Krahasimi i bonove të depozitave me bonuse pa depozita

0 Comments

Është e vështirë të mbivlerësohet se sa bonuse janë të rëndësishme kur bëhet fjalë për kazinotë online. Ky është elementi që kryesisht i dallon ato nga kazinotë konvencionale. Në përgjithësi ka dy lloje kryesore të shpërblimeve që mund të ofrohen, bonuse me ose pa depozita.

Siç është e qartë nga emri, për të përdorur një bonus depozitimi, lojtarit i kërkohet së pari të lërë një depozitë dhe pas kësaj ai do të ofrohet një bonus i ngjashëm në shumën (kufijtë e caktuar të shumës normalisht përcaktohen).

Kështu, lojtari duhet së pari të kontribuojë me një sasi në anën e tij. Bonusi i regjistrimit konsiderohet si më i shpeshti. Në kohën e marrjes së depozitimit të parë, lojtari mund të shijojë bonusin nga kazinoja, madje edhe para se lojtari të marrë bast. Ky lloj i shpërblim është një nga më të mëdhenjtë që një kazino mund të ofrojë (mund të arrijë disa qindra dollarë në shumicën e rasteve, por ka disa kazinove që e rrisin atë në disa mijëra). Kjo i lejon lojtarit të rrisë kapacitetin e tij të lojës në të njëjtën kohë. Ekziston edhe një numër i kazinove që ofrojnë një bonus mujor - kjo lloj shpërblimi është menduar për lojtarët që kanë luajtur tashmë me kazino. Çdo depozitë e bërë nga lojtari e bën kazinoja të sigurojë lojtarin me një bonus mujor të krahasueshëm në shumën.

Në raste të tjera, kazinotë në internet ofrojnë bonuse shtesë nëse opsionet e veçanta të depozitimit janë përdorur nga lojtari.

Kur bëhet fjalë për shpërblime pa depozitime, ato në mënyrë të qartë nuk kërkojnë kontribut fillestar nga lojtari. Në këtë mënyrë, lojtari është i ftuar të provojë lojëra të ndryshme pa paguar për atë nga xhepi i tyre. Duhet të theksohet se shuma e bonusit të marrë me rastin e nënshkrimit pa depozita ka tendencë të jetë shumë më pak domethënës se ai i bonusit të depozitës (zakonisht është i kufizuar në disa dhjetëra dollarë). Kjo shpjegohet me faktin se lojtarit nuk i kërkohet të kontribuojë në këtë fazë. Bonusi nuk ka shenjë të depozitave nuk është aq e zakonshme në mesin e kazinove online.

Sa për Microgaming kazinove online, ata ofrojnë lojtar me një shumëllojshmëri të ndryshme të bonusit që quhet bonuse falas. Lojtarët mund të gëzojnë një numër fiks të basteve që do të bëhen në lojëra specifike lojëra elektronike. Bastet duhet të bëhen brenda një periudhe të kufizuar kohore dhe nëse lojtari është i suksesshëm, ai mund të mbajë shumën e fituar.

Ekziston edhe një lloj shpërblimi që nuk nënkupton të bësh një depozitë që quhet Bonus për Shpërblimin e Miqit. Në këtë rast, lojtari mund të përfitojë nga një bonus sa herë që ai sjell një mik.

Bonuset me depozita

Përparësitë

  • Shuma e bonusit të depozitave ka tendencë të jetë më e madhe dhe mund të arrijë disa qindra dollarë
  • Depozita e regjistrimit shpërblim mund të gëzohen sapo fillon bastja
  • Ky lloj i bonusit është shumë i zakonshëm

Disavantazhet

  • Bonusi mund të shijohet vetëm pasi lojtari të japë kontributin e tij ose të saj

Bonuse pa depozita

Përparësitë

  • Lojtari nuk është i detyruar të paguajë pjesën e tij
  • Bonusi i regjistrimit pa depozitim i lejon lojtarit të provojë lojëra të ndryshme pa paguar asgjë

Disavantazhet

  • Bonuset pa depozita zakonisht janë të kufizuara në disa dhjetra dollarë
  • Ky lloj shpërblimi është mjaft i rrallë
Krahasimi i bonove të depozitave me bonuse pa depozita përditësuar: March 7, 2019 Author: Damon
Përhapeni dashurinë

Reklama Sponsored