0 Comments

Ja profecia më e furishme!

20 freespins në Seasons at Joy Casino
Lajm i thyer! Dhi-korrespondentë nga fshati kanë raportuar se bualli i lakrës është vakant dhe është koha për të gjetur sundimtarin e ri të fushave. Por kush do të ketë guxim dhe kthetra të mjaftueshme për t'u bërë mbreti e lëndinë e gjelbër, kardinali i rezervave të karotës dhe mjeshtri i misrit? Profecia e llojllojëshit të vjetër thotë se vetëm Lepuri i Madh, i lindur në vrimat më të errëta, Zoti i harenë dhe marmotët e parë ka të drejtën të mbretërojë. Nëse ndihmoni trashëgimtarin e vërtetë që të ngjitet në fron, shpërblimi nga madhështia e tij nuk do të marrë shumë kohë për të arritur:
20 freespins në Seasons at Joy Casino përditësuar: Qershor 24, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë