Pasioni i Bastit nga një Fan Jo-Sportiv

0 Comments

Unë e kam përmendur vetëm për të gjithë ata që di, dhe do ta bëjnë të qartë këtu, për ata që kishin dyshime; Nuk kam asnjë lidhje me sportin. E gjej se shumica dërrmuese e tyre janë të lodhshme, të mërzitshme dhe mendje të ngadalshme. Ka disa përjashtime, të tilla si një finale e Kupës së Botës që përfshin ekipin e vendeve të mia, por pasi që kjo ndodh vetëm një herë në një hënë blu, pjesa tjetër e kohës do të isha më mirë të prita lëndinë sesa të shikoja sportet.

Por, në rast se keni menduar se kjo thjesht do të jetë një gjë e çuditshme për mënyrën se si unë isha i pamend, këtu është kthesa e papritur në komplot; Kohët e fundit kam kuptuar se unë absolutisht e dua bastin e sportit. Dhe, në të vërtetë, kam zbuluar një të vërtetë të alarmuar; me bastin e përfshirë, sportet u ndalën duke qenë i mërzitshëm, i lodhshëm dhe mendja numbingly ngadalshëm, dhe në fakt u bë më tepër riveting.

Ajo rezulton se unë jam në të vërtetë një tifoz i sporteve në dollap dhe unë do të isha personi i fundit që të mendoj këtë.

Mësoni të Doni Sportin

Unë bëj një përpjekje për të provuar çdo lojë kazinoje që kam zgjedhur të shkruaj, të paktën deri në një farë mase, në mënyrë që të kem një perspektivë të balancuar. Megjithatë, sa i përket basteve sportive, bëra një përpjekje të përbashkët për të shmangur pjesëmarrjen. Kjo u bazua kryesisht në përçmimin e përgjithshëm për sportin. Që nga shkolla e mesme evitova që ta shihja shkollën futboll luajnë ekip, në të njëjtën mënyrë njerëzit e shmangin kapjen e murtajës së zezë. Unë thjesht nuk isha i interesuar.

Por, rreth një muaj më parë më në fund i dhashë presion dhe krijua një llogari në një uebsajt bastesh sportive dhe hodha poshtë disa baste, jo me të vërtetë duke i dhënë shumë mendime procesit. Por ndodhi diçka e mrekullueshme. Nga të tre bastet që kam vendosur, dy fituan, dhe një dritë pak ndezi në kokën time. Kam mbledhur fitimet, dhe kam vendosur për vendosjen e baste më shumë, por këtë herë me një shkallë të caktuar të investimeve.

Kërcej deri në tre javë më vonë dhe po studioj oraret e luftës MMA me fokusin e një njeriu të zotëruar. Kjo luftë e Mayweather / McGregor më kishte përkulur. Atje kërkova luftëtarë, studionin këshilla për bast, dhe kuptova se gjithçka që kërkohej për mua që të interesohej për sportin ishte arsyeja për t'u investuar. Siç rezulton; bastimi i sporteve ishte diçka që kurrë nuk e dija se e dua.

Më e thellë se unë supozohet

Tani, unë jam një person që i do lojrat e tij video, që është diçka që unë e kam pranuar në shumë raste. Dhe, siç kam pjekur në vitet e mia, kam gjetur se lojërat e bazuara në strategji të thella janë vendi ku qëndron zemra ime. Lojërat strategjike në kohë reale, të tilla si seri e Luftës së Gjithësisë për çdo të interesuar, mund të më konsumojnë për orë të tëra. Ndërtimi i ushtrive, menaxhimi i vendbanimeve dhe armiqtë që i afrohen strategjikisht është tepër absorbues.

Rezulton se vendosja e basteve sportive është po aq absorbuese dhe strategjike, dhe truri im ka bërë vetëm një tingull duke klikuar teksa kuptova këtë. Mos e bëni shumë lidhjen ndërmjet një lojëje të bazuar në bastet e luftës dhe sportit, por ajo që unë do të them është se ka disa ngjashmëri shumë të dukshme. Po, dy skuadra sportive që shkojnë në kokë janë shumë të ngjashme me një luftë midis dy ushtrive mesjetare. Kush do ta kishte menduar këtë?

Parashikimi i Luftës

Në parashikimin e rezultateve të një lufte mesjetare, një person është i mençur të marrë parasysh forcat e përfshira në luftë, të gjykojë forcat dhe dobësitë e këtyre forcave, t'i vendosë ata mendërisht ndaj forcave të armikut dhe të bëjë një parashikim mbi rezultatet e mundshme . Sa të fortë janë njësitë e vijës, sa është diapazhi i harkëtarëve, çfarë forme armësh i bëjnë trupat? Gjithçka ka, dhe është e rëndësishme të kihet parasysh.

Kur shikoj në një lojë regbi, bëj lloje të ngjashme të vrojtimeve dhe parashikimeve. Sa të fortë janë lojtarët individualë, cila është historia e tyre në lojërat e fundit, sa të sakta janë më të mirat, dhe kështu me radhë. Një person mund të përvetësohet për orë të tëra duke hulumtuar ekipe dhe duke mësuar për anët e forta dhe dobësitë e tyre. Dhe, kur ju mendoni se keni një zotërim se si do të shpaloset lufta, vjen keq, ndeshje sportive, nuk ka mënyrë më të mirë për të treguar investimin tuaj sesa për të hedhur para në një rezultat.

Sukseset dhe Dështimet e mia

Kështu që kuptova se i dua sportet dhe bastet sportive. Jo, unë nuk kam qenë gjithmonë i suksesshëm në baste e mia, por kam kuptuar se unë mund ta quaj me krenari mjaft mirë në të pavarësisht. Për mua, treguesi më i madh se sa mirë do të bëjë një ekip sportiv është rekordi i tyre i fundit i performancës dhe rekordi i performancës së trajnerit. Është ndoshta shumë e qartë për sportistët veteran, por për mua ishte interesante për të zbuluar në kohën time. Unë mund të vazhdoj më shumë për këtë, por mendoj se të gjithë lexojnë pikë.

Ajo që është më e lumtur për të mësuar se kam pasur interes në sport, megjithatë, më në fund e kuptoi se kisha diçka për të folur me njerëzit e tjerë në pijetore lokale.

Twitter | Facebook | Instagram

Pallati i Spinos Asnjë Bonus Depozitues në Kazino >>


Burimi: spinpalace.com
Pasioni i Bastit nga një Fan Jo-Sportiv përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon