0 Comments

Këtu është një shembull për ju: depozitoni duke përdorur kodin e bonusit dhe më lart, ju do të merrni 25% të shumës së depozitës si bonus (deri në një maksimum EUR 25). Pastaj përsëri bëni të njëjtën gjë. Dhe perseri. Dhe përsëri ... Thjesht PLNGJIGJE. Thursdaydo të enjte për tërë ditën nga 00: 00 (CEST) deri në 23: 59 (CEST)!

Merrni sa më shumë bonuse 25% me vlerë deri në 25 EUR ashtu siç dëshironi!

Thursdaydo të enjte, depozitoni duke përdorur kodin e bonusit 25UNLIMITED dhe do të merrni 25% të depozitës tuaj si një bonus (deri në një maksimum EUR 25). Pastaj përsëri bëni të njëjtën gjë. Dhe perseri. Dhe përsëri ... Thjesht PLNGJIGJET për tërë ditën!
25% EXTRA DERI N EUR EUR 25 - SI DUHET T AS DUHET N THE KASINO

KETU SI T TO KUPTOHET BONUSET E PRFSHIRM:

  1. Hyni në kazino të librave të lojërave.
  2. Depozitoni një minimum prej 50 €
  3. Përdorni kodin e bonusit 25UNLIMITED për çdo depozitë që bëni ditën e enjte nga 00: 00 (CET) deri në 23: 59 (CET).
  4. Luaj me 25% ekstra.
25% EXTRA MBI EURO 25 - SI SI DUHET TË KAZINO-s në Gamebookers Casino! përditësuar: Qershor 23, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë