0 Comments

Rock vjen së pari
Intervistë ekskluzive me rockstars

Joy Casino
Cili është misioni juaj? Ne ishim të lindur për të qenë zotër të tingujve dhe për të shkruar muzikë fantastike. Nga rruga, ae dini se nëse i luani prapa këngët tona, do të dëgjoni mesazhin nga perënditë?
Turma ju adhuron, cili është sekreti juaj? Ne i duam tifozët si fëmijët tanë të vegjël. Ata gjithashtu tërheqin rrobat tona kur vijnë shumë afër, nuk mund të mbajnë kokat e tyre drejt për shkak të kokës së vazhdueshme dhe pinë shumë, por diçka pak më e fortë se qumështi.
Na tregoni një rast funny që ju ka ndodhur në koncert. Sapo e vendosim aksidentalisht mohokun e frontmanit tonë në zjarr në skenë, por shfaqja duhet të vazhdojë dhe ne tronditëm hitin tonë "Koka ime është në zjarr". Nëse doni ta shihni këtë mashtrim epik në sytë tuaj, aktivizoni dhuratën tuaj në një nga hitet më të fundit të Play'n Go:
20 freespins në Sabaton në Joy Casino përditësuar: Qershor 24, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë