Kredi

Farë është një kredi?

Një kredi është para, pronë, ose mallra të tjera materiale, të dhëna një pale tjetër, në këmbim të shlyerjes së ardhshme të vlerës së kredisë ose shumës kryesore, së bashku me kamatë ose tarifa financiare. Një kredi mund të jetë për një shumë specifike, një herë ose mund të jetë e disponueshme si një linjë krediti e hapur, deri në një kufi të caktuar ose shumën e tavanit.

Keni nevojë për kredi? Bonus Express është i lumtur që ju ofron kredi

Vendet më të mira të kredisë 15 në Bonus Express:

1. AmericashLoan

Pamja e bonusit.express

2. CashPayDayLoans

Pamja e bonusit.express

3. CashAdvanceLoans

Pamja e bonusit.express

4. ClicknLoans

Pamja e bonusit.express

5. KingPayDay

Pamja e bonusit.express

6. MyPersonalLoans

Pamja e bonusit.express

7. PayCheckLoans

Pamja e bonusit.express

8. MyQuickLoans

Pamja e bonusit.express

9. PersonalCashLoans

Pamja e bonusit.express

10. QuickLoans

Pamja e bonusit.express

11. SameDayLoans

Pamja e bonusit.express

12. USAPaydayLoans

Pamja e bonusit.express

13. FastHolidayLoans

Pamja e bonusit.express

14. HolidayCashFast

Pamja e bonusit.express

15. AdvancePaydayLoans

Pamja e bonusit.express

Kredi wiki

Një kredi personale është një kredi e marrë për një periudhë të shkurtër kohore, zakonisht midis dy dhe pesë vjet. Gjatësia e kohës është fikse dhe nuk luhatet, ndryshe nga një kartë krediti ose linjë krediti. Shumat e shumave të kredisë personale janë midis 1,000 $ dhe 100,000 $, në varësi të nevojës dhe besueshmërisë suaj. Secila bankë ka kufizimet e veta për sa dhe sa kohë mund të huazoni për një kredi personale.

Kreditë personale janë zakonisht të pasigurta, që do të thotë se nuk ka kolateral, siç është një makinë ose shtëpi që mbështesin kredinë. Lloje të ndryshme të huadhënësve ofrojnë kredi personale, duke përfshirë bankat tradicionale me tulla dhe llaç dhe huazuesit vetëm online. Ato u shërbejnë huamarrësve me rezultate të ndryshme krediti, të ardhura dhe kërkesa të tjera cilësuese.

Ky udhëzues shpjegon se si mund të vlerësoni huadhënësit online për kredi personale. Ajo ofron udhëzime për gjetjen e huazuesit të duhur për historinë dhe të ardhurat tuaja të kredisë, kamatat e ofruara, sa mund të huazoni, çfarë mund dhe nuk mund të përdorni kredinë për të, dhe nëse mund të keni një nënshkrues. Zgjedhja e huadhënësit dhe kushtet e duhura mund të ju kursejnë mijëra dollarë.

Mbi 800,000 njerëz kanë provuar komoditetin e kredive personale përmes Avant.

Kredi përditësuar: Nëntor 19, 2019 Author: Damon

Bonuse të lidhura:

kodet e bonusit të pallateve të mandarinave