Bonuset për kazino të depozitave

0 Comments

Pothuajse të gjitha kazinotë ofrojnë bonuse depozitash. Kështu, është shumë e rëndësishme të kuptohen kushtet dhe tiparet specifike të shpërblimeve. Bonuset e depozitave jepen në formën e një kredie që ju lejon të luani rregullisht. Nëse mund të plotësoni të gjitha kushtet e bonusit, gjendja e kredisë shndërrohet në para që mund të tërheqni. lojëra elektronike me para të gatshme

Shuma e bonusit është caktuar si një rritje përqindje e shumës së depozitës. Kryesisht, ato ofrojnë 100% të shumës së depozitës, por mund të gjesh edhe oferta (200%, 300%) ose më pak (50%). Për shembull, nëse depozitoni 100 € me bonus 100%, do të keni 200 € në llogarinë tuaj. Nëse keni 300%, atëherë kjo do të bëjë 400 €. copë vegash

Shuma maksimale e bonusit zakonisht është e kufizuar, dhe ju nuk mund të merrni një bonus të madh edhe nëse bëni një depozitë të madhe. Por nëse depozitoni më pak se shuma minimale e depozitës, nuk do të merrni bonuse. Zakonisht, shuma minimale e depozitave arrin shumën 10 €.

Llojet e bonove të depozitave

  • Bonus i mirëpritur - është një bonus që merrni pasi të bëni depozitimin e parë. Ky është shpërblimi maksimal që mund të keni, kur të bëni një depozitë.
  • Bonuset e dyta, të treta dhe të katërt të depozitave - zakonisht shuma e shpërblimit për 50-100% nga shuma e depozitës.
  • Bonuse të rregullta - jepet në një ditë të caktuar nga kazinoja (për shembull, të mërkurën ose fundjavë). Bonusi arrin përafërsisht 25% nga shuma e depozitës, por nganjëherë mund të ndryshojë. Prandaj, studioni me kujdes aktivitetet e promovimit të ofruara nga kazinoja dhe zgjidhni ditën më fitimprurëse për të bërë një depozitë.

Kërkesat e Rollover

Ju nuk mund t'i tërhiqni bonuset tuaja menjëherë pasi fillimisht duhet t'i përdorni në kazino (kërkesat për kthim). Një rikthim bonus do të thotë që shuma e basteve tuaja duhet të kalojë n-fishin e shumës fillestare të bonusit. Për shembull, në rast se keni një bonus prej 100 Euro me kërkesat e bastit x30, duhet të vendosni bast 3000 €. Nëse luani lojëra elektronike, duhet të rrotulloheni 300 herë (pavarësisht se fitoni ose humbni). Shumë lojtarë nuk mund ta plotësojnë këtë kërkesë dhe humbasin plotësisht bonusin e tyre. Ka 2 opsione:

  • Kërkesat për kthim përmbajnë vetëm shumën e bonusit. Së pari, filloni të luani me shumën e depozitës dhe vetëm pasi të mund të rrezikoni me shpërblimet. Nëse nuk i humbni paratë kur rrezikoni me shumën e depozitës, por përkundrazi, rritni shumën e saj, mund të refuzoni shpërblimin dhe të merrni paratë. Bonuset funksionojnë si shansi juaj i dytë.
  • Kërkesat për rikthim përfshijnë shumën e bonusit së bashku me shumën e depozitës. Do ta merrni një herë për depozitën në formën e një bonusi të madh. Si rregull, kërkesat për këtë bonus janë gjysma e kërkesave për rikthim. Përkundër këtij fakti, ky bonus është më pak fitimprurës. Keni kufizime kur bixhozit me shpërblimet (kërkesat maksimale të shumës së bastit, lista e lojërave të lejuara etj). Dhe nëse fitoni duke luajtur me shumën e depozitës, duhet të plotësoni kërkesat e kthimit. Përndryshe, nëse anuloni bonusin, ju do të humbni të gjitha fitimet tuaja, dhe kazino do t'ju paguajë vetëm shumën fillestare të depozitave. planet kazino 7

Prandaj, para se të merrni një bonus, njihuni me të gjitha kufizimet. Ndoshta, në disa raste do të ishte më mirë të luheshim vetëm me shumën e depozitave? Në mënyrë që t'ju ndihmojmë të merrni vendimin tuaj, ne kemi përmendur rentabilitetin e secilit bonus.

Përveç kërkesave të rollover, lojtar duhet të i kushtoj vëmendje të rregullave të tjera:

  • Shuma maksimale e kredisë së konvertueshme - nëse arrini të përmbushni të gjitha kushtet e bonusit, shpërblimi mund të konvertohet në para të vërteta. Kushtet e bonusit gjithashtu mund të përmbajnë shumën maksimale që mund të konvertohet në të holla. Le të supozojmë se kjo shumë është e barabartë me shumën e depozitave 5-fold. Nëse edhe keni hapur makinat e fatit për € 3000 duke përdorur bonusin tuaj prej € 100 dhe keni plotësuar të gjitha kushtet e rollover, fitimet tuaja bonus do të arrijnë shumën prej € 500.
  • Afatet kohore - Për çdo bonus një kazino vendos afate kohore, kur mund të përdoret. Zakonisht, kjo periudhë zgjat për një muaj dhe pas kësaj shpërblimi anulohet.
  • Shuma maksimale e shumës së basteve - një kazino kufizon shumën maksimale të bastit. Ata e bëjnë këtë për të zvogëluar gjuetinë për shpërblime. Lojërat agresive me një nivel të lartë të shpërndarjes janë një shans i mirë për gjuetarët e bonuseve, pasi zgjidhja më e thjeshtë është bastja e shumës së bonusit për një numër të caktuar në një ruletë rrumbullakët. Dhe nëse fitoni, ju rritni bonusin 36 herë duke e bërë shumë të lehtë për të përmbushur të gjitha kërkesat e bonusit. Ju vetëm mund të ndryshoni strategjinë tuaj dhe të luani një lojë me një shkallë të ulët të shpërndarjes.

KUJDES !!! Një kazino nuk e kufizon shumën e bastit nëse luani me bonuse. Prandaj, jini shumë të kujdesshëm pasi kazinoja mund ta përdorë atë si një arsye për të mos paguar fitimet tuaja. Ky është gabimi më i zakonshëm i bërë nga një rishtar. Ju gjithmonë duhet të shqyrtojë kushtet e shpërblimeve me shumë kujdes.

Por ju lehtë mund të merrni rreth kësaj gjendje duke përdorur butonin dyfishim. Ky buton mundëson të rritni fitimet dyfish, nëse jeni me fat. Ky buton mundëson rritjen e shkallës së shpërndarjes. Disa kazinotë mund të ofrojnë këtë mundësi, edhe nëse kufizojnë shumën e bastit. Por mos harroni se kjo mundësi nuk zbatohet automatikisht, dhe duhet ta kontrolloni vetë. lojëra elektronike të veglave

Në lojëra, ku aplikohen kërkesat e rollover - një kazino nuk jep kredi për të gjithë shumën e bastit. Në disa lojëra ky kusht ndryshon në varësi të llojit të lojës. Le të shqyrtojmë një shembull që përfshin lloje të ndryshme lojrash:

Lloji i lojës Bast përqindje nga basti
Makina lojë 100%
Ruletë 25%
Baccara 20%
Video poker 20%
Poker 10%
Blendë 5%

Për shembull, nëse doni të përmbushni kushtin e rollover në ruletë dhe shuma e kërkuar arrin në € 1000, duhet të bastni: 1000 /0.25 = € 4000. Ky model i kushteve ndalon gjuetarët e bonuseve nga përdorimi i bonusit. Në Blackjack norma e pagimit arrin në 99.5%. Mesatarisht, do të humbni më pak baste, por do të duhet të bastni më shumë sipas kushteve të bonusit. Një kazino ka nevojë për lojtarë të prirur për lojë, por jo ekspertë që duan të fitojnë. Ju lutemi, mësoni rreth kushteve të bonusit para se të bëni një depozitë dhe merrni bonusin për të kuptuar nëse ju është lojë e preferuar në listën e lojërave të lejuara.

A është e vlefshme për të marrë një bonus depozitash?

Në thelb, po, është. Ata do t'ju lejojnë të zgjasni kënaqësinë dhe rrezikun më të madh duke rritur shanset tuaja për të fituar. Bonuset që nuk janë të vlefshme për t'u marrë përfshijnë një llogari të depozitave të kombinuar me një bonus dhe një bonus që arrin në më pak se 100% nga shuma e depozitës. Në faqen e internetit kemi vlerësuar çdo bonus sipas shkallës 3-grade (fitimprurëse, neutrale dhe jofitimprurëse).

Bonuset për kazino të depozitave përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon