Top 10 faqet në internet kazino

Shpeshherë gabohen si pjesë e Mbretëria e Bashkuar, Ishulli i Manit është në të vërtetë një juridiksion i veçantë me qeverinë e tij në vend. Shtë në fakt, kjo pavarësi që ka bërë që ishulli i vogël të bëhet qendra financiare siç njihet sot. UK kompanitë kanë qenë të njohur për të regjistruar pasuritë e tyre atje, por ata nuk janë operatorët e vetëm që kërkojnë të përfitojnë nga legjislacioni i favorshëm për Manx. Sot, ishulli konsiderohet gjithashtu një qendër bastesh dhe kumarësh në internet. Pavarësisht nga madhësia e tij e vogël, ajo ka tërhequr vëmendjen e kompanive të shumta të lojërave të fatit në internet gjatë viteve. Nëse po kërkoni të zbuloni se çfarë e bën këtë licencë lojrash kaq të lakmuar, ju sugjerojmë të lexoni më tej. Këtu është lista jonë kryesore e opsioneve të kazinove në internet, Ishulli i Njeriut, për t'ju larguar nga puna.

10 faqet më të mira të kazinove në internet Isle Of Man me një shpërblim FRESH!

100% deri në $ 400 + 200 Rrotullime Falas

pagim 97.88%
Bonusi total $ 400

€ 2400 Bonus i Mirëseardhjes

pagim 97.81%
Bonusi total € 2400

77 Rrotullime të lira + 100% deri në 200 dollarë

pagim 98.09%
Bonusi total $ 200

100% deri në 100 ots Slots

pagim 99.12%
Bonusi total £ 100

Bonus 300 dollarë për klientë të rinj

pagim 98.14%
Bonusi total $ 300

20 Rrotullime falas + 200% deri 3000 €

pagim 98.17%
Bonusi total € 3000

Bonus ndeshjes 100% deri në 250 £

pagim 98.21%
Bonusi total £ 250

Bonus deri në 600 €

pagim 97.55%
Bonusi total € 600

€ / 1000 $ OSE 5 BTC +200 rrotullime FALAS

pagim 97.46%
Bonusi total € / $ 1000Rreth 10 Top Sites Online Isle Of Man Sites me një shpërblim të HUGE!

Rregulloret e Betle Isle of Man dhe Kërkesat e licencës
Për t'u konsideruar për licencën e Ishullit të Manit, një ofrues në internet duhet të plotësojë një sërë kërkesash. Para së gjithash, librari duhet të ketë një zyrë të konsiderueshme në ishull. Ajo gjithashtu duhet të plotësojë të gjitha kërkesat e licencimit dhe të tregojë se nuk ka lidhje me niganizmin dhe ka një model të qartë pronësie të bazuar në integritet dhe i përmbahet politikave kundër pastrimit të parave. Së fundi, libri sportiv duhet të provojë se është kompetent në drejtimin e shërbimeve të basteve dhe ka financa të mjaftueshme për të paguar lojtarët fitues. Procesi i marrjes së licencës është relativisht i shpejtë, pasi Komisioni në përgjithësi do të marrë një vendim brenda 2 muajsh ose më pak.

Kur një librari arrin të licencohet nga Ishulli i Manit, ata mund të mbështeten në një numër avantazhesh të ndryshme. Për shkak të statusit të saj të pavarur, Isle of Man u ofron librashitësve një mjedis unik biznesi. Kjo, veçanërisht, vlen për stimuj të veçantë dhe përjashtimin e TVSH-së.

Legjislacioni dhe ligjet e dukshme të Isle of Man

Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Lojërave të Ishullit të Njeriut ka miratuar një larmi të gjerë ligjesh në vite. Rregullorja më e dukshme e zbatuar nga Komisioni është Akti i Rregullimit të Lojërave të Lojërave të vitit 2001. Ai siguroi rregullore themelore të basteve dhe lojërave në internet dhe hapi rrugën për rregullore të tjera. Rregullore të tjera thelbësore përfshijnë Rregulloren Online të Lojërave të Lojërave të vitit 2007, e cila përcaktoi kërkesat për marketing dhe reklamim, dhe Aktin e Mbikëqyrjes së Kumarit të vitit 2010, i cili përcaktoi më tej statusin e Komisionit të Mbikëqyrjes së Lojërave të Ishullit të Njeriut.

Testimi i licencave të Isle of Man dhe mbrojtja e Bettorit

Në mënyrë që të sigurohet që të gjithë blerësit e licensuar të saj po operojnë sipas T&C, Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit Ishulli i Njeriut bashkëpunon me disa auditorë të pavarur. Aktivitetet e tyre sigurojnë që të gjithë mekanizmat e basteve të vendosur janë miqësorë dhe të ndershëm. Komisioni zbaton inspektimet e regjistrave të biznesit të rastit. Nëse auditorët gjejnë ndonjë provë të mashtrimit, pastrimit të parave, fondeve të pamjaftueshme ose ndonjë shkelje tjetër të kushteve të licencës, ata do të revokojnë licencën nga faqja e basteve.

Me rregulla të rrepta në fuqi, Komisioni mban përgjegjësit e basteve për veprimet e tyre. Ka një sërë termash shumë të rreptë kur bëhet fjalë për politikën financiare që duhet të përmbahen nga librashitësit e tyre të licencuar. Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Qarkut Isle of Man monitoron nga afër të gjitha llogaritë financiare për të siguruar që fondet operacionale dhe fondet e bettorëve nuk janë kurrë të përziera. Kjo u siguron bastoreve siguri financiare në rast se një krijues i librave të librit kalon nën kontroll. Operatorët mbajnë përgjegjësi të lartë, veçanërisht kur bëhet fjalë për politikat e tyre të intimitetit. Licencat rinovohen çdo pesë vjet. Libruesit e librave duhet të tregojnë se ata ofrojnë një mjedis miqësor me bettorët dhe të kenë metoda të mjaftueshme sigurie për të mbrojtur informacionin privat dhe financat e përdoruesve të tyre. Bookies që nuk arrijnë ta bëjnë këtë, janë hequr licencën e tyre Isle of Man.

Si të dini nëse një libër sportiv rregullohet nga Ishulli i Njeriut?
Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Qarkut Isle of Man është mjaft me reputacion, saqë ata shpesh përjetojnë raste kur libraritë përpiqen të krijojnë licencën e tyre. Pavarësisht nëse një libër sportivi në internet pretendon se ka një licencë të vlefshme ose jo, gjithmonë duhet të bëni një kontroll në prapavijë para se të regjistroheni me ta. Ju mund ta bëni këtë duke kontrolluar footer-in e faqes fillestare të tyre dhe duke kërkuar logon e Komisionit të Mbikëqyrjes së Lojërave të Ishullit të Njeriut. Përndryshe, ju mund të shkoni në faqen e qeverisë Isle of Man dhe të kontrolloni nëse librari është i listuar si i licencuar nga autoriteti. Faqja zyrtare e Isle of Man gjithashtu përfshin një listë të gjatë të kazinove të ndaluara dhe të listës së zezë që janë vlerësuar si të pasigurta prej tyre.

Procedura e ankesave - Si të zgjidhni një ankesë?
Komisioni ju këshillon që së pari t'i drejtoheni mbajtësit të licencës për çështjen tuaj me ta. Shumica e çështjeve mund të zgjidhen me vetë operatorin. Nëse, megjithatë, nuk jeni të kënaqur me mënyrën se si është zgjidhur ankesa juaj, mund të kontaktoni Komisionin e Mbikëqyrjes së Kumarit të Isle of Man duke mbushur një formular direkt në faqen e tyre të internetit. Komisioni mund të hyjë si ndërmjetës nëse ju dhe operatori keni mendime të ndryshme. Nëse keni një çështje që kërkon ndërmjetësimin nga Komisioni, sigurohuni që të plotësoni saktë formularin. Duhet të jetë në anglisht dhe të përfshijë emrin tuaj të plotë, detajet e kontaktit, emrin e përdoruesit të llogarisë, emrin e librarisë, detajet e plota të ankesës suaj dhe të gjitha dokumentet përkatëse dhe korrespondencën midis vetes dhe krijuesit të librit. Nëse çështja juaj individuale kërkon një hetim, Komisioni do të pranojë ankesën tuaj dhe do t'ju mbajë të informuar në lidhje me rezultatin e procesit.

Top 10 faqet në internet kazino përditësuar: Qershor 1, 2020 Author: Damon

përmbajtje

Bonuse të lidhura:

rishikim i kazinosë së librave