Kazino Cryptocurrency

Tregtoni Top Cryptocurrencies

[të gjitha monedhat]

Pse të zgjidhni Bonus Express?

 • Depozita të shpejta, tërheqje të shpejta Mbi një duzinë opsione të shkëlqyera për depozitimin dhe tërheqjen e parave si Visa, MasterCard, WebMoney etj.
 • Shitja e shkurtër Shitja e shkurtër e një aktivi dixhital lejon tregtarët të përfitojnë nga lëvizja e tregut duke fituar më shumë kontroll mbi tregëtinë e tyre
 • Platforma e besueshme, me likuiditet të lartë Bonus Express është një ndërmjetës i licencuar dhe i rregulluar, me një vëllim mujor tregtar prej më shumë se $ 11B
 • Përvoja e përsosur e konsumatorit Bonus Express është krenar për Ekipin Mbështetës që adreson çdo problem në vetëm 46 sec 24 / 7 / 365
 • Tregti të rehatshme Bonus Express ofron aplikacione Web, Desktop, iOS dhe Android, kështu që ju mund të tregtoni asetet Crypto sa herë që kudo!

Cilat janë Cryptocurrencies

Një kriptomonedhë është një monedhë dixhitale, e krijuar për t'u transferuar midis njerëzve në transaksione virtuale. Kriptovalutat ekzistojnë vetëm si të dhëna dhe jo si objekte fizike; në fakt nuk mund të mbani një Bitcoin në dorë ose të mbani Ethereum në kasafortën tuaj. Zotërimi i një Bitcoin do të thotë që ju keni marrëveshjen kolektive të secilit kompjuter në rrjetin Bitcoin që aktualisht është në pronësi të jush dhe - më e rëndësishmja - se është krijuar në mënyrë legjitime nga një minator.

Çfarë është Blockchain

Një listë e të dhënave të transaksioneve, të quajtura blloqe, të cilat janë të lidhura me njëri-tjetrin dhe të koduara. Blockchain është vazhdimisht në rritje dhe është plotësisht i hapur për këdo. Çdo bllok në blockchain përmban:

 • 1.Detajet e dërguesit, marrësit dhe sasinë e e-monedhave.
 • 2.Një hash, i cili shërben si një gjurmë gishtash unike.
 • 3.Një hash i bllokut të mëparshëm në zinxhir.

Kur krijohet një bllok i ri, ai i dërgohet të gjithë përdoruesve në rrjet. Secili përdorues pastaj verifikon bllokun dhe i shtohet bllokadës.

Çfarë është Tangle

Problemi më i madh i Blockchain është mbështetja e saj tek minatorët. Kjo është pikërisht pse cryptocurrency quajtur IOTA (Interneti i Thigs Application) u krijua në 2016. IOTA po lufton gjithashtu me rritjen e tarifave të transaksionit dhe shkallëzimit të rrjetit. Blockchain IOTA quhet Tangle. Kjo është një blockchain pa blloqe dhe pa zinxhirë. Në këtë sistem, vetë përdoruesit janë përgjegjës për vërtetimin e transaksioneve. Kjo do të thotë se nuk ka nevojë për miratim nga minatorët; kështu që përdoruesit të gëzojnë një transaksion pa taksa dhe një shpejtësi të rritur të procesit.

Çfarë është një portofol cryptocurrency

Një pjesë e softuerit ose hardware që ju jep mundësinë për të ruajtur dhe shkëmbyer kriptoturat tuaja. Çdo portofol kriptokalnosti është i koduar dhe unik. Kur dërgoni fonde në të vërtetë transmetoni një mesazh të koduar tek marrësi. Vetëm portofoli i kriptokurencës së marrësit mund ta decrypt këtë mesazh dhe kështu të marrë fondet. Një portofol hardware cryptocurrency konsiderohet të ketë përparësi kryesore në lidhje me kuletat e tjera të softuerit:

 • Është imun ndaj viruseve ose malware
 • Çelësat e tij privatë nuk janë të ekspozuar ndaj kompjuterit tuaj
 • Nuk kërkon një import për një softuer
 • Më e sigurt dhe interaktive
 • Përdor një softuer me kod të hapur që ju lejon të vërtetoni të gjithë operacionin e pajisjes
 • Mund të presë shumë kriptocurenca
Kazino Cryptocurrency përditësuar: Qershor 15, 2019 Author: Damon

Bonuse të lidhura:

pa kopsht lojëra elektronike për depozita