Strategjitë Craps dhe si të fitosh

0 Comments

Craps është një nga lojërat më të pëlqyera të kazinosë në Veri Amerikë edhe pse ju do të gjeni atë duke u luajtur në shumë vende të tjera e gjithë bota, gjithashtu. Pasi të keni zotëruar rregullat themelore të craps, ju duhet të filloni të mendoni për mënyrën më të mirë për të maksimizuar fitimet tuaja. Sigurisht, ka pak që mund të bëni për zare. Ata do të përfundojnë aty ku do të ulen, pavarësisht se si t'i rrotulloni - ose, të paktën, duhet të jenë! Sigurisht që nuk ia vlen të përpiqesh të krijosh një stil të rrokullisur që përpiqet të manipulojë rezultatin e një rrokulli kur je revole. Kazinotët kanë tendencë për të marrë një pamje shumë të zymtë të lojtarëve që veprojnë në këtë mënyrë!

Çfarë mund të bëni në craps, megjithatë, është të mendoni taktikisht për mënyrën se si do të bastni. Mos harroni se shtëpia ka një avantazh, ashtu si lojrat e tjera të lojrave të kazinove popullore. Kjo tha, ju mund të luani me strategji të caktuara që përpiqen të minimizojnë këtë avantazh dhe, në këtë mënyrë, t'ju ndihmojnë për të fituar. Cilat janë disa nga qasjet e zakonshme taktike që do t'ju ndihmojnë të jeni më të suksesshëm në craps?

Strategjia Martingale

Kjo është një strategji bastesh që është një nga më të njohurat në botë. Ajo punon në të gjitha llojet e baste edhe paratë për aq kohë sa ka një shans të përsëritur për të shtuar më shumë për të aksioneve tuaj. Si e tillë, ju nuk do ta vendosni atë në një garë me dy kalë, sepse këto ndodhin vetëm herë pas here. Ju mund të përdorni strategjinë Martingale duke bastur në një numër të rastësishëm ruletë, për shembull. Me craps, në anën tjetër, ajo punon nëse e përdorni atë në një bast të parave të kalimit të parave. Ideja është që të vendosni një bast me një përqindje relativisht të ulët. Nëse fiton, atëherë aq më mirë. Ju ose mund të largoheni me fitimet tuaja ose të vazhdoni sikur nga e para.

Ku strategjia Martingale vjen në vetvete është kur ju humbni. Nëse është kështu, atëherë bëni një bast të ngjashëm, madje paratë në turnin e ardhshëm. Sidoqoftë, në vend që të blesh të njëjtën gjë, e dyfishoni atë. Duke bast dy herë më shumë se më parë, nëse fitoni, atëherë do të mbuloni humbjet tuaja më të hershme. Ideja është që ju të vazhdoni të vini në këtë mënyrë deri sa të fitoni përfundimisht. Sigurisht, strategjia nuk merr parasysh avantazhin e shtëpisë, megjithëse fakti që është relativisht i ulët në craps. Një problem tjetër me qasjen Martingale është se duhet të keni fonde të mjaftueshme për të dyfishuar dhe dyfishuar. Ju mund të humbni potencialisht të mëdha me këtë metodë. Megjithatë, është e lehtë dhe kjo është një pikë e madhe plus!

Strategjia e Reverse Martingale

Siç mund të prisni nga emri i saj, strategjia e kundërt Martingale është një qasje taktike e cila punon në anën e kundërt nga Martingale. Nën këtë qasje, rritni shumën tuaj kur fitoni dhe ulni atë kur humbni. Ideja është se humbjet tuaja që rrjedhin nga humbja e streaks janë minimizuar me këtë qasje kështu që ju duhet të jetë në gjendje të vazhdojë të luajë craps për më gjatë me baste edhe paratë edhe nëse ju jeni duke vuajtur nga një magji të keqe. Nga ana tjetër, kur fitoni, duhet të jeni në gjendje të maksimizoni potencialin tuaj duke shtuar aksionin tuaj. Ju nuk duhet të dyfishoni ose gjysmën e aksioneve tuaj me strategjinë e kundërt Martingale, por kjo është mënyra standarde për ta bërë atë.

Një pikë e vlefshme për strategjinë e kundërt Martingale është se ajo mbështetet në diçka të njohur si fenomen falsist i lojtarit. Ky është një koncept që shumë lojtarë të përputhen me mënyrën se si ata mendojnë për bastin në vija të fitimeve dhe humbjeve. Sigurisht, kur një evenim i parave është kryer në mënyrë të rastësishme, siç është rrokullisja e monedhës, nuk ka lidhje midis një rezultati dhe tjetri. Si e tillë, strategjia bazohet më shumë në psikologjinë e lojtarëve sesa në provat statistikore të llogaritura të ftohta.

Strategjia e Mos Barazimit të Shtëpisë 'Odds Bet'

Ndryshe nga pothuajse të gjitha lojrat e tjera të kazinosë, mund të bësh një bast në craps të cilat nuk kanë fare përparësi në shtëpi. Ajo mbështetet në ju duke bërë një të kalojë ose të vini bast fillimisht. Nëse e keni bërë këtë, atëherë pasi të jetë hedhur një pikë, mund të bini në shanset, që do të thotë të keni mundësi të shumëzoni bastin tuaj fillestar. Zbatohen rregulla të ndryshme të shtëpisë për shumën që ju mund të shumëzoni këtë aksion në varësi të vendit ku po luani. Megjithatë, është e zakonshme në shumë kazinove dhe me lojra online për t'ju lejuar të dyfishoni ose trefishoni bastin tuaj të parë. Duke e bërë këtë bast, po parashikoni se pika do të rrokulliset përsëri para se revole të dalë me një vdekjeprurës shtatë që do të thotë që ju do të, natyrisht, të humbasin. E rëndësishmja, lojtarët gjithashtu mund të marrin shanset dhe të shumohen aksionet e tyre në të dyja 'nuk do të vijnë' dhe 'nuk do të kalojnë' wagers.

Parimi që qëndron prapa kësaj strategjie bastesh është se ajo vërtet paguan shanset e vërteta. Nuk ka asnjë avantazh shtëpi të ndërtuar në atë mënyrë shansin për të fituar direkt ka të bëjë me shumën e një bast fituese do të paguajë. Duke pasur parasysh se avantazhi i shtëpisë me craps është i ulët gjithsesi, disa lojtarë zgjedhin të lënë pas këtë lloj strategjie. Megjithatë, për të bërë këtë do të thotë mungon një nga baste më të favorshme në të gjitha lojrat e kazinosë. Nëse mund ta përballosh këtë, maksimizo aksionet e tua me një bast bastesh kur të shfaqet mundësia për të vendosur këtë lloj basti.

Pallati i Spinos Asnjë Bonus Depozitues në Kazino >>


Burimi: spinpalace.com
Strategjitë Craps dhe si të fitosh përditësuar: Korrik 1, 2019 Author: Damon