketingu dixhital i faqeve të internetit të kazinosë është me rëndësi jetike dhe kryhet kryesisht nëpërmjet blogeve dhe në mediat sociale. Në çdo kontekst, kjo kërkon një sërë mjetesh të sofistikuara të marketingut digjital, siç janë Ahrefs për kërkimin e lidhjeve, Semrush për kërkimin me fjalë kyçe, Google Analytics që ka një mori të funksioneve të marketingut dhe analizës dhe shumë më tepër.

Teknologji bankare online dhe depozita të sigurta në kazinotë online

Për lojtarët dhe operatorët e kazinove online, ndërfaqja midis teknologjisë së internetit dhe objekteve të sigurta bankare të menaxhuara nga ofruesit e palëve të treta është një aspekt vendimtar i lehtësive të sitit. Besueshmëria absolute është thelbësore - nëse lojtarët nuk mund t'i besojnë aranzhimeve bankare, ata nuk do t'i besojnë sitit.

Bota e përditshme financiare ofron mënyra të shumta për të bërë transaksione, shumë prej të cilave janë të përshtatura mirë me kërkesat e mjedisit në internet. Disa nga mjetet dhe sistemet më të përdorura të transaksionit financiar janë si më poshtë:

Karta e Kreditit: Zakonisht funksionon si një hua e lartpërmendur që paguani në këste mujore, një kartë krediti është bërë prej plastike të qëndrueshme dhe i jep mundësinë mbajtësit të kartës për të marrë fonde krediti. Këto mund të përdoren për blerje dhe pagesa, dhe ofrohen nga bankat, shoqëritë ndërtuese dhe një gamë e gjerë e huadhënësve të tjerë të kredisë. Shpërblime të ndryshme dhe skema nxitjeje shpesh bashkohen me shpenzimet e kartës së kreditit.

Karta e Debitit: Këto karta kanë një ngjashmëri fizike me kartat e kreditit dhe janë të mirëpritur nga të njëjtat zyra që pranojnë transaksione me kartë krediti. Një kartë debiti lidhet drejtpërdrejt me një llogari bankare, dhe kështu zakonisht do të mbajnë edhe detajet bankare të mbajtësit të llogarisë. Transaksionet e kryera me një kartë krediti ndryshojnë menjëherë bilancin e llogarisë shoqëruese. Pra, jo vetëm që kartela mund të përdoret për pagesa (debitime), gjithashtu mund të përdoret për të shtuar transferime kredie në llogari. Ky fleksibilitet, si dhe standardet e larta të sigurisë bankare, bëjnë kartat e debitit një opsion popullor dhe të përshtatshëm për klientët e kazinove në Kanada dhe gjetkë.

Debi Instant ose Prepaid Card: Ndarja e disa prej funksionalitetit të kartave të debitit dhe të kreditit, një kartë debiti çdogjëje njihet edhe si kartë e parapaguar. Paraja është i ngarkuar në kartë deri në një limit të caktuar. Ky total pastaj mund të përdoret si një kartë debiti për pagesat dhe shpenzimet. Për shkak se vepron si një objekt i pavarur, një kartë debiti çastit nuk do të ketë ndikim të drejtpërdrejtë në ndonjë llogari bankare. Dhe kur fondet para-ngarkuar janë të lodhur, karta do të ndalojë punën derisa financimi i kartelave të rimbushet. Megjithëse kjo është një mënyrë e mirë për konsumatorët që të buxhetojnë shpenzimet e tyre, shumë vende nuk mund t'i pranojnë këto karta për arsye teknike.

Transferet e Bankës: Kjo strukturë është një mënyrë e shpejtë për të dërguar fonde direkt nga një llogari bankare në një tjetër. Mund të përdoret për të bërë transfertat e pagesave dhe zakonisht nuk tërheq një tarifë. Një avantazh i kësaj metode është se është shumë më i sigurt se tërheqja e parave të gatshme për të bërë një pagesë.

Portofoli i uebit: Duke vepruar tërësisht brenda domenit dixhital, një portofol (gjithashtu portofol) në internet është një program softuerik ose web. Ky portofol virtual mund të përdoret në internet për të vepruar në transaksione financiare të sigurta dhe të sigurta. Dhe ashtu si një portofol fizik, ai gjithashtu mund të përdoret për të ruajtur të gjitha të dhënat tuaja personale dhe financiare. Kuletat e uebit mund të veprojnë gjithashtu në lidhje me disa karta debiti dhe krediti.

Bonot: Në rast se pranohet, një kupon pagese mund të përdoret për të shpenzuar si para në dorë kur bën pagesa. Vauçeri është provë që ju keni të drejtë për një nivel të caktuar të kredisë - një shumë që do të shtypet qartë në dokumentin e kuponit.

Protokoll SSL

E para e prezantuar në 1995, protokolli SSL (Secure Sockets Layer) është protokolli i parë i përdorur gjerësisht i rrjetit që mundësoi komunikimin e sigurt të koduar në Internet në mes të sistemeve të klientit dhe serverit të cilat më parë nuk ishin të lidhura. Kjo teknologji përkrah komunikimet online të çdo lloji, dhe autentifikimi i tij i sigurt dhe enkriptimi i të dhënave kanë pasur një ndikim masiv në fusha të tilla si transaksionet në internet dhe mbrojtja e të dhënave.

Protokolli SSL krijoi një konventë standarde për krijimin dhe kryerjen e komunikimeve në internet. Kjo është në thelb dy nën-protokolle. I pari është një 'shtyrje duarsh' protokoll në të cilin dy entitete të veçanta bien dakord mbi formën (et) e encryption që ata do të përdorin për sesionet e tyre të komunikimit. Hapi i dytë që vijon është një protokoll 'rekord' i cili pajtohet me detajet se si të dy palët do të përdorin SSL për shkëmbimin e të dhënave, cilat specifikime do të qeverisin përgatitjen e të dhënave të transmetimit dhe se si të dhënat do të verifikohen dhe decrypted nga marrësi.

Ndërsa kjo procedurë siguron konfidencialitetin dhe integritetin e të dhënave, megjithatë mbetet kryesisht i padukshëm për përdoruesit e përditshëm. Por, ku ndonjë faqe kërkon një lidhje SSL, adresa e URL-së do të ndryshojë nga HTTP në HTTPS (HTTP Secure). Dhe sapo serveri të jetë vërtetuar, kjo do të konfirmohet nga paraqitja e një ikoni të hapjes në ekranin e shfletuesit.

Edhe pse ende funksionon gjerësisht në të gjithë Internetin, protokolli SSL u zëvendësua zyrtarisht nga një version i përmirësuar - protokolli TLS - në 2015. Në një përpjekje për të shmangur konfuzionin e gjerë publik, shumica e sistemeve që operojnë nën protokollin TLS ende i referohen kodimit të tyre si protokoll SSL ose SSL / TLS.

Enkriptimi i SSL / TLS përdoret tani për shumë detyra të zakonshme, duke përfshirë transmetimin e faqeve të internetit, komunikimet elektronike të çdo lloji, transferimet e sigurtë të skedarëve nëpërmjet internetit, shërbimet e mesazheve të menjëhershme dhe telefonatat me zë mbi IP (VoIP).

Teknologjitë e reja dhe të ardhmen e kazinove online

Ndërsa lehtëson lojrat e sotme online, teknologjitë e sapoformuara do të kenë gjithashtu një ndikim të thellë në mënyrën se si lojtarët rrezikojnë në të ardhmen dhe në opsionet e kazinosë online të cilat do të jenë në dispozicion të tyre.

Teknologjia e njohjes së fytyrës së shpejti do të jetë mjaft e sofistikuar për të analizuar dhe kapur tiparet e fytyrës të një lojtari. Këto të dhëna pastaj mund të përdoren për të krijuar një avatar nga ai imazh i cili do të jetë në gjendje të marrë pjesë në veprimin e lojrave në ekran. Duke përdorur kamerën RealSense 3D të Intel, zhvilluesit po punojnë në lojëra të cilat mund të përshtaten sipas shprehjeve të fytyrës së lojtarit.

Po kështu, zhvillimi i njohjes së gjesteve do të thotë që lojtarët mund të kontrollojnë lojërat vetëm me dorën. Kjo ndërfaqe midis gjesteve dhe kontrollorëve të lojërave hap derën e rrotave virtuale të ruletit me anë të gjesteve të dorës. Dhe në mënyrë të ngjashme, lojtarët e pokerit mund të hedhin ose tregojnë bastet vetëm me gjest, ndërsa lojtarët e lojërave të fatit mund të rishikojnë përvojën e lojës në 'banditë me një armë' të kaluar.

Njohja e zërit të njeriut tani është një teknologji e maturuar me pajisje informatike të aftë për të njohur lehtë zërat dhe për të kuptuar komandat zanore. Kjo sugjeron se lojrat e kontrolluara me zë, duke vendosur bastet dhe duke biseduar me pjesëmarrësit e tjerë, së shpejti mund të bëhen karakteristika të rregullta të gameplay.

Realiteti virtual (VR) është një teknologji tjetër e cila ka dalë nga një fazë e konsiderueshme e zhvillimit. Me fuqinë e nevojshme informatike tani në dispozicion, lojëra të tilla si poker realitet virtual janë tashmë në përdorim aktiv në shumë kazinove. Realiteti i zgjeruar (AR) thjesht e merr konceptin më tej duke lejuar lojrat të ndodhin në një hapësirë ​​reale në të cilën ekzistojnë edhe objekte virtuale të pranishme. Pra, një lojtar ruletë në shtëpi mund të ndjehen sikur të ishin ulur pranë një rul të drejtpërdrejtë ruletë.

Prezantuar gjatë 2019, interneti celular 5G është ndoshta teknologjia që do të ketë implikimet më të mëdha për lojrat online të kazinosë. Pasi të vendoset plotësisht, me vonesë potenciale online (vonesa në kohë) të reduktuar në rreth një millisecond, 5G duhet të heqë dorë nga gabimet dhe braktisjet dhe të çojë në një gjeneratë të re të lojrave të gjalla që mund të luhen me shpejtësi të shpejtë. Ky zgjerim pa dyshim do të ushqehet edhe në lojërat aktuale VR dhe AR, duke rritur edhe më shumë apelin e tyre të 'realitetit'.

Bonuset e kazinosë të kazinosë në internet

Jackpot City Casino Online. Bashkohu tani!
Burimi: jackpotcitycasino.com
Casinos Online Në Kanada dhe teknologjinë pas tyre përditësuar: Korrik 1, 2019 Author: Damon