Programet e Shpërblimeve të Kazinove për lojtarët besnikë

0 Comments

Kazinotë në internet ka një numër mënyrash për të fituar anëtarë të rinj dhe për t'i bërë ata të duan të qëndrojnë. Bonuset janë një nga metodat e tilla. Përveç kësaj, kazinove mund të kenë promovime që rezultojnë me një çmim të konsiderueshëm. Megjithatë, nga pikëpamja e lojtarëve, mjeti më i favorshëm është programi i shpërblimeve për lojtarët besnikë që janë të zakonshëm në mesin e kazinove. Mënyra se si ata punojnë është mjaft transparente dhe, çka është edhe më tërheqëse, përfitimet e mundshme mund të pranohen automatikisht dhe rregullisht. Është e këshillueshme që lojtarët të kërkojnë programe të tilla, pasi avantazhet mund të jenë mjaft substanciale. palaceofchance

Programet e Shpërblimeve të Kazinove për lojtarët besnikë
Programet e Shpërblimeve të Kazinove për lojtarët besnikë

Për ta thënë thjesht, programet e tilla punojnë në mënyrën e mëposhtme: një lojtar merr pikë 1 për çdo X të dollarëve që ata bast, dhe sapo shuma e akumuluar është e barabartë me pikë Y, shuma mund të shpengohet për të luajtur kredi që arrijnë në $ 1. Vlerat e deklaruara mund të ndryshojnë nga një kazino në tjetrën. Për më tepër, termat e përdorur për të nënkuptuar "pikë comp" mund të ndryshojnë gjithashtu. Për të finalizuar atë, lojtari duhet të marrë një vështrim se sa kredi duke luajtur ata marrin për shumën wagered. Lojtari mund të përdorë kreditë për të bast ato ashtu si shpërblim. Është e rëndësishme të kihet parasysh se kazinot kanë tendencë të përcaktojnë kërkesat e betimit për kreditë e ofruara nëpërmjet programeve të shpërblimeve. Softueri i përdorur nga kazinotë është i aftë për të llogaritur sasinë e pikëve të kompensimit, duke marrë parasysh shumën e fituar, si dhe ndjekjen e disbursimit të pikëve, gjë që lejon transaksione të menjëhershme automatike. Në këtë mënyrë, lojtari mund të marrë kredi për wagering e tyre pa vonesë, gjatë lojës në kazinove online. klubi miami

Ky lloj i programeve është zbatuar nga një numër i madh i kazinove. Në disa, shkalla e pikëve akumuluese mund të ndryshojë në varësi të lojës. Për shembull, pikat e grumbullimit mund të akumulohen më lehtë duke luajtur lojëra elektronike, gjë që evenson efektin e kësaj loje që ka një avantazh më të madh në shtëpi. Ndonjëherë kazinotë mund t'i inkurajojnë lojtarët për të bastisur më shumë duke u ofruar atyre përfitime të caktuara shtesë. Kazinotë të tjerë janë të gatshëm të japin më shumë kredi duke luajtur për ata që arrijnë një nivel të caktuar të shumës së fituar. Në këtë mënyrë, mund të shohim se përfitimet rriten për lojtarët me role të lartë.

Në shumë raste, struktura e bonusit mund të varet nga numri i pikëve të grumbulluara. Nëse një lojtar ka bastisur një shumë të lartë dhe ka marrë shumë pikë, kazinotë mund t'i ofrojnë atij një përqindje më të lartë të bonusit ose të rrisë limitin maksimal. Sidoqoftë, një lojtar i tillë do të marrë një bonus më të madh. kazino e egër e egër

Për të lejuar transparencën e sistemit të bonuseve, kazinotë mund të kenë nivele të ndryshme VIP për klientët e tyre. Kazinotët vendosin kufijtë e fitimit që duhet të tejkalohen për një lojtar për të hyrë në një nivel VIP të caktuar. Nivelet e ndryshme karakterizohen nga shpërblime të ndryshme. Shpërndarja e shpërblimeve kryhet nëpërmjet softuerit. Në këtë mënyrë, lojtarët mund të jenë të sigurt se shuma e shpërblimeve të shpërndara për ta është e drejtë.

Freerollet në turnet janë bonuse

Bonuset janë një nga metodat për kazinotë në internet për të tërhequr anëtarë të rinj dhe për t'i bërë ato të duan të qëndrojnë. Ka shumë shpërblime të ndryshme që vijnë në formën e kredive të lira dhe mund të fitohen duke bërë një depozitë ose duke ftuar një mik për të luajtur. Një nga mënyrat e tjera të ofrimit të një shpërblim është që të lejojnë lojtarët të luajnë në kazino falas dhe t'i lejojnë ata të mbajnë shumën e fituar. Një mënyrë tjetër është të ftojmë lojtarë të marrin pjesë në turne; pjesëmarrja mund të jetë e lirë, dhe fitimet mund të mbahen nga lojtari. Ky lloj turneu quhet freeroll. Edhe pse ato normalisht nuk quhen bonuse, në realitet kjo është pikërisht ajo që ata janë.

Ekzistojnë dy lloje të turneve të tilla. Një lloj turneu ofron çmime në të holla. Lojtari mori fitimet në llogarinë e tyre dhe mund ta përdorë atë për të luajtur lojërat e ofruara nga kazinoja. Përndryshe, kjo shumë mund të paguajë tarifën e hyrjes për turnet e blerjes. Disa kazino mund të japin një hyrje në një turne të nivelit fillestar për të tërhequr klientë. Ky përfitim është i disponueshëm vetëm për ata që u bashkuan vetëm në kazino: në këtë mënyrë lojtarët e rinj mund të mësojnë rregullat e lojës pa frikën e përballjes me një lojtar më me përvojë. Në rast se turnet ofrohen nga një kazino e caktuar, ajo gjithashtu ofron freeroll (shumica e të cilave janë në dispozicion çdo ditë). Çmimet e marra nga lojtarët nuk janë shumë domethënëse, gjë që shpjegohet me turneun falas. Për më tepër, procesi i lojës nuk kërkon shumë kohë. Një lojtar normalisht ka gjysmë ore për të luajtur. Në rast të fitores, lojtari merr një bonus. Në rast humbje, lojtari fiton përvojë falas dhe ka një shans për të provuar strategjinë e tij në një turne në mënyrë që të arrijë rezultate më të mira herën tjetër. Ndërsa për freerollët VIP, çmimet atje janë më të konsiderueshme. Ky lloj bonusesh u ofrohet tashmë klientëve që janë bërë besnikë dhe e demonstruan këtë në kazino duke luajtur shpesh dhe duke arritur një nivel VIP. Freerollët për VIP nuk ndodhin aq shpesh sa ato të zakonshmet. Sidoqoftë, klientët VIP kujdesen për ta, pasi premtojnë shpërblime të konsiderueshme. kapitali i çmimit të parë

Lloji i dytë i freerolls tërheq klientët duke premtuar hyrje të lirë në turne më serioze me çmime më të mëdha. Normalisht, kërkohet të paguajë një buy-in për të qenë në gjendje të marrë pjesë në një turne të tillë, megjithatë, nëse lojtari fiton freeroll kualifikues, ai nuk kërkohet të paguajë. Prandaj, shuma e blerjes u jepet fituesve si shpërblim. Nëse lojtari që kualifikohet në freeroll fiton turneun, çmimi nuk do të jetë më pak substancial se vetë shpërblimi. Një turne mund të jetë mjaft i nivelit të lartë dhe disa muaj të fundit; në rrjedhën e saj, lojtari do të duhet të luajë në disa kualifikues. Ka disa raste kur lojtarët fillojnë nga freeroll dhe vazhdojnë të fitojnë deri në disa mijëra dollarë.

Këto turne i lejojnë lojtarët të rrisin shumën e fitimeve, ashtu si bonuse të tjera. Disa lojtarë kanë qenë të njohur për të ndërtuar bankrolls e tyre duke marrë pjesë vetëm në freerolls.

Bonus marrë për referimin e një shoku

Është e njohur gjerësisht se reklama ka një efekt të rëndësishëm tek njerëzit, veçanërisht kur vjen në formën e fjalës së gojës. Ne tentojmë të marrim në konsideratë një informacion më të besueshëm që vjen nga miku ynë, në vend se një i huaj. Online kazinove kanë gëzuar gjatë këtij efekti dhe kanë zbatuar këtë lloj reklamimi përmes bonusit në varësi të një referimi të miqve. Ka pak kazino që nuk do të ofronin këtë bonus në ditët e sotme.

Është shumë e lehtë për të aktivizuar bonusin e referimit të miqve. Lojtari duhet ta njoftojë kazinën për faktin se ai i referohet një miku me një emër dhe mbiemër të caktuar. Pas kësaj, personi i referuar duhet të regjistrohet në kazino dhe të përcaktojë emrin e personit që i ka referuar ato. Miku gjithashtu duhet të plotësojë disa kërkesa specifike. Kërkohet që ai hap një llogari dhe paguan shumën e deklaruar të depozitës minimale. Pasi kjo të përfundojë, lojtari mund të shijojë bonusin e marrë duke i referuar një shoku.

Struktura e përgjithshme e këtij bonus është e njëjtë për të gjitha kazinotë, megjithatë, kërkesat specifike mund të ndryshojnë. Një nga kushtet e ndryshme është numri i miqve që një lojtar mund t'i referohet. Ka shumë kazinove që nuk vendosin ndonjë kufizim në këtë numër. Sidoqoftë, duhet të kihet parasysh se të tjerët kanë një kufi. Kufijtë mund të ndryshojnë: një e kufizon numrin e referimeve në muaj, tjetri përbën një kufi total dhe sapo të arrihet, lojtari nuk mund t'i referohet asnjë shok tjetër në kazino.

Një diferencim tjetër varet nga shuma e bonusit. Bonusi mund të jetë i sheshtë për shok të referuar. Në këtë rast, shuma është më e ulët se bonusi i depozitave të mirëpritur. Mekanizmi funksionon në mënyrë të tillë që një pjesë e depozitës së paguar të mikut të shkon për të mbuluar bonusin e paguar tek lojtari. Kazinot mund të dalin me një mënyrë krijuese të zbatimit të mekanizmit të njëjtë të bonusit të referimit. Disa kazinove ofrojnë vetëm një përqindje të shumës së depozituar nga miku. Në këtë mënyrë, bonus i lojtarit varet drejtpërdrejt nga numri i miqve që ai i ftoi në kazino. Mund të jetë që një lojtar paguhet edhe një shumë e vogël për çdo person të sjellë në kazino nga miku.

Kërkesat e depozitimit aplikohen edhe për këtë lloj bonusi. Prandaj, lojtari duhet t'i lexojë me kujdes para se të fillojë të luajë. Tërheqja mund të ndodhë vetëm pas plotësimit të kushteve dhe kërkesat kanë të bëjnë me numrin e kohës që duhet të kthehet një bonus dhe periudhën kohore, gjatë së cilës duhet të ndodhë.

Programet e Shpërblimeve të Kazinove për lojtarët besnikë përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon