Sekretet e Amazon

0 Comments
Sekretet e Amazon

Sekretet e Amazon


Shkoni të eksploroni në xhungël dhe ndërsa admironi kafshë të egra, gjithashtu mund të fitoni falënderime të mëdha për rrotullime të lira me rritjen e shumëfishuesve dhe simboleve që ofrojnë pagesa të mëdha.
Sekretet e Amazonës është një vend i caktuar 5 me rreshta 3 dhe deri në maksimumin 20. Rrotullat janë vendosur në një pamje të gjetheve të dendura të xhunglës, ndërsa simbolet përfshijnë panthers, leopards, cougars, toucans, parrots, gjarpërinjtë, kameleonët dhe bretkosat.
karakteristika
Wilds

Gruaja amazoniane është simboli i egër. Ajo do të japë një shumëzues 2x sa herë që ndihmon për të formuar një fitore dhe mund të zëvendësojë të gjitha simbolet me përjashtim të shpërndarjes.
Shpërndaj
Hëna e moonit është simboli shpërndarës. Mund të japë shpërblime të shpërndara deri në 2000x bastin total për një rrotullim dhe është çelësi i funksionit të bonusit.
Bonus Features
Ulje e tre ose më shumë simboleve të shpërndarjes së moonflowereve kudo në bobina fillon lojën bonus. Ju do të shihni tre lule dhe duhet të zgjedhin prej tyre për të zbuluar sa rrotullime keni fituar. Nëse zbriti tre shpërndarës, ju mund të fitoni xNUMX në xNUMX rrotullime të lira, katër shpërndarës dhe ju mund të fitoni xNUMX në 5 rrotullime të lira dhe pesë shpërndarës do t'ju japë xNUMX në 15 rrotullime të lira.
Rrotullimet e lira fillojnë me një shumëzues 1x që rritet me një me çdo rrotullim. Për më tepër, ju mund të fitoni më shumë rrotullime duke ulur simbolet e shpërndarjes shtesë deri në një maksimum prej 50. Nëse e menaxhoni këtë, do të thotë se rrotullimi i fundit do të ketë një shumëzues të 50x.
Çmim i parë
Sekretet e Amazon ofrojnë një pagim të madh të 50,000x në qoftë se ju mund të vendosni pesë wildly nëpër një linjë pagese. Pantera mund të paguajë deri në 600x, leopardi mund të paguajë deri në 500x, cougars mund të paguajnë deri në 400x, zogjtë mund të paguhen deri në 150x dhe zvarranikët mund të paguajnë deri në 100x.

Lojërat e rastësishme të kazinosë FALAS:

Sekretet e Amazon përditësuar: Janar 17, 2019 Author: Aamir Berrey