AI dhe Casinos Online: Çfarë Ka të Ardhmen?

0 Comments

Nëse ka një gjë të cilën ndoshta mund të bien dakord të gjithë, është se teknologjia po zhvillohet me një ritëm eksponenciale. Kjo është e vërtetë për të gjitha fushat, nga realiteti virtual tek aplikacionet që zgjidhin ekuacione komplekse në sekonda dhe kështu ndihmojnë kërkuesit me punën e tyre.

Inteligjenca Artificiale, ose UA, nuk është përjashtim. Përkufizimi më i gjerë i AI është robotët që janë në gjendje të arrijnë nivele të funksionit njohës që përfshijnë njohjen e mjedisit, përpunimin kompleks të të dhënave, zgjidhjen e problemeve dhe përpunimin e modelit të komunikimit. Si dhe të kuptuarit e gjithë kësaj, një robot AI do të jetë në gjendje të sintetizojë të gjithë këtë informacion dhe të vazhdojë të mësojë dhe të "mendojë". Nuk ka lidhje me mësimin e makinës, AI shkon edhe më thellë.

Ka shumë implikime për inteligjencën artificiale, duke përfshirë një UA që bashkëngjitet në një kompjuter që është ngulitur në një tru njerëzor. Sasia e njohurive që një individ i tillë do të kishte qasje në të, është e vështirë për ne që të imagjinojmë tani. Përditësimet dhe zhvillimet në çdo fushë mund të arrihen me një mendim të thjeshtë. Me gjithë interesin tjetër në UA dhe pyetjet se ku do të shkojë në të ardhmen, ne jemi duke u përqendruar në një që është shumë pranë shtëpisë: çfarë do të thotë AI për kazinotë në internet?

Master Problem-Solvers dhe Lojtaret

Në shumë mënyra, e ardhmja është tashmë këtu. Robots Artificial Intelligence kanë rrahur me sukses profesionistët më të mirë të Shahut dhe Shko në botë. Kthehu në 1960s, shkencëtari kibernetik Programi AI i Arthur Samuel fitoi lojtarin e Damës më të lartë në Amerikë në atë kohë. Inteligjenca Artificiale shkon prapa më shumë se shumica e njerëzve e kuptojnë dhe kompleksiteti në rritje në aftësitë e tij për zgjidhjen e problemeve mund të shihet vetëm në progresin nga fitimi i lojërave të Checkers për të fituar Shahin dhe Shko.

Tani gjërat kanë përparuar edhe më tej, dhe programet e AI po rrahin lojtarët më të mirë të Poker. Pas disa sprovimeve shumë pozitive, softueri i Libratus AI ishte në gjendje të shfrytëzoje më së miri 4 të lojtarëve më të mirë të Texas Poker gjatë një turneu të 20 ditë. Disa nga suksesi kibernetik mund t'i atribuohen lodhjes njerëzore, por shumë prej tyre janë në aftësitë e reja që përfshijnë analizimin e modeleve të basteve dhe përdorimin e interpretimeve në të njëjtën mënyrë që njerëzit përdorin bluffs dhe tregon. Studiuesit thonë se kjo është një përafrim me një instinkt të zorrëve.

Deri më tani, ky nivel i AI është i mundur vetëm me kompjuterë jashtëzakonisht të fuqishëm dhe kështu është kufizuar në laboratorët hulumtues. Me mënyrën se si teknologjia vazhdon të jetë kërpudha, sa do të zgjasë derisa softueri AI me këto kapacitete të jetë në dispozicion për të gjithë - duke përfshirë lojtarë të internetit pa skrupuj të tepërt?

Në teori, bots AI mund të përdoret për të imituar me sukses njerëzit në Blendë, Poker dhe të gjitha lojrat e tjera, madje edhe humbje të vogla për t'i hedhur operatorët jashtë parfumit të tyre. Lojrat që mbështeten në Gjenerimin e Numrave të Rastit nuk janë të sigurt; kjo teknologji është aq e lavdëruar për shkak se modelet e gjeneratës janë thjesht shumë të mëdha për mendjet e njerëzve për të llogaritur. Ata nuk janë shumë të mëdha për llogaritjet e AI.

Çfarë mund të bëjë industria e kazinosë online?

Operatorët e kazinosë online janë shumë të vetëdijshëm për humbjet financiare që UA mund t'i parashtrojë për ta, si për shkak se ata do të duhej të paguanin shumë më tepër dhe për shkak se rreziku i bots AI mund t'i bëjë lojtarët e lojërave njerëzore të qëndrojnë larg. Asnjëherë asnjë grup që të mos marrë gjërat që shtrihen, pronarët tashmë kanë filluar të shohin se si mund ta luftojnë këtë problem. Një nga më interesant është që të përdorin vetë AI-në, të tilla si krijimi i administratorëve të AI në lojëra individuale.

Në fund të fundit, ne do të duhet të shohim se ku na merr AI dhe sa shpejt kemi arritur atje. Ndërsa kapaciteti i tyre për mendime dhe ndërgjegje inteligjente rritet, ata mund të përmirësohen më mirë në shpëlarjen e kazinove, por gjithnjë e më shumë nuk duan të kryejnë veprime të dyshimta. Pas të gjitha, ato nuk i nënshtrohen dobësisë njerëzore.

Pallati i Spinos Asnjë Bonus Depozitues në Kazino >>


Burimi: spinpalace.com
AI dhe Casinos Online: Çfarë Ka të Ardhmen? përditësuar: Qershor 18, 2019 Author: Damon