0 Comments

Joy Casino

Hej amigo, arena më e nxehtë e demave në botë ju mirëpret! Sot, ne do të dëshmojmë një betejë të furishme midis bashkëshortëve më të fuqishëm - alfa bull El Toro dhe Matador Mantle of Fury. Por para luftës, pjesëmarrësit duhet të kalojnë në listën e veprimeve taktike të lejuara dhe armëve që mund të përdorin për të goditur kundërshtarin: një leckë të famshme të kuqe, brirë dhe brirë dhe një strategji diversiteti me disa lopë të bukura, përveç punching në fytyrë - është rreptësisht e ndaluar. Pra këndoni La Macarena, kapni kastanetë dhe shijoni përplasjen, së bashku me depozitat tona speciale:
25 freespins në Wild Toro
25 freespins në Wild Toro në Joy Casino përditësuar: March 3, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë