Bonuset dhe kërkesat Playthrough në kazinove online

0 Comments
Është e zakonshme që kazinotë në internet të ofrojnë bonuse të caktuara ose para të lira për lojtarët si një nxitje për ta luajtur më aktivisht ose për të rritur numrin e lojtarëve. Megjithatë, pavarësisht se janë referuar si para falas, shpërblimet vijnë me kosto - ka shumë kërkesa të paqarta që një lojtar duhet të kërkojë. Përndryshe, ai rrezikon të humbasë jo vetëm bonusin, por edhe depozitën që ata bëjnë. klub kazino miami Në përgjithësi, kazinotë ofrojnë dy lloje shpërblimesh. Lloji i parë quhet "bonus i ngjitet", që nënkupton se nuk mund të tërhiqet. Lojtari i parë ka nevojë për të fituar atë nëpërmjet wagering dhe pastaj kjo bonus është shtuar në llogarinë e lojtarit. Vini re se derisa lojtari të përmbushë kërkesat e playthrough, ata nuk do të jenë në gjendje të tërheqin fitimet ose bonusin. Megjithatë, duke qenë i ngjitshëm, bonus nuk do të tërhiqet kurrë, pasi kazino e merr atë kur lojtari vendos të tërheqë fitimet. Sa i përket llojit të dytë të shpërblimeve, ajo mund të arkëtohet së bashku me fitimet e lojtarit kur kërkesat e lartpërmendura janë të kënaqur. Meqë bonuse ngjitëse janë të pamundura për të arkëtuar, ato priren të jenë shumë më tërheqës sesa llojet e tjera të shpërblimeve të ofruara. slots liria Përveç kësaj, ekziston një kusht i lojës që duhet diskutuar. Kërkesat e Playthrough mund të ndryshojnë: ekzistojnë përsëri dy lloje të tyre. Lloji i parë i kërkesave të tilla nënkupton që lojtari duhet të vë bast bonusin së bashku me depozitën që ka bërë (dhe që ka lejuar marrjen e bonusit) një numër të caktuar herë. Sa i përket llojit të dytë të lojës, ai kërkon që lojtari të bëjë të njëjtën procedurë vetëm për bonusin. Ashtu si në rastin e mëparshëm, nëse duhet të vendosni bast si depozitën plus bonusin, atëherë numri i herëve që ju duhet të vendosni bast shumën do të jetë dukshëm më i ulët. kazino pasuri
Shih edhe  Të Ardhurat Komerciale të Lojrave Kazinore të SHBA-së (2001 - 2015)
Ka skajet e ndryshme të shtëpisë për lojëra të ndryshme në një kazino online. Slots, ndryshe nga Blendë lojëra, karakterizohen nga përfitime shumë të larta për kazino. Lojërat e tjera të kazinove variojnë shumë, por normalisht nuk shkojnë shumë ose shumë të ulëta. Është e dobishme për kazinotë që të stimulojnë lojtarët për të bastosur në ato lojëra që i sjellin ato një diferencë të lartë, pasi kjo është burimi kryesor i të ardhurave të tyre. Prandaj, është e zakonshme që kazinotë të deklarojnë se kushtet e playthrough mund të jenë të kënaqur vetëm kur luajnë lojëra elektronike online. Ka edhe kazinove që lejojnë zgjedhjen e lojërave me skaj të ulët të shtëpisë, por në këtë rast lojtari normalisht duhet të përmbushë një kërkesë më të lartë të fitimit. lojëra elektronike thashetheme Një element i rëndësishëm i kazinove online është që lojtarët shpesh ofrohen bonuse për të luajtur. Ekzistojnë disa kufizime gjeografike që duhet mbajtur në mend: disa vende janë të ndaluara të tërheqin bonuse për shkeljet e mëparshme të sistemit të bëra nga lojtarët e tyre. Shkelja më shpesh shihet kur lojtarët kanë llogari të shumëfishta në mënyrë që të marrin më shumë se një bonus për person. Në këtë mënyrë, para se të filloni një lojë, ne rekomandojmë leximin me kujdes përmes rregullave të marrëveshjes së bonusit. Normalisht ka kushte shumë të paqarta dhe gjuha mund të jetë mjaft e ndërlikuar për lojtarët që të kuptojnë
Bonuset dhe kërkesat Playthrough në kazinove online përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon