Minds, Kinja, Good Reads, Forca e Përditshme, Diigo dhe Khaleej Times rreth Casino Bonus Express.

0 Comments

Minds

Minds është një media sociale me burim të hapur dhe kompani të shërbimit të rrjeteve sociale që shpërblen përdoruesit për kontributet e tyre. Themeluar nga Bill Ottman dhe Mark e vështirë në 2011, është një shërbim i shpërndarë social networking që shpërblen kontribuesit me argumentet në blockchain Ethereum. Mendje për ne

Kinja

Kinja ju autorizon për të diskutuar lajmin që ju intereson më së shumti duke siguruar një përvojë të lexueshme dhe diskutimesh në të gjithë platformën, duke përfshirë faqet e medias Gizmodo. Ju tani keni fuqinë për të mbuluar bisedën duke përdorur të njëjtat vegla që përdorin redaktorët tanë! Kinja për ne

Goodreads

Goodreads është faqja më e madhe në botë për lexuesit dhe rekomandimet e librit. Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të gjejnë dhe t'i ndajnë librat që i duan. Nëse jeni duke kërkuar një vend për të zbuluar një libër të madh ose për të diskutuar tuajin i preferuar libra me një komunitet lexuesish, keni gjetur vendin e duhur! Ndërsa ne nuk kemi një tutorial të sitit, ju mund të vizitoni Rreth nesh faqe për të mësuar më shumë! Mirë lexon për ne

DailyStrength

DailyStrength është një ndarje e Sharecare që shërben si një rrjet social përqendruar në grupet mbështetëse, ku përdoruesit ofrojnë njëri-tjetrin me mbështetje emocionale duke diskutuar përpjekjet dhe sukseset e tyre me njëri-tjetrin. Faqja përmban komunitete online që merren me kushte të ndryshme mjekësore ose sfida jetësore. Që nga nëntori 4, 2007, DailyStrength ka krijuar mbi grupet mbështetëse të 500 të fokusuara në çështje të tilla si depresioni, divorci, prindërimi dhe një shumëllojshmëri e gjerë e kancerit; Për më tepër, bloget e shëndetit, përgjigjet e ekspertëve, trajtimi dhe një bashkësi jo profesionale e mbështetjes e vendosur në të gjithë botën. Forca e përditshme për ne

Diigo?

I shprehur si Dee'go, është shkurtim për "Digestin e Informacioneve të Internetit, Grupeve dhe sendeve të tjera". Ju shikoni, ne veçanti i pëlqejmë pjesa "sende të tjera", e cila na jep një mandat të hapur për të ripërtërirë dhe për të ofruar më mirë dhe më mirë vlerë për përdoruesit tanë.

Misioni dhe Historia

Ende kanë nevojë të punoni me informacione që nuk janë përmbushur? E pra, qëndroni të sintonizuar, ose më mirë akoma, na tregoni! Ekipi ynë në Diigo është i dedikuar
  • përmirësoni çdo aspekt të fluksit të punës tuaj të informacionit
  • përmirësojmë vazhdimisht shërbimin tonë nëpërmjet inovacionit dhe dëgjimit të përdoruesve tanë
  • përfundimisht ofrojnë informacionin përfundimtar për sistemin e menaxhimit të njohurive për të transformuar mënyrën se si ne hulumtojmë dhe konsumojmë informacionin dhe si fitojmë dhe organizojmë njohuritë.
Historia jonë relativisht e gjatë që nga 2005 (nga standardi i uebit) ka vërtetuar se ekipi ynë është i vërtetë në misionin e lartpërmendur. Gjatë viteve, pasi dhjetra lojtarë në të njëjtën hapësirë ​​kanë mbyllur dyqane, shpesh duke i lënë përdoruesit të bllokuar, Diigo është përmirësuar ashpër, siç tregohet nga evolucion grafiku. Diigo për ne

Khaleej Times

Galadari Printime dhe Botime Sh.pk është shtëpia botuese e një prej Dailies kryesore angleze në Emiratet e Bashkuara Arabe. Khaleej Times është gazeta e parë angleze që do të lansohet në Emiratet e Bashkuara Arabe në 1978.

Broadsheet përbëhet nga seksioni i përgjithshëm i lajmeve, faqet e biznesit dhe një seksion i gjallë i sporteve. Khaleej Times është qarkullimi më i lartë i gazetave të gjuhës angleze në të gjithë Gjirin. Ajo arrin në të gjitha pjesët e Emirateve të Bashkuara Arabe. Përveç kësaj, ajo mbulon Bahrainin, Omanin, Kuvajtin, Katarin dhe Arabinë Saudite përmes një rrjeti të dedikuar të shpërndarjes. Khaleej Times për ne
Minds, Kinja, Good Reads, Forca e Përditshme, Diigo dhe Khaleej Times rreth Casino Bonus Express. përditësuar: Qershor 9, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë

Reklama Sponsored