Si të shlyesh bonuset në kazinotë online

0 Comments

Kur bëhet fjalë për shlyerjen e bonusit tuaj nga një kazino online, mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë-të gjitha për shkak të shumëllojshmërisë së kërkesave jo aq të drejtpërdrejta, të cilat janë të lehta për t'u humbur dhe vështirë për tu përmbushur. Në fund, shpërblimet mund të mos duken as me vlerë. thebigfreechiplist

Për të filluar, lojtarët duhet të kuptojnë se kërkesat e vendosura nga kazinotë në internet nuk janë arbitrare dhe ekzistojnë për një arsye. Është e rëndësishme për kazinotë që të sigurohen që lojtarët nuk do thjesht të tërheqin bonuset pa luajtur-kjo është për këtë arsye që lojtarët janë të detyruar të bastin bonusin. Kjo është bërë nga kazinot në mënyrë që të mbrohen nga lojtarët e pandershëm të cilët janë në kërkim për të fituar para nga bonus duke e parë atë si para falas. kazino bovegas

Është e zakonshme të shihet një kërkesë e vendosur nga kazinotë që kufizon numrin e llogarive për familje në një. Kjo është për shkak të faktit se disa bonuse mund të arrihen nga lojtarët vetëm një herë (për shembull, në kohën e nënshkrimit me një kazino). Kështu, lojtarëve u kërkohet të japin të dhënat e tyre: adresën, emailin, numrin e kartës së kreditit ose, ndoshta, informacione të tjera që do të ndihmonin në identifikimin e personit dhe familjes ku ata vijnë (dmth. Provuar se nuk po përdorin një mik apo një identitetin e anëtarit të familjes për të abuzuar me sistemin e bonusit). Në ditët e sotme, ruajtja e informacionit në një bazë të dhënash lejon kazinove të kontrollojnë mjaft shpejt nëse të njëjtat informata janë futur në sistem më parë. Nëse ndonjë shkelje është gjetur, llogaria e lojtarit mund të eliminohet nga sistemi. kazino nuk ka kodin e bonusit të depozitave

Një mënyrë tjetër për të ndikuar në sigurinë e bonusit për kazinotë është t'i kërkojë lojtarit të shkruajë një bonus kod për bonusin që u është ofruar para se lojtari të ketë bërë ende një depozitë. Në rast se lojtari e mbikëqyr këtë gjendje, do të jetë e pamundur që ata të shpengojnë bonusin më pas. Prandaj, lojtarët duhet të jenë të vëmendshëm në mënyrë që të mos humbasin bonusin e tyre edhe para se të fillojnë të luajnë. Nëse ndodh kjo situatë fatkeqe, rekomandohet të kontaktoni shërbimin e klientit përpara se të provoni të tërhiqni fitimet dhe të përpiqeni të zgjidhni problemin nëpërmjet këtij shërbimi. Zakonisht, kazinotë do të bien dakord të shpërfillin këtë gabim.

Duke folur për kërkesat më të rëndësishme për shpërblimin e bonusit, ne nuk mund të mos përmendim kërkesat e playthrough. Për aq kohë sa kërkesa e fituesit nuk është e kënaqur nga lojtari, bonus do të jetë e pamundur të tërhiqet, edhe nëse kjo është kredituar në llogarinë e lojtarit. Nëse lojtari përpiqet të fitojë fitimet e veta para se të plotësojë kërkesën, edhe pa e ditur për këtë rregull, situata mund të konsiderohet si një shkelje e rëndë e sistemit të bonuseve. Si pasojë, bonuset dhe madje edhe fitimet e fituara duke përdorur bonusin mund të anulohen nga kazinoja dhe llogaria e lojtarit mund të bllokohet. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, rekomandohet të kontaktoni ndihmën e klientit para se të provoni të fitoni fitimet dhe të pyesni nëse kërkesa e playthrough është përmbushur me sukses. kazino ekstreme

Është e rëndësishme të mbani mend se shumica e mosmarrëveshjeve midis kazinove dhe klientëve të tyre ndodhin mbi çështjen e shpërblimeve. Kështu, mund të konkludojmë se nëse vendosni të luani, ia vlen koha juaj për të lexuar me kujdes printimin dhe kushtet e marrëveshjes së bonusit.

Si të shlyesh bonuset në kazinotë online përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon