Bonuset e arkës

0 Comments

Bonusi i rikthimit të parave është një përqindje e caktuar e parave humbur në kazino që paguhet në llogarinë e lojës. Zakonisht, ai ndryshon nga 5 në 25%. Ndonjëherë bonus paguhet me para të vërteta, por në shumicën e rasteve si kredi. Në mënyrë që të konvertohet bonus në para reale ju duhet të bast atë. ndryshe nga rrotullime falas or bonuset e depozitave, ju duhet të bastni një shpërblim të parave të gatshme jo më shumë se 10 herë, por çdo kazino ka kushtet e veta. Gjithashtu, kushtoni vëmendjen tuaj në shumën maksimale të bonusit.

Le të shqyrtojmë disa shembuj. Le të supozojmë se një kazino jep një bonus javor për kthimin e parave në vlerë prej 20% (jo më shumë se € 50). kazino ëndërr

Kumarxhi А - javën e kaluar humbi 200 €. Kjo do të thotë që ai do të shlyhet si një bonus kthimi parash 200 0.2 40 = XNUMX €

Kumarxhiu B - humbi 400 € dhe duhet të paguhet 80 € (400 × 0.2), por meqenëse bonusi ka kufizime, kumarxhiu do të marrë vetëm 50 € në llogarinë e tij. kazino të kuqe dre

Llojet e tjera të bonuseve të mbrapa të parave

Bonusi TOP UP është një lloj bonuse që jepet kur fitoni dhe nuk humbni. Do të thotë që së bashku me fitimet do të merrni disa shpërblime. Si rregull, shuma e bonusit ndryshon nga 3 deri 10% e shumës së fitimeve. bovagas

Edhe më rrallë shpërblimet jepen për baste. Në këtë rast ata janë të përllogaritur pa marrë parasysh se ju fitoni ose humbisni. Nëse ndonjë kazino ju ofron këtë bonus, ju mund ta përdorni me besim.

E njëjta gjë i referohet shpërblimeve të tjera të kthimit të parave të gatshme. Nëse keni një shans për të marrë një shpërblim të parave të gatshme, thjesht bëni atë. Shtë mjaft e thjeshtë për ta kthyer atë në para të vërteta, dhe ky është një avantazh i shkëlqyeshëm kur zgjedh një kazino. kapiten kazino

Bonuset e arkës përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon