Bonus Sistemet në Online Kazinove

0 Comments
Bonus Sistemet në Online Kazinove

Kjo është kryesisht shpërblime që e bëjnë kazinove online të dallohen në krahasim me kazinotë konvencionale jashtë linje. Bonuset e tilla ofrohen për të tërhequr të ardhur dhe për të pasur një natyrë të dyfishtë. Para së gjithash, mënyra se si fiton bonus nuk është plotësisht e drejtpërdrejtë, dhe së dyti, nuk duhet të harrojmë për kërkesën e fitimit. Kazinove të ndryshme zbatojnë mekanizma të ndryshëm për menaxhimin e sistemeve të tyre të bonuseve, dhe, pasi shumica e mosmarrëveshjeve janë të lidhura me kushtet e bonusit, rekomandohet që të studiohet me kujdes se si mekanizmi i bonuseve zbatohet në një kazino të caktuar përpara se të fillojë të vendosë baste. planet kazino 7 nuk ka kodet e bonusit të depozitave 2020

Kohët e fundit, ka pasur shumë ndryshime në sistemet e bonuseve të implementuara Microgaming, dhe shumica e kazinove në internet filluan të japin një bonus falas pa depozita tek lojtarët e sapo regjistruar. Kur një lojtar regjistron me një kazino, ata marrin një numër të rrotullimeve të lira që ata kanë nevojë për të kryer brenda një periudhe të caktuar kohe. Përveç kësaj, ata marrin një bilanc kredi për të filluar të luajë. Kur koha është jashtë, fitimet janë lojtari për të mbajtur. Për më tepër, Microgaming gjithashtu filloi të përdorë kërkesat e Clearplay për wagering. Kjo lejon një dallim në mes të parave dhe bonuseve, gjë që i lejon kazinos automatikisht të transferojë bonuse në llogarinë e lojtarit dhe ta mbajë këtë proces transparent. bingoknight

Kazinotë duke përdorur cryptocurrency ofrojnë një bonus të regjistrimit të një përqindjeje të caktuar tek depozita fillestare e lojtarit. Ashtu si të gjitha kazinot e tjera, kazinotë kriptologjike vendosin kufijtë e tyre për depozitat dhe bonusin. Kazinotë në internet japin kodet bonus, dhe është e nevojshme që lojtari të futë së pari këtë kod dhe pastaj të bëjë një depozitë. Kushtet për wagering mund të jenë të ndryshme në kazinove të ndryshme. Ato zbatohen vetëm për shumën e bonusit dhe shpërfillin shumën e depozitës. Është e rëndësishme të theksohet se lojtari mund të tërheqë vetëm fitimet e krijuara me ndihmën e bonusit, por jo bonusin. Është gjithashtu e zakonshme që kazinotë të zgjedhin një numër lojërash për plotësimin e kërkesës për fitues.

Ekzistojnë një numër kazinosh që ofrojnë bonusin e regjistrimit që është shpërndarë në disa depozita. Në këtë mënyrë përfiton lojtari i cili nuk është i gatshëm të vendosë një shumë të madhe depozitash menjëherë. Ende është e nevojshme të futni në kodin e bonusit. Disa kazino me sistemin e lojërave në kohë reale mund të kërkojnë që edhe depozita dhe bonusi të fitohen, por kërkesat në këtë rast nuk do të ishin aq të larta. Në rastet kur është vetëm shpërblimi që duhet të fitohet, kërkesat kanë tendencë të jenë më të larta. kazino në qytet

Kazinot online që zbatojnë Vegas Technology gjithashtu japin bonusin e regjistrimit përhapur në disa depozita. Përsëri, shuma e bonusit ndryshon në varësi të një kazino specifike. Në të njëjtën kohë, kërkesat e basteve janë të njëjta në të gjitha kazinotë. Kërkohet të bastisni si depozitën ashtu edhe bonusin njëzet herë duke luajtur lojërat e treguara. Bonusi transferohet në një llogari të pavarur. Së pari, lojtari vendos bastin nga llogaria me shpërblime dhe më pas, në rast se ka fitime, ato transferohen në llogarinë e parave të gatshme. Kazinotë e tilla nuk e detyrojnë lojtarin të futë kodin e bonusit, dhe shpërblimet transferohen automatikisht në llogarinë e lojtarit. Nëse lojtari nuk dëshiron të luajë duke përdorur bonusin, ai do të duhet të informojë në mënyrë specifike kazinon për këtë para se të bëhet depozita. kazino pallati mandarinash

Bonus Sistemet në Online Kazinove përditësuar: Nëntor 29, 2019 Author: Damon